- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaffa75
őstag
ha már Erdogan...
Tegnap hazafelé az M0 burtál tömött volt (M5 --> M3 irányban), de a maglódi lehajtónál az eddigiekben a másik oldalt tapasztalt lehajtási problémát is sikerült überelni...
A rend éber őrei (innen és újra csókoltatom őket) már 17 órakor elkezdték a körfotgalomban (!!) magukhoz ragadni a kezdeményezést, és irányították a forgalmat... Amikor a kamionok hajtottak le a nullásra, 20-25 másodpercig folyamatosan lehetett volna lehajtani, ha a rendőr nem áll ott keresztben.
Ilyet még nem tapasztaltam, még ha maga Putyin érkezett, akkor sem.
Eskü hogy aki ezt kitalálta, azt osztanám be 1 hétre 0-24-ben forgalomirányításra! Nem elég, hogy a várost megbénítják (helikopterrel nem lenne megoldható a fostos politikusok valagát bereptetni???), de ezt még tetézik ezekkel az érthetetlen megoldásokkal?!
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Magnum_ #148792 üzenetére
Talán 5000 volt, 1 vagy 2 igazolványképet kell vinni, kitölti és kész. Az autóbérlős cég szerint csak azoknak kell, akik nem latin karakterekkel író országokból jönnek, mert így biztosan van latin átirat a nemzetközi jogosítványban.
Egyébként 3 hónapig vezethetsz külföldi jogosítvánnyal az USA-ban, ezt a ranger mondta. Ez a nemzetközi max egy megnyugtatás hogy nem köthetnek bele semmibe. -
Magnum_
nagyúr
Koszonom a valaszokat!
Egyebkent mekkora koltseg a kivaltasa?
Csak sorszamot tepek az ocsmanyban es ennyi? -
Tegnap intéztem magamnak egy kis jóságot így karácsony előtt. 1 sávos szuper-szűk aluljáróból kifele tartva szemből hirtelen rámfordultak én meg kitértem jobbra, csak szűk volt a hely. Neki volt egyébként elsőbbsége, de nem láttam hogy jön. Az autóm jobb hátulja bánta.
Most ezt így év végén nem tudom ki fogja megcsinálni nekem olyan minőségben, hogy 2 év múlva ne rohadjon. 3 elem kapásból, én sem tudom mondjuk az ajtóm közepét meghúzni
-
Magnum_
nagyúr
Bocsanat, ha offos, de valtott mar ki valaki nemzetkozi jogsit itthon, ami oke usa-ba? Hosszas oboazas kormanyhivatalnal, vagy egyszerubb a dolog?
Munez, en is bent vagyok 7 ota. Minden nap
-
brumi1024
veterán
válasz
máyköl #148780 üzenetére
Tegnap a budai alsót lezárták baleset miatt a Mozaik utcánál, de az információ nem áramlott, így egy jó darabig álltunk sorba a teljes útzár feloldására várva. Majd visszaforduláa után 1,5 óra alatt eljutottunk az Árpád hídtól a Margit hídig. Ma Szulejmán, reggente pedig a Megyeri híd felhajtójának egyik sávja áll felújítás alatt. A héten Budapest közlekedése nem működött.
-
kisza25
félisten
-
EQMontoya
veterán
A heten nem mentem dolgozni autoval egyszer sem, es rendkivul kiegyensulyozottnak erzem magam. Ebben az idiotizmusban meg MX5-tel sem veszek reszt.
-
Zsolt988
újonc
Sziasztok ..valaki..bárki tudna segíteni nekem ,ha motor cseréről szeretnék kérdezni?
-
stickermajom
addikt
Mivel reggelre kiszáradt, gondoltam nem telefonálok azonnal, meglátom.
Haza kellett ugranom melóból a kutya miatt, amint kiálltam a mélygarázsból tiszta pára volt, szóval holnap délután viszem vissza. Telefonon korrekt volt a hozzáállásuk. -
Magnum_
nagyúr
Uj handras video megvan?
Elso 16percet at lehet tekerni, utana jon a lenyegFocvis: apu be akar menni a langba es meg akarja venni ott.
-
-
Magnum_
nagyúr
2.keruleti lakosok hazajutnak ma, vagy az autoban alszanak valahol?
Munez: thx.
-
Magnum_
nagyúr
E Corsa. Elol csereerett lesz lassan az elso gyari betet. Nem viszik anyuek szaGszervizbe ezert (54k
), garit nem erinti.
Zimmermann mehet + tarcsa felszabalyozasa? Vagy tudtok-e ujabb opelhez jobb markat betetbol? -
aero.
veterán
válasz
kovacsroli #148744 üzenetére
futóműállítás volt a csere után?
(#148753) kovacsroli igen
-
Saccco
nagyúr
válasz
kovacsroli #148750 üzenetére
Legalább kiderül, hogy működnek-e.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
molnarpeter #148747 üzenetére
köszi!
tboldi: köszi, holnap hívom is őket. -
i-sti
senior tag
válasz
molnarpeter #148747 üzenetére
Köszi.
4&5 jelen van nekem, nem nagyon de érezhetően. 1 hónapja voltam szakinál ő azt mondta telet kibírja.
Szóval tavasszal lesz 2 hátsó Leng és Csilla pít ás csere. -
tboldi
nagyúr
válasz
Igen, a linkelt képet mutattam a csávónak. 18-at kért, én meg egy 20-ast adtam, mert marha gyorsan elkészült.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kovacsroli #148746 üzenetére
Egy jó kis összefoglaló: [link]
-
kovacsroli
senior tag
válasz
molnarpeter #148745 üzenetére
Oké, és mit kell látnom jó és rossz esetben?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Nyomd le a hátulját, aztán figyeld, hogyan mozdul, lengéscsillapító miatt.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
EQMontoya #148741 üzenetére
&sagesz93
15"-os felnin vannak 195/50-es Contintental Sportcontact abroncsok. A felni 6 éves, a gumik a harmadik szezont futják.
Régen sem volt kezesbárány, de kifejezetten élvezetes volt (oké nekem még nem volt olyan kimondottan izgalmas autóm, ezt kérem figyelembe venni), most viszont már abnormálisnak tűnik.
Hétvégén alámegyek, de csak annyi a taktikám, hogy megrángatok mindent, meg megnézem, hogy nincs-e valami eltörve. Eddig tart a tudásom, szóval ha van tippetek hogy mit lenne érdemes jobban megnéznem, akkor azt köszimás:
(#148668) tboldi
nekem anno csináltak egy tök basic bőrözést egy 20asért, de ennek már ~5 éve. Egy ilyen, mint a tiéd mennyibe kerül ha szabad tudni? Illetve vittél nekik képet a gyáriról és az alapján másolták le? -
EQMontoya
veterán
válasz
kovacsroli #148739 üzenetére
Nincs veletlenul szeles gumi es rohadt nagy (jo nehez) felni alatta?
-
sagesz93
addikt
válasz
kovacsroli #148739 üzenetére
Milyen méretű kerekek / gumik vannak a kocsin?
Én ilyet anno a puntómon észleltem, amikor a 14"es téli virslik után felkerültek a 15"-ös elég peres nyárik. Majdnem lezúgtam vele a nyomvályús útról.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mi okozhatja, ha a legkisebb úthiba is húz egyet a kormányon? Rossz úton kifejezetten harcolni kell vele. A kormányzás pontos, egyenesfutás rendben, erős fékezéskor nem húz oldalra, abroncsok 2 bar-on.
Nemrég lettek cserélve: első lengéscsillapítók, rugók, első fékek (tárcsával, nyereggel). Ekkor kértem, hogy nézzék át a komplett futóművet, azt mondták rendben van...Az autó egy 2003-as Fiesta.
-
tboldi
nagyúr
Vajon a Jazz 2x annyi gyertyával meddig jutna a gyári, 33-35 Ah-s aksijával?
--------------------------------------- -
Kickass
őstag
A tippek nem rosszak, ellenben nem kivitelezheto, sajnos nincs kit mozgositani
Vontatas szinten kizarva reszben fenti ok miatt, illetve mert automata.Marad a treler ha nem indul be, az automento mano elso blikkre szimpi.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MasterMark #148727 üzenetére
De mondjuk meg lehet spórolni az indítással járó energiát, és annyival nagyobb lesz a hatótáv. Vagy nem.
-
Kickass
őstag
Tud valaki esetleg megbizhato Bp-i trelerest, jo lenne ha bankkartyat is elfogadna.
Generator feladta a harcot, ha este beindul a masina talan meg hazaerek vele 13km-t. Ha nem akkor fucked.
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Ideiglenes kivonatást hol a retekbe kell kezdeményezni ügyfélkapun online?
Kérelemként kell benyújtanom, KAÜ-n keresztül, de félórája keresem és semmi. Ügyfélkapus vonatkozó leírásban is semmi használható link..
-
Cicero
őstag
Mi okozhatja azt, hogy gázelvételnél rúg egyet az autó?
-
stickermajom
addikt
Miután a száraz időben bepárásodott, az éjszakai esőben és ködben kiszáradt a fényszóró.
Úgy látszik további tesztelésre van szükség az asztal borogatás előtt.
Qru Shikaka
-
Saccco
nagyúr
válasz
MunezXBK #148702 üzenetére
Egyedi nyomtatott Kínából?
-
rbalint88
addikt
válasz
stickermajom #148707 üzenetére
először az audin is bepárásodott a depo, de azóta nem, pedig figyelem minden mosásnál. esőt még nem látott
amúgy ahogy neked bepárásodott, az még "normális", de máyköl pl tudna mesélni arról, milyen az, amikor rendes kifejlett cseppek állnak a búra belső felén -
Magnum_
nagyúr
válasz
stickermajom #148705 üzenetére
Mondjuk pont ilyen ido van.
Egyebkent ez felelosseg kizaras erre vonatkozoan, mivel felhivja a manual ra a figyelmet. Tesztelni kellene szaraz idoben.Ja, amugy ilyen idoben se parasodjon.
Agg: detto, okosak ezek a lampagyarak
Emiatt most azon gondolkodom, hogy a bmw azert nem parasodik, mert nem hermetikusan zar a plexi es szellozhet?
(Mondjuk a H astra lampa se parasodott, a tores utani uj utangyartott se... ampera mondjuk parasodott hatul, de azt megoldottam.)
-
stickermajom
addikt
válasz
Magnum_ #148697 üzenetére
Én is így gondolom, reggel meglátjuk a szerviz hogy áll hozzá. Felszívtam magam, végigverem rajtuk.
Kézikönyv amúgy ennyit ír csak:
A lámpaburák belső felülete hideg, ködös, párás időben, valamint erős esőben vagy mosás után bepárásodhat. A pára gyorsan eltűnik, ha bekapcsolja a fényszórókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó