Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 09:20:33

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57039) SophieB


SophieB
újonc

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tönkrement a régi routerünk, és egyébként is, nagyon gyenge volt a teljesítménye a jelenlegi otthonunkban (régebben még egy lakásban tökéletesen szuperált, ide egyszerűen kevés... típusa: TP-Link TL-WR 1043ND). Folyamatosan szakadozik, leáll, a gépeink nagy részének ellátására alkalmatlan. Olyan routert keresek, amely stabil és erős kapcsolatot tud biztosítani egy nagy családi házban (160 m2), amelyben sok vastag fal blokkolja a jelet. Ezen felül fontos, hogy 2 okostévé, 2 okostelefon, 2 laptop és 2 számítógép csatlakozna rá, ezek természetesen a ház különböző pontjain vannak, egymástól messze. Gyakorlatilag bármilyen megoldás érdekelne, amely ár-érték arányban van, és hosszútávon megoldást nyújtana. Speedtest mérés alapján 32 mbps a letöltési, 20 mbps a feltöltési sebesség.
Tavaly beruháztunk egy TP-Link TL-PA411 típusú 'hálózati jelerősítőre', de ez sem oldotta meg a net problémát, ám ez az egység még megvan, és használható.

Segítségeteket, iránymutatásotokat nagyon hálásan megköszönném, hiszen annyi típus, annyi paraméterrel érhető el, hogy egy átlag felhasználó számára, mint én, konkrétan túl sok és már-már befogadhatatlan, és tucatnyi webes ajánló elolvasása után sem tudom, hogy mire is lenne konkrétan szükség ebben a végeláthatatlan kínálatban. Szép estét :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.