Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
A segítségetekre lenne szükségem autóvásárlással kapcsolatban és mivel nincsen olyan ismerősöm aki értene is hozzá, így tőletek szeretnék segítséget kérni.
A minap voltam megnézni egy 2013-as automata Mazda 3-ast, Skyactiv 2 literes motorral szerelt darab, 86 000 kilométerrel az órájában az első tulajtól. Az autó teljesen újszerű, festés hibátlan, útfekvése tökéletes. A papírok alapján is gondos gazdája volt. Viszont valami oknál fogva állóhelyből indulva iszonyatosan nehéznek és kelletlennek éreztem, a gázpedált jóval mélyebbre kellett taposni, mint amivel eddig valaha is találkoztam. Amint lendületbe jött már nem volt vele gondom, simán és mindenféle furcsa zörejtől mentesen futott. A nagy kérdés ez mi lehet, vagy ez ilyen? A családban van egy másik autónk ami egy 2012-es, AT, Mazda 5 2.5 literes motorral és 156 000 kilométerrel, összehasonlításképpen ez az autó sokkal kevésbé igényli, hogy kitapossák a belét és jóval könnyedebben indul meg annak ellenére, hogy több száz kilóval nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest