Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59868) Xero válasza Dany007 (#59865) üzenetére


Xero
nagyúr

Honnan? Sehonnan leginkább. Bár egy 200LE+-os autóval azért nem hiszem, hogy gond lenne. Nyilván kell egy jó lánc, ha hátul kaparós lesz a befutó, de valamit valamiért.

Ennyiért nagyon sok mindent lehet kapni, de azért egy olyan autó kell, amit ha normálisan szervízelek, akkor ne legyen gond ha beülök és menni kell 2x1000km-t hirtelen felindulásból. Ennek nem biztos, hogy egy öreg Ferrari vagy Porsche megfelelne, ráadásul mint mondtam nem is érzem azt, hogy ilyen autóban van a helyem. Már ez a 30e € is a plafon és ez is csak azért ennyi, mert céges autó lesz belőle. :B

Ha visszakeresed indultam onnan, hogy 407 coupe, aztán jött a képbe az E90/91/92, majd egy haverommal beszélgetve meggyőzött az E93-ról. Azt vadászom jó ideje, meg is néztem jópárat, de eddig mindegyikkel volt valami probléma, ráadásul valamilyen bolygóegyüttállás miatt az általam preferált felszereltségek együttese is ritka. Mikor felhúztam magamat, akkor poénból megnéztem a Z4-eket és leesett, hogy azokat is lehetett síalagúttal rendelni, amivel nekem teljesen elegendőek lennének, ráadásul magasan ez tetszik legjobban külsőre a lineupból.

A zenei ízlésem nagyon összetett. Pop, folk, rock, country, house, hip-hop, r&b, klasszikus. Mindig hangulattól függ.
De ront biza, de egy jól belőtt rendszer szépen lekezeli. Pont ezért is lenne szükséges egy normális dsp-s rendszer.

(#59866) Bati0501: A vászontető nem tetszik, félteném otthagyni a belvárosban, télen nem feltétlenül olyan jó. Ennyi a bajom vele. ;)

(#59867) bitpork: Kb a felső kategórián kívül minden autó meghálálja. A zenével csodákat tesz, de a komfortot is növeli. Nálam csak az első ajtó és a csomagtér van "kitapétázva", de az ajtó csukódás is teljesen más dimenzió elől és hátul.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.