- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimp my ride… csájníz módra.
Csomagtartóban akasztó szatyroknak:
[kép] [kép]
Ajtóvédő a zárszerkezetnél:
[kép] [kép]
Levegő bemenő oldalon egy luk van, nincs igazán semmi védelem a levelek/szemét ellen ami bejut a hepa szűrőkig, ugyan egész kevés kosz megy be, de azért van benne.
Így tettem be dupla filtert, egy plusz levélrácsot:
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Vettem persze rendes utastérbe való hepa szűrőket is (2 db megy bele), de ahhoz azért bontani kell, azt inkább meghagyom egy másik napra, meg akkor már egy klímabomba se ártana.
Megvan a hátsó diffusor is, de ez nem kicsi méret ezért inkább olyanra bízom aki tett már fel ilyet, jövő héten elvileg meglesz, az elsőt nem vállalja így az marad nekem, de az egy sokkal filigránabb cucc, azt hétvégén megugrom.
Ragasztó eltávolító hol tudok legegyszerűbben venni? - sima autós boltba.
Illetve láttam a korábban linkelt színes felniket élőben, nagyon nem tolakodó, a matt lila kifejezetten visszafogott, a zöld az nem jött be, de a fényes lila se volt nagyon racsing, jövő héten megyek majd csinálok képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged