Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Én pont idén nyitottam 2 új ingyenes számlát.
#21061 vg
Mindegyik bank a pénzedet akarja, de az rajtad múlik, hogy odaadod-e nekik. Nekem ezért van 5 különböző számlám 0 ft számlavezetéssel, mindegyik más dolog miatt (pl díjmentes pénztári befizetés, atm befizetés, utalás, kedvező devizaváltás), így ténylegesen semmibe nem kerül a bankolás.
(Na jó, az OTP folyószámlát már tényleg semmire nem tudom használni, csak nosztalgiából tartottam meg. De legalább az is ingyenes.) -
Sziasztok,
Nálatok működik a mobilfizetés?
Havernak Mastercard van és azt mondja mióta megszünt a Classic app, mindig hibát ír. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
otp-nél mennyibe kerül a fizetési kérelem küldése? -
net91
senior tag
Mivel csak az OTP-t ismered azért nyilatkozol így.
Ha lenne összahasonlítási alapod sírva menekülnél az OTP-től. -
-
KubanitoS
veterán
Szerintem itt a lényeg hogy mi a fityfenéért fizessen az ember egyetlen forintot is egy olyan szolgáltatásért, ami máshol ingyenes és minimum ugyanolyan színvonalú? Pár ezer forintot még megértek, de semmiféle pluszt nem nyújt az OTP, inkább csak lehúzás ez az egész számlavezetősdi. Tulajdonképpen megbízod őket, hogy a nevedben vegyenek harmadik félként állampapírt neked. Ezt te is meg tudod tenni, ráadásul úgy, hogy ki sem kell tenned a lábad a házadból. Van applikáció, számlanyitás full online…
Nyilván nem vagyok prémium ügyfél, nem tudom ott változik-e valami, ami miatt megértheti az OTP. De átlag usernek nem éri meg az biztos.
Azt már csak óvatosan írom le (vitaindítás célja nélkül), hogy fizetheti az ember az OTP-t a nagy semmire, mert csak pár ezer forint, meg milyen aranyos is az OTP, de amikor visszafelé kellene valamilyen felelősséget vállalni, akkor aztán megy a mutogatás, meg a kivizsgáljuk 60 nap múlva, hogy miért nyelte be a kártyát az automata amikor ki akartam venni azt a pénzt amire azonnal szükségem lett volna, de addig is oldd meg az életed, ahogy tudod, mert mi mossuk kezeinket. -
KubanitoS
veterán
ha sok állampapírod van, akkor jelentéktelen összeg
Pont fordítva. Minél több pénzed van ott állampapírban tartva, annál drágább a számlavezetési költség. Arról nem is beszélve, hogy 2% a visszaváltás költség is.
Én akkor mentem át a mák-hoz, amikor hat jegyű lett az éves számlavezetési költségem. Azért az már nem annyi pénz, amelyet csak úgy kidob az ember az ablakon szerintem.
Azóta is nagy elégedettséggel használom a teljesen költségmentes szolgáltatást.
-
vg
veterán
válasz
btraven
üzenetére
Én mobil app-al szoktam venni minden hónapban. Ott tökéletesen megy. Ha hétfőn veszel, akkor kedden már látható is. Ha mondjuk kedd-en, akkor csak jövő hét kedden lesz látható. Amúgy meg nem azt kérdezte, hogy mennyire drága, ha sok állampapírod van, akkor jelentéktelen összeg, viszont egy helyen látsz mindent.
-
btraven
őstag
Új internetbank-ban lehet állampapírt venni/eladni? Megcsinálták már a programban?
-
namenlos
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A bank azonnal feloldja az összeget, aztan majd ők lerendezik a bolttal.
-
DS39
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ha máskor ilyen lenne, kérjétek el a terminálos bizonylatot, a sikertelen tranzakcióról.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A bolt nem kapott a banktól pénzt ezért lett sikertelen a vásárlás. Tehát ha a bank szerint sikeres akkor ott akadt el a tranzakció.
De nem szólok bele, hogy mit tegyél és valószínűleg magától is megoldódik. -
RedCactus
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szerintem a boltba hiába mentek vissza. Inkább a bank tud tenni bármit is.
-
namenlos
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Pár nap, de ha könvyelés alattból » könyvelve státuszba kerül, meg lehet gyorsítani a folyamatot, ha panaszt tesztek (és csatoljátok a készpézes nyugtát is): https://www.otpbank.hu/portal/hu/kapcsolat/panaszkezeles/bejelentes#/panasz
-
Peter.70
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Úgy tudom, miután a kereskedő jelzi hogy nem hívja le a fizetést
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A feleségem vásárolt az egyik nap (12.19.) a boltban, majd bankkártyával fizetett (volna). Odaérintette a kártyát a terminálhoz, a telón csippant az app, viszont a terminál csak karikázott. Akkor azt mondták, hogy nem sikerült a fizetés, és fizesse ki kp., illetve hogy vissza fogja a bank utalni. Az appban ez a fizetés azóta is "könyvelés alatt" állapotban van. Mennyi idő múlva utalják vissza a pénzt?
Köszi!
Boldog karit mindenkinek! -
mzso
veterán
Helló!
Az milyen megoldás már, hogy regisztrálok a Fizz-re, rendelek valamit és nem azzal az e-mail címmel küldik el a csomagot, hanem a kvázi hivatalos e-mail címemmel amit soha meg nem adatm a Fizz-nek, de viszont azzal használom az OTP netbankot.
A regisztrációs e-mail a jó címre jött (a rendeléssel együtt regisztráltam), meg a megrendelés megerősítés, feladás értesítés is, úgyhogy még az sem lehet, hogy véletlenül rosszat adtam meg. De a csomagomhoz a másik címet adták meg, csodálkoztam is, hogy nincs futárcéges értesítő a várt e-mail címen.Csakúgy összeöntik az adatbázisokat és bárkinek kiszivárogtatják az ember adatait?
Jelen esetben a tényleges eladónak, meg a futárcégnek is. -
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Paypal-lal fizettem most 2x különböző helyekről ,és mind a kétszer ezt írta ki az otp app :
sikeres megújuló szolgáltatás/előfizetés
Pedig nem előfizetés egyik sem.
Mire érti ,hogy megújuló ,a paypalra ?
-
FirstTripla
tag
Igen, letöltöttem de olyan mintha nem létezne a profilom arra az appra. Neten az OTP Portálok szép kártya oldalon tudok bélépni ahol látom azokat amiket appban is láttam korábban. Lehet akkor látnám fő OTP appban ha lenne rendes bankszámlám is.
Szerk: szép kártya appot most újra raktam és most talán már be tudok lépni. Itt virtuális kártyaként van tényleg

-
Breki
veterán
válasz
FirstTripla
üzenetére
OTP Bank hu alkalmazásban is meg lehet nézni a szép kártyát ott ptóbáltad?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
FirstTripla
üzenetére
Lehet, hogy nem kell hozzá a mobil app. Ott is csak a kártya adatait tudod megnézni, aztán azokat kézzel kell beírni a Google Walletbe (Apple Pay-t nem tudom).
-
FirstTripla
tag
válasz
vnorbi
üzenetére
Oh, köszi az infót, erről nem is olvastam még. Ahogy rákerestem most látom november elején lépett kb életbe. Viszont mivel applikáció technikai hibát ír most, így ott nem tudom megnézni, és nincs a netes felületen máshol. Ha majd be tudok lépni mobil appba akkor lehet megcsinálom a virtuális kártyát, többi kártyám is így használom már rég óta.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
FirstTripla
üzenetére
Valószínűleg a digitalizálható kártya a 2030-as lejáratú. Ezt tudod hozzáadni mobil tárcához, hogy telefon érintéssel tudj fizetni azokon a helyeken, ahol elfogadják.
-
Cblacksmithc
tag
válasz
FirstTripla
üzenetére
-
-
FirstTripla
tag
Sziasztok!
OTP szép kártyához szerettem volna az appba belépni de nem engedett, ezért a webes felületen beléptem ahol egy emailes ellenőrzés után tudtam belépni. Viszont itt a saját adatok részen feltünt egy érdekes dolog. Alul volt két kártyaszám, egyik 2029 másik 2030 lejáratú. Nekem csak a 29es van és az is a kártyám száma, ezt postázva gyártasi státuszra írja. A másikat nem ismerem és nem tudom micsoda pontosan, ott pedig elkészült gyártási státuszú. Csak ez a kártyám van OTP-nél. Kártya letiltás részen viszont nincs benne a másik kártya csak amit használok. Másnak is van ilyen, vagy az mi lehet?
-
zaskar
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ez sem jött össze. Mindent így csináltam, de csak nem tudok belépni az aktuális jelszavammal az app-ba az új telefonon. Sőt, egy próbálkozás után már küldi az emailt, hogy letilt 24 órára. Szerencsére ez a tiltás csak az új készülékre vonatkozik, az iPad-en továbbra is működik az app ugyanezzel a jelszóval. Plusz már az OTP Szép kártya app se enged be, pedig az már működött egyszer. Holnap próbálok telefonos segítséget kérni, ha nem megy, meg személyesen bemegyek az OTP-hez. Sose jártam még így.
-
fraser22
csendes újonc
Így már érthető, én távolról fogom kérni. Köszönöm a gyors válaszokat!
-
namenlos
tag
válasz
fraser22
üzenetére
Két felé qvik van: az egyik, mikor megadod a számlaszámot és a közleményt (ami nem módosítható), és így "távolról" kéred a pénzt. Ennek 20 millió a limite.
A másik az a "pénzkérés simán", amit most nagyon reklámoznak. Az helyszíni fizetésre való, mert nem tudsz megadni számlaszámot/közleményt, hanem a másik fél fotózza be a QR-kódodat vagy NFC-ztek. Ennek 500 ezer a limite.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Szerettem volna befizetni saját számlára ATM-nél. Az órámat oda érintettem, érzékelte is a fizetés előtt mégis azt írta ki, hogy nem jogosult a kártyám erre a műveletre. Utána a kártyát érintettem oda az ATM-hez így már simán ment a dolog.
Az órába felvett kártya ilyen szempontból nem teljes körű funkcionalitással bír? -
fraser22
csendes újonc
Sziasztok, a qvik kérelemmel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Még soha nem használtam ezt a funcióját az mobil appnak, számomra még ismeretlen.
Amit indokláshoz írnék, ugyanaz a szöveg fog megjelenni az utalánál is (amit nekem küldenek) mármint aki küldi, nem tudja megváltoztatni, kitörölni ilyesmi? Egy tartozást kérek valakitől megadni és nem akarom, hogy megváltoztassa az indoklást és másnak tűnjön..
Illetve jól értem, hogy a pénzkérés díjmentes és kérésenként 500.000 Ft a limit? -
zaskar
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Aha, kezdem érteni. A régi telefonon töröljem az appban a telefont (amúgy is törlöm utána az egész tartalmát), aztán próbáljak bejelentkezni az új telón. Na ezt kipróbálom pár nap múlva, ha elkezdem használni. Köszönöm mindenkinek.
-
zaskar
senior tag
válasz
zaskar
üzenetére
Egyre kevésbé értem ezt az egészet. Egyrészt hogy töröljek bármit is az appon belül, ha be se tudok lépni? Másrészt amikor megjelenik, hogy "Jelentkezz be az OTP digitális fiókodba" és beírom az email címet, új jelszót akar nekem generálni. Persze ezt felül tudom bírálni, de azzal se megyek semmire, mert a Jelszavakban tárolt jelszót - amivel két másik eszköz jól működik - nem fogadja el.
-
zaskar
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
A "Mobil eszköz törlése" menüpontban? Ekkor csak azt az eszközt törli, amelyen próbálkozom, igaz? Mert az app törlése önmagában valóban nem segített. Ill. eszembe jutott még az is, hogy esetleg nem-e érzékeny az app arra, hogy az email címet meg a jelszót kézzel érdemes bepötyögni, mert előtte vágólapról másoltam.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Régóta használom az OTP Bank appot iPhone-on és iPad-en teljes megelégedéssel. Most átköltöztem egy új iPhone-ra, de még a régi tartalmát sem töröltem. Próbáltam belépni az új készüléken az app-ba, de nem fogadja el azt a felhasználónevet és/vagy jelszót, amivel a régi telefonon meg tableten be tudok lépni. Sőt, vagy két próbálkozás után egy napra le is tiltja a további kísérletezést (de csak az új készüléken, a másik kettőn továbbra is be tudok lépni). Mi lehet a gond? Esetleg az, hogy először a régi telefonról törölni kellene? Köszönöm előre is az ötleteket.
-
Moleman
addikt
válasz
Pendragon911
üzenetére
Szerintem igen, de mikor hétköznapra esik, én akkor se szoktam ilyenkor piszkálni, inkább biztosra megyek, és csak 14-én használom újra, hogy biztosan a következő időszakra könyveljék a költést.

-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok! Mivel ma munkanap van, várható, hogy ma lesz kártyazárás a Bónusz hitelkártyák esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Plazma TV topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyilván a kártyaadataidat akarják eladogatni..
De lelkem rajta, további sok szenvedést a simple-lel.
Magyar székhelyű bank, de ez itt nem a reklám helye. Ami még hozzá tartozik, hogy kb 3 éve volt utoljára Budán kutya (0Ft-s bankszámla) vásár.