- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
Woodslave #73231 üzenetére
Közben megkaptam, te csináltad ugye? Meg meg páran innen ha jól emlékszem. Kérdezhetek párat? Nem jutottam meg a végéig es nem mondom, hogy meggyőzött, de lehet tennék egy próbát a kísérlet kedvéért.
1, 10 napig 30g ch, ezt ti lenyomtatok? Működhet enélkül egyáltalán? Mert ha ezt nem tudom kikerülni nem is gondolkodom tovább, szerintem elköltözne a pasim a felénél ha en ennyi ch-n lennék. Tuti nem bírnám 10 napig..
2, Értem miért kell szerinte izolatum, azzal nyomjátok? Nekem az nincs es annyira nem is vennék, egyszer próbáltam ket Scitec-et pár eve, es undorító volt.
meg egyébként is van feherjem.
3, Azert a koffeinnel eleg erős túlzásba esik nem?
4, Kokuszzsir a kávéba undorítóan hangzik.
5, BCAA helyett csak simán aminoital jó nem?
Gondolom ennyi kötekedés után hagyhatom a picsaba mi? :/
Ui.: Egyébként el tudom képzelni, hogy egy rakás embernél konkrétan azert működik, mert a nap első felében beviszi a szükséges feherje/rost/zsír nagy részét, este meg mar nem tud annyit megenni, hogy tul sok kcal legyen a vége, szóval végül fogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest