Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Nyugodjék békében! Bár személyesen nem ismertem de innen fórumról egy magabiztos, céltudatos embernek tűnt, néha kicsit elszaladt vele a ló de ennek ellenére szimpatikus volt. Úgy emlékszem, neki is nagy vágya volt egy Blade
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
BoB
veterán
Nyugodjon békében.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zsolt19900
őstag
személyesen én sem ismertem, csupán a fórum egyik céltudatos és határozott emberét ismertem meg a hsz-eiből. Elszomorított a hír amit olvastam róla.... Nyugodj békében!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Daywalker
addikt
Te jo eg, most olvasom mi tortent. Nem talalok szavakat...;(
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
fattyu
veterán
Legyen neki könnyű a föld.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Steven
addikt
Nyugodjék békében!
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
amdk7
aktív tag
Nehéz ehhez a halálesethez bármit is mondani...
Sajnálom és részvétem a családnak.Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
KoVee84
senior tag
Őszinte részvétem a családjának, nagyon sajnálom...
Kivel fogok ezután vitatkozni?![ Szerkesztve ]
-
Type-R
őstag
Nyugodjék Békében
-
.mf
veterán
Benéztem vhova ahol a blogok is látszódnak az oldal-panelen, most láttam meg
Ne má. És hogy autóbalesetben, főleg...
Nyár végéig két motoros ismerőst vesztetettem, amíg az idei évig 4 év alatt egyet sem (vagy legalábbis nem tudtam róla); reméltem, hogy a szezon végével nem romlik tovább a statisztika. Erre Andris is, basszus.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Something_
őstag
Na én rakom el a motort, azt hittem kihúzok még egy hetet, de most hétvégén le kell rakni.
Nincs hideg, de baszki nincs tapadás vagy béna vagyok, rosszul csinálok valamit, de majdnem eldobtam most a motort.
Befékezett előttem egy csajt a lámpánál nem kicsit, kb 40-ről fékeztem és nagyon (!!) nagy mázlim volt, hogy balra indult el a hátsó kerék csúszása, így be tudtam állni az autó elé/mellé a lámpaoszlophoz.
Ha jobbra indul el a motor hátulja így, akkor telibe kapom az autót, aztán egy összetört motorral zárom a szezont...Vigyázzatok nagyon!
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #42561 üzenetére
Szerk: annyit fűznék még hozzá, hogy nagyobb követési távolság + első fék.
De amúgy jobb lerakni, mint összetörni, szerintem a sünök is ezért mondják.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nekem is volt olyan, hogy mentem 50-nel a Csömöri úton, az út szélén állt egy BMW, de nem volt kirakva se helyzetjelző, se irányjelző. Tehát én abban a hitben voltam, hogy nincs senki a kocsiban vagy legalább is nem akar elindulni. Erre fogta magát és bevágott elém...éppen csak, hogy meg tudtam állni.
Sic Parvis Magna
-
PoLizei
aktív tag
Meg aztán a hidegtől elgémberedett kézzel, lábbal sem úgy megy már a gépészkedés, mint melegben
P*L****
-
Djuree
félisten
Srácok ez igaz??!
Mi történt Intivel?! Most látom a hírt.Most olvasgatok itt, látom autóval történt.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
citkar
addikt
Én még megyek vele, de már a szokásos tempónál (semmi váratlan helyzetben) is érzem, hogy a hátsó apró csúszásokkal reagál többször, így visszafogottabban kell menni.
-
Szerintem nem vészes még annyira. Általában 2-4óra között kelek, van amikor kicsit előbb. Az elmúlt pár napban nem fagyott, 3-4°C volt. A gumit is meg szoktam nézni felmelegszik-e még és fel szokott. Igaz reggel szoktam melegíteni a kihalt úton 1-2km-en. Mondjuk az is igaz, hogy az én gépem 200kg és nem sport.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
citkar
addikt
Nem vészes, de érezhetően kevésbé tapad. A mindennapos útvonalamon, a mindennapos tempómnál itt ott, főleg kanyarban a szokásos kigyorsításnál már előfordul, hogy picit arrébb-arrébb csúszik a hátsó (pár hete, egyre sűrűbben), ami egy-két hónapja még egyszer sem történt meg ugyanilyen vezetési körülményeknél (a hideget leszámítva persze).
Hozzáteszem még teljesen biztonságosan lehet közlekedni, azért sem tettem le (még), de aki tempósan nyomja és megszokta, hogy tapadnak a gumik, ott már előfordulhatnak meglepetések, ha nem készül rá, hogy ez már nem tapad annyira, mint nyáron (vagy mint egy-két hónapja).Amúgy meg örülök, hogy eddig nem fagyott le semmi, ritkán tudok ilyen sokáig motorral munkába járni.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Kolondrum #42572 üzenetére
Ésszel megyek természetesen. Kerülöm a csatornafedeleket, amennyire lehet a felfestéseket is és nem fordulok a lábtartón. Tartom a követési távolságot és a gázzal is finomabban bánok.
(#42575) citkar: +1
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Something_
őstag
válasz citkar #42575 üzenetére
Ezzel nekem sincs nagy gondom, mármint simán elközlekednék még vele, full használható.
Én azért nem merek kockáztatni, mert ha hirtelen fékezni kell, akkor megint kb ez fog történni, mint ma, csak szarabbul is elsülhet.
Szóval menni még úgy ahogy lehet, de hirtelen fékezésnél már messze nem ideális a tapadás, ha ezt tapadásnak lehet nevezni, ami most pl reggel hideg gumival 2 fokban volt. -
válasz Kolondrum #42581 üzenetére
Jó helyen van. Én a Pesti rakparton az Erzsébet híd felé a zebránál kaptam el első alkalommal és nem esett jól márciusban.
-
[link]durca masina.
-
félisten
Holnap feltett szándékom nyeregbe szállni. Most 2 fok van itt. Ez már nagyon nem lesz ok.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Something_
őstag
válasz Kolondrum #42584 üzenetére
Még bent vagyok melóhelyen, de lassan indulok, remélem nem lesz semmi reggelihez hasonló flikkflakk Vettem egy fehér színű Xbox One-t, berakom az új táskámba, jó lenne nem borulni. Szép lenne, eldobnám a motort és csúsznék a 100e-es konzolon a hátamon
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
félisten
válasz Something_ #42585 üzenetére
A környezetemben már csak én motorozok amúgy. Mindenki réges-rég eltette a motort. Mindig kérdezik nem a fázok. És nem. Jó a kabát. Meg több réteg térdvédő van már rajtam. Viszont a hatótávom már csak max 30km. Mert a kesztyűn átjön a hideg.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Kolondrum #42587 üzenetére
Tőlem is kérdezgetni szokták, de még eskü meleg is van A kesztyűm pedig álom, míg nem volt, egyből fáztam, mivel kapta a hideget. Mióta megvettem, full komfortos az egész.
Csak ez a fránya tapadás.
Szombatig még kiélvezem, aztán jöhet a fránya autókázás. (3-as coupe BMW, sor 6, 192 le ) -
citkar
addikt
válasz Something_ #42588 üzenetére
Nekem meg a fránya BMW..akarom mondani BKV
-
Jakab66[hun]
senior tag
-
-
citkar
addikt
válasz Bogyó bá' #42591 üzenetére
És még hova tudnám fokozni
Néha elgondolkodom azon, hogy milyen jó lenne délebbre költözni, ahol gyakorlatilag ismeretlen dolog a hó, vagy a lefagyott út fogalma. Nincs is olyan messze...de hát mégsem itthon lenne.
(#42592) Xaels:
Végül is kb. 12 méteres, legalább 3-400 lóerős járművel fogok megérkezni .[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Something_ #42588 üzenetére
Az a dugóban jól jön ám. Aztán a motoros elsuhan melletted.
citkar! És még fizetni is kell érte? Még ha free lenne ugye? Pite vagy. Nem 110m, 2145 ló. Én nyertem.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Kolondrum #42597 üzenetére
igen. csak Monszunban ( 10 fok alatt ) és felsózott hólatyakban nem. első mert nem vagyok oda a tüdőgyulladásért, második mert sajnálom a sólét a lótól...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Archer
őstag
-
Something_
őstag
válasz Kolondrum #42594 üzenetére
Tisztaban vagyok vele, ezert vettem motort
Tavaly epittettem az autoba hifit, hogy legalabb az szorakoztasson a dugoban reggel, meg kene par dolgon csiszolni, de miota megvettem a motort (majus), kb 20 alkalommal ultem az automba
igy nem "fejezodott" be kompletten. Majd most talan :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest