- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #73249 üzenetére
Én emlegettem, mert a CBL felvezetése ugye 30g lenne. De például a keto meg sem fordulna a fejemben. Este befejezem a könyvet de rájöttem közben, hogy mi az ami zavar benne: ezek a betöltések pont olyanok, mint egy étkezési zavaros mikor elveszti a kontrollt diétában és bezabál több ezer kcalt egy ültő helyében. Csak itt promózva és ütemezve van a binge. És összekötve edzéssel, ami szintén tipikus - bezabáltam, úgyhogy elmegyek futni/edzeni és ledolgozom - csak itt fordítva működik, minél gyakrabban edzel annál többször mehet a töltés, vagyis a zabálás. Pszichológiailag nem tetszik hosszútávon, bár én max egy rövidebb időszakra fontolgattam, de akkoris.
Most úgy gondolom, hogy legfeljebb hintáztatok a ch-n kicsit, jön a HIIT (ahogy Ijk sejtette ) meg ilyesmi. Hacsak nem tartogatja a könyv második fele a nagy megvilágosodást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!