Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
A kajáim nagy része teljesen normális és változatos egyébként, reggeli például jellemzően zabkása.
Vagy proteinpalacsinta, gofri.. Rostbevitelem is bőven jó. Csak igazából két dolog van, az egyik, hogy ha azt mondod nem ehetek Nutellát, nyilván állandóan azt akarok
, a másik, hogy az alap napi bevitelem, amit magamtól megennék, és úgymond jólesik lenne max 1200-1300 kcal. Ez bőven alapanyagcsere alatt van, még diétában is kevés, szóval kitöltöm a makróimat ilyen fajsúlyosabb dolgokkal ha úgy van. Zsírral is trükközök, beiktattam zsírosabb húst is pl, locsolom az olajat, szórom a mandulát a zabra stb. Ha meg is ingáztat a cukor sincs nagy gáz, megeszem a következő kajám és kész. Bár én az a típus vagyok, aki ha csokit akar eszik 3 kockát, van aki benyomja a táblát ha már ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest