- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
válasz
Woodslave #47496 üzenetére
Igazából az összessel, ami böjtölős elven működik.
Számomra nehezen elképzelhető, hogy jót tesz a szervezetnek egyszerre megbombázni annyi kajával. De biztosan megmagyarázzák valahol ők is miért jó ez.
Mondjuk nálam nem is működne, amíg nem lehet enni, azzal foglalkoznék mikor lehet már, amikor lehet, akkor pedig tuti nem tudnék annyit bevinni normális forrásokból, amennyit kellene, ha junk food, kétlem, h a makrók akár megközelítően rendben lennének, plusz még mindig ott van az ember egészsége.. De nyilván mindenki kitapasztalja idővel neki mi jön be, van aki nem szeret ötször enni, vagy nem tud, semmi nem fekete-fehér.
-
-
Cassidey
senior tag
válasz
Woodslave #47492 üzenetére
Mert van benne ch megvonásos böjt, és este halálra zabálod magad gyors ch-val, ami sok embernél egyszerűen junk food lesz.
Nem mondtam, hogy nem működhet, vagy hazudik akinek bejött, csak számomra ez drasztikus az egész napra elosztott egészséges kajákkal szemben.
De egyébként én is azt mondtam, egyen ch-t aki akar, de az nem feltétlenül azt jelenti részemről, h ch a vacsi pici mással, hanem ch-t is tartalmaz a vacsi, érted, hogy értem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Cassidey #47490 üzenetére
miért lenne drasztikus? Itt nem arról van szó, hogy ezt kell csinálnia mindenkinek, De ha nem tudsz aludni és más oka nincs, akkor érdemes tenni egy próbát, hogy este eszel ch-t. (mondjuk engem ez qrvára nem érdekel, mert normálisan vacsorázok este - úgy is nézek ki
)
-
Cassidey
senior tag
válasz
baluka6 #47487 üzenetére
Miért nem sok saláta? Vagy túró, cottage cheese? Egyébként beleférhet ha ugy számolod az egész napot, de én pont azt nem tenném estére.
Wood: nekem nem szimpik az ilyen drasztikus elméletek, de tökre egyetértek, igazából ha bevisz az ember x ch-t miért ne lehetne negyed része este, semmi oka nincs. Bár van aki 6 után nem eszik.
-
Woodslave
félisten
válasz
baluka6 #47487 üzenetére
carb back loading elmélet szerint este egyél ch-t, de gyors ch-t ami után hamar esik le az inzulinszinted és nem kavar be az esti növekedési hormon kibocsátásba. A ch az öröm forrása, álmosít megnyugtat, hülye lennél pont alvás előtt nem enni, csak mert a "fogyi bullshit" kitalálta, hogy az esti ch-tól elhízol
-
Tamoo
nagyúr
Pateszok, már mindenki elérte a Mr Rikk fizikumot?
Lassan jön a nyár.
(#47487) baluka6: Én pizzas csigát ettem este, egész jól aludtam.
-
baluka6
aktív tag
válasz
Cassidey #47486 üzenetére
Ez jó kérdés, még nem gondolkodtam el ezen, így nem tudom a választ:/ Viszont ma este eszek valamit ch-s kaját lefekvés előtt 1,5-2 órával. Tegnap saláta, kis sajt és csirkemell sonka volt a kaja, kb 1 órával lefekvés előtt, de hát annyit ért, mint egy pohár víz. Reggel felébredtem és a hűtőhöz vezetett az út
Durum tészta estére bele fér? -
Cassidey
senior tag
válasz
baluka6 #47482 üzenetére
Nem mindegy, hogy azért nem tudsz aludni, mert éhes vagy, vagy azért, mert nincs este ch. Én az esti kajámmal simán jóllaknék ch nélkül is, de nehezebben alszom el, ha nincs, és rosszabbul. Ez nem egyedi egyébként, van aki többször felébred éjszaka pl.
Nekem minden este van ch, 50g teljes kiőrlésű kenyér, tortilla vagy bogyós gyümölcs formájában az aktuális kajához.
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition #47477 üzenetére
Bazz, ezen a képen mindig besírok
A 2020-as Mr.O hol marad?
-
hrvp
aktív tag
válasz
Megnéznék egy közös képet Misivel, vagy egy hozzá hasonló adottságokkal rendelkező sráccal, úgy azért jobban kijönnénk a méretbeli különbségek.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Hmm az az első kép, graphisoftnál úgy hallom megüresedett egy hely, pályázd meg bátran
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
utsón már tömeg is van valamennyi
md-vel most jobb volt, de a belem is nagyobb. mivel jelenleg nem én főzök magamra ez meglátszik..
de majd elköltözök megint aztán megoldódikamit most újítok az edzésben hogy heti 3x fogok oldalemelést csinálni. rosszabb csak nem lesz
-
Ijk
nagyúr
Viszont ezt a képet a barátnőm csinálta akkor, amióta gyúrok a tükörben mobilos fotókon kívül nincs más.
xcds: 186 vagyok, az neked -10-15 kilót jelentene, tehát kb 55 kilónak kellene lenned.
-
kolosanyi
veterán
Dehogy sértődtem. Nincs rajtam sok izom (szerk.: nyilván ez relatív, gyúrós szemmel mondom ezt), nehéz meg azért vagyok, mert masszív a csontozatom. Mindig kevesebbet tippeltek, mint amekkora tényleg volt a tömegem. Egyébként ha kimegy belőlem a ch meg a víz, akkor mindjárt csak 108-109 vagyok, ő meg akkor alacsony ch-n volt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Cassidey #47381 üzenetére
Hú, ez jól néz ki.
(#47405) mayday00
Csináld nyugodtan. Én reggel kávét szoktam bele tenni (ízesítetlen tejsavó), napközben meg megiszom natúr, mondjuk a szója elvileg rosszabb ízű.#47442) baluka6
Nutellás palacsintát. Azt mondják 50-es kart épít.(#47453) xcds
Nehéz a csontozatom, de baromira. Nem baj, lesz az még jobb is, mármint nem a csontozat.-----------------------------------
Jót úsztam ma. Kezdésnek letoltam 1,5 km-t egy óra alatt és meghaltam. Jobban beállt a hátam, mint tegnap a teljes testes edzésen. Még a lábam is felpumpálódott meg minden.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Dicker #47451 üzenetére
Utánanéztem ennek a srácnak, ez biztos hogy masszívan koxol? Amúgy ez az edzésterv milyen beteg, nem értem, mire jó minden másnap vádlizni
-
Dexar007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #47460 üzenetére
Nekem elso edzesen kiment a rud,fel ev utan belenyomtam a sajat testsulyomba,aztan megszakadtam 1 heten keresztul a vallfajdalomtol.
-
BÁ Nutrition
addikt
én mindig erőltettem a nagy súlyt, gyakorlatilag közel 14 éve minden mell edzésen nyomok maxot
első edzésen 50be ment 2 ismétlés, fél év alatt ment a 100. a 200 meg még várat magára. de remélem nem sokáig már.
azon a képen elég csoffadék vagyok, diéta, 100 g ch stb.
régebbi képeket tudok csak rakni tömeges formáról, mert lassan 2 éve nem csináltam egyet sem. -
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #47452 üzenetére
Jah hát nem mondom hogy nyeszlett vagy (nálam biztos izmosabb), de akik 200 kiló körül nyomnak és eddig láttam ilyen 100 kilós 165 centis emberek akiknek kb a teljes mozgástartomány 10 centi és nekik is van 50-es karjuk.
Nekem a csúcsom 100 kilóba egyszer belement 8, aztán két hónapig még erőlködtem, de mindig ilyen 6-7 ment. Aztán hagytam a picsába, mert nem fejlődtem semmit, és legalább a vállam meg a könyököm fájt tőle.
Aztán jobban lefárasztanak ezek a kis súlyok 1 perces pihenőkkel pörgetve, jobbnak érzem így az edzésem. Az erőemelést pedig meghagyom azoknak akiknek megvan hozzá az alkatuk, nem ilyen ekto pálcák mint én.Ja hogy úgy érzed lefikáztalak. Rossz oldalról közelíted meg, azt mondtam hogy sokkal erősebb vagy mint amilyennek látszol.
-
Silverr
aktív tag
Nem tudjátok ti mit kell enni, milyen diéta? Majd Arni süt nektek a tankján. Elég jó formában van szerintem, már ami látszik belőle.
[link]
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #47452 üzenetére
Kolosanyi 115 kilósan vékonyka ahhoz a formádhoz képest. Tehát valamelyikőtök kamuzik.
-
BÁ Nutrition
addikt
"Elképzelésem nincs te hogy nyomsz akkora súlyokkal, még ha számításba veszem a magasságod is."
nem tudom mit nem értesz. különösebben erősnek nem számítok. 2m, 130 kiló, 53as kar -> 180-190es nyomás nem extrém.
az hogy te magadat hozzászoktatod a 60-70 kilós nyomáshoz és elgyengülsz tőle az a te dolgodtöbben is kipróbáltuk a módszered. Janesz, God, Bubbi, én. mindegyikünk azt tapasztalta hogy elvesztette az erejét. én pl 90be nyomtam vagy 6ot max. Janesz asszem 100ba 4et. Godot nem tom. Bubbinak tetszett. ő is 60 kilóval nyomott a végén mint te. 160 volt a max neki md-vel anno.
amúgy az előbbi képen szerintem olyan 110-115 kiló lehetek, szal most azért nem vagyok olyan nyeszlet
-
Dicker
őstag
Asszondja' az apja nem engedi soha, hogy szteroidokat használjon.....
Sok befolyása lehet rá.
Egyébként nagy tömeg még nincs rajta naturál szinten se. De ha használna bármit, akkor se sokkal több lenne rajta. Nem érdemes 10 évesen neki állni. A gogszkirály Jeff Said se nagyon jár sokkal előrébb, azon kívül, hogy szárazabb. -
Dexar007
veterán
Gyrosos pizzaaaa hammm:
-
baluka6
aktív tag
Estére milyen szénhidrátot ajánlanátok? Mondjuk lefekvés előtti fehérjébe.
Próbálkoztam zöldségekkel meg ilyesmi kajákkal, de hát lassan mekegni fogok és jól még nem laktam... -
Ijk
nagyúr
Na itt egy lájftájm naturál testépítő, egész jó forma a gyerek.
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #47431 üzenetére
A vállamon van annyi szőr mint a felsőtesteden összesen. Itt mindenki ilyen csupasz?
Elképzelésem nincs te hogy nyomsz akkora súlyokkal, még ha számításba veszem a magasságod is. -
Mikuland
tag
válasz
Remegtél is mint a kocsonya!
Nem szabad ennyire sanyargatni a testet!
-
freaghill
őstag
válasz
Rajtad aztán k.rvára nem látszik az izom
Te amúgy gyúrsz? -
Dexar007
veterán
válasz
Terhes vagy?
-
Woodslave
félisten
válasz
én is így nézek ki, csak 50 kilóval könnyebb vagyok
-
Ijk
nagyúr
Most mértem hátazás után 12% a testzsír 103 kilósan. Májusban elkezdem a diétát, júniusra 100kg 6% tzs a cél. Akkor majd rakok be képet, most is csináltam de a fények nem voltak kielégítőek hogy demonstrálják a definíciót.
-
BÁ Nutrition
addikt
nekem 3 % a tzs, innen indítom a diétát 20ig
-
Drizzt
nagyúr
válasz
stickrs #47320 üzenetére
"csirkemelltől nem megy fel a koleszterined ne félj.." Van azért abban is koleszterin, bár tény, hogy nem disznózsír. Ezért is engedek magamnak annyit, hogy heti 2-3 alkalommal eszek csirkemellet. Ettől sokkal több húst nem tervezek már enni a jövőben. Ezt is főleg akkor eszem, amikor nem találok jó vega kaját.
"ha heti 2-3x eszel húst,akkor már meg is van annak a 64 kilónak az oka. Napi 3-4x ennél húst,akkor már jóval 70 fölött járnál,meg kicsit rendberaknád az étrended,több ch,lenmagolaj,stb."
Azelőtt húst hússal(csak szólás, nyilván volt köret is) ettem, mégse voltam 63 kiló felett soha. A másik részének igazat adok, sok szempontból rendeztem is az étkezésemen.
"egy kicsit jobban utána kell azért számolni a dolgoknak,főleg ha ennyi idő után se nősz semmit." ??? Nem mondtam én, hogy nem növök... Január elején valahol 61-62 kilo körül voltam, most 63-64 között változik. Ezzel a növekedéssel teljesen elégedett vagyok. Persze arra kiváncsi leszek lesz-e folytatása. -
shteer
titán
-
deniro2
senior tag
válasz
GeryFlash #47413 üzenetére
Már megkaptad a választ impact whey protein
-
-
Woodslave
félisten
While it's clear that diet can affect longevity, there's great uncertainty about which combinations of foods are best for attaining a long and healthy life. Now two groups of researchers publishing in the March 4 issue of the Cell Press journal Cell Metabolism each suggest that low protein intake may be a key factor, at least until old age. The first study suggests that consuming moderate to high levels of animal protein prompts a major increase in cancer risk and mortality in middle-aged adults, while elderly individuals have the opposite result. Meanwhile, the second team of researchers found that a high-protein, low-carbohydrate diet led to a shorter lifespan in mice. Both studies find that not all calories are created equal—diet composition and animal protein intake are key players in overall health and longevity.
"We studied simple organisms, mice, and humans and provide convincing evidence that a high-protein diet—particularly if the proteins are derived from animals—is nearly as bad as smoking for your health," says the University of Southern California's Dr. Valter Longo, who is the senior author of one of the papers.
gondolkozzatok el megéri-e az izomhajhászás
vagy legalább várjátok meg míg nyugdíjba mentek
-
GeryFlash
veterán
válasz
shteer #47412 üzenetére
Ja nem, véletlenül keverrem a szójával
Igen, nekem is kezd telel enni a tököm ezzel a 4 kilós power prottal, arra gondoltam, h berakom este/pihenőnapra, és veszek vmi normálisabb állati fehérjét. A 100% wheyt ajánlotta mindenki a kondiba, de azért az eltöltött két hetem alatt itt a fórumon megtanultam, h a szkájtek szar, vagyis hogy drágaSzóval vmi gyorsan felszívódó cucc kellene, aminek kilója 5 ezer alatt van, és szálkásítást se akadályozná.
-
_NCT
addikt
Szánalmas hogy Usánkából 5 nap alatt itt a cucc és a Magyar Posta cirka 8 napot ül a csomagon, mire méltóztatik kiszállítani úgy, hogy se értesítőt, se apámf@szát nem dobnak be, hogy itt jártunk hülyegyerek....
Ha nem nézem meg nyomkövetéssel a Posta oldalán, hogy épp merre járhat, akkor kidobtam 25ezret az ablakon.... Legközelebb inkább ráköltöm azt a 5-8 dollárt, de normális futárszolgálattal kérem... Szánalmas ez a posta esküszöm...
-
GeryFlash
veterán
Amúgy májprotkó alatt ezt értitek? Ez akkor van olyan fasza mint a 100%whey, csak nem a bunny reklámozza, ezért olcsó?
-
mayday00
őstag
Sziasztok
Vettem szójafehérje izolátumot. Natúr, ízesítetlen. Gyakorlatilag nulla szénhidrát, zsír..
Mivel, hogy natúr, borzalmas a íze
Házilag lehetne valahogy tuningolni, hogy jobb legyen a íze? Kis kakaóport szórni bele, plussz valami édesítőszer? Csinált már valaki hasonlót házilag..?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia