Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
válasz Dani82 #144374 üzenetére
Én már többször csináltam. Ez az egyetlen amit tartani tudok és fogynak a kilók. Jelenleg 6 hét alatt -4 kilónál járok és még 3 a cél.
De nem ma, mert hétvégén töltés volt (előző héten meg a kezdeskor ez kimaradt)
Én nem számolgatok egyébként, hanem ami szénhidrát azt kerülöm. Tele nem eszem magam. Tojas, karaj, tarja, kis zoldseg. Majdnem minden nap ugyanaz és ugyanannyi.
Töltéskor most szombaton minden ami belefért. Reggel cukros energiaital, egy peksuti majd lemeritő edzés. Utána napközben teljes kiőrlésű tésztából pizza egész nap Vasárnap már mérsékelten.
Mára ki is kerekedtem.[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Proteingazdag új évet kívánok
-
Unsign
tag
válasz FIREBLADE78 #70145 üzenetére
Attól sem, de legalább kemény..
-
Unsign
tag
Finnyasaknak ajánlom a Stillmass zacskós tribulusat. Az, hogy hatásos-e (általánosan) mindegy is, mert a komopsztalt föld íz (nehéz meghatarozni) kárpótol mindenert
-
-
Unsign
tag
válasz nokia3650365 #66617 üzenetére
3d limit rendben van? Elterhet a vásárlási limittol.
-
Unsign
tag
válasz Coccolino_O #64316 üzenetére
Azért lássuk be, hogy tegnap ismét új területet érintett a topik és tanulhattunk. Én jól szórakoztam
-
Unsign
tag
Osszezavarodtam. Most mi a konklúzió, zsírból lesz zsír vagy nem lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz BÁ Nutrition #64049 üzenetére
Biztos tuledzes
-
Unsign
tag
Múltkor valamelyik csatornán (spektrum?) volt egy dokufilm ilyen giliszta emberekkel, hogy zabalniuk kellett egesz nap és azt vizsgálták mennyire híznak el. (heti 35e kalória volt azt hiszem, de ha kevesebb akkor is brutális mennyiség, nem figyeltem). A lényeg, hogy aki alapból vékony- kevés zsírsejttel rendelkezett fiatal korában - , az kevésbé hajlamos a hizasra kesobb.)(nem újdonság, bár kontroll csoportot hiányoltam) 3-8 kg-ot szedtek fel 4 hét alatt úgy, hogy nem sportolhattak.(nekem 1 hét elég lett volna ehhez).Ami durva, hogy volt egy azsiai srác, akinek a végén megállapítottak, hogy nem hogy nem zsírosodott, hanem az izomtomege növekedett. Na ezért játszik erősen a genetika. (koxszal ez átlepheto )
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Koxszal az lehet a baj, hogy nehéz lehet leallni és utána elvesztene a varázsát a mindennapos küzdelem a teremben. Visszaesel, nem megy úgy, elmegy a forma, végül az jár a fejedben, hogy újra kellene, de jó volt. Ez csak a mentális része, de engem az tart vissza, mert minden szarsaga ellenére most szeretem ezt a sportot. Ezt kell nagyon mérlegelni az egészség megőrzése mellett, mert számomra olyan lehet mint a drog. (bulizni jó, cuccal meg jobb, utána cucc nélkül már nem az igazi, mert valami hiányozni fog)
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Woodslave #61923 üzenetére
Ezt írtam már párszor. Aki nem most kezdte az ipart és évek óta küzd, nyugodtan próbálja meg a heti 4+ edzést. Nem kell félni a tuledzestol, érzésre kell. Én január óta így nyomom és van eredménye. Van, hogy egy héten minden nap megyek aerob napokkal kombinálva, de szigorúan reggel, hogy ne csaljam el
Durva, hogy 10 napja nem ettem ch-t Hétvégi töltést már nagyon várom. -
Unsign
tag
8 napja megy a ciklikus ketogen diéta felvezetese. Előző évben kb 14 kg ment le részben igy. Most kb mínusz 4 kg a cél. Ismét azt kell mondanom, hogy ha fejben ott van az ember, egész jól tartható a közel 0 szénhidrát. A durva az, hogy ma egész nap szalonnát kívántam. Tudja a szervezetem, hogy mi kell neki és honnan jön majd az energia A lényeg, hogy aki szenved a diétával (pl lassú anyagcsere), érdemes kipróbálni, csak elkezdeni nehéz. Pénteki töltést már nagyon várom és csak most fog beindulni a történet.
-
Unsign
tag
válasz FIREBLADE78 #61440 üzenetére
Felüdülés végre olvasni egy szakmailag megalapozott hozzaszolast Szar ugy, de legalább van mentség és mehet a mell-bicepsz
-
Unsign
tag
Bp. Bihari u. környékén lévő Lidlben van zabgoksz. A nagy ijedelemre betaraztam belőle..
-
Unsign
tag
válasz Dani82 #59320 üzenetére
Köszi. Nem értek hozzá, de mintha olvastam volna (és a hatást vegiggondolva) a proviron nem kúra közben (Pl. felétől) és PCT első felében kellene és PCT alatt a valamilyen SERM? Illetve már a kúra alatt betennek még Omega3-at min. napi 4-5 grammal. Bár ez lehet alap..
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Tenken #59100 üzenetére
Diétában én a pékárút általában kerülném. Kivételt néha lehet tenni pl szénhidrát csökkentet teljes kiőrlésű kenyérrel. Azt hiszem Ceres (Slim) zacskós szeleteltet szoktam venni. Fontos, hogy ez nem túl sűrű és nem 10 dkg egy szelet, amiből kettő már szép mennyiség lenne szendvicsnek
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz deniro2 #59087 üzenetére
Ugyanígy teszek én is. Max. egy turmix, de inkább fél és van, hogy még az sem pl amikor edzés előtti megy.
Az elmúlt sok-sok év után tavaly álltam át a reggeli edzésre ás ez a legjobb nekem. Többek között nem csalok el egy napot sem, ellentétben egy munka utáni tervezett edzéssel, amikor le van szívva az embere szellemileg és fizikailag.Ami nekem bejött, hogy hetente legalább 4-5 alkalom súlyzós edzés plusz 1-2 aerob nap. Lassan fél éve így csinálom, ez szintén bejön. Szerintem több éves edzésmúlttal a túledzettségtől sem kell félni, legalábbis a heti három edzés az nekem bőven kevésnek bizonyult, kezdőknek jó. Edzéstervem nincs, mert érzésre csinálom az erő- és motivációs szinttől függően.
Kép nincs, de fejlődök.Novemberre fél év alatt 84-ről lementem 69 kg-ra CKD segítségéve,majd "Lightos tömegeléssel" januárra visszamentem 74-re, de már jobb formával, mint a diéta alatti hasonló súlynál. 73-al elkezdtem a Halot, itt ~76 kg volt a max. Kis súlyváltozások, de a forma jól alakult, csökkent a zsír, bár tény, hogy visszafogtam a kalóriákat. Erőt is hozott és maradt is most kb 1 hónappal a vége után.
Ha már zsírégetés. Én most ~ 1 hete beiktattam a reggeli edzés mellé esti 30 perc aerobot (igaz, hogy most a Black Mamba eléggé megtolja az egész napomat - termogén mint istennyila ) Talán most túl gyorsan csökken a súlyom, így oda kell figyelnem, mert izom is megy le.
Bocs a rövid szösszenetért
szerk: kicsit "túlagyaljátok" a dolgokat, ami nem baj persze, mert érdekes és jó ezzel foglalkozni, de sok esetben a több edzés a jó megoldás
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz FollowTheORI #59005 üzenetére
Egész izmos vagy. Van barátod?
-
Unsign
tag
Elfajzott egy gyuros topik ez, itt kéthetente a csuklomeret a téma Ja, én is áterem, de hogy mi ebben az érdemi info azt már nem tudnám megmondani. Napló on (magamnak) : diéta megy, most 74,5 kg vagyok
Van most valami új és ajánlott edzés előtti 'sláger' csodaszer?[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz FollowTheORI #56699 üzenetére
Nagyon nagy Kiskoromban úgy néztem Bolora, hogy iszonyat erős (tömeg). Mai szemmel meg...
-
Unsign
tag
válasz kolosanyi #56420 üzenetére
Ha fejben ott vagy magadat is tudod motiválni. Koncentráció kell meg, hogy minden feltétel adott legyen és akkor lehet a határokat kitolni.
Nagyon régen volt edzotarsam. A régi szép idők, nagy beszélgetések, egymás szivatasaLehet rossz helyre járok, de a személyi edzők nem motiválnak az biztos. Megy a life coaching meg az eszosztas, néha egy-egy gyakorlatot bemutatnak, de a hibákat nem javítják ki.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz BÁ Nutrition #56392 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe nekem is. Durván is nézett ki (én nem néztem)
Nálunk a legnagyobb vizespalackok a dumagepeknel vannak, csak elhagyjak mindenhol. Mondjuk 2-3 óra pofazashoz kell az o2-vel dúsított mátrixviz. (sajnos én keveset iszom edzés közben)
Más:
Én ma reggel véletlenül 75 mg H-t toltam egyben. Lehet nem ettől, de letargia volt egész nap. Kérdezték is, h mi van velem[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Shadowbull #56200 üzenetére
Ez a CBL tetszene, mert a ciklikus ketogen nekem bejott, csak nem tudom, hogy a hajnali edzések mellé, hogyan illesszem be a napi programba? Mit gondolsz erről, tudsz segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Bármi lehet. De nem is irreális növekedésrol/zsirvesztesrol van szó. Majd saját tapasztalat alapján többet fogok erről tudni pár het/hónap múlva.
Ami nagyon durva az a folyamatos izomkemenyseg. Negativ hatás nem volt, kivétel egy nap a 3. hét elején, amikor fejfájás és erős letargiat tapasztaltam (persze lehet véletlen, de akkor mentem 75 mg-ra/nap) -
Unsign
tag
-
Unsign
tag
válasz Silverr #51608 üzenetére
A lényeg és amiért írtam, hogy néha érdemes újítani és pl elszakadni a berogzult dolgoktól. Az izom pl miér pont egy hetet pihenjen, miközben egyéb tényezők is vannak? Ez persze így elfogadott, mert az átlagos gyurosok könnyen befogadhato az, hogy ha hétfő, akkor mellnap (szép szó )
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Woodslave #51602 üzenetére
Neked meg nincs korlátlan bérleted
Egyébként igen, súlyomat tartottam és erosodtem/izmosodtam (előtte fel év alatt le ment 14 kg és visszatomegeltem 6-ot) Utóbbi 2 hétben pl bicepszre majdnem minden edzés napon csináltam egy gyakorlatot. Mérni nem mertem mert nem érdekel, de deffinialtabb lett.
Másik, hogy 35 év után jöttem rá, hogy nekem a szenhidrat a keresztem, viszont egyben fegyver is, ha fogyni vagy 'hízni' szeretnék. Jó kis sport ez -
Unsign
tag
válasz userxy #51601 üzenetére
A gondolatod első fele részben igaz, mert a precíz kaja fontks, de ettol általánosítás marad, hogy a grammos meregetese nélkül felejtős az egész. Én pl azt látom, hogy megy a pofazas, sztorizas, telefonnyomkodas, 10 perces pihenők, ahelyett, hogy pörgős intenzív edzések lennének. Elmélet sokszor megvan, de a komfortzona marad és megy a rinyalas, hogy nincs eredmény.
-
Unsign
tag
Aki kisérletezni szeretne, és nem mostanában kezdte az ipart, próbálja ki, hogy egy héten akár 5-6 alkalommal edz. Nincs edzésterv, csak érzésre és jellemzően alapgyakorlatok. Aki már évek óta csinálja érezni fogja, hogy mit lehet és mennyire erdemes terhelni. Én 3 hónap alatt egész szépen fejlodtem és tartom is ezt az ütemet. Ez azért érdekes mert korábban heti 3 edzés mellett is volt, hogy azon gondolkodtam, hogy ne legyen tuledzes és annak negatív hatása.
Most van hogy egy alkalom 20 perc bicepszrol szól és 40 perc kardiórol, de van, hogy teljes testet edzek le. Motivációt fenn tudom tartani, mert azt csinálom amihez kedvem van. Ti szoktatok így edzeni?[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
-
Unsign
tag
Halohoz szeretnék "normális" PCT-t. Privibe is jöhetnek az ötletek.
-
Unsign
tag
válasz headhunter #50382 üzenetére
Sőt, kenyeret. Most vettem valami "csodakenyeret" (nem update ). 100 grammban 7, 7 gramm ch, 26 gr fehérje és 7 gramm zsír (lenmag stb.) van. Mik vannak? Lassan PCT kell mellé. )
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Woodslave #48621 üzenetére
Reggeli edzés előtt kb 10 gramm carb-f-et raktam a War machineba az utóbbi 3-4 alkalommal. Legutobb fel adag fehérjével is megbolonditottam és nem jött vissza.. Körtés Wm-mel adja az ízesítelen MP (körtés iz magában iszonyú műanyag, ne vegyétek, en ajandekba kaptam) Gyomromnak baja nem lett és érzésre sem rossz így az edzés, bar az adag is minimális. Ártani nem árt, kisérletezni meg van ido.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Van valami ajánlott kortizol blokkoló? Korábban a Retainnel jó tapasztalataim voltak.
-
Unsign
tag
válasz SchumiBácsi #47008 üzenetére
Nem is, mert leesik a(z) izom.
-
Unsign
tag
válasz SchumiBácsi #47002 üzenetére
Azért mert futópad a neve, nem jelenti azt, hogy rendszeresen futok is rajta. Hetente egy alkalom 20 perces Hit, a többi séta.
-
Unsign
tag
mint a két óra edzés öltözéssel (meg pisálással)
Én pl hetek óta minden nap megyek. Ebből négy nap súlyzós, három aerob. Mert élvezem és ezért reggel fél 6-kor képes vagyok felkelni. Egy alkalom már egy óra edzést jelent. Ja és majdnem éhgyomorra, mert vagy kevés fehérje megy vagy WM. Kép nincs, így tok mindegy mit írogatok, de "nem kell félni" a sok edzésből, ha jól esik. Ja, és nincs edzésterv, érzésre megy Nem fokozom..
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Ma 110-be nyomtam kettot fekvenyomasban. 85 kilosan volt mar ennyi regebben, most 74 kg vagyok. Segitovel biztos jobban haladnek. Ja es ez mikros eredmeny..
-
Unsign
tag
170/74, bicepsz hidegen 42
-
Unsign
tag
Ez a goksz tema periodikusan ter vissza, ket ejszakai pisiles meg, hogy kinek van akvariuma kozott. Szorakoztato.. En ugy gondolom, h 5-10 ev edzes mult alatt - inkabb 10 - ezzel ne foglalkozzon senki. Utana meg minek? Minosegi tomeghez ido kell. En is gondolkodtam pl halon, Pct stacket meg is vettem, de ujra utanolvastam, ujra, h mivel is jatszom es megeri-e. Nolva meg f*szom. Minek? Le kell menni a terembe es megcsinalni.. Pct + Daa azert hozza meglepeteskent, amit nem is vartam. Persze a kogsz/prohormon (biztos) masvilag. Konnyen, gyorsan, mindent...
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Hetvegen a Tescoban(!) vettem fel kilo monohidratot. Star-treck a gyarto Ha jol emlekszem nem volt egeszen 2500 ft akciosan. Allagra szokasos mono.
Nekem a Tested kapszulas cr hcl bejott. Most jarok a masodik doboz vegefele. Fejlodtem rendesen az elmult honapokban es biztosan hozzajarult a hcl.
Most Daa "kurat" kezdtem szombaton. Sokat nem varok, de hajt a kivancsisag.
-
Unsign
tag
válasz Silverr #43130 üzenetére
Bizz benne, ha jol csinalod es a ch-t kizarod jo uton jarsz. Erdemes hetetente 1-2 nap visszatolteni ch-val, a bevitt zsirt csokkentve. En hetvegenkent jo nagyokat kajaltam. Fel zsomle ugy esett mintha sutit ennek.Nekem is volt hohullamom, izzadtam is nyaron rendesen. Nem egyszeru beleallni a tortenetbe, de ha par napig tartod, utana mar nincs kedve az embernek felrekajalassal elcseszni az egeszet. Szerintem a ketozissal megszunik a ch ehseg is, ha jol emlekszem. Marcius vegen ujra nekikezdek es kell akaretero, meg nyarra a forma
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz BÁ Nutrition #42630 üzenetére
Lehet indiszkret a kerdes, de leirnad, hogy hogyan epul fel a kurad, hogy akit erdekel tudja felezni az adagot? Napi adag, pct.. stb. Egyebkent impozans fejlodes ilyen volumennel. (gondolom 100 felett jarunk) Grat!
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz szőröscica #42365 üzenetére
En peldaul legutobb a ~0 ch-s heteket egesz jol toleraltam, viszont a 100 gr koruli engem is megvisel. Mondjuk en mindenben "vegletes" vagyok.
-
Unsign
tag
válasz SchumiBácsi #42239 üzenetére
A felhos tapetat a termedben csereld le!
-
Unsign
tag
válasz BÁ Nutrition #42231 üzenetére
Harom polo minek? Fogyasztasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest