Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
én eladtam nemrég egy gsxr750et. piaci ár alá lőttem mert eladni akartam nem hirdetni.
eljöttek nézik
megkérdi miért ennyire olcsó. Mondom mert eladni akarom tényleg és gyorsan és olyan árat írtam ki amiből már nem engedek de egyértelműen JÓ.nem is próbálkoztak.
-
fattyu
veterán
válasz
Csandi
üzenetére
az a baj. mi alapján is van az számolva?
90 kiló vagyok 188 magasan, ha 5 kiló felesleg van rajtam momentán akkor szerintem túlzok. Kondizom biciklizem, sosem volt ilyen lapos hasam, és izom alakul a karon vállon mellen. Kezd emberi férfi formám lenni.
A BMI szerint meg TÚLSÚLYOS vagyok és az ideális testtömegem 76 kiló.Voltam 76 kiló. Mint egy etióp botsáska...
Nem vitatom sok az elhízott ember de a statisztika veszélyes mert aszerint én is az vagyok

-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
k6 gsxr600 volt az első motorom. élek.
-
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ezzel nem biztos hogy egyetértek. ha emlékszel a 12es ninjára kérdeztem abban is van e ilyesmi mert keveselltem az umphot egy kettesben nyelezésnél.
-
fattyu
veterán
válasz
palfitom
üzenetére
nekem az a bajom ezzel az egésszel, hogy valójában fogalma sincs a szerencsétlen usernek hogy mennyire vezet ő és mennyire az elektronika. és amikor a sw éppen köhint egyet akkor meg jön a meglepi meg a perec.
míg aki analógul tanult meg motorozni az alig fogja észrevenni a sw-t mert a kezében lábában van hogy mi az ami még biztonságos és nem kétállású kapcsolóként használja se a féket se a gázt.
és ne érts félre nem az abs ellen ágálok.
de az 1-2-3ban nem kapod meg az erőt, a kipörgésgátló egykerékgátló kanyarstabi meg azt se tudom már mik vannak. ja meg az aktív számítógép vezérelt futómű. nekem ezek már nem motorozás.
-
fattyu
veterán
válasz
vlevi
üzenetére
csak a régen 120 - 150 ló az ott volt egyesben kettesben is.
nem kapott fakezűvédő gyújtástérképet, meg kipörgésgátlót meg ilyeneket.Ma meg szerintem nincs motor aminél ne lenne lebutítva a teljesítmény 1-2 ben.
az meg hogy mennyire az elektronikai védelem vezet a népek helyett....most nem keresem meg de a kedvenc videóm evör: ember valami modern ezresnek tépi a pályán kanyarból kifele. felvillan egy hibajelzés és fél másodperccel később már hanyatt is feküdt az aszfalton...
-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
így.
erre szoktam mondani. fasz volt az autós? nem is kicsi.
Megtett a motoros mindent azért hogy ez ne történjen? nem -
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
van olyan amikor esélyed sincs már semmire.
engem löktek fel úgy hogy A oszlopa mellett voltam amikor az álló sorból rántotta balra az autót. meglepődni se volt idő.
-
fattyu
veterán
válasz
bigrob
üzenetére
soha egyik ilyen esetemet (3 volt) nem hagytam ilyet, SŐT mivel annyi rémtörténetet hallottam MINDEN esetben rendőrt hívtam és helyszínelés volt. Kétszer próbáltak meg a rendőrnek hazudni meg csúsztatni a mi hogy történtet de egyszer sem sikerült mert a helyszínelők nem hülyék...
-
fattyu
veterán
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Én is ruhellem a nyarat meg a meleget. De a motor nekem ámokfutás adrenalin. Azt meg jobb szeretem meleg aszfalton meg rendes tapadassal feszegetni
-
fattyu
veterán
válasz
bacus
üzenetére
a leggyengébb motorom a husky. 70 ló.
nekem már ez is olyan hogy utazótempót ( a visszafogott 150et ) is kínzáshatárnak érzem annak a blokknak. kanyargós utakon és városban huncutkodni zseni, de odáig eljutni, jobb lenne utánfutón. Nem erre van nem jó neki.én ugye k6 gsxr600 on kezdtem. 120 lo. őszintén keveselltem annó is.
A 12es ninja ugye felrobbant alattam. azt kedveltem
750 gsxr k7. ezzel egészen ki vagyok békülve. kifejezetten boldog tudnék lenni egy turbósított busával és abból is kiszedném, amit tud. de ezzel el lehet utazni 220 körül, ami azért már okés, ha meg itt ott üveg, akkor 280at tud (gps szerint mert az óra ezen is nagyon optimista
)
meg ugye van a zrx1200. azzal se megyek 150nél többet, mert olyan patika állapotú és számomra a legkultabb motor hogy arra vigyázok. utassal csak az. viszont a nyomatékát nagyon élem. de hát ez is 120 ló meg 100 fölötti Nm. meg a gyári kibelezett dobnak olyan hangja van.... imádom.volt triumph speed triple, cbr 900 kawa zx-7r még ezeken kívül.
a fenti hárommal elég boldogocska vagyok
-
fattyu
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
21 ló.
tudom hogy én egy beteg barom vagyok. de 21 ló tényleg elég értelmes közlekedésre?
utassal szerintem Halál. anélkül csak unalomránéztem yt. csutkára húzva megy óra szerint 145öt. reálisan 130.
Nem lenne jobb valami aminek nem kell kitaposni a lelkét ha feltévedsz valahova ahol 110 a megengedett? vagy 130 -
fattyu
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Úgy tervezem, hogy A2-re vizsgáznék idén
ne. ha mégis majd olyan motorba szerelmesedsz, akkor meg szívod a fogad a plusz egy jogsi szopás miatt. ha nincs valami ami miatt nem lehet akkor csak a korlátlan ALehet-e saját motorral, saját benzinnel tanulni, vizsgázni? és hogy hozod viszed legálisan?
valamint jogi buktatók miatt sem hiszem.
Lehet-e robogóval tanulni, vizsgázni ahol ugye nincs váltás?
lehet de akkor be is kerül a jogsiba automata váltó korlátozás. ergó nem tennémYamaha Tricity/ Piaggio MP3?
iskoláknál fent van a járműflotta.
szinte esélytelen. -
fattyu
veterán
jó idő volt me kimentem egy karikát a huskyval. sokkal vidámabb lettem

-
fattyu
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
nem azt mondom.
nekem is 60 az össze csekkem 22 év alatt.de egy - ilyen piszlicsáré - szabályszegásre mint indokolatlan lassan menőt zárón előzés teljesen veszélytelen belátható egyenes úton. Ezért sokallom.
Volt már hogy későn észrevett trafinál számololgattam hogy hát ez most 220ezer lesz. azon sztoikusan napirendre tértem. a hülyeség ára. aztán nem jött csekk.
de ez a fenti eset, olyan piti és értem hogy szabályt szegtem de a körülmények miatt totál védhető, szóval erre sokallom

-
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
de azért nem mindegy hogy egy 14 proból promaxot csinál a tok. a vastagságról nem is beszélve
-
fattyu
veterán
mi van veletek?
82es vagyok és speed az élet 
-
fattyu
veterán
96ezer volt mindenestül az A korlátlanom ( még EÜvel együtt mert az volt az első jogsim) ...
hint: még 21 év volt a korhatár hozzá szóval nem most volt
mondjuk ha azt nézem hogy akkor az egy havi fizum ára volt akkor arányaiban a mostan árak is kb ott vannak átlagfizetéshez nézve.
-
fattyu
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
a női: befér a sör mellkashoz, és bevág alul

-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
kifejtettem lentebbszóval igen.
mondjuk annyi hozzá tartozik hogy majd 190 vagyok hosszú végtagokkal. a jó szélvédelem nekem nem létezik. persze be tudok kucorodni mellkas a tankra a plexi mögé de azt nem szeretem. normál közlekedős tempóhoz (180-220) még egyenes enyhén hajlított karral szoktam, ott meg azért van szél mellkasra.
-
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
persze vicc volt.
hátizom kell a hasalós dolgokhoz.
de amugy én sokkal kényelmesebbnek tartom őket mint az egyenesen teliseggen ülést. azt én sem bírom sokáig. bár a zrxen is egész sokáig elvagyok.mondjuk mentem 400 kilómétert a huskyval is. asszem igénytelen vagyok.
-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
nekem is van. igen ahhoz képest hogy kabát jól szellőzik.
de
ez a hány fokig jó azért egyénfüggő. téli gyerek vagyok. mentem én abban 15 fokban is csak egy hosszu ujju polo volt alatta
szerintem bármi bőr akárhogy szellőzik is, még az általad linkelt is, szabályos sebességű közlekedésre nyáron elviselehetetlen. ha város van benne akkor már 25 fok felett sem komfortos. nekem.
-
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ezt én most egyáltalán nem is értem.
hát persze hogy lekapcsolod ha jön szembe valaki. de városon kívül másodrendű utakon vidéken simán van olyan hogy sehol senki, csak az őzek rókák vaddisznók. és kell a refi -
fattyu
veterán
válasz
etnies
üzenetére
igen... ésszel evő kalória nullán vagy deficitben levő emberek délutáni szunyánként felszednek 20dkg zsírt.
elhiszem nem ez a természetes bioritmus.
azt is elhiszem egy ideális világban nem is kéne ennek történnie.
mennyi károsabb dolog ér minket annál hogy vasárnap ebéd után a forma1 zümmögésére elszundítasz?
szmog, alapvetően a kevés alvás, a stressz ( és emiatt csorbát szenvedő alvásminőség), az alkohol, a szemét ételek, mozgáshiány. hogy csak hirtelen a hasamra üssek. -
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
jogos

-
fattyu
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Blokk
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nem. Ez mar lassulos fázis volt mert közeledtem pesthez
Persu: nem foglalkozom már vele.
bontott blokkban nem bízik, új meg … annyi pénz a világon nincs. -
fattyu
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
2004 zx12r volt
-
fattyu
veterán
Viszlát ninja.
6. 7000nel egyszer csak rantas remegés. Olaj felhő mögöttem.Lehuzod megáll tüzet a padkan levő sóderrel sikerült eloltani. De blokk sajnos tuti kuka. Ez meg ugye gtk
-
fattyu
veterán
utvonalengedélyt lehet ügyfélkapun?
-
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Na jó de én egy ostoba informatikus vagyok.
Amúgy győzelem. Reggel elmentem akkuert össze raktam, csak egy anya tűnt el amit el kellett menni megvenni és poccroff. Mind a négy motor el. Egyen van műszaki

-
fattyu
veterán
kibontottam az akkumlátort a ninjából. hátsó ülés első ülés. tank boritás és egy deknifedél amit le kell szedni, 4 csatlakozót széthúzni, az akku pozitív iszonyat hülyén van kihozva a barlangból az egy másik művelet és csavarok, a negatív saru lekötése is nőgyógyász érzés volt. 18 csavar összesen sokféle ilyen olyan fajtájú...
ha én ezt össze is rakom oltári büszke leszek.
kérdés. akkutöltő kiállásnak nem kell vastag drót ugye?
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
hiába- következetes logikus kiszámítható. nagy segítség ez a magyar családoknak
-
fattyu
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
szerintem - műszaki állomás paranoia függvényében - azzal is elküldenek. Mikor a huskyról beszéltünk (mivel éreztem necces lesz) elmondtam mi van. Csávó a következőt válaszolta. lekérte a forgalomba helyezéskori képet. úgy kell kinéznie. mind rendszámtába tartó mind első sárvédő. ő azt mondta hogy a kipufogo még elmegy ha van benne e betű....
Róka: motoron ez azért nem olyan meglepő nem? már egy gyyorshajtás pl
-
fattyu
veterán
válasz
etnies
üzenetére
kéne egy decibelmérőt szereznem mostmár. nagyon kiváncsi vagyok.
a gixerem gyári nincs hozzányúlva.
a husky az odrdenáré hangos azt elismerem.
a két kawa viszont, a lentebb írt módszert kapták meg. SZÉP mély de nem üvöltő hangjuk lett tőle.
szerintem az adott fordulati gyári érték közelében vannak így is. -
fattyu
veterán
Van köztünk k6/k7 gixer birtokos?
-
fattyu
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
egyáltalán nem biztos a tábla. a földön pattogástól is szakadhat szét.
-
fattyu
veterán
-
fattyu
veterán
válasz
GTVili
üzenetére
most szenvedek műszakikkal.
ilyenekkel nem engednek vizsgára: nem gyári első sárvédő. érted egy műanyag elem, mi a tököm köze van bármihez.
a rendszámtartó konzol ha nem gyári....érted? nekem azzal is van személyes problémám hogy a kipufogó nem lehet más....
de ez már nagyon a ló túloldala...és nézem a műszakit kapó transportert ami olyan kormot okádva állt be hogy sírva fakadtam.
-
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lehet csak kettő végül.
a gixxer veszi a töltést. szép lassan és 11 voltnál rápróbáltam köhögve de forgatott.
a hsuky az halott. világítás benzinpumpa még megy, de ahogy önindító kattan egy relé és csá.
meg a ninja azóta is... -
fattyu
veterán
na ki a legpechesebb
négy motor
két lejárt műszaki. egy mindjárt lejár,
3 döglött akku
-
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
hagyjuk már. kedvencem az olyan "kanyarok" az M jelzésű utakon ahol a 110/130 le van véve 110/90re mert jajj mekkora kanyar. és kényelmesen sávon belül maradva tapadáshatártól évekre elfordul az 270el.
-
fattyu
veterán
szerintem azon meg lehet etetni másfél óra alatt

Zoli Bácsi,
szerintem amikor szabályosan a forgalommal egy ritmusban mész, akkor nem nagyon kell ennyire kihegyezett figyelem. ismétlem szerintem.
ha ámokfutás megy akkor természetesen egyetértek. de úgy meg én se megyek annyit. egy óra alatt kb az ország bármelyik végére el lehet érni ilyen üzemben. szóval nem igen jön össze hat óra

-
fattyu
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
forma1 szerintem totál irreleváns.
teljes felület folyamatosan érintkezik az aszfalttal, és igen pillanatok alatt lekopik.és igen. én is egyetlen egyszer csúsztam meg friss gumival.
egy 900as karbis 130 lovas (csak hogy tegyük valahova a "tenger" nyomatékot) 1500as fordulatnál elpörgette a hátsó kereket. felfogni nem volt időm már feküdtem. -
fattyu
veterán
válasz
bardi
üzenetére
részemről mindig botrány óvatosan vagyok új gumival. tudom mennyire jég tud lenni.
kijutok valami egyenes útra és elkezdek jobbra balra döntögetni de ilyen iszonyatosan apró miliméteres emelésekkel a döntésen. nyilván ezzel a gumi széléig nem jutsz el, de arra jó hogy a normál közlekedésen már ne kelljen zselézni.egyszer sikerült 30 méterrel elindulás után taknyolni. fúdekiröhögtek szatiék

-
fattyu
veterán
Egész sokat vagyok fiatalok között mert elég sok gyakornok megfordul melóban nálam. én 42.
21 évesen csináltam egyből nagy A. nagyon sokáig a motor volt az örömforrás az életemben. Voltak évek amikor a lakhatás kaja faktoron túl MINDEN pénzem benzinre gumira ment el. két éve elértem a céges négykerekű jár poziba. Na azóta szégyenlem bevallani mennyit motoroztam.... sajnos nagy úr hogy van aminek a fenntartása és a futtatása 0 ftba kerül.de visszatérve a kölykökre. van egy kollégám ő 35. Szintén azóta motoros amióta lehetett jogsija. nagyon sokáig er-5-el mert azt tudta fentartani etetni, két éve váltott dl650re.
A huszonéves brigádon azt látom, a srácok azért jobban vágynak a jármű birtoklásra. felük kétharmaduk jogsis és rendelkezik autóval is. jobbára használt. A lányok jóval inkább megvannak a tömegközlekedéssel. Motoros vagy egyáltalán aki vágyna rá egy sem fordult meg az elmult 10 év alatt.
Budapest Multis diplomás közeg. -
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu
üzenetére
de most nem erről volt szó.
ha az itteni bolt annyit mond nincs raktáron de megrendelem neked (pláne esetleg előlegért) akkor én is volt már hogy kiröhögtem hogy kösz van internetem.
itt arról volt szó hogy bemész tapizol próbálsz majd internet.
-
fattyu
veterán
válasz
Apophis
üzenetére
Neked teljesen igazad van, mindenki ingyenes próbateremnek használja a boltot. nem fogják kirugni a bolti személyzetet meg bezárni a boltot ha nincs bevétel. A kolléga onnan megy nyugdíjba ha nem ad el semmit.
azt gondolja már át mindenki: hogy IGENIS kapsz szolgáltatást.
Ha nem mész be: vakon rendelsz. icipic eséllyel eltalálod elsőre a méretet. de inkább nem. és akkor jön a visszaküldés és méret csere nyűgje. olyan is van hogy a második sem lesz jó. Akkor ujra.
vagy ugye ennek a kabátnak nem jó a szabása a te formádra, ergo másik termékből kezded el a melyik méret jó. sisak kesztyű ugyanez....
Na ennek a nyűgjét és kockázatát viszed le nullára. ha neked ez semmi és nem számít, akkor hajrá.azt már meg sem említem, hogy az eladó munkakörben erősen létezik hogy alapbér (amiből ő is ugyanugy hal éhen mint sokan mások ) és erre jön az eladások utáni jutalék. na most akkor rosszabb lesz neki vagy nem ha kiszolgál segít majd előveszed a telefont?
-
fattyu
veterán
válasz
Apophis
üzenetére
Szintén nem érzem kihasználtnak a boltban dolgozó eladót, neki az a feladata, hogy adja, amit kérek.
ez rólad árul el dolgokat.
mit gondolsz a fizetése a rezsi meg az árukészlet miből van? felpróbált kabátonként levonnak 100 forintot a villanyszámlából?
vagy esetleg az eladások után nála maradt árrésből fizeti ki ezeket? -
fattyu
veterán
válasz
Apophis
üzenetére
nem a spóroláson vitázunk.
csak kicsit visszás átverésről lamentálni ( eleve nem értem a te kezedben a döntés hogy megveszed vagy nem ) és közben pedig előre megfontoltan kihasználni, és visszaélni velük.
mert ugye ezt csinálod ha bemész próbálni, hiszen ő azért segít szolgál ki adja rád, mert azt hiszi hogy vásárolni akarsz.
-
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
érdekes az enyémek nem ugatnak feleslegesen. postást se.
tudok még valakit a faluban aki úgy kutyázik mint én. nahát az övék sem.nyilván két kivétel lehet teljesen véletlen és a nagy számok törvénye alapján igaznak tűnik az állításod, de ettől még nekem gyanús hogy van összefüggés a kutyára szánt idő törődés ingergazdag élet, meg a kerítésen kívülről érkező ingerekre adott válaszreakció milyenségében.
mindenkitől elnézést a nagyon offért. kicsit lelkesen reagálok eme témára mert a magyar állattartás sajnos valahol a közelkeleti szint után van. és mint pest megyei de már igen vidéki lakos túl sokat látok ennek következményeiből. láncon tartás, minden nap új elütött tetem, idegbeteg körbe körbe keringőzve epilepsziáig hergelődő satöbbi.
befejeztem
-
fattyu
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Edesem a kutyának az hogy kirakod a kertbe nem élet hiába van 1000nm telek. A kutyának kell a mozgás amit magától a kertben nem fog, és kell az inger a változatosság.
Aszfaltos úton vagyok kénytelen menni amíg kijutok a falun kívüli mezőre.
Fogalmad sincs a normális kutya tartásról. Ami nem baj mert motoros topik de akkor talán nem kene eszet osztani
-
fattyu
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
agglomerációban is van falu, egy családi házas rész ha város is ugyanez a miliő.
igen 3 darab 40 kilós kutyát felveszek hogy kimehessünk a tűző napra (hétvégén mert hétközben ugye munka után téged már zavarlak ) egyet hátizsákba, egyet egyet meg a két hónom alá.
Nem képzeld nincs járda sem, ami amugy pont ugyanaz a hőfok lenne.
picit próbáld meg elképzelni hogy létezik más is rajtad kívül, és a világ nem arról szól hogy minél kevesebb inger érjen ami téged mint individumot triggerel

de továbbra is. én spoeciel ugy vagyok ezzel hogy gyűlölöm a belvárost, a dugót a parkolási mizériát. tudod hogy dolgozom fel? nem megyek oda. elkerülöm. nem kötök bele mindenkibe hogy a kurva anyádért vagy itt és minek autózol itt amikor NAGY ritkán arra kényszerülök hogy járművel kell belső kerületbe menni. próbáld ki.
-
fattyu
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
nem nekem nem megy.
mitöbb a kutya sem kifejezetten komálja a 70 fokos aszfaltot amíg kiérünk a mezőre. tudod rajta nincs cipő...
ha utcán készül produktum akkor igen összeszedem. a mezőn nem szoktam.
akkor gondolom az is halálra idegesít amikor mondjuk 8-9 kor állnak neki (szintén klíma okokra vezethetően ) füvet nyírni. képzeld engem ez sem zavar

Ismétlem. A falu nem. üdülőövezet. Itt ÉLNEK emberek. Aminek vannak bizony következményei. decibelben mérhetőek is.
Amugy meg érted hazaérsz 8ra munkából, mikor csinálsz bármit? felelős kutyatartó olyat azért nem csinál hogy buksi majd kimegyünk szombaton meg vasárnap mert zavarod a bácsit...

de neked pl javaslom akkor a vidék kerülését. neked a csendes nyugodt budapest való. Nincs ezzel semmi baj. én attól megyek meg.
szerk: amugy most esik le. te lemész néha budapestről vidékre és mindenki kussoljon amíg te ott vagy. Igen velem van baj

-
fattyu
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére

ez olyan szép...
mondcsak az ő kutyája ugatott vagy a sok idegbeteg kertibioriasztó amivel lófaszt nem fglalkoznak és ezért minden ingerre üvölt?Nem velem történt - mert engem nem zavar - de a faluban egyszer beszélgettem erről hogy leköltözik a pesti és vernyog a flexért stihlért szalagfűrészért mindenért. ne vernyogjon mert nem lakópihenő hanem falu. TELJESEN jogos és egyetértek vele.
csak akkor ha én 10 kor kimegyek sétálni a kutyákkal ( ami nyárom elég gyakori tekintettel a pokoli jellegű klímára ) akkor engem az pont nem érdekel hogy az Ő udvarában az Ő kutyája kezd el ordenáré módon zajongani miközben én sétálok a 3 kutyával az úttesten halál csöndben, oda se néznek az acsargó állatokra csak megyünk.... -
fattyu
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
9 kmre biciklit nem robbanómotort. nonstop hidegüzem
-
fattyu
veterán
bocsi befejeztem

gondoltam télen elfér
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bontott blokkban nem bízik, új meg … annyi pénz a világon nincs.