- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
yogibear #19957 üzenetére
Változtattak rajra, 404 lett.
Itt az új digitális bankolás hirdetménye
DSZ_Hirdetmeny_20250701_v2.pdf -
Peter.70
addikt
Az online tranzakciós csomag 07.01-től 350 Ft/hó lesz smart számlánál. Akinek be van kapcsolva, figyeljen -
namenlos
tag
Ez azok szempontjából - mondjuk azt finoman - hogy nem elegáns kormányzati intézkedés, akik anno a drágább fix hitelt vették fel, vagy fixáltak menet közben. Mert itt most ugye azoknak a segge van kimentve, akik hazárdírozva a változó kamatozásban vannak (Covid óta) a mai napig - hiszen a kamatstop miatt nem is érdekűk váltani.
-
yogibear
addikt
-
qqzs
őstag
Jo topic.... Koszi a segítséget
-
axioma
veterán
Nincs ott egy kamatterheles? Vagy hitelkeret-tullepesi, amit levontak a befizetesbol, de me'g nem konyveltek? ha ennek megfelelo a nagysagrend, akkor az lehet az oka.
Hat igen, hitelkartyat csak ugy szabad hasznalni, ahogy a bank nem szeretne hogy hasznald. Mindig a kereten belul, es hataridon belul visszatoltve, semmi kavaras. A tobbi hk legalabb nem hasznalja ezt a kartyaegyenleg / szamlaegyenleg szetvalasztast, talan az otp-nel is van meg olyan ami a szokasos, ezt csak az amextol orokolte meg a Bonusz (volt mind2 de vissza kellett adni mikor lakashitelt vettunk fel, ezert most nem tudok hasonlitani). Ugyan masik banknal is lehet a hitelkartyad, mint ahol a folyoszamlad, de gondolom otp-bol nem utalsz ingyen, igy az osszessegeben lehet hogy konkretan nem jobb. -
yogibear
addikt
válasz
nincsnév007 #19988 üzenetére
Lehet, a sok használat (értsd brifkóból, kártyatartóból kiszedés, visszarakás) miatt megmakkant az antenna, ami a plasztik szélén fut végig...
[link]
Vagy lecserélteted, ahogy már írták, vagy beteszed telefonos/órás appba, Google Pay, Simple, satöbbi...
Sokan nem szeretik chip & pinnel ("bedugós") használni, mert anno "divat volt" így ellopni a kártyaadatokat [link]
Vagy egyes helyeken titokban lefotózhatják a kártyát, és ha sikerül mindkét oldalát, akkor megvan nekik a cvc kód is és felhasználhatják EU-n kívüli online vásárlásra, ha az nincs róla letiltva a netbankban...Sokan anno azt javallották erre, hogy jegyezzük meg a cvc-t és kaparjuk le...
Nálam régen volt olyan fajta terminál egyes boltokban, ahol nyaranta ugyanezt eljátszotta a plasztik, érdekes módon ősszel/télen működött rendesen... telefonnal/órával sosincs gondom, mióta azt használom és a plasztik kb csak dísznek van... végszükségre. -
psg5
veterán
Mai nappal az appban az látszik, hogy a tulfizetes nagy reszet átvezették a hitelkeretbe. Viszont ez pedig azért érdekes mert nem a teljes tulfizetest...Van aki el tudja magyarázni ennek a mukodeset foleg arra tekintettel hogy tulfizetes eseten igy hogy "vissatolti" a hitelkeret az ebbol történő vasarlas az eves jovairasokba beleszámit? A bankban egyértelműen nem tudják elmondani ez most már sajnos kiviláglik...
-
DS39
nagyúr
válasz
nincsnév007 #19990 üzenetére
Nekem is volt ilyen, igényeltem új kártyát idő előtt, a "rossz" pedig leadásra került. (Időarányosan visszakaptam az éves kártya díjat)
-
skroy
senior tag
válasz
nincsnév007 #19990 üzenetére
Nekem is közel volt a lejárat, megvártam az újat. De lehet kártyacserét kérni, ha hibás a kártya.
-
skroy
senior tag
válasz
nincsnév007 #19988 üzenetére
A lejárathoz nincs köze, de valószínűleg a kártyáddal vana gond. Nekem is volt ilyen, alig akart működni az érintéses fizetés, beszart.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. van valami gubanc az otp-nél? szombat óta alig akar működni a bankkártya fizetésnél boltban, oda érintem a terminálhoz és semmi reakció, és egyszer hol működik hol nem. ha bedugom a terminálba akkor jó. augusztusba fog lejárni ennek lehet köze hozzá? nagyon bosszantó.
-
psg5
veterán
válasz
axioma #19986 üzenetére
Most át is léptem az utolsó vásárláskor a hitelkeretet és érdekes modon, szemben azzal amit a bank mondott nem a túlfizetésből fogyott hanem tulléptem a keretet azaz .azt irja hogy felhasznált hitelkeret nem 200 (ami bevolt állitva) hanem 230...ezt így nem értem..na holnap megyek es megszuntetem. Azert az evi 15-20 ezer ennyi kuzdelmet nem ér meg sajnos. A gond hogy fél éven belüli lemondasnal még valami tizenezer díj is van....
-
axioma
veterán
automatikus, csupan fordulokor vezetik ra a kartya egyenlegre, a szamlaegyenlegen egybol ott van - pl. ha volt valami kamatozast v. dijat okozo hiany, akkor az nem terhel tovabb
az mondjuk erdekes, hogy koltheted - anno mikor amex volt konkretan ezt nem lehetett [mondjuk pont a 'porgetest' egyik bank se szereti a hitelkartyan, visszateritesesnel plane, de okozott gondot khr ellenorzesnel is] -
psg5
veterán
Beszéltem az otp-vel és azt a tájékoztatást kaptam hogy a túlfizetésben jelenik meg egyébként valóban a túl fizetésben idő közben meg is jelent a befizetésem és a használom a kártyát akkor le is fogy a hitelkeretem a túlfizetésből tudok továbbra is vásárolni viszont ekkor nem kerülnek jóváírásra a vásárlásos tranzakciók ugyanis a bank nem tud mit kezdeni az ilyen jellegű túlfizetéses befizetésekkel. Mivel ilyenkor nem a bank pénzét használom hanem már a saját pénzzemet nyilvánvalóan ez logikus is és nyilvánvalóan a feltételekben és a hirdetményebb benne szerepelt is. Még azt nem tudom hogy amikor letelik a 30 nap és lesz a 15 napos türelmi időszak akkor ezt a túl fizetést automatikusan beszámítják a hitelkeret be és csak a fennmaradót kell kifizettem vagy nekem ez külön kérnem kell.
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Bocs hogy mégegyszer beteszem de tényleg senki nem tud ehhez hozzászólni?
Sziasztok. Kaptam egy ilyen levelet amit meg sose kaptam? Ez valami uj dolog? Es ha jol ertelmezem azt jelenti hogy a bank a NAV-nak elküld mindent ami a számlán tortent automatikusan es rendszeresen? Ha angol adorezidens vagyok akkor ezt küldik a HMRC-nek is? -
psg5
veterán
Sziasztok.
Otp bonus hitelkártya keret lassan kezd kimerulni gondoltam "feltöltöm" átutaltam rá a hiányzó osszeget. Mikor jelenik meg a feltoltott osszeg? Ilyenkor ujra elérhető lesz a teljes keret vagy a "visszatoltest" nem jol csináltam mert nem lehet akarmikor visszatolteni? -
KubanitoS
veterán
válasz
yogibear #19966 üzenetére
Smart számlám van. Akkor esetemben mi van, ha az alap csomagba kerülök? Ugye SMS-t nem használok, mégis mi után kell majd fizetnem? Hogy az OTP appból jöjjenek az értesítések? Vagy hogy be tudjak lépni a telefonon az appba? Nézegettem a hirdetményt, de ez pl egyáltalán nem világos. Az SMS üzenetek díjával foglalkozik főleg.
-
válasz
Asycid #19976 üzenetére
Fentebb a költségviselők között ott van, szóval várható még ennek a finomítása szerintem. Főleg, mert a deviza nélküli Smart meg a listában nincs, amit korábban már tárgyaltunk
Az alkalmazás biztos, hogy minden számlacsomaggal használható marad, ebben a hirdetményben csak az sms alapú mobil aláírás, illetve sms és push értesítések díjai változnak. -
Asycid
tag
Sziasztok!
Én Tempo számlában vagyok, és egyáltalán nem látom a linkelt hirdetmény táblázatában. Valamit rosszul nézek, vagy annyira régi a számla típus, hogy ugyan beleírták a listába, de a táblázatból kifelejtették? Ezzel a számlával a telefonos OTP alkalmazás nem lesz használható? SMS nem érdekel, rég letiltottam, de telefonon nekem kell az alkalmazás és az értesítések. -
yogibear
addikt
válasz
Jubejo #19969 üzenetére
Az alap arra jó, hogy kb a userek 90%-a fizetni fog a pluszért.
Az alap maximum annak jó, aki pcről/notiról kb heti egyszer belép a netbankba megnézni az egyenleget vagy valami rendszeres utalást kell módosítania, vagy megjött-e valami utalás a számlára... vagy letölteni az e-számlát...
Minden másra ott a fizetős plusz. -
-
-
yogibear
addikt
válasz
KubanitoS #19965 üzenetére
Ha már beregeltél az applikációba is, és azt használod, akkor, továbbra is az appal lépsz be a netbankba ott kapod a push értesítéseket... ahogy most is... nem kapsz sms-eket.
A kérdés, inkább az, hogy milyen számlád van, mert attól függ, hogy melyik csomagba raknak a hirdetmény szerint júli 1-től... alap vagy plusz... ha július 1-től az alapba, akkor max átrakod magad a pluszba a netbankban, és fizeted a plusz csomag havidíját és használod az egészet, mint eddig, az appal......
A hirdetmény szerint például a Smart számlánál az alap csomagba raknak július 1-től... de mi van, ha valaki már, mint te is, használja az appot is, akkor ha a rendszer logikus (lenne), automatikusan az ilyen usereket már a plusz csomagba raknák... Így lenne logikus... Aki meg a fent említett Smart számlás és nem regel be az app-ba is, azt meg az alap csomagba... Nem lenne nehéz megoldani automatikusan... kérdés, hogy az IT-seik képesek-e ilyen apróságra.
Ha majd azt veszed észre júli 1-től, hogy az appal nem tudsz belépni a netbankba, mert a fenti apróságot sem voltak képesek megoldani, maximum átrakod magad a pluszba és megy tovább minden, mint eddig:
Szolgáltatási csomag módosítást az Ügyfél az OTP InternetBankban és az OTP MobilBankban a Beállítások menüben kialakított karbantartó funkció keretében tud módosítani. Plusz csomagra váltás a sikeres visszaigazolást követően azonnal beállításra kerül és elérhetővé válnak a csomag keretében biztosított plusz szolgáltatások.Esetleg nézd meg most, hogy ez a "karbantartó funkció" létezik-e már és ott mit ír ki neked, alap, vagy plusz csomag... Ha már létezik és nálad plusz-t ír, akkor nincs további dolgod, csak a havidíj fizetése júliustól, ha alapot, akkor meg rakd át a pluszba .
-
KubanitoS
veterán
válasz
yogibear #19961 üzenetére
Nekem továbbra is az nem világos, hogy ha egyáltalán nem használok SMS értesítéseket a bankolásomhoz, csak az applikációból jött értesítés pl a pénzmozgásokról stb és a gépen is qr kóddal léptem be eddig is az OTP fiókomba akkor mi van? Nyilván a fizetést nem lehet elkerülni, de számomra katyvasz ez az egész…
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
OTP-nél van TBSZ számlám. A TBSZ lejáratakor automatikusan a folyószámlára kerül a TBSZ-en lévő pénz, vagy nekem kell át vezetnem?
-
yogibear
addikt
válasz
kisuttoro #19962 üzenetére
Nem tudom, de "önként" vállalták az "árrésstopot", mielőtt a Nagy Marci kötelezte volna rá őket... hogy egy évig nem emelik a díjakat... cserébe meg rohamtempóban megszüntetik a Direktet, az újért meg pénzt kérnek... így kompenzálva az elmaradt díjemelést...
Ügyes... mondta erre Kohn bácsi... -
yogibear
addikt
válasz
kisuttoro #19958 üzenetére
Kb igen, jól érted... sms digitális üzenet mindenképp fizetős, sms aláírás az nem, ha plusz a csomag... alap csomagnál az is pénzbe kerül... mobilszolgáltatótól függ az sms díja...
Vagy felrakod telefonra a mobilbankot, de alapcsomagban meg nincs push üzenet, csak a pluszban... akkor meg mindegy hogy van mobilbank vagy nincs...
Ha nem lépsz be mindennap a netbankba csak heti párszor, akkor fizeted az sms díjakat...
az picit olcsóbb... De pl. NET számlánál, ha havi 11 alkalomnál többször lépek be, már a plusz csomag az olcsóbb, ahhoz a számlához amúgy is azt rendelik hozzá, mert a NET számlához jár(t) a Direkt, az ára meg bele van építve a csomagdíjba, gondolom ezért csak 325 fabatka a plusz csomag... egyelőre... -
kisuttoro
kezdő
válasz
Cblacksmithc #19959 üzenetére
Illetve ha az ingyenes alap csomagot kéred, akkor nincs push vagyis utalni biztosan nem tudsz mert nem tudod aláirni, de szerintem belépni se.
-
Cblacksmithc
tag
válasz
kisuttoro #19958 üzenetére
hát....igen...
először is, ha jól értem, példaként a Smart csomag
havi díja júliussal 0 ft ez van beállítva, de júniusban módosítható. Ebben az esetben a legdrágábbak a netbankos sms értesítések, szolgáltatótól függően 57-64 ft darabonként. Ha viszont a 0-ás alap csomag helyett 649 Ft-ot fizetek, vagyis plusz csomagra váltok, akkor 45-52 Ft a szolgáltatói sms díja üzenetenként.ha mobilon csinálná az ember, akkor a sokkal olcsóbb push üzenet jön
jól értem ? Én is szeretnék 1 nemet, hogy minden ingyenes, de
-
yogibear
addikt
válasz
Andris... #19955 üzenetére
Egyrészt mi a különbség az "SMS alapú digitális üzenet" és a "Mobil aláírás SMS" között?
Az első az amikor kapsz sms-ben pl. napi egyenleget, vagy bármilyen beállított üzenetet a számla pénzmozgásáról... Nem logikus?
Annál lesz minden sms fizetős, nálad 45 fabatka...
A mobil aláírás sms meg 28 fabatka, ha alap csomag... plusz csomag esetén nulla fabatka... oda van írva:
[link]Tehát júliustól nem nézhetek rá a pénzügyeimre korlátlan mennyiségben külön eseti díj nélkül?
Ránézhetsz, ha plusz csomagod lesz, de annak havidíja van, ami számlacsomag függő, hogy mennyi... ez is oda van írva...
Például: NET számla esetén a plusz csomag havi 325 fabatka, Smart számla esetén 649... egyelőre... ebben a díjban benne foglaltatik az ingyenes mobil aláírás sms díja...
Hogy kezdésnek melyik csomagba raknak, arra is ott a táblázat, minden számla esetén csillaggal jelölve, hogy melyikkel kezd... ha alappal, akkor azonnal lehet váltani pluszra, visszafelé csak a köv. hónaptól...
Szolgáltatási csomag módosítást az Ügyfél az OTP InternetBankban és az OTP MobilBankban a Beállítások menüben kialakított karbantartó funkció keretében tud módosítani. Plusz csomagra váltás a sikeres visszaigazolást követően azonnal beállításra kerül és elérhetővé válnak a csomag keretében biztosított plusz szolgáltatások. -
Andris...
tag
Átolvastam a hirdetményt, és két dolog nem tiszta. Egyrészt mi a különbség az "SMS alapú digitális üzenet" és a "Mobil aláírás SMS" között? Másrészt ha én csak számítógépen használom az internetbankot (telefonra nincs telepítve applikáció), akkor annyi a változás, hogy minden egyes alkalommal, amikor belépek és küld egy megerősítő kódot a rendszer, azért fizetek 45 ft-ot T-Kom-osként? Tehát júliustól nem nézhetek rá a pénzügyeimre korlátlan mennyiségben külön eseti díj nélkül?
-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
nem kell tolni az applikációt ennyire...
ha valaki használja, akkor értelemszerűen a bank azon "kommunikál", mert az neki ingyen van. (SMS neki is fizetős a szolgáltatója felé)
a régi netbank pedig kivezetésre kerül, így abban ilyet kár keresni.
akinek nincs app regisztrációja, ott SMS-t küldenek.ui.: ki a bánat fizet a facebook reklámmentességért?
a youtube, netflix, stb, érthető, de azért a fosért, tényleg? -
yogibear
addikt
válasz
-szabi- #19948 üzenetére
Lásd a fenti linket...
alapcsomag vagy plusz csomag
Számlafüggő, melyikbe raknak elsőre, ott a táblázat, a plusznak díja van számlától függ mennyi, cserébe nincs sms díj, ami meg mobilszolgáltató függő...
Az alap és a plusz megcserélhető, kérni kell és a köv hónaptól áttesznek...
sms mobil aláírás mindkettőben van...
Ha nem akarod a mobilbankot telepíteni, sms akkor is működik...
Alapcsomagban nincsenek push értesítések... lásd a megfelelő táblázatot... akkor hiába rakod fel a mobilbankot miatta... -
-
-szabi-
addikt
Nem akartam felrakni a mobilbankot.
Nekem elég lenne csak az értesítések és jóváhagyások. -
yogibear
addikt
válasz
-szabi- #19942 üzenetére
Ne higgy el mindent amit idefirkant valaki aki nem olvasta el a hirdetményt, csak úgy kipattan vmi a fejéből...
[link]
Van/lesz továbbra is sms is, csak alapcsomaggal nem lesz ingyenes csak a plusz csomaggal, de az meg szintén fizetős...a linken ott van minden...
Push csak akkor jöhet, ha felrakod a mobilbankot, ami meg nem kötelező... ha nem telón, csak gépen bankolsz, de telón is megy az, ha a böngészőt asztalira állítod...
Az is ott van a linken, hogy melyik csomaghoz melyiket állítják be alapból: alapcsomag vagy plusz csomag... és ha váltani akarsz köztük, akkor az a köv hónaptól lesz érvényes... -
válasz
-szabi- #19940 üzenetére
Az meg fog szűnni a SMS interaktív szolgáltatás is, tehát nem lesz többé SMS, ehelyette júliustól a PUSH üzenetet fog kapni, vagyis mobiltelefonon engedélyezni kell az otp bank applikáció értesítést, csak az a hátránya, hogy nem tárol információt, megnéz és törölni azonnal.
-
-szabi-
addikt
Az sms értesítésnek van díja?
-
-szabi-
addikt
Ok, köszi.
-
-szabi-
addikt
Megcsináltam a regisztrációt az új internetbankba.
Kéri, hogy adjak meg telefonszámot és/vagy email címet és akkor az alapján is lehet utalni.
Ez fizetős szolgáltatás vagy ingyenes? -
Papooo
senior tag
Üdv!
Paypaltól várom ezt az összeget, és még nem jelent meg az otp számlámon.
Bementem a helyi otp fiókba és az ügyintéző lepattintotta a labdát a paypalnak, mert tudtával ráér a szerződésben szereplő utolsó napon átutalni az összeget.
Jól sejtem, hogy itt mégis az otp-nél tűnt le a pénz, mert ezt már 16-án megkapták?Shadowfax Nekem is be kellett mennem kötelező adategyeztetésre, amiben megkérdezték hogy közszereplő vagyok-e, és még pár hasonlóan lényeges dolgot.
Mondjuk, erről levelet is kaptam előtte. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Kaptam egy ilyen levelet amit meg sose kaptam? Ez valami uj dolog? Es ha jol ertelmezem azt jelenti hogy a bank a NAV-nak elküld mindent ami a számlán tortent automatikusan es rendszeresen? Ha angol adorezidens vagyok akkor ezt küldik a HMRC-nek is?
-
Shadowfax
addikt
Nem gondolnám álhívásnak, mert bankba akart nekem időpontot foglalni, azzal elvileg semmi gond nincs. Viszont nem találtam olyan embert, aki valaha kitöltött volna ilyesmit bankfiókban.
Ti se hallottatok róla, tehát ilyen kötelezvény vlsz nem létezik.
Abban még tudnátok segíteni, hogy az Internetbankban hol tudom letiltani a marketing célú megkereséseket (telefon, email, posta)? A múltkor is hívtak valami miatt, de évekkel ezelőtt már írtam emailt ebben az ügyben, de most megint próbálkoztak. Akkor azt mondta az ügyintéző, az OTP Direktben van erre menüpont. Mondjuk most már az új Internetbankot használom, de még nem tudom, hol keressem a marketing célú megkeresések letiltását.
-
Shadowfax
addikt
Sziasztok!
Ma felhívott az OTP Banktól egy hölgy, mindenképpen időpontot akart velem foglaltatni a bankba, mert állítólag kötelezően alá kell írnom egy nyilatkozatot az amerikai-magyar kettős adóztatást elkerülő egyezmény (?) miatt. Kérdeztem, hogy ezt milyen jogszabály írja elő, nevezze meg, erre természetesen nem tudott mit mondani, csak azt, hogy a bankban az ügyintéző majd úgyis elmondja. Meg hogy ez minden magyar állampolgár számára kötelező...
(Jelzem, nemhogy nem dolgoztam az USA-ban, de soha nem is voltam ott.)Ti találkoztatok már ilyennel?
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok segíteni kérlek, hogy osztrák bankba-bankszámlára indított deviza utalás (HUF) mennyi idő alatt kerül jóváírásra?
Köszönöm előre is!
-
hhgygy
senior tag
Nem, én bankkártyával nem tudtam kifizetni, sem a telón, sem a desktop browserrel belépve.
Az már OFF, hogy az MVM által emailben megküldött direkt link meg már a következő havi számlát engedte volna befizetni, ami 2 forint lett volna, mint késedelmi díj, szóval az MVM is egy nagy rakás NER-es szar. -
zichie
senior tag
A Barion az megy, a Yettel számlám be tudtam gond nélkül elsőre fizetni, a Simplepay nem megy, azzal nem megy a fizetés, ami a One (Digi) számlám érinti. Ahol GooglePay-el fizetek, ott értelemszerűen én sem adok meg kártya adatokat, mert nem is kell, de a One (digi) számlát nem így fizetem, az nálam más büdzséből megy.
-
zichie
senior tag
Nekem a bankkártyás fizetés nem működik többszöri próbálkozásra sem a One (Digi) Ügyfélkapunál, ahol most már kiírták, hogy "Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy az online fizetés jelenleg technikai okok miatt akadozhat. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket köszönjük."
Saját CIB-es kártyámmal akarom kifizetni a számlám, de bankkártyás fizetésnél a Simplepay olalára irányít, ahol meg kell adni a kártya adatokat a fizetéshez. Első probálkozásra hibás tranzakciót írt, de a bankkártya adatokig el sem jutott, másodikra legalább odáig eljutott, de onnan nem ment tovább. Semmi közöm az OTP-hez, de az ő hibájukból nem tudok fizetni egyik nem OTP-s kártyámmal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged