Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5765) Ghandi válasza HarryPotter (#5735) üzenetére


Ghandi
aktív tag

Hál istennek megoldodott a probléma :)
Leszedtem minden wifi drivert,az USB-s wifi driverjét is.MInt kiderült a no-1802 programocskát egyszerü törölni,csak aksit ki kell venni és az elemet le kell huzni pár másodpercre.Ilyenkor reseteli a CMOS-t és érvénytelenití a no-1802-es bejegyzést,és elkezdek mindent elöröl!Na de ezután jött a megelepetés mert ezután nem akarta elfogadni a no-1802 hacket igy az uj kártyával el sem indult a gép. Állitolag(!) a BIOS csak egyszer fogadja el ezt a no-1802-es hacket,csak akkor lehet ujra aktiválni ha uj BIOSt kap.Szóval ovatosan ezzel a no-1802-vel!!!
Visszavittem az eladonak,ö többet értett hozá mint az én kevéske tudásom.Pontosan nem tudom mit csinált vele,állitólag linux alatt át lehet irni a mikrokodját hogy ugy nézzen ki mint ha gyári IBM termék lenne,vagy valami ilyesmi.Azóta minden rendben,felismerte a gép,telepitettem és most már ezzel a wifi kártyával irok :)

Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.