Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unsign
tag
válasz Radnix #31647 üzenetére
Brutal Blade nekem bejott. 1 dobozzal fogyott es 3-4 kg ment le sulyban. Azt tudni kell, h mellette kezdtem a CKD-t, ami elegge sokkolo volt Energizalt, termogen hatas erezhetoen volt (foleg melegben izzadtam rendesen) Nekem segitett, de ha van barmi jo ar-ertek aranyu cucc, az engem is erdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Tegnapi ajanlas alapjan vettem egy doboz Full blastot. Teszteles elkezdodott. Jelenleg 76 kg vagyok, eddig 8 ment le es 73 kg a cel (170 cm magas vagyok). Ckd nekem egy nagyon konnyu dieta, bar sok hibaval (toltes, keves zsir), de kell az eneregizalo melle, amire a termogen zsiregetok jok. Amit en tudok ajanlani edzes elotti kiegeszitot az a War machine. Kozel 0 ch mellett teljes erteku edzesek mennek vele es meg a sulyokon is tudtam emelni az elmult 2-3 honapban.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz philoxenia #31794 üzenetére
Varhato volt Egyebkent szep talalat
-
Unsign
tag
válasz Casanova* #32294 üzenetére
En most jarok az elso doboz vegenel es pozitivan tudok beszamolni. Tobbek kozott ennek is tudom be, hogy kozel 0 ch melletti dieta mellett nem gyengultem, sot kismertekben erosodtem. Eloirt adagot eleg tartani es annak ellenere irom ezt, hogy birom es szeretem a stimulansokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
Unsign
tag
válasz kennystyle #33659 üzenetére
A Prima jo, kulturalt - mert en oa oda jarok Delelotti 12 alkalmas berlet 10e alatt van es akkor nincsenek sokan.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz Shadowbull #33826 üzenetére
Ez igy van. Par nap es nincs inzulin ingadozas es ch ehseg. Hetek ota heti 5-6 napon nem viszek be szenhidratot. Fogyok heti kozel 1 kg-ot, edzes is jol megy, energikus vagyok, nincs a zabalas utani nehez erzes. Erdemes kiprobalni, aki fogyni szeretne, max nem jon be. En mindig kuzdottem a dietaval, csirkerizzsel, de ez.mukodik. Hizekony tipus vagyok. Napi 4-5 fott tojas, hus, este gorog salata, lenmagolaj, neha keves virsli, sonka es persze feherje. Par nap utan nincs kedve az embernek elcseszni az egesz hetes periodust felrekajalassal, ezert mukodik. Ja, es minden szombat unnepnap dieta off
-
Unsign
tag
válasz stranger28 #33933 üzenetére
Szerintem rogton atall a szervezet a konnyebb uzemanyagra. A megvonast lehet eszrevenni.
-
Unsign
tag
válasz GyurosAki #33983 üzenetére
Myprotein.com-on a termék oldalon mintha láttam volna egy kódot, hogy 40-50 fontos rendelésnél ajándék db-os Alpha ment adnak.
közben megtaláltam:
Free Alpha Men 120's when you spend £40 use code: ALPHA120
Free Alpha Men 240's when you spend £60 use code: ALPHA240pl. fehérje rendelés mellett nem rossz, érdemes kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Jo szeles spektrumon mozog a topik
-
Unsign
tag
válasz bognar110 #34031 üzenetére
En ket zsakkal tavasszal. Csokis nekem izre bejott, jol oldodott, nem habosodott. Inkabb estere ajnlom. Osszetetelet tekintve szerintem jobban jarsz a Myproteinnel max meghinted kreatinnal es goldda valik az is. Lassan indulok edzeni.
szerk: storno, a pro enzy fusionnel kevertem, koran van meg..
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Gyenge, megnyult,esetleg hianyzo terdszalagokra kifejezetten ajanlott a combizom erositese, hogy a terheles egy reszet atvegye. Labnyujto tenyleg jo.
-
Unsign
tag
Lehet kene inni egy kakaos-cukrostea matrixot a dieta alatti novekedeshez. Komolyan hihetetlen..
-
Unsign
tag
Sziasztok,
Biztosan többen ismeritek a Profigym (SK) webáruházat. Továbbra is csak ajánlani tudom, mert nagyon gyorsak, - a rendelést követő második napon már megkaptam a rendelést - van választék és szerintem olcsó is.
Most One-A-Day-t rendeltem pár dobozzal, 2 doboz Creatin HCL-t, illetve 1 flakon Cyber Liquid L-Carnitinet (75 g/500 ml - 2500 FT!!!).
Ja, a carnitinenál nem jól írják az oldalon a leírásban, mert valójában egy adagban (10ml) 1500 mg van és nem 900, de ez könnyek kimatekolható[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz God Vazzeg #35246 üzenetére
Gondolom a papirmunkarol. Biztosan tobben drukkolunk es megneznenk kepen, hogy milyen lesz a terem.
-
Unsign
tag
válasz penene #36131 üzenetére
Izomvesztés 30 perc és 150 körüli pulzus mellett azért szerintem már borítékolható. Persze a kérdés, hogy mi a cél. A HIT elvileg, a rövid és intenzív terhelésváltások miatt "kevésbé veszélyes".
Zsírégetéshez a legoptimálisabb az aerob - séta emelkedőn, 120-130 közötti pulzussaé és 20-40 percig ízlés szerint. Persze ez nem zárja ki az alkalmankénti nagyobb intenzítású (kardió) edzést, csak ne az legyen az alapja.
-
Unsign
tag
válasz penene #36142 üzenetére
Ezek nagyon az alapok, de lehet elbeszélünk egymás mellett. Ha általános erőnlét a cél vagy az állóképesség javítása, akkor jó a kardió. Ha zsírégetés vagy izomépítés akkor már nem éppen a legoptimálisabb. Természetesen nem 1-1 alkalom után fogod látni, hogy esik le az izmod de le fog sajnos.
Guggolással akkor vonj párhuzamot, ha legalább 10-20-30 percig guggolsz folyamatosan állandó intenzítással :[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz kolosanyi #36165 üzenetére
Nekem diétában séta mellett is megy le izomból és kardióval még rosszabb lenne a helyzet. Pedig jó lenne, ha rövidebb idő alatt meg lehetne csinálni a kardió edzést és nem a teremben tölteném azt a plusz fél órát.
Egyébként izomépítésről van szó, nem erőnlétről és kis izmosodásról. Sok változó van a testépítésben, de ha még alapokkal sem vagyunk kibékülve, akkor bármit lehet, hiszen eredménye lesz a munkának, csak nem biztos hogy a célnak megfelelő, meg nem biztos hogy a legjobb hatékonysággal érhető el. Tele*úrva mindennel is óvatosan aeroboznak a profik, nemhogy kardióval..
szerk: heti 1 kardió lófa*, az nem oszt nem szoroz
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz kolosanyi #36177 üzenetére
Sprintereknek robbanékonyság kell, így nem elvetendő a példa, hiszen a klasszikus súlyzós edzéshez is az kell. Rövid, nagy izommunkát kívánó terhelés.
Én mindig is a testsírral küzdöttem, próbáltam sok mindent. Kifejezetten nem kell tömegelnem ahhoz, hogy jöjjön a massza (izom nem kevés zsírral), de, hogy az izom is megmaradjon és a zsír is lemenjen, ahhoz komolyabb munka és tervezés kell. Zsírt leadni nem egy nagy durranás, hiszen az elsősorban a bevitt tápanyagokon múlik, de az már technika, tudomány és vudu kérdése, hogy izom is maradjon mellette lehetőleg minél több, ha már egyszer megdolgoztunk érte.
[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
-
Unsign
tag
Kovezettek meg, a protko melle a heten vettem egy zsak bigyotekkes express feherjet es nekem izre, allagra bejon. Az impact jo lesz edzes utanra Myprotein izesitot probalt mar valaki?
-
Unsign
tag
válasz Steve(AMD) #37728 üzenetére
En ebbol vettem ket dobozzal
-
Unsign
tag
válasz deniro2 #38127 üzenetére
Az a HC arc, aki a fureszport is megissza. Persze. Jogos elvaras a normalis iz, oldodas ha a megadott osszetetelben max bizni lehet es a feherje hatasat lemerni azert nem egyszeru. Sok gyarto sok termeke van a piacon, lehet valogatni. Tizenezer forintokert rinyalnek ha szar az ize. Ha nem erdekel,
veszem az izesitetlent (ahogy szoktam is, mert masodlagos egyebkent)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest