- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #263291 üzenetére
Hmm. Lehetséges, hogy másfajta lapát lesz. Fotód van? Ez elvileg a Bosch Aerotwin gumija.
-
-
válasz
tboy93 #263279 üzenetére
Nem volt nagy forgalom, abból szép számban motorosok* és csapatós gépek. Az Alcsútdoboz - Biatorbágy útvonal frankó, szép aszfalt, jó kanyarok.
*Egy baromállat volt: öles fák a szűk aszfaltcsík mentén, biciklisek, erre rendes tempónál felveszi egykerékre.
Szerk: én természetesen vittem az asszonyt is. Max tempó az M6 elején 130, országúton 80-100, sapka nélkül 80-90-ig kellemes.
-
Szabi®
addikt
Köszönöm, egyébként egy ilyen akksit (bosch s4 s4008 12v 74 ah / 680 a) mennyi idő alatt kellene feltöltenie egy töltőnek , ha félig van lemerülve ? Mert amit észre vettünk, hogy ez a töltő High módban mintha lassabb lenne . . .
-
racskobalazs
senior tag
válasz
racskobalazs #263241 üzenetére
Sziasztok,
Erre bárkinek ötlete?
+1 ha hangfal csere, mit ajánlanátok olyan ~15k környékén? Elvileg 17cm/6.5" a helye. -
Qru
MODERÁTOR
Fent azert volt meg sar, csak a 4wd-s szomszedok/autok mertek nekivagni/feljonni (egy Duster, egy V60 D6, egy Forester meg en). A tobbiek (S60 2wd, A6 Avant 2wd) inkabb lent raktak le a kocsit a flaszteren
-
brumi1024
veterán
válasz
Peter.70 #263263 üzenetére
Minap mentünk este a körúton a Mammutnál, mindkét sávban autók 50 körüli tempóval. Előttünk a túloldalról egy lány (fülessel a fülében) az utolsó pillanatban átrohan a túloldalról (2-2 autós sáv, 2 villamos), viszont elejtette a telefonját a szélső sáv közepén. Ki se néz az útra, kilép vissza elénk (ekkor már satu volt, egy méterre tőle álltunk meg), lehajol és elkezdi összeszedni a tokot/telefont/fülhallgatót. Szerintem semmit nem fogott fel a szituációból.
-
szőröscica
addikt
Ma vegre megvolt a tavaszi nagymosas, utana felkerult a Fusso es az alapos Blackout kezelest is megkapta az auto. 3 es fel ora volt, kellemesen elfaradtam. Sajnos reggelre ugyis leszarja egy madar, vagy lepisili egy macska, de most eleg jol mutat.
-
Qru
MODERÁTOR
Helyzetjelentes az M3-rol: sehol sem mertek, a forgalom suru de nem vt veszes. A hegyre felmeno utat lezartak verseny miatt. Mi meg atcsusztunk eppen.
-
-
Peter.70
addikt
[Centimétereken múlott, hogy nem ütötték el a görkorcsolyázó lányt, aki nem tudott megállni]
Ritkán mondok ilyet, de a flegma válasz miatt meg érdemelte volna, hogy ott maradjon. Csak utána az autós szívta volna meg -
Szabi®
addikt
válasz
MasterMark #263261 üzenetére
-
Szabi®
addikt
A testvérem úgy töltötte az akksiját a kocsiba hogy a sarukat nem vette le, mert meggyőzte egy "autószerelő" hogy ha leveszi rendszerhibák léphetnek fel. Háromszor így töltötte az akksit, és elszállt a műszerfali kijelző, tiszta csíkos az egész. Ez most lehet attól hogy így lett töltve, vagy amúgy is elszállt volna ? Mert akksi csere után nekem is lett egy csík benne. És mind a ketten Audit használunk. Én 2009-est, ő 2008-ast (b7-b8).
-
avl
senior tag
válasz
pècsimunkás #263244 üzenetére
"Ha 115-120- tól ráz, akkor valamelyik hátsóval lesz a probléma.".
Miért ?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #263255 üzenetére
Csak az acel!!444!!!
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
tboldi #263245 üzenetére
Múltkor nekem is rázott de nagyon durván már 90től is, elvittem centrizni, azóta a rendes utazótempó sem probléma
a téli felniket viszont 100% hogy el kell vinnem megcsináltatni rendesen...
barnam_: mi tavaly szeptember-október környékén hoztunk be Franciaországból egy 308-ast, tőlünk nem kértek semmit lefordítva. Kellett a kétnyelvű adásvételi, meg egy műszaki check és kész, de az is majdnem 1 hónap volt, mert sehol.nem lehetett időpontot kapni hamarabb, és csak a lakhelyed szerinti illetékes állomásra viheted ugye, ami egy pesti lakos esetén eléggé tömve van mindenhol
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #263243 üzenetére
Ja tenyleg! Na megtaltosodott tole a gep?
-
-
ArthurShelby
addikt
A kínaiak már a spájzban vannak [link] (nem szeretem Csík-ot, de osztom a félelmeit).
-
válasz
macilaci78 #263229 üzenetére
Már egy ideje kétkerekű idő van
[kép]Szóval kinek mikor jön el
-
tboldi
nagyúr
válasz
pècsimunkás #263244 üzenetére
Pedig érzésre elülsőnek tűnik.
Lehet, ki kéne próbálni egy megcserélést a tengelyek közt.~2 hét múlva rendelem az Alfa új papucsait, majd akkor egy füst alatt lerendezzük mindkét autót a gumisnál.
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok,
Napokban szereztünk be egy 4 éves Hyundai I20-at. Most a jobb első hangfal valszeg kontaktos, elkezdett néha recsegni (ha olyan kedve van recseg / elnémul, de van hogy jó). Ez rejtett hiba? Ha igen/ha nem, mi lehet rá megoldás?
Előre is köszönöm! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
grizlisandor #263222 üzenetére
Jo de akkor kikormoltad az a leny'.
-
tboldi
nagyúr
Parndorf összegezve:
- óriáskerék ✓
- névre szóló kávé ✓
- új cipő ✓✓A WagonR jobb első kereke üt 115-120 km/h-tól, gondolom, centrirt igényel. Fogyit nem tudok, de még 1093 km hiányzik a kerek 230k-hez.
Az Alfához meg varrattam 3 db 25*5 centis tépőzárcsíkot, mert folyton elborult a szerszámos-tartozékos táskám a kanyarokban, most betonbiztos. Potom 800 Ft. -
válasz
MC Pite #263162 üzenetére
Megkérdeztem a hivatalos álláspontot is a fordításról:
Ugye a kétnyelvű adásvételin ugyanazok az adatok szerepelnek mint a számlán. Ez utóbbi nálam német volt, elkergetett az ügyintéző az országos fordítóirodához.
Az ügyintéző kérheti a fordítást. Aki akarja, látja mi van rajta, elfogadja németül/angolul.
Mondanám hogy no problem, megyek másik kormányablakhoz. Probléma2: Tatabányán, Tatán, Dorogon és Esztergomban egész nap próbáltam hívni ügyintézőt, sehol nem vették fel. A telefonom 50%ot merült, időpontot 2-3 hét múlva, az irodák egy részébe csak kettőig foglalhatok (hatig vannak nyitva).Így mosolyogva utaltam el a 17k-t és veszek ki szabit, hogy elmenjek a számlafordításért megyeszékhelyre ha nem akarok/merek csalni.
Nem a 17K fáj (az se hiányzott), hanem hogy ott a pultnál derül ki, és egy újabb hetet csúszok alsóhangon (foglalni két hétre tudok időpontot).
Tudom, hogy 3 hét vagy bő hónapig szopik, mit izgul a gyalogkakukk.
Ügyintéző: Menjek be a fordításért Tbányára. Mondom csókolom, most szereznék rendszámot. 2 szabi! Azt mondja: Hát küldjön be valakit! Mondom a családba mindenki dolgozik, marad a kéthetes csúszás és két szabi.
Válasza: Vagy próbálja meg másik okmányirodában.Jegyezzétek, okuljatok az én káromon
-
Peter.70
addikt
válasz
macilaci78 #263226 üzenetére
Akkor mindjárt itt a robogó szezon
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #263160 üzenetére
Na, azért na... Békés megyéből származom. Zuglóból Újbudára járok dolgozni 9-re. Ez rendszerint 35 perc menetidő kocsival, plusz ugye garázsból ki, garázsba be. Ez még nem dugó, csak a reggeli forgalom: a legtöbb lámpán legfeljebb a második eresztéssel átmegyek.
Ennyi idő alatt Battonyáról a megyeszékhelyre el lehet jutni. És azért a békéscsabai csúcsforgalom köszönőviszonyban sincs a budapestivel.
De ugyanezt el tudom mondani Csongrád megyéről, SzSzB, Zala megyéről is.Vidéken, ha valaki nem helyen jár dolgozni, hanem ingázik és a munkaidő nem a menetrendhez igazodik, kocsi nélkül élhetetlen. De messze nincs annyi autó vidéken, mint Butapesten.
Amúgy meg robogózok, ha az időjárás engedi.
-
Ma lejárt a -30 Ft-os MOL kuponom, így elszaladtam tankolni a Z4-el, hát bakker… 20 perc alatt voltam meg… I3-at előbb megtöltöm mint ezt kivártam…
Persze tűzoltó auto is volt előttem… szóval “rosszkor” érkeztem, de nem gondoltam, hogy délelőtt 10-11 között így rá lehet faragni hétköznap. -
grizlisandor
veterán
Megvolt, előtte tolta két autó, mondom helyi hülyék biztos ismerik az utat, Waze nem jelzett trafit.
Mondom megyek én is utánuk, kenték a német autópályán 130 km/órával, utánuk én is 20 km után meg jött szembe a kamion után a rendőr, de nem fordult meg.Szegény Piros, azon a szakaszon annyi bogarat összeszedett, hogy itthon le kellet mosnom.
Valamelyik városban mértek, mint utólag kiderült Speedmarathon miatt, de belterületen viselkedek.
-
-
Peter.70
addikt
-
válasz
MunezXBK #263196 üzenetére
Este meglesem őket, köszi!
@#263201 focvis
megijesztettél ezzel. 😨
Na majd gyakorlok az Astra-n, utána eldöntöm, hogy máshol sikerülhet-e.@#263185 molnarpeter
Ezüst -> sötétkék -> sötétszürke sorrend jó ?
Lehet, hogy nem ez lesz a fő szakmám, ha jól értem az intelmeiteket.(Lehet, hogy sógor még 7+ éve vett gépet, majd rákérdezek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia