- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
kisza25 #269797 üzenetére
Ha szabad eg alatt all az auto, akkor hasznos azert, nekem az udvaron meg melohelyen is ra tud fagyni a cucc eleg alaposan, a jegoldo spraynel es kis kaparaszasnal meg sokkal kenyelmesebb beulni az autoba es megnyomni egy gombot, olvadasig meg a futott ulesben varni.
eGolfban van, szerintem hasznos funkcio. Hyundaiban is tudnam ertekelni, abban viszont kormanyfutes van, azt meg asszony tudna ertekelni, mert nagyon fazos kezuDe sztem is nagyon jo dolog.
Amugy ahhoz kepest, hogy a varos kozepen vagyunk Bp-n, szomszednak az M4 ugy lefagyott egyszer most a telen, hogy a kederbol nem birta kihuzni az ablakot a vezetooldalon. Anyosrol kis kuzdes utan ki tudta nyitni, beinditotta, futes ment 15 perce, amikor megerkeztem es adtam neki jegoldot, onnan meg 10 perc volt, mig ki is nyilt az ajto. Nem tudom hogy fagyott be ennyire, csak -4-5 fok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Ülőgarnitúra 3-2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest