Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60848) Assdak válasza Shadowbull (#60844) üzenetére


Assdak
őstag

Jó akkor idézek az oldalról.
"These days, I only get to the gym three times a week if I’m lucky. I’m building a business and working with athletes across the globe. I don’t have time to spare."
"And No, I never do cardio - ever."
"I don’t eat on a schedule anymore. I make gains in the gym with little effort, even training a total of 3 hours a week; I eat cherry turnovers, hamburgers and fries, ice cream and cheesecake and guess what?"
"After spending a few years perfecting the eating strategy, I finally put it all into a single book with everything you need to live like you want, enjoy life and look like a fitness model all year, while still achieving new goals in the gym."
"And that’s it. That’s all I have to tell you. Everything you could want is in the book. It’s one of the most heavily researched and referenced diet books in the world, bar none. My only goal for this book is to help people learn my supposed secret:Looking awesome really is easy"
Ezek után értelmes ember minek olvasson tovább? Kapj már az agyadhoz. Nem én próbálom lejáratni, ez a dolog, ezekkel a kijelentésekkel magát járatja le. KB mint egy flabelos reklám.

Én értelmes embernek tartalak, ezért érdekelne, hogy mi az ami megfogott ebben a dologban, ha nem az, hogy "lustábbra" lehet venni a figurát, és egyszerűbb? Főleg úgy, hogy ha a klasszikus diétával jó eredményeket értél el.

"enjoy life and look like a fitness model all year", "Looking awesome really is easy". Valaki szóljon már szerencsétlen fitnesszmodelleknek, hogy hagyják a picsába a diétát, itt az áttörés.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.