Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz canniball #43100 üzenetére
Pedig érdemes csemegézni. Van 1-2 nagyon jó albumuk ezen kívül is, van 1-2 ami inkább felült az aktuál divat vonatra. A Tim "Ripper" Owens-es időket ajánlom figyelmedbe, mert látom ez a keményebb vonal jobban tetszik.(Jugulator, Demolition). De a két nagy klasszikus a Defenders Of The Faith és a Screaming For Vengeance-t is érdemes pótolni.
Én is eleresztettem a hajam ma kicsit. Remek idő volt, persze nem a budai régiókban mert arra elég későn szállt fel a köd és nem melegedett annyira fel. Nagyon jól is esett mindig leeresztem az egésznapi stresszt amikor felülök. Meg is tankoltam, most kapott egy kis finomabb benzint ha már olcsóság van
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
canniball
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz canniball #43096 üzenetére
Arch Enemy-t is ismerem. Bar regebben jobban benne voltam, inkabb a black metalban, de neha beugrott egy egy heavy vagy death is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz canniball #43102 üzenetére
Őszintén én is már csak ezeket a régi kedvenceket hallgatom, mivel mostanság nem virágzik ez a stílus. A nagy öregek sem ugyanazok már, ahogy a hangzás is más lett. Mostanság nálam is inkább Melodic Death, Metalcore, Thrash szól. De a Judas az örök.
Az olcsóságot képletesen értettem. Azért 350 vagy az alatt rég volt a 95-ös.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zsoltee10
addikt
-
Laraxior
titán
Az en motoromra milyen kipufogót erdemes tenni? Nemigazan tudom milyen feltételek kellenek, vagy mit kell nézni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
canniball
nagyúr
Természetesen költői kérdés volt. Tavaszra azért egy 300Ft/l alatti árat el bírnék viselni, de attól tartok akkor megint 400Ft környékén fogunk járni.
Laraxior!
Miért, nincs rajta kipuff? Komolyra fordítva: szerintem inkább benzinre költsd és motorozd el az árát.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
nagyúr
Sziasztok! Újra segítséget szeretnék kérni. Tudnátok ajánlani motortakaró ponyvát 400 K7-es burgonyára? Motor Line-nál nézegettem, de méretek nincsenek megadva.
Elméletileg ezek a méretek:
Dimensions and Mass
Length: 2,270 mm
Width: 760 mm
Height: 1,375 mm -
válasz canniball #43107 üzenetére
Most megint csökkenés várható. [link] persze a 200 forint messze van még, de nem mondom, hogy nem lenne jó. Bár érezhetően több a mazsola az utakon vagy legalább is többet autókáznak.
-
canniball
nagyúr
válasz KaiotEch #43108 üzenetére
Ha óccsó kell nekem ilyen van.
Xaels!
Az akár a karácsony közeledtének is betudható...legalábbis én bízom benne hogy emiatt és nem lesz ez állandó probléma.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
válasz canniball #43110 üzenetére
Én is remélem, bár mi neten vettünk meg majdnem minden nagyobb dolgot. Elvileg holnap jönni is fog a futár. Attól tartok, hogy jövőre még rosszabb lesz ha elkezdik a Széll Kálmán teret, meg fizetősek lesznek a bevezetők és a 0-ás...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ezen vigyorogtam tegnap én is: eddig mindig 2800-3000 Ft-ért szoktam csurig tankolni a Csótányt, tegnap ez 2200,-ért sikerült (230 km-nél)
Nabazz, elfelejtettem szerkeszteni, azt hittem, már a másik topikban vagyok.... :W
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
válasz canniball #43116 üzenetére
Én nem estem csak a motor borult múltkor, de az órát megfogta a Loctite rendesen azóta is tart. Már csak az irányjelzőt kell újra cserélni. Ha meg lesz kis fölös keretem akkor az ülést is újra kell húzatni, meg megcsináltatom a tankot. Apránként szépen rendbe akarom tenni. Túl szép és jellegzetes motor ahhoz, hogy elenyésszen. Legalább is nekem rossz lelkiismeretem lenne ha hagynám szétrohadni, annak ellenére, hogy a tervem nem adom fel, hogy nagyobbra cseréljem 2-3éven belül.
-
válasz canniball #43118 üzenetére
Kitekerik a nyakam itthon, az asszonytól jobban félek mint a gipsztől Óvatos vagyok, nekem nem lennének olyan izgis videóim a neten mint sokaknak. Na meg haver begyűjti helyettem a tapasztalatot. A Hornet nincs 3 éve nála és már 4-szer összetörte. Igaz rendszerint nem ő a hibás és a biztosítótól már a motor értékének többszörösét visszakapta.
[ Szerkesztve ]
-
válasz canniball #43122 üzenetére
Egyszer hozott haza Kelenföldről, de nemigazán jött be a dolog. Persze mindenkinek más a vérmérséklete, mindenkinek más az ami belefér. Haverrel is elmentek füvet számolni egy kanyarban akit általában én szoktam vinni. Azt megúszták gond nélkül.
-
nagyúr
válasz Kolondrum #43125 üzenetére
Nincs mit mesélnem, egyszer volt egy 50-es Aprilia-m 5 év alatt raktam bele 5000km-t, eladtam, mese vége. Maradok 4 keréken.
(#43128) SymbianOS: Mi a fenének 1000-s motor? Azzal csak meghalni lehet. Autóban sem értettem soha, miért jobb az amibe van 500-1000Le.
[ Szerkesztve ]
-
válasz KaiotEch #43127 üzenetére
Azért nem mindegy az az 1000ccm milyen motorban van. Egy chopperban teljesen más mint az említett Gixxerben. De mindegy én nem akarlak győzködni.
-
félisten
válasz KaiotEch #43127 üzenetére
Nem jól közelíted meg a dolgot. Úgy közelíted meg aki nem tudja mire akartam kilyukadni. Valszinelg neked nem hiányzik az ami "nekünk" igen. Tőlem megkérdezték amikor naponta jártam a nulláson, hogy te képes vagy menni egy vas szerkezeten ami két keréken halad 120-al kamionok mellett is? Ő se értette a miértet.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
canniball
nagyúr
"...nemigazán jött be a dolog. Persze mindenkinek más a vérmérséklete..."
Na tessék! Még a végén kiderül hogy mégsem annyira ártatlan...Mosquito34!
Ne gonoszkoggyá!SymbianOS!
"Én már nem bírok magammal úgy mennék ki a világból."
Dettó. Bezzeg Somogyban ma is tavasz volt, csak itt nem."Most gyúrok, hogy ritkítsam..."
Hát akkor gyúrjál keményen, hogy tavaszra kellőképp kiizmosodj!KaiotEch!
Ha van miből gazdálkodni/van tartalék az nem probléma. Ha nincs az a gáz.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
válasz canniball #43131 üzenetére
Nem az én dolgom eldönteni, de a tapasztalatom az, hogy nem szeret engedni és ragaszkodik ahhoz a "10cm"-hez ami esetenként eldönthet egy bukást. Na meg bevállal olyat ami számomra már sok, persze én meg motorozom ilyen időben is amikor ő már nem.
-
DigitXT
nagyúr
válasz canniball #43137 üzenetére
Kapcs. ford.: jó idő volt, motorozhatott volna, de mivel télire le van rakva,
nem tette/tehette: kollégája ezzel ugratta, hogy miért nem motorozott.
Január közepén vki (Lajos nevű szerelő) dolgozik rajta, február közepére
pedig már menetkész a vasparipa, és elő lehet venni, ha jó idő van.Kipuhoz: gyárit kaptad hozzá? Mert ha igen, nem ingyen volt, hidd el.
(Ti. az előző tulaj is visszapattinthatta volna a gyári dobot, eladja a régit.) -
-Mosquito-
őstag
válasz DigitXT #43139 üzenetére
Mindkét Burgihoz adtam a gyári és a sport kipuft,na persze nem ingyé. +50eft a másikhoz meg alku nuku akkor jár/t. Mindkettőre lett volna vevő,így izmozhattam. Oda kell adni egy körre sport kipuffal,meg fogja venni/kell neki. Ritka amikor gyorsan találkozik a piac és a kereslet használt cuccoknál.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
harcikoca
senior tag
Létezik 21"os aránylag széles első cross gumi? ha igen akkor valaki linkelne valamit? a 90/100-assal kicsit komolyabb fékezésnél beleállok a földbe..
AMD+Ati powee'R
-
.mf
veterán
válasz harcikoca #43141 üzenetére
Crossnál / gyenge tapadási viszonyok között, komolyabb fékezésnél, nem inkább a hátsót használjuk jelentősebben?
Nem értek a lovakhoz, csak enduron gondolom nem véletlenül vannak nagyobb hátsó tárcsák kisebb elsővel szemben; és még szélesebb első gumijú sportgéppel is ez volt a tapasztalatom, murva / sóderen elsővel fékezve állt bele és fordította el a kormányt, utána hátsóra tapostam rá és elsőt csak kicsit húztam.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #43138 üzenetére
Így már tiszta.
DigitXT!
Igen, járt hozzá a gyári is, egész pontosan az volt fenn a gépen a Bodrist külön adta az előző tulaj. Aki amúgy valóban elég fafejű volt, de szerintem az akkori piacot tekintve (nem tudom azóta hogy alakult) csak a gyári dobbal is korrekt lett volna az ár.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Motoros Nagykoalíció. Jupié...
-
DigitXT
nagyúr
Az MNK – mint szakmai érdekképviseleti szervezet - alapvető célja a motorkerékpárt és robogót használók biztonságos közlekedésének támogatása, a közlekedési kultúra, valamint a közlekedés biztonság növelése érdekében az oktatás fejlesztése.
Szép cél... Kérdés, hogy lesz-e belőle valami. Szerk: biztonságos közlekedést segítene valami kötelező vezetéstechnikai tréning, akár az oktatás részeként, ahogy az oktatást is lehetne modernizálni, mert ami most megy az inkább pénzlehúzás, mint oktatás... Gondolok itt a rutinfeladatok komolytalanságára, az oktatók általános nemtörődömségére, az intézményesült "papíron vezettél eleget" oktatási rendszerre, stb. A közlekedési kultúra külső behatással való fejlesztésére hirtelen nincs ötletem. (Sajnos, mint sokminden, ez is fejben dől el.)canniball: ez klasszikus önigazolás. Jobban tetszik, mint a gyári.
Pont: ezzel leírtad a lényeget. (Minimum a gyári dob árát ráköltötted, tehát.)[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz DigitXT #43145 üzenetére
Most direkt kötöszködöl dezsdvírem...?!!
Igen, felraktam hogy megnézzem milyen, megteccett, fennmaradt. De ha nem lett volna mellé akkor eszembe nem jutott volna erre költeni. És ha nem lett volna mellé (mint már írtam) akkor is korrekt lett volna az ár; ergo ingyé vót.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
DigitXT
nagyúr
válasz canniball #43148 üzenetére
Hogy ON is legyen, fogalmam sincs, hogy a Bocira milyen sportdob való.
Egyáltalán mennyire sportos a karaktere: ha inkább túrás, akkor nagyon NE
üvöltsön, mert meg fog őrülni rajta a túrázó motoros (+az utána közlekedők).Mire kell figyelni? Passzoljon rá, és legyen "E" szabványos, hogy ne kelljen
a vizsgára csereberélni. Meg a rendőr se akadjon ki rajta, milyen kályhacső.
(Ha meg esetleg külföldi használat is felmerül, ott de pláne harapnak ezért!)Ha kell a nagy hang (mondjuk kérdés, mire?), de nem mindig, akkor leginkább
a "tompítható" verziót javasolnám. 400-as Madisonon van egy LeoVince 4Road
dob. Tompító nélkül "elviselhetetlen" kategória. Persze, van akinek ez jön be...Jobbak az olyan dobok, amik inkább mélyen brummognak, és nem recsegnek
úgy, mint egy krosszmotor; persze másnak meg a krosszmotor hangja jön be.
Kérdés, hogy a rendőrnek mi jön be! 4Road tompítható, szóval úgy nem "gáz",
sőt, kifejezetten csendes. Csak akkor meg kérdés, hogy minek? A gyári is az.Ui: egyhengeres motornál nem nagy cucc a leömlő, egy darab cső. A szerelés
könnyű, szinte triviális. Négyhengeresnél azért komolyabb móka lehet, ezért
esetleg érdemesebb "Slip-On" dobot venni, ami simán rámegy a gyári leömlőre.
Viszont arra is figyelni kell, hogy megboríthatja a motor "légzését" egy ilyen, a
gyári fojtásúnál jellemzően kisebb fojtású dob: kellhet állítani a keverékem, stb.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz DigitXT #43149 üzenetére
Lattam neten olyat amibol kiszedheto a tompito. Csavaros, vagy szegecses, de jobb az elobbi, mert az konnyebben szerelheto. Igazabol csak neha szeretnem hallgatni, tehat mindenkeppen olyat szeretnek ami konnyen fel le szerelheto
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest