Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyurosAki
tag
Üdv urak! Eddig read only voltam. Találtam a csoffadt Ákosról képet. A kevésbé csoffadtról már volt, szóval csináltam is egy gyors bifóráfter összeállítást. Cél a 100kg, hasonló tzs-vel. Meglátjuk, mennyi idő kell hozzá.
-
GyurosAki
tag
Mi a helyzet pateszok? Kisebb szünet után újra itt vagyok. Sajnos nem tudtam olvasni a fórumot. Volt valami értelmes téma az elmúlt hónapban vagy még mindig Berki az ász?
-
GyurosAki
tag
válasz Zomb€€ #48636 üzenetére
Pár hónapja volt szó erről. Csak nagyon durva közelítő számítást tudsz csinálni. Pl. 100kg kb0,5méterrel felfelé elmozdítani. Ehhez jön még a g (9,81) Szépen összeszorzod és megkapod, hogy a felfelé emeléssel mennyi munkát végzel. Persze lefelé más a helyzet. Továbbá meg kell állítani, el kell indítani, rugalmas erő stb stb. Szóval nem erőltetném
rwin5: Nem vagy egyedül. Nekem is csalódás. Mármint többre számítottam.
whited: Ez nem terv. Ezek izomcsoportok és gyakorlatok. Nincs láb? Nem akarok indiszkrét lenni, de bzi vagy vagy mozgáskorlátozott? Ha ez az izolálós testépítőedzés érdekel, akkor az első hozzászólásban sok infót találsz, hogy melyik edzéstervet kell csinálnod.
[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz deniro2 #48508 üzenetére
Válaszolj a PM-re pls! A húzódzkodás eléggé odateszi. Bármikor próbáltam külön edzeni a bicepszet, mindig rosszabbul ment a húzódzkodás. Meg evezésnél is kap rendesen. Pár hét után majd eldől mik a hiányosságok. Vádlit biztosan bebiggyesztek ide-oda.
rwin5: 3x5 ismétlés. Az úgy nem sok.
wood: Jogos -
GyurosAki
tag
válasz Zomb€€ #48493 üzenetére
Az visszér volt
Végül ez lett az edzéstervem:
A Hétfő: Guggolás, fekvenyomás, evezés
A Szerda: Felhúzás, húzódzkodás, tolódzkodás
A Péntek: Guggolás fekvenyomás, mellről nyomás
B Hétfő: Felhúzás, fekvenyomás, húzódzkodás
B Szerda: Guggolás, mellről nyomás, evezés
B Péntek: Felhúzás, fekvenyomás, húzódzkodás
A törzsedzés alap. A volumennel óvatos leszek, majd kitapasztalam mi lesz jó nekem. Vélemény? -
GyurosAki
tag
válasz God Vazzeg #48153 üzenetére
Értem miről beszéltek de én erre gondoltam, hogy miért fontos a gyakorlás.
drogery: Még nem vagyok azon a szinten, hogy hozzálássak ennek az edzéstervnek. Szépen haladok sorban.
Szerintem marad a heti 3 nap és próbálom valami rendszer szerint elosztani a gyakorlatokat.
BÁ:Kiszivárgott a magyar válogatott egyik edzővideója?
rwin5:De vidámak a jányok Nem elég kemény az edzőjük -
GyurosAki
tag
Alapgyakorlatokban nem tervezek 5 ismétlés fölé menni. Ez kimaradt Azt nézem, hogy ennyi nyomástól a tricepsz nem fog felépülni a következő edzésre. Fekvenyomni mindenképp 2x akarok, hogy javuljon a technikám.
Lehet marad a heti 3 edzés...
bandus: Dehogynem! Valkai írta itt pár hónapja, hogy "a nembuzi lábezdés 100 kilós guggolásnál kezdődik" -
GyurosAki
tag
Meg van a 100 kilós guggolás és most, mivel már nembuzi lábedzést csinálok, hagyom a heti 3 guggolást. Átírnám az edzéstervem.
Guggolás, felhúzás, fekvenyomás, vállból nyomás, tolódzkodás, húzódzkodás.
Hétfő A
Kedd B
Csütörtök A
Péntek B
Ebben a felosztásban ti hogyan válogatnátok össze ezeket a gyakorlatokat két napra, hogy a hétfő ne zavarjon be a keddbe, de csütörtökre pihenje ki magát az izom? -
GyurosAki
tag
Új egyéni csúcs! Guggolás 5x97,5kg Se öv, se bandázs, se semmi.
-
GyurosAki
tag
válasz kolosanyi #46266 üzenetére
Bazz neked sem kell majd csákány, hogy átmenj egy ajtón Jó a forma!
Casanova: Na akkor ezek után én sem félek majd pár cseh sörtől.
Kb fél éve naponta 5 egész tojás lemegy. Pár hete volt vérvizsgálat és teljesen jó minden érték.
norbi2010: Ne foglalkozz vele, hogy mennyit hoz. Csak szedd és adj bele 110%-ot mind a teremben, mind a konyhában! Hidd el jönni fog az eredmény. -
GyurosAki
tag
válasz korcsillio #46128 üzenetére
"Egyszer valaki megkérdezte tőlem,hogy szerintem mi marad meg,vagyis meg lehet-e tartani a gyógyszerekkel megszerzett tömeget/izmot -nevezzük akárminek...?"
Szerintem az a valaki nem pont arra gondolt, hogy a 130kilós mutánsból mi marad, hanem Gyúrós Pistikéből, aki eltol 1-2 kúrát és utána kitartóan edz naturálban.
Yeffy: Tőlem is megkérdezték tegnap mikor guggoltam. Pedig csak 95kilóval csináltam és a srác sokkal jobb formában volt mint én. Örültem a kérdésnek[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Assdak #46092 üzenetére
Nem érted. Hagyjuk. Megnéztem ezt a Bányait, ha már névrokon. Mindenképp össze kell hoznom egy ilyen formát. A név kötelez! Persze én lábazni is fogok
Óóóómájgád -
GyurosAki
tag
válasz Mikuland #46051 üzenetére
Nem tudom, hogy vagytok vele de a before képek kb. felével én is elégedett lennék.
(#46049) Assdak: Az általad írt nevekre rákeresve csak strandgatyás képeket találtam. Ez már elég indok gaylight kategóriának nevezni. Pár dologban egyet értek bánival és ez az egyik. Ha a lassú futóknak és úszóknak nem indítanak külön versenyt, akkor most mi is ez a kategória?Hétfőn kezdődik a Halo kúra. A probléma csak annyi, hogy 2-3hét múlva kiugrok Csehországba rokont látogatni és muszáj lesz legurítani 3-4 sört.Egy napról lenne szó. Féltem a májamat. Ha az alkoholmennyiséget nézzük, nem olyan sok. Vagy mégis?
(#46063) Cassidey: Kép kell. Addig úgysem kapsz választ -
GyurosAki
tag
válasz -secret- #45677 üzenetére
Ez kb olyan kérdés, hogy trabantról váltsak-e zsigulira.
Egy kis tesztofokozó -
GyurosAki
tag
válasz thesafran #45457 üzenetére
Pár hónapja volt már róla szó. Valaki belinkelt egy számolást is, hogy mennyi idő alatt szívódik fel egy adag. Illetve kiszámolták szőlőcukorral is. Ha jól emlékszem akkor 20 perc különbség van köztük. Szerintem nem ezen fog múlni, hogy ki leszel-e pattintva a száundra
-
GyurosAki
tag
válasz Casanova* #45302 üzenetére
Spárga, fokhagyma, brokkoli. Shadow jól írta. Ha kipárolog a víz, nem marad ami 100 fokon tartsa az anyagot így túlhevül. És a magas hőmérsékletet se a vitaminok se az enzimek nem szeretik. Józan ész kell ide.
Shadow: Európában a legmagasabb GSM frekvencia 1.8 GHz A mikróé 2,45. Miért is kellene árnyékolnia a telefont, ha nem akkora frekvencia kiszűrésére tervezték? -
GyurosAki
tag
válasz baluka6 #45143 üzenetére
A motor témáról már lekéstem, úgyhogy nyomok én is egy friss képet 185cm/~81kg, 17es csukló A bicepszem épp nagyobb mint Ronaldónak. Úgyhogy a lábamra már csak 5 centi kell ésabba is hagyhatom a gyúrástKiscsaládom szerint aránytalanul nagy a lábam a felsőtestemhez képest. Valaki cáfolná őket? -
GyurosAki
tag
válasz kolosanyi #43396 üzenetére
Rém egyszerű.
1. Szar kaja: Reggeli szelet kenyér valami szeletelt szarral. Ebédre menza, vacsora kenyér valami szarral. Néha uzsonna, ami kenyér valami szarral.
2. Sport semmi: A tesióra is szenvedés. És mivel a tanár is basztat a szerencsétlenséged miatt, ahelyett, hogy segítene, te inkább felmentést kérsz.
3. Városi élet: Amíg más gyerek betonoz, szenet hord, fát vág, addig te a két kis matchboxodat tologatod vidáman Néha felülsz a bmxedre, mész pár kört a háztömb körül a haverokkal és kb ennyi is. Középsuliban ugyan ez, csak a matchbox és a lego helyett a Need For Speed megy.
4. Buli, pia, drog.
5. Genetika: Ha anyád és apád is csont sovány, már hendikeppel indulsz.A jampizásról jut eszembe. Nem tudom mutattam-e már életem első 100kgs guggolását. Nem nagy szám, de mégis büszke vagyok rá. A következő a 150, majd a 200 lesz
-
GyurosAki
tag
válasz Dani82 #42928 üzenetére
De ugye leülsz közben?
penene: 0-1, de van amikor nem is emlékszem rá, csak látom, hogy máshogy áll az ajtó, mint mikor lefeküdtem. Kisgyerekként rendszeres alvajáró voltam. Egyszer az utcáról hoztak vissza biztos megmaradt
God: Nekem ma 100g zab és 400g rizs, ennél szerintem mindenki kevesebbet eszik. -
GyurosAki
tag
válasz #65313280 #42839 üzenetére
Hány hétre tervezed a kúrát? Mekkora dózissal? PCT-t tervezel utána? Azt nézem, hogy a halovarban fele annyi (25mg) hatóanyag van illetve extraként görögszénamag, alfa-liponsav és fahéj kéreg kivonat van amik ha jól értelmeztem boosterek. A H50ben pedig 50mg cucc, máriatövis, és különböző anyagok amik inkább abban védenek, hogy ne mérgezd szét magad. Kb 3000 forint a kettő között a különbség. E két termék közül választanék... A kúrának 5 hetet írnak, de máshol pedig 8at, amit azzal indokolnak, hogy ne akkor álljunk le vele mikor épp kezdene hatni. Most akkor hogy van ez?
-
-
GyurosAki
tag
Lehet ezért fejezte úgy be, hogy: "Még egyszer köszönöm mindenki válaszát és hogy nem oltottatok." Esélyes, hogy gyakorikérdések előtt itt is kérdezett
Dani: Ebben a 6-7000ben benne van, hogy eljönnek érted és hazavisznek?
freaghill: Ahhoz meg tudatmódosító kell
BÁ: Kólásüveg vállúaknak is van külön kategória? -
GyurosAki
tag
válasz baluka6 #42687 üzenetére
Remélem nem ébresztelek fel az álmodból, de kb ilyen egy tiszta versenyforma:Naturál testépítés Nem mondom, hogy aki ennél nagyobb azok közül midenki tol valamit.
Ja dePersze itt sincs teszt... És a mikulás sem létezik. -
GyurosAki
tag
válasz BÁ Nutrition #42669 üzenetére
Átverte az országot? Én inkább ezen akadtam fent. Annyian remélem nem nézik
-
GyurosAki
tag
válasz deniro2 #42643 üzenetére
Rendben, köszi! Ezzel a cikkel elvagyok (
csak egyszer kellett a google translate). Majd kérdezek. Egyenlőre böngészgetek az oldalon...
rwin5: Neked nagyon belevertek valamit a fejedben az SZTE-n... Linkeltem fentebb egy videót, figyelj arra, hogy mit mond az elején Tibor!
joamilestoné: jojo-t felvették egy komoly melóhelyre. (rettentően szorított neki az egész topik ) Gondolom azóta biztos kigyúrta magát, így már nem volt szükség kis csoportunkra -
GyurosAki
tag
válasz BÁ Nutrition #42527 üzenetére
[link]
Dicker: Persze, hogy mindenki csak a versenyformáról beszél. Javarészt csak úgy látjuk őket... -
GyurosAki
tag
válasz Dicker #42516 üzenetére
Hidd el én is szívesebben lennék 90-100 kiló a mostani 80 helyett. De hát ezt dobta a gép. Anyunál, apunál reklamálhatok. Marad a napi 5-6x hányingerig zabálás (ha épp van rá pénz).
Ha egy olyan formát összehozhatnék, mint itt a videón fiatal korában. örömömben a seggemet csapkodnám a földhöz. Bár ezzel a testalkattal cucc nélkül nem sok esélyt látok rá. Arra meg ugye nincs pénz -
GyurosAki
tag
válasz Zomb€€ #42488 üzenetére
Rossz terembe jársz
Titeket tiniként mindig kikosaraztak a jó csajok? Vagy honnan van bennetek ekkora gyűlölet? Engem sosem zavarnak az ilyenek. Kifejezetten örülök neki, ha nemcsak pasik vagyunk pihenőidőben legalább legeltethetjük a szemünk. (Jobb esetben). Dicker, azért elég szélsőséges az a helyzet amit felvázoltál. Ott én is hazamentem volna
Arról meg, hogy kinek mi tetszik, ne vitatkozzunk, mert majd ő fog köztünk rendet tenni
Szerk.: Because: Csak viccelődnek. Majd megszokod. (Ha itt maradsz... Mert nem sokan bírják az újak közül)[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Blackhole13 #42111 üzenetére
A gyomrod, vagy a beled puffad? Mert ha a gyomrod és csak böfögsz folyamatosan, azon semmilyen enzim nem fog segíteni. Szép lassan kell enni és rendesen rágni. Ha lejjebb van a gond, akkor érdemes próbálkozni ilyenekkel.
-
GyurosAki
tag
válasz kolosanyi #41918 üzenetére
A jobb és bal oldali izmok eléggé eltérően kapcsolódnak be a munkába... Jól van ez így??
-
GyurosAki
tag
válasz Woodslave #41860 üzenetére
Az utolsó előtti számsort beírod a www.facebook.com/ után és behozza vagy a képet, vagy a profilt A fészbúkos képek 80%-nál működik.
Jó volt veled. Viszlát!
"minden nap annyi guggolást-fekvőt és felülést csinálok, ahanyadik nap van az évben." Ez egy jó ötlet. Ma kezdem. Vagy inkább holnap, az úgyis megszokottabb
Ezt meg csak úgy: -
GyurosAki
tag
válasz #65313280 #41737 üzenetére
Hihetetlen. Hogy tudnak ennyire sztárolni egy bűnözőt. Meg az, hogy Arnold... Nem is mondok semmit.
Wood: Úgy nem, ahogy ő lett az. Inkább maradok csóró, de tiszta lelkiismerettel. Amúgy nem hiszem el, hogy máshogy nem lehet meggazdagodni, csak úgy, hogy másokkal kib*szol... -
GyurosAki
tag
-
GyurosAki
tag
válasz SchumiBácsi #41588 üzenetére
Persze, hogy piacvezető. Túl van hájpolva. Hasonlítsd össze, hogy más gyártók mennyit szerepelnek reklámokban, hirdetésekben. Megkérdezel valakit az utcán, egyből szájtek, bájotek. Mintha nem is lenne más. Bunny meg löki a szöveget, hogy szénhidrátmenedzsment. Tömegnövelő reklám: Kathi Béci: "Igen, Igen nagyon betölt. Most ittam meg edzés után nagyon betöltött." A vicc, hogy Béci akkor épp diétázott. Támogatott versenyzőik pedig megkapják a csomagot és adják is el másoknak. Nekem ennyi pont elég...
Amúgy meg teljesen mindegy, mert ezektől a "poroktól" csak a műizom nő -
GyurosAki
tag
[link]
lsebestyen: A csávó annyira fegyenc, hogy még a szappant is leejti csak izmos lehessen -
GyurosAki
tag
válasz kolosanyi #41030 üzenetére
Kommentben meg akartam kérdezni, hogy "Do u even squat?" De le vannak tiltva a hozzászólások. A hosszúnadrágos videóján bezzeg nincsenek... Ha nem lábaznék heti 3x
én is tudnék ilyetnekem is könnyebben menne...
Tesztofokozó -
GyurosAki
tag
válasz Koczó93 #40791 üzenetére
Szerintem még én voltam, de nem akarom visszakeresni. Egy darabog azért kerestem, de mikor megláttam ezt a szépséges választ, inkább abbahagytam. Nehogy nőjön a srác nézettsége.
"szteroid? szteroid az illegális készítmények az nem ajánlanám: mert az sokkal veszélyesebb mint egy doppingszerek. protein az nem a szteroidok közé tartozik, protein az egy gyors felszívódású fehérje készítmény .. szóval szteroid: az viszont nagyon veszélyesek tudnak lenni a szervezetre.. proteint akkor jó szedni ha van felesleg van testünkön, karjainkon tehát ami izommá kell alakítani akkor jó protein, akkor ajánlanám a 100 % whey protein esetleg profession készítményt." -
GyurosAki
tag
válasz SchumiBácsi #40685 üzenetére
Neeeee. Folyik a könnyem a röhögéstől
(#40474) Radnix: Bizonyítsák be, hogy nem így volt és feladom ezt a "hitem" -
GyurosAki
tag
válasz barisj #40296 üzenetére
Azért nincs értelme, mert nem fogsz változást látni. Egyik képen valamid nagyobbnak látszik mint egy hónapja, valamid meg épp kisebbnek. Fél évente bőven elég...
(#40350) Sztbeni: Ez az egész gyógyszeripari dolog egészen az 1900as évek elején kezdődött. Amerikában az egészségügy a csőd szélén állt és jöttek a róccsáldok, hogy nembaj srácok adunk sok pénzt, de persze semmi sincs ingyen. És itt kezdődött az egész lobbi dolog, először az orvosképzés megváltoztatásával, majd a "kezelésekkel" stb stb. Utána olvashatsz, elég szép kis történet...
Peddy789: Nekem a Peak BCAA TNT a doboz végére kicsit megzavarta a vérem alvadását, de mindenki máshogy reagál ezekre. -
GyurosAki
tag
-
GyurosAki
tag
válasz emiki6 #39774 üzenetére
Ne aggódj, majd amikor 3-5 perceket kell pihenni egy sorozat után mert nem kapsz levegőt és a pulzusodat az agyadban érzed, akkor már nem lesz meg ilyen hamar az edzés A törzs edzését tényleg nem említi az edzésterv, de kolosanyi mindent leírt neked. Én mondjuk nem tenném külön napra. Az a 15 perc elfér edzések után is.
(#39850) xcds: Ez a ki keres szarul/jól kb olyan, minthogy ki izmos vagy nem izmos. Amilyen testalkatról mi csak álmodunk, az BÁnak egy nyeszlett szar Amúgy meg nem kell sírni. Megmondták, hogy 47.000ből is meg lehet élni... -
GyurosAki
tag
válasz emiki6 #39771 üzenetére
Nagyon jó edzésterv. Szépen jön az erő és a tömeg. Ha pedig valami miatt ki kéne hagynod 1-2 hetet, nem esel össze annyira mintha 4x12-s szétizolálós edzést nyomnál. Én kicsit átírtam, mert sok volt a guggolás, felhúzás, fekvenyomás egy napon, de így is tuti. Én csak ajánlani tudom
-
GyurosAki
tag
válasz Xantor #39531 üzenetére
Engem ti ejtetek ámulatba Én addig bírtam nézni, hogy "szevasztok fi"
Két és fél hét lázasvírusosbetegséges kihagyás után elég durva, hogy majd 20kilót vissza kellett venni guggolásból és felhúzásból. Remélem hamar visszajön az erő... Így már nem lesz meg karácsonyig a 3x5x100kg guggolás. Elszállt a célom és vele a motivációm.[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz KoVee84 #39421 üzenetére
Megint érik a goksztéma. A jelen állás azt mutatja, hogy csak akkor leszel izmos ha szúrod magad. Ha nem akkor nem. Ha abbahagyod, összeesel és megint nem vagy izmos. Viszont sokan mondják, hogy a kúra után úgymond továbbmennek a "lendülettel". Értem én, hogy visszaesés tapasztalható a kúra után de ha normálisan, körültekintően levezetünk, akkor nem hiszem el, hogy 1-2 hónapon belül ugyan úgy néznénk ki mint a kúra előtt. Most az, hogy genetika meg ki hogy reagál mire azt hagyjuk ki ebből.
Valamikor még BÁ írta, hogy meg vagyunk vezetve. Lehet erre gondolt... -
GyurosAki
tag
válasz BÁ Nutrition #39410 üzenetére
BÁ: [Link]
"Érdemes még megemlíteni, hogy a turinabol használata során a véralvadás lelassul (fibrinolitikus tulajdonság), az esetleges vérzések hosszabb ideig tartanak a szer használata alatt."
Ez vajon vonatkozhat a halora is?
KoVee, az a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy ez jó helyről van...[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Casanova* #39243 üzenetére
Most komoly azért nem edzel rá mert az nem látszik ? Ennyi erőből elég a mell-bicepsz. Vagy megint oda lyukadhatunk ki, hogy kell-e lábazni... Szerintem ez óriási hiba. Sok sérüléstől mentheted meg magad ha normálisan edzed a törzsed.
kolosanyi +1
"Fordítva hat? Akkor a sport van pozitív hatással az ejakulációra? " Sírok
Szerk.:
Az mi, hogy éjjel nem küldte el, de most amint elindítottam a böngészőt, egyből odatette a hozzászólást
Ugyan azt írtam mint sanyi[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz Dicker #38962 üzenetére
Áá fekvőtámaszozni mindenki tud Bezzeg a muscle up
(#39081) mokus1: Lehet vásárolni csak iszonyat drága ésvagy recept kell hozzá. Egészségügyben dolgozók egyszerűbben hozzájuthatnak.Nekem is anyám hozta anno a kórházbólIzmosabb mondjuk nem lettem tőle
Dexar: Tiger Woods megműttette a szemét. Csalt. Ennyi.
jézusom: Gondolj bele! A tabletta felületén is az egész bogyót alkotó anyag van. Kapszulánál csak a kapszula szagát érezheted.
Rik: kolosanyi mindent leírt. Ha nem foglalkozol ezzel a témával eleget, akkor ne várd, hogy eredmények is legyenek. A többiekkel meg ne foglalkozz. Igaz teljesen jogosan szapulnak, de az a lényeg, hogy te hogy érzed magad a bőrödben. Én is 3 év alatt magamra pakoltam 20 kiló izmot. Ami mindenképp kurvajól hangzik, csak így is a 186 centimhez 82 kiló vagyok ami pedig elég szarul hangzikés néz is kiMégis ha belenézek a tükörbe, nem azt a nyeszlett meztelencsigát látom akit 20évig láttam. Tudom, hogy a mostani forma se egy nagy szám de lesz ez még jobb. -
GyurosAki
tag
"túl sokat fejlődök" Topik zárható Mellesleg a képnek köze nincs ahhoz amit ideírt. Dicker effektus
-
GyurosAki
tag
válasz freaghill #38227 üzenetére
Most edzésben vagy táplálkozásban?
emelj.com
régi emelj.com
Powerbuilder Ez most valamiért nem megy. Pont egy éve indult, szerintem elfelejtették befizetni a domainre a pénzt, vagy a fene tudja, hogy megy ez.
A body.buildert meg felejtsd el. Mind az étrendek mind az edzéstervek 90%-a úgy van készítve, hogy egy fél gyógyszertár legyen benned. -
GyurosAki
tag
válasz Coccolino_O #37990 üzenetére
Én kivétel nélkül minden este puffadok. Böfögök, minden bajom van, még nem jöttem rá mitől...
Wood: Az a lényeg, hogy hasson! Eddig egy edzés előtti durrantót használtam, de nincsen valami jó tapasztalatom vele. Két hét után mindig vérzett az ínyem fogmosáskor. Három hét után már szimplán reggel is miután felkeltem. Sok növényi bizbasz...
Apropó bedurranás. 5 ismétléstől brutálisan bedurranok. Legyen fekvenyomás vagy húzódzkodás, a második sorozat után ég, feszül minden célizom. Eddig minimum 10-12 ismétléses sorozatok kellettek ehhez a hatáshoz. A táplálkozásom és az edzéstervem is ugyan az mint tavasszal, csak a fehérjém változott, de kizárt, hogy ez a Carnivortól lenne Bár valaki írta még pár hete, hogy szignifikáns különbség érezhető amikor fogyasztja nem fogyasztja. Ez lenne az? ÉrdekesBÁ:
Tyer: Ha a végeredmény szép és esztétikus akkor kit érdekel? -
GyurosAki
tag
Srácok itt van egy kérdőív a táplálkozással kapcsolatban. Bár nem vagyunk testépítők(vagy nem mindenki), de talán gyúrni is elég ahhoz, hogy kitöltsük. Vigyázzatok ki ne adjátok a titkot, hogy hogyan lehetünk krvaizmosak
-
-
GyurosAki
tag
Túl sok az okos kommentelő [link]
A kinezio tapaszt és a nyomait azt látom, de mi történt? Elég szarul néz ki... -
GyurosAki
tag
válasz enginev3.0 #37377 üzenetére
Egy evésre 120g rizs le kell, hogy menjen. Ha nem megy akkor legyen csak 100 és 2-3 naponta emelj kicsit. Én egy nap benyomok 360g rizst, 100-200g zabpelyhet (egy evésre 100g). Ez kb 400g CH. Ha nehezen hízó vagy, ez a minimum amit minden nap be kellene vinned. Az edzés utáni turmixba nyugodtan tehetsz 70g gyors felszívódásút is. Ez eléggé megkönnyíti a dolgot. A zsírbevitelre is figyelj! Azt mindenki elfelejti... 50-60g legyen meg, javarészt telítetlen zsírokból. Nem elég ha csak a fehérjére figyelsz.
"Abból a 0.5kg csirkéből fagyosan mire kisütöd lesz kb 30dkg csirkemell" Az lehet, de a 20-25g fehérje/100g az a nyers csirkére vonatkozik. Ha nem sütöd meg annyira akkor 350g lesz, ha sütőbe szétszárítod akkor meg 250. A fehérje az ugyanannyi marad. Pont ezért kell mindent nyersen mérni.
[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
válasz enginev3.0 #37369 üzenetére
Napi fél-1 kiló csirke 71 kilósan? Más fehérjeforrást nem fogyasztasz? Egy határ felett a több nem több.
-
GyurosAki
tag
Feszítve, nem feszítve, teli tüdővel, üres tüdővel. Ha széthúzom a hátam, akkor is többet mutat a centi. Nem olyan egyszerű ez... Amúgy tudja valaki, hogy kell mérni egyáltalán?
Voltam ma a mamutban lévő proteinbuilder boltban egy doboz carnivorért. Elég jó hely, az eladó srác is jó arc. Kis beszélgetés után elhoztam még egy Twinlab super enzyme caps-t, remélem tesz valamit a rendszeres esti puffadással.
Nektek van valami tapasztalatotok ezekkel az enzimekkel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
GyurosAki
tag
kolosanyi: Szerintem a melle kicsi. Amúgy a jobb lábán sokat csal az árnyék. Etalon igen, csak az ember még remélné, hogy kox nélkül összejöhet egy ilyen forma. És nem
-
GyurosAki
tag
válasz ted_mosby #36979 üzenetére
Ha a fociban akarsz jobb lenni akkor bizony fociznod kell. Írhatnánk ide mindenféle gyakorlatot, de úgyis a pályán kell jobbnak lenned. Tehát csináld azt amit a pályán csinálnál. Vagy ha felvételi van, akkor tudd meg miket néznek a felvételin és összpontosíts azokra feladatokra. Izomnöveléshez meg kaja kell. Mind mennyiségi mind minőségi. 15 évesen felesleges étrendről beszélni, tehát suliba 1 helyett 2-3 szenyót vigyél és anya főztjéből is merj többet.
-
GyurosAki
tag
válasz kolosanyi #36939 üzenetére
Nagyon jó oldal a powerbuilder. Elég szar volt ráeszmelni, hogy az eroszintem 3 év után is edzetlen, vagy kezdő szinten áll. Elkezdtem a kezdő edzestervet és elég szépen fejlődtem erőben és formában egyaránt. Sokat köszönhetek nekik.
BÁ: Szerintem mindannyiunkat érdekli mit akartál először leírni. -
GyurosAki
tag
válasz Coccolino_O #36816 üzenetére
Mindenhol havi 1 kilót írnak. Ami függ a testalkatodtól és az edzettségi szintedtől, persze ehhez jön még a zsír. Saját példa, én kb 6 hete álltam rá újra a zabálásra és 2-3kiló jött azóta. Szóval ha két hét alatt nem változik a testsúlyod, szerintem emelj a kaján. Ha látod, hogy gyorsan zsírosodsz akkor meg vegyél vissza a ch-ból.
Hány kiló vagy és mi az étrended? -
GyurosAki
tag
válasz Miamiquake #36621 üzenetére
-
GyurosAki
tag
válasz 14adam #36508 üzenetére
Parasztgyerek az utcáról... Látszik mennyire tiszteled ezt a sportot és a sporttársaid. 186centihez anno 60 kilósan az üres rúd alatt remegtem meg minden bajom volt. Nem gondoltam volna akkor még, hogy akár 70be is nyomni fogok valaha... F*sza csávó vagy. Viszlát!
dicker: "...én inkább ennék hányásig, mint diétázni kéne évente, meg grammozgatni minden szénhidráttal..." Hidd el három év alatt bőven meg lehet unni. 60 kilóval kezdtem, most vagyok 80 és még vagy 15 vissza van. Lelkileg megterhelő ennyit zabálni. Pár napja olvastam, hogy valaki napi 3tskg CHval tömegel. Nekem ez áldás lenne.
Kondis recepciósálláslehetőség csajoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest