- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
Zola007 #73249 üzenetére
Én emlegettem, mert a CBL felvezetése ugye 30g lenne. De például a keto meg sem fordulna a fejemben. Este befejezem a könyvet de rájöttem közben, hogy mi az ami zavar benne: ezek a betöltések pont olyanok, mint egy étkezési zavaros mikor elveszti a kontrollt diétában és bezabál több ezer kcalt egy ültő helyében. Csak itt promózva és ütemezve van a binge. És összekötve edzéssel, ami szintén tipikus - bezabáltam, úgyhogy elmegyek futni/edzeni és ledolgozom - csak itt fordítva működik, minél gyakrabban edzel annál többször mehet a töltés, vagyis a zabálás. Pszichológiailag nem tetszik hosszútávon, bár én max egy rövidebb időszakra fontolgattam, de akkoris.
Most úgy gondolom, hogy legfeljebb hintáztatok a ch-n kicsit, jön a HIIT (ahogy Ijk sejtette
) meg ilyesmi. Hacsak nem tartogatja a könyv második fele a nagy megvilágosodást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest