Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Ez a sütőtök egész király édesség helyett.
-
válasz
HussarF #96579 üzenetére
Szerintem nagyon kevés magas nő van ilyen szinten... egyszerűen ott még a férfiakénál is fokozottabb probléma az izomfelpakolás. Ez a magas gazellatestű nő... hát fehér holló lehet normális izomtömeggel.
Ezeken a zsebcirkálókon (155-165cm) sokkal jobban mutat ugyanaz az izomtömeg.
Ljknak pedig itt egy szolidabb.
Vele is lehet fekvenyomni...
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #96645 üzenetére
Persze, aki belép a terembe annak minimum kisbajnok erőemelőnek kell lenni.
Átlag ember sportolni jár meló mellett, valami fittséget fenntartani. Azért nyilván illik eljutni egy szintre hogy ne üres rúddal buziskodjanak. Szerintem egy átlag férfi ha 50-80kg-al tud fekvenyomni szériában, 60-80 kilóval guggolni, 80-100 kilóval felhúzni az már egy elég jó szint. Emellett meg kell valami alap állóképesség némi kardió edzéssel. Persze el lehet menni erőemelő irány felé és állóképességi irány felé is, de nem kell itt irreális túlzásokba esni hogy aki nem tud 140 kilóval guggolni vagy 100 kilóval fekvenyomni az buzi.Persze amikor szétnézek a teremben kb 10% veszi komolyan az edzést, aki koncentrál, fókuszál a helyes gyakorlatvégzésre és látszik valami erőlködés az arcán. Többinek inkább hagyni kellene az egészet a picsába, fél óra intenzív futás többet érne nekik.
-
Woodslave
félisten
[link] azért érdekes számokat mond a fazon. 1 év edzés után 140kg guggolás mint alap....
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #96619 üzenetére
Ennyit gondolkoztál ezen a "poénon"?
Hát..
Csak a szokásos viccelődés, nem kell felvenni
Amúgy most visszaálltam a Jumbo-ra, nem tudom. Nincs már olyan szar íze, vagy megtapasztaltam milyen a cherry-brandy ízű MP-s fehérje
Nem zavar a 80gr cukor benne. Bár csokis Mass 5000-ret vettem most következő hónapra. Abból edzésnapokon 2 adag fog lemenni. Pihenőnapokon 1.
Ja, a másik. 74kg. Messze még a 80, de jövő nyárra jó lenne elérni. Bár azt már kicsit szálkásítva, alacsonyabb tzs. százalékkal.
-
Alpachino
veterán
Én ezt egyszerűbben oldottam meg a diétámban nagyon pontosan ki voltak számolva a makrók és a napi össz.kalóriabevitel, a szintertarót ehhez képest lőttem be.....ezt úgy oldottam meg, hogy megemeltem a diéta CH-ját 130-ról 220 körülire és a proteint lecsökkentettem 240g-ról, 160g/nap ( 81kg-os testsuly mellett) és ennyi
-
kolosanyi
veterán
Váll-kar kézisúlyzós bohóckodás volt itthon, meg 5 perces plank végig. Atta! Most gondolkodom, hogy elmenjek-e futni, vagy inkább holnap legyen futás.
-
syl5
őstag
Omlett volt reggelire, kolbásszal.
De nyugi kókuszzsíron volt pirítva a libamell kolbász, majd sütve az omlett és volt benne spenót is, meg zabbal és sok friss zöldséggel ettem.
Tegnap este is eltűnt egy szál belőle edzés után, szigorúan bulgurral és zöldséggel. Muszáj volt 100 kg-os guggolás PR volt.Ma futottam, nyújtottam, atta.
Kár hogy a súlyom nagyon nehezen mozdul, a héten full stagnál, viszont két héttel ezelőtt napi 100 kcal-val ettem többet, és arra azt éreztem, hogy már sok. Állandóan fel volt fújódva a belem, lassított az edzésben. Hihetetlen mire képes heti 700 kcal különbség.
-
Woodslave
félisten
Azert ma lecsúszott némi clean food is értsünk ezalatt bármit is
[link] -
S e t h
nagyúr
Menjetek már szobára.
-
Alpachino
veterán
válasz
kolosanyi #96629 üzenetére
Ez most hogy jön ide...? azt hiszed hogy nem tudom, miről beszélek ? Ha valaki egy bizonyos gyakorlatban erős, akkor nagy felelőtlenség lenne részéről, ha pl. a másik izomcsoportot úgy elhanyagolja, hogy átlag alatt teljesít benne...és itt most testépítésről beszélek, nem rólad.
aelod :
Úgy hogy az én meglátásom szerint, aki ilyen nagy súllyal edzi a bicepszét, arról feltételezem, hogy a fekve nyomásban és más alapgyakorlatokban is ott van a szeren
-
Alpachino
veterán
-
-
aelod
veterán
válasz
FIREBLADE78 #96610 üzenetére
(#96611) Ed3r_X_ meg is válaszolta.
76 kilósan fekvenyomásban 140-et nyomtam, most 81 kilósan 140-be guggoltam 4-et, felhúzásban 170 az egyéni csúcsom.
Jön a flame minnyá, hogy videót mindegyikről me' nem hisszük. Naturban simán lehet 150-et nyomni. Csoportomban az egyik kiscsaj 58 kilós és tegnap írta, hogy 90kg-ot húzott deadliftben.
-
-
-
kolosanyi
veterán
Egyébként elkezdtem olvasni a Powerbuilder e-könyvét. Elég jónak tűnik. Elég jól összefoglalja azt, amit én is hiszek és amelyik módszert én is szeretem. Alapgyakorlatok, lassú progresszió, erőcentrikus edzés. Ajánlom mindenkinek.
(#96617) Woodslave
Nem nagy szám valóban, de hány hobbisportolót ismersz, aki elérte vagy valaha is el fogja érni a bw*2,5-ös felhúzást, bw*1,5-ös nyomást, vagy 2-szeres guggolást és nem 60 kilós ektomorf? -
kiszi07
senior tag
válasz
Zola007 #96612 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez a cél addig lenne, amíg durván 5 kg lemenne. Utánna tartanám a normálisan. Mint tegnap írták, hogy az első héten gyorsabban fog menni, mert a víz eltűnik. Majd a heti 0,5-1 kg az jó is lenne, sőt talán reális. Amint megvan a kívánt cél edzenék rendesen.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Én örülök, mert nincsenek most fájdalmaim felhúzás után. Talán végre megerősödött annyira a törzsem, hogy ne legyen problémám.
(#96613) Woodslave
Azért nem sok embert láttam natúrban 150-el fekvenyomni. -
Woodslave
félisten
válasz
Ne röhögtess van aki annyival nyom fekve
-
Zola007
veterán
válasz
kiszi07 #96601 üzenetére
cal / kcal
Ha nagyon kötekedős kedvemben lennék (és abban vagyok
) akkor azt mondanám, azzal, hogy elégetsz 7700 kcalt hetente, még nem fogysz semmit.
Azonban ha ennyivel többet égetsz el mint amennyit beviszel, akkor igen.
A lényeg, hogy a normál életvitelhez képest a plussz mozgás 50-80%-a legyen a megcélzott heti deficitnek.
Ez ugye kizárja a mozgás nélküli diétát és ésszel csinálva a túledzéses fogyást is.Tehát ha te 1kg-ot ~7700 kcal deficittel akarsz hetente fogyni, akkor ahhoz 3850 - 6160 kcal plussz energiafelhasználást kell hozni. (Ebbe a mozgás utánégető hatása és a regenerációs energiaigény is beletartozik, tehát nem ennyi natúr mozgás kell!!)
Tegyük fel az alapanyagcseréd (BMR) 2000 kcal, ha meg sem mozdulsz.
Napi aktivitással a sport nélküli szintentartó beviteled (TDEE) legyen 2500 kcal (heti 17.500)Heti 3 edzés (legyen 700 kcal/edzés+utánégetés+regeneráció) együtt 2100
Edzéssel együtt (TDEE+edzés)a heti szintentartód így 19.600 kcalHogy meglegyen az 50-80% mozgáseredetű energiafelhasználás (3850-6160 kcal), akkor ehhez még 1750 - 4060 kcal értékű aerobot + kardiót kellene betenni, így 21300-23600 kcal-t égetnél hetente mindennel együtt (TDEE+edzés+aerob).
A 7700 kcal heti deficittel a heti beviteled 13.650 - 16.000, tehát napi 1950 - 2280 kcal között kellene legyen mozgásmennyiségtől függően.Ebből viszont látszik, hogy értelmes keretek között a heti 1kg fogyás tartósan nem túl reális cél, mert 50% mozgással már a BMR értéked alatt ennél, ami nem tanácsos.
Csináltam hozzá neked egy táblázatot, így talán könnyebb átlátni és állítgathatod az egyes értékeket a saját adataid vagy az optimális cél érdekében: -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ők gyúrnak, nem csinálnak holmi crossfitet
-
aelod
veterán
válasz
FollowTheORI #96575 üzenetére
Aránytalan és olyan az arca mint egy 13 évesnek. Kolosanyié sokkal jobb.
-
Ijk
nagyúr
válasz
HussarF #96603 üzenetére
Az ember nézzen ki valahogy meg legyen valamire való fizikuma. Ehhez nem kell barnított 8%-os testzsír forma.
Azért aerobozni, heteken-hónapokon át diétázni hogy a strandon faszán nézzek ki, hogy mások elismerően méregessenek, meg néhány picsa csorgassa a nyálát szerintem hülyeség.
Amúgy én mindig jó formában vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest