Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38729) Mr.RiK


Mr.RiK
csendes tag

Sziasztok, segítségre lenne szükségem és nagyon fontos! A problémám az, hogy utóbbi időbe túl sokat fejlődök, izmom gyorsabban nő mint a bőröm és teli vagyok repedésekkel, és egyre több van (ilyen piros-lilás repedés van a bicepszem alatt, kenegetem testápolóval azóta halványodik). Azt olvastam, hogy nem lehet ezt eltüntetni hanem csak halványítani, ezzel nincs is olyan nagy problémám, ezekkel a repedésekkel, de észrevettem egy új fajta repedést. vállam és a felső mellizmom között van, de ez olyan repedés, hogy szó szerint nincsen bőr. kb. öt mm széles és olyan 3centi hosszú, és egyre hosszabb.... Hogy lehet eltüntetni,megállítani ezt? Nagyon csúnya és egyre rosszabb, edzést meg nem akarom abbahagyni :S Valaki tényleg segítsen, mert eléggé parázok, remélem valaki érti amiről itt írtam, ha valami info kell akkor megadom azt is, hogy jobban érthetőbb és átláthatóbb legyen ez az egész. Előre is köszönöm a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#38730) nepszter1 válasza Mr.RiK (#38729) üzenetére


nepszter1
addikt

Megmarad. Krémezés, szoli segíthet valamelyest. Illetve, talán Szász Máté kolléga nme sértődik meg ha bemásolom ide az ő receptjét:
"Patikában végy egy tégely CREMOR AQUOSA SINE AETHEROLUM CITRIT
és egy kisebb tégely VASELIN CHOLESTERINUMOT.

ezeket keverd össze úgy, hogy kb 4 rész cremor aquosa és egy rész vaselin.
egy bő evőkanálnyi keverékhez tegyél 1000mg C vitamint (egy kapszulát kell szétnyitni), és egy 50mg-os Co-Q10 -et is bele kellene nyomnod a krémbe.
továbbá vegyél egy Aloe Vera gélt vagy dzsúzt, és keverj a krémbe kb egy evőkanálnyit ebből is.
kapsz egy sajátos állagú pépet. ezzel kellene bekenned naponta 1-2 alkalommal a bőrödet. nem fogja azonnal elmulasztani a repedéseket, de legalább némileg mérsékli a további repedést. idővel, amikor lelassul a növekedésed, a repedések is eltnnek.
a krémet a legjobb minden nap frissen keverni az aloe miatt."

(#38731) _NCT válasza adam432 (#38727) üzenetére


_NCT
őstag

Fú baszki akkor megyek magzatpózba sírni, hogy ennyi idősen mennyivel kéne guggolnom :D

(#38732) Mr.RiK válasza nepszter1 (#38730) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Köszönöm a tanácsodat, de ennél a repedésnél ahol a bőröm nincsen (nem csak sima repedés) is meglehet lassítani, állítani, elhalványítani a részt? Ha krémezem magam meg ha szolizok (vagy napsütésben napoztatom)? Bocs, ha nem használok szakszavakat, de ilyen repedést ami nekem van még életembe nem láttam és nem tudom, hogy hívjam ezt.

(#38733) adam432 válasza nepszter1 (#38728) üzenetére


adam432
tag

Madcow magyarul
De az egyik előző hozzászólásomban, az angol cikk alján van egy letölthető táblázat, aszerint számolgattam ki a használandó súlyokat.
Az edzésem kicsit a saját számízem szerint módosítottam:

Hétfő: fekvenyomás, vállból nyomás, oldalemelések, has.
Kedd: guggolás, felhúzás, hátgyakorlatok.
Szerda: -
Csütörtök: (guggolás), fekvenyomás, vállból nyomás, oldalemelések.
Péntek: kar
Szombat: guggolás, felhúzás, combhajlító, vádli.
Vasárnap: -

+ a napi 15-20km bringázás oda és vissza a melóba sokat segít, hogy ne szálljon el a súlyom.

„Si vis pacem, para bellum.”

(#38734) Mr.RiK


Mr.RiK
csendes tag

Mivel nem bírom már szerkeszteni az előző két hozzászólásomat így ide küldöm a képet. Amilyen képet fogok küldeni olyan repedésem van csak sokkal kisebbe. kb. öt mm széles és három centi hosszú, a csávónak a mellénél vannak ilyen repedések csak neki sokkal nagyobbak... olyan piros nekem is meg úgy nézki, csak mint említettem, sokkal kisebbe. Elnézve ezt a képet megijedtem és erősen elgondolkoztam, hogy lehet abba kéne hagynom a gyúrást mert enyém egyre nagyobb és semmi módszert nem tudok arra, hogy megállítsam ezt a szakadást, vagy lekicsinyítsem.
http://nemkutya.com/like/68472
Remélem nem reklámnak nézik majd a moderátorok. Akik megnézték a képet meg elolvasták a hozzászólásaim és tudják a megoldást annak a segítségét szeretném kérni, előre is kösz.

[ Szerkesztve ]

(#38735) Dicker válasza Mr.RiK (#38734) üzenetére


Dicker
őstag

Ez véraláfutásnak hívják. Még oda is írják. Ne rángasd a súlyt, vagy állj le az anabolikus szteroidokkal. :))
A vádligép csinált nekem ilyet mindig az egyik teremben, mert kemény volt, és gyenge a tömés, és mindkét vállamat kitüntette tábornokká.
Ja, és ez is halálos sérülés.

[ Szerkesztve ]

(#38736) Yeffy válasza adam432 (#38733) üzenetére


Yeffy
veterán

3x guggolsz egy héten?? érdekes

mindenesetre grat, mi is hasonlóan toljuk, az alapgyakszikra helyezzük a hangsúlyt.
mióta edzel?

tekerést épp mostanság gondolkodom, h le kéne cseréli verdára, hidegben nem annyira fasza az.
de kardió beszállna helyette 30-45 perc/alkalom

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38737) Mr.RiK válasza Dicker (#38735) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Nem szteroidozok, valamint súly rángatást nem értem, hogy hogy érted? Amúgy 19 éves vagyok, nem szedek se fehérje port, se nem szteroidozok, semmi (nem is értek a gyúráshoz, főleg nem az ilyen porokhoz meg szteroidokhoz) Hat éve kezdtem el gyúrni, két kilóval kezdtem bicepszezni (tudom, hogy vicces, de ez volt a max.) egy évig ezzel toltam, ilyen többszázas ismétlésekkel.. utána négy kilóssal bicepszeztem, ezzel is több száz ismétlést csináltam. Majd kb. 4 éve kaptam franciarúdat ami hat kilós és két végére tettem 2x5 kilót így 16kilóval bicepszeztem két kézzel, ismétlés számok már nem többszázak voltak hanem olyan 30-40, valamint melleztem is már ami olyan 50-60 ismétlés volt. Beiktattam szünetnek több mint egy évet, valamint időközben hónapokat is kihagytam és kb. másfél éve kezdtem el megint edzeni. Kértem még plusz súlyokat mivel kevés volt így 2012 december környékén kaptam 2x13kilót a rúdra és leszedtem a két öt kilóst, ezeket meg feltettem így már volt 32kiló a franciarúdon. Ezzel azóta bicepszezek, mellezek. Bicepszezésnél 4x16-ot csinálok mellezésnél 15-30-as ismétlésszám tartományba vagyok.
Most, hogy átláthatóbb a kép remélem valaki tudd valami megoldást vagy közelebb kerülhetünk a megoldáshoz, hogy meg bírjam állítani ezt a ronda szakadást, vagy lekicsinyíteni. Ha semmi se jó és tovább romlik a helyzet, akkor sajnos abba kell hagynom a gyúrást amit nem szeretnék, hisz most, hogy látom a fejlődést már lassan elérem a kívánt testalkatot és már nem szeretném abbahagyni, viszont úgy meg nem akarok kinézni, hogy izmos vagyok, de teli vagyok ilyen repedésekkel, főleg nem olyanokkal ahol bőröm le van szakadva,mert ez undorítóbb mint a sima repedés.

(#38738) xcds válasza Mr.RiK (#38732) üzenetére


xcds
őstag

Terhességi csíkok. :)) Hirtelen nőttél(vagy híztál). Nekem is volt anno, meg is maradt.

(#38739) xcds válasza kolosanyi (#38723) üzenetére


xcds
őstag

Fekvőtámaszhoz is terembe mész? ;]

(#38740) Mr.RiK válasza xcds (#38738) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Mit tanácsos csinálni, hogy ne legyen még nagyobb? Váltsak kisebb súlyra? Most is ilyen 15-20-as ismétlésszámba bicepszezek, mellezni meg 15-30-asba. Szerintem már ez is sok, hisz csomóan 10-12-es ismétlésszámokat csinálnak, valamint ha kisebb súlyokkal csinálom akkor csak formásítani fogom és nem fog nőni a karom,mellem,nem? Valamint még attól félek, hogy ez a izmom is kisebb lesz, de szálkásabb.

(#38741) adam432 válasza Yeffy (#38736) üzenetére


adam432
tag

Ha nem olyan nagyok a súlyok, nekem nagyon adja a heti 3 guggolás. De amikor már magas az intenzitás, heti 2 is bőven elég,
Most decemberben lesz 7 éve, hogy edzem... leghosszabb kihagyásom 2 hét volt... egyszer... mandulaműtét :D

A tavalyi telet végigtekertem, idén is végig fogom, ha kell, 4 bemelegítőnadrágot húzok fel... :P

„Si vis pacem, para bellum.”

(#38742) Yeffy válasza adam432 (#38741) üzenetére


Yeffy
veterán

értem.
mert milyen súlyokkal szoktál guggolni? vagy nagyjából hogy épül fel egy lábedzésed, h 3x is tolod? nekem az egy is sok néha.

én már nagyon unom. vagyis pontosabba na térdem, tavaly egész télen tekertem, szét is cseszte a térdem. szóval nem b.sztatom tovább.
4 melegítő. jah, csak épp mozogni nem bírsz benne :)

7 év? az szép hosszú idő

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38743) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Talán ő a legnagyobb eddig, akit saját testsúllyal láttam edzeni. Na meg Kali Muscle, de az egy állat. Na meg feka is... :DDD Azért van erő ebben a gyerekben.

(#38744) adam432 válasza Yeffy (#38742) üzenetére


adam432
tag

A guggolás önmagában bőven elég, semmi értelme mást csinálni azon kívül, ha erőre mész.
Ezt ha kicsomagolod, van benne egy táblázat, ami útmutatást ad (fontban), hogy mekkora súlyokkal dolgozz.
Néha csak annyi az egész, hogy 150-ig felmenni 10kg-ként, és mindegyikbe csak 5-öt guggolni, amitől éppen hogy csak bedurranok. Így már szerintem érthetővé válik a heti 3 guggolás (lábazás) elmélete. Izomláz is kevesebb lesz... már többször kifejtettem, hogy ennek a heti 1x mell/lábazunk dolognak nem sok értelmét látom.

A térded sajnálom, de sztem mindenre van megoldás. Hideg miatt lett szétcseszve? -10 alatt úgy tekerek, hogy jégeralsó+farmer+2 bő bemelegítő nadrág + térdem külön betekerve (persze lehet külön venni ilyen melegítő biszbaszokat, de nem sok kedvem van rájuk tízezreket költeni...), s így egész jól tudok mozogni.

Igen, 7 év hosszú idő... remélem majd eljön az idő, amikor azt mondhatom, hogy 17/27/37 :)

„Si vis pacem, para bellum.”

(#38745) xcds válasza Mr.RiK (#38740) üzenetére


xcds
őstag

Hát ilyen se volt még itt, hogy vki abban kérjen tanácsot, hogy ne nőjön olyan gyorsan. :DDD
Nem tudok mást, ha nem akarsz tovább szakadni, kevesebbet kell edzeni.

(#38746) kolosanyi válasza kolosanyi (#38743) üzenetére


kolosanyi
veterán

Valaki árulja már el, hogy hogy a jó francba lehet 92 kilós nehezítéssel tolódzkodni? Életemben nem láttam még ilyet. Meg 64 kilóval egylábas guggolás... (Mondjuk a 180 kilós kétlábas mintha jobban megviselte volna, de az is ment neki.) És akkor azt írja a videó elején, hogy 3 éve edz, meg kommenteli, hogy minden nap. 3 év alatt lehetetlen egy kezdőnek ilyen fizikumot csinálni.

(#38747) BÁ Nutrition válasza Mr.RiK (#38734) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

valószínű hogy ilyen repedésed van... :N
melyik álregelt be már megint? ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38748) Dicker válasza Mr.RiK (#38737) üzenetére


Dicker
őstag

Gratulálok!
"(nem is értek a gyúráshoz, főleg nem az ilyen porokhoz meg szteroidokhoz) Hat éve kezdtem el gyúrni" :W

kolosanyi:

Valószínű előtte is csinált valamit. Illetve nem kötelező naturálnak sem lenni, na meg a plusz kilókhoz néha téveset is írt, mert például a fekvőtámasznál, ha rád fekszik egy 90 kilós ember, akinek lent van a két lába, az nem 90 kiló lesz pluszban. Az egylábas guggolás meg, ha meg van tanulva rendesen, akkor megy súllyal, van, akinek könnyebben is, mert azzal tud egyensúlyozni jobban.

(#38749) kolosanyi válasza Dicker (#38748) üzenetére


kolosanyi
veterán

Arra nem gondoltam, hogy koximaxi ment volna, de végül is miért ne? Bár a 3 évet keveslem akkor is. Azért tényleg erős a gyerek, ezt nem 3 év alatt csinálta. Meg ezek a saját súlyos elemek kurva nehezek, évek munkája megtanulni a technikát. Gondolok itt a palánkra meg a kézállásra támasz nélkül, mérleg stb. A fekvőnél jogos, amit írsz, viszont az egylábas... Én olyat olvastam eddig, hogy ha nagyon nem bírsz egyensúlyozni, akkor vegyél a kezedbe egy 5-10 kilós tárcsát, az segít, de nem 64 kiló nehezítést. Azért ez már level up :D

(#38750) GyurosAki


GyurosAki
tag

"túl sokat fejlődök" Topik zárható :D Mellesleg a képnek köze nincs ahhoz amit ideírt. Dicker effektus ;]

(#38751) kolosanyi válasza xcds (#38739) üzenetére


kolosanyi
veterán

Most úgy teszek, mintha nem tudatosulna bennem az élcelődés és inkább válaszolok normálisan. Amikor van lehetőségem teremben edzeni, akkor is szoktam fekvőzni. Bemelegítésnek ideális, valami könnyített verziótól indítva, le a normálisig. Aztán jöhet a rúd vagy a kézisúlyzó. Most, hogy nincs terem, nehezített fekvőket csinálok nyomógyakorlatként és működik.
Egyébként a koli alagsorában egész jó kis csapat jön össze, szeretek ott edzeni. Nekem többet ér az, hogy haverokkal edzegetünk jó hangulatban, mint a fullos terem. Így is mindenki hozza a cuccait, van aki kettlebellt, van aki kézisúlyzót, én egy GFlexet szoktam. Arra jó, hogy mozogjunk egy kicsit, egyelőre most ennyi a max, amit ebből ki tudok hozni.

(#38744) adam432
Ha erőre mész, valóban többet ér ez a megközelítés. A kevesebb néha több.

------------------------------------------

Viszont Mr.RiK nagy kópé. Eddig ez a legjobb, amit itt olvastam, respect érte. :R

[ Szerkesztve ]

(#38752) Kidus


Kidus
őstag

Az a kep amit linkelt mar miota kering a neten....
Vajon toroljem-e az osszes postjat :U

Assuming Control

(#38753) _NCT válasza Kidus (#38752) üzenetére


_NCT
őstag

Akkor mi marad az utókornak? :D

(#38754) wertigo1984 válasza nepszter1 (#38709) üzenetére


wertigo1984
őstag

Hallod az en labfejem utan olyan, mintha hianyozna egy labujjad. :Y
Jobbulast, probald pihentetni es jegelni sokat. :R

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#38755) BÁ Nutrition válasza kolosanyi (#38746) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

mellből lehet annyival tolni
abba gondolj bele hogy valamivel könnyebb mint a fekvenyomás, szal a negatív pados nyomáshoz hasonló, ha megszokod egész komoly súlyokkal lehet dolgozni, de inkább láncokat szoktak használni.
testépítők mondjuk ritkán vetemednek erre, inkább erőemelő, fekvenyomó módszer

ők általában 2esetleg 3 melledzést tartanak egy héten, és ez az egyik napnak mindenképpen alapgyakorlata
persze ott is lehet 1000 féle tudományos módszert használni, wood lehet linkel róla tanulmányt :)

Kidus: bant neki ;]

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38757) xcds válasza kolosanyi (#38751) üzenetére


xcds
őstag

Ez rendes tőled, de ezek szerint nem jött át, hogy miért élcelődtem. :))

-"Próbáld ki a sissy guggolást."
-"Ki fogom, csak kell hozzá terem..."
-"Fekvőtámaszhoz is terembe mész? ;]"

(#38758) kolosanyi válasza BÁ Nutrition (#38755) üzenetére


kolosanyi
veterán

Akkor csak én vagyok k*rva gyenge. :DDD

(#38757) xcds
Aha, késő volt már tegnap. Vágom, mire gondolsz. Majd megnézem, aztán jól beszámolok a tapasztalatokról. :)

[ Szerkesztve ]

(#38759) xcds válasza Kidus (#38752) üzenetére


xcds
őstag

Csak példának tette be a képet, nem azt írta, hogy ő van rajta...

" Amilyen képet fogok küldeni olyan repedésem van csak sokkal kisebbe."

(#38758) kolosanyi: Van, aki genetikailag kurva erős. Én meg azon csodálkozom, hogy az izületei hogy bírják. irigylem az ilyen embereket.

[ Szerkesztve ]

(#38760) nepszter1 válasza kolosanyi (#38726) üzenetére


nepszter1
addikt

azt hol tudják megnézni hogy szallag teljesen vagy részlegesen szakadt ? Meg ha szakadt akkor műteni kell ?

(#38761) Yeffy válasza adam432 (#38744) üzenetére


Yeffy
veterán

igen, ezt tudom, nem is nagyon szoktunk lábedzésnél. kb havi 1x 2x hajlító/meg feszítőgépen pár melegítősorozat, illetve minden edzés végén vádli. ahhoz ált. én szoktam ragaszkodni.

köszi, meg fogom nézni, aztán konzultálok edzőtársammal :D engem leginkább a poweresek, erőemelők "vonzanak" ebben a sportban, ők a példaképeim, jobban érdekel ez a "részleg", mint a testépítős. azzal sincs gond, megvannak a favoritok onnan is, de már egy jó éve kb ilyen "erőemelős szerűen" edzegetünk, egész kellemese eredményekkel.

értem. hát... te tudod. mi váltogatni szoktuk két hetente a guggolást, egyik héten komolyabb, beleülős, nagyobb súllyal, a másik héten nem annyira beleülős, de vízszintig lemenős, kisebb súlyos, nagyobb ismétlésszámú vagy robbanékonyabb guggolást tolunk, szerintem egyszer próbáld ki, változatosság.
le tud szívni annyira, h a héten mégegyszer lábazni max kínkeservesen (vagy ha lesz verda) akkor fogunk tudni.

1x mell/láb: miért ne lenne elég? ha nem versenyre készülsz mondjuk? ki lehet őket nyírni olyan szinten, h napokig szarni/kezedet szélesre tárni sem bírsz. de értem, powerkedéshez előnyösebb a heti 2. csak hát időm nincs jelenleg nagyon rá.

köszi, én is sajnálom, elhiheted. :D igen, hidegben. hiába volt rajta egy vastagabb külső nadrág (vászon, vagy valami hasonló, vastagabb) alatta meg mackó, nem tett jót a térdemnek. egész tavalyi meg tavalyelőtti télen így jártam edzeni, meg melóba, meg mindenhova.azóta is recseg-ropog, fájni már szerencsére nem fájannyira, a kb 3 hónapja szedett ízületvédő legalább abban segített. plusz mellé ahol a terem van, az tőlem kb fél óra, mely távnak majd a fel emelkedő, és nem is kicsik. szóval erőltetni is kell kicsit, ettől jól beizzadok, mivel be vagyok öltözve, de mozogni alig bírok, mivel ugye be vagyok öltözve, mire felérek, mindenhonnan kb ömlik rólam a víz, néha annyira, h muszáj kicsit megnyitni mondjuk a kabátot, h levegőzzek, ebből meg ilyen kb kéthetenkénti megfázások, torokgyuszik, meg fülgyulladások jönnek ki. és én ezt már meguntam marhára. lehet nézni picsogónak, kislánynak, buzinak, leszarom. nyáron imádom, a hűs szellő, ha van, szinte szárít, de ilyenkor marhára nem.
majd mondom, emelem a kardió mennyiségét.

sok sikert hozzá, legyen úgy. :) én is szeretném nagyon nagyon sokáig csinálni, rengeteget adott nekem a sport. és még csak 4,5 éve tolom.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38762) kolosanyi válasza nepszter1 (#38760) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ahhoz MR kell (vagy CT, most ez nem ugrik be). Nekem volt teljes és részleges szakadás is, a teljest műtik csak. Viszont az egyrészt nagyon (mondom nagyon!) fájdalmas (nekem leszakadt a szalag a csontról, illetve kettő másik csak simán elszakadt), másrészt nem bírtam mozgatni, se ráállni, harmadrészt nem volt semmi tartása a bokámnak, csak lifegett az egész. A csapatorvos megnézte és mondta is, hogy másnap reggel műtét.
Egyébként persze, járj utána, hogy van-e gond. Ha másért nem, legalább megnyugtatod magad. Ilyenkor ajánlott valami jó nevű magán orvoshoz menni, ott több esélyed van arra, hogy nem szarja le a fejed nagy ívben.

(#38763) Mr.RiK válasza BÁ Nutrition (#38747) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

A csávó akit küldtem annak sokkal több repedése van, és sokkal nagyobb... Nem azt írtam, hogy olyan a repedésem hisz nekem közel se akkora. Leírtam, hogy van egy repedésem a felső mellizmom és a vállam között ami kb. öt mm széles és három centi hosszú. Látom van egy pár hozzászóló aki tényleg nem hisz nekem így amikor otthon leszek csinálok egy képet és majd szépen elküldöm nektek, hátha pontosabb infót tudtok írni, mert mint említettem nem nagyon értek a gyúráshoz csak hobbi szinten űzőm, de azt lelkesen. Lehet, hogy van ötszáz féle repedés ami között nincs sok különbség nem tudom.. Én csak azt tudom, hogy nekem hasonlít az a csúnya repedésem ahhoz a képhez mint amit küldtem csak sokkal kisebb.

GyurosAki, ha rám érted azt a túl sokat fejlődök "topicot" tájékoztatlak, hogy az én tudásom szerint az hozzászólás nem topic, valamint nem értem miért kéne törölni?...

Kidus, xcds legalább képbe van... mielőtt törölnéd az összes hozzászólásaimat alaposan át kéne szerintem olvasnod mert nem azt írtam, hogy azon a képen én vagyok..
Komolyan mondom nem értem mi a bajuk egyes hozzászólóknak.. Idejöttem, írtam hozzászólásokat, leírtam kb. a gyúrós történetemet, segítséget jöttem kérni valós problémáktól és már ott tartunk, hogy ki akarnak innen banolni mert nem hisznek nekem.. Ahogy látom xcds legalább elhiszi amit írok és segítőszándékkal közeledett felém.
Hétfőn vagy Kedden felteszek képet majd a repedésemről, remélem akkor már elhiszik, hogy nem csak úgy beregisztráltam ide "trollkodni". Akik segítő szándékkal fordultak felém azoknak köszönöm, ha a létszámuk csekély is, remélem azért aki olvassa a hozzászólásaimat és tudd valami segítséggel szolgálni az ír is ide, mert fontos nekem. Izmos testet szeretnék, de nem olyan áron, hogy teli legyek csúnya repedésekkel és jelenlegi tudásom szerint ez csak tovább nő így jó lenne ha sikerülne leállítanom valahogy izomvesztesség nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#38764) _NCT válasza Mr.RiK (#38763) üzenetére


_NCT
őstag

Butagyúrósok légköre már csak ilyen.... Beszólogatunk egymásnak, élcelődünk, próbáljuk a virtuális tesztoszteron szintet a maximumon tartani ;]

Az itteni hozzászólások tizedét oszd el hárommal és azokat vedd komolyan. :R

Amúgy meg g*cinagy izomlázam van, de tudom ez semmit sem jelent.... :(

[ Szerkesztve ]

(#38765) kolosanyi válasza Mr.RiK (#38763) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem kell magadra venni, nyugi. A repedés természetes velejárója az edzésnek. Van aki hajlamosabb rá, van aki nem. És van aki szétkoxolja magát... ;]
Próbáld ki azokat a módszereket, amiket javasoltak.

(#38766) adam432 válasza Yeffy (#38761) üzenetére


adam432
tag

Nemrég csinálom csak ezt az 5/3 ismétlésszámot, erőre ez a legjobb. Persze néha eldurran az agyam, és akkor 140-be 15-öt vagy 120-ba 20-30-at tolok levezetésképpen.
Bádiba amúgy még elmegy a heti 1 láb, alaposan megdolgoztatva, ha jó a genetikád, de nekem azért sem adja, mert utána még a budiról is nehéz felállni... meg hát igen, ott van még az időfaktor is.
Ez a téli öltözködés meg egy ördögi kör, ismerem én is :D mondjuk én inkább leizzadok, és viszek váltópólót. Ami még érdekes tapasztalatom, hogy a hidegben való tekerés engem ellenállóbbá tesz pont a fertőzésekkel szemben.

„Si vis pacem, para bellum.”

(#38767) Kidus válasza Mr.RiK (#38763) üzenetére


Kidus
őstag

:DDD
Ha ki akarnalak banolni mar nem lennel itt.
Isten hozott a gyuros topicban :P

Assuming Control

(#38768) Coccolino_O válasza Dani82 (#38756) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Mikulásra ajándéknak megkapom? ;] :D

[ Szerkesztve ]

(#38769) Mr.RiK válasza Kidus (#38767) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Jól beszívattatok... :C Még új vagyok itt szóval nem tudom, hogy mit vesztek komolyan és mit nem, szóval bánjatok velem kesztyűs kézzel :DD

(#38770) Yeffy válasza adam432 (#38766) üzenetére


Yeffy
veterán

értem. igen, erőre én is így tudom, hogy jobb a kevesebb ismétlés nagyobb súllyal, csak hát mondom - heti 3x ez marhára nem megy, időm nicns rá. talán 2x, ha nagyon megerőltetném magam. de át fogom lapozni, kíváncsi vagyok, milyen így.

én szeretem a heti 1 lábat, ha az minőségi edzés volt - és nem tudok szarni se. ilyenből kettő - el se képzelem, mi lenne :D de szerintem hamar túledzettség lenne belőle, azért vagyok ezzel kicsit szkeptikus.

igen, ez ördögi kör. :) vinnék én váltópólót, de így is alig férek a hátitatyómba, ha viszek mondjuk övet meg bandázst lábazáshoz. ha nem izzadnék ennyire, vagy nem kell ennyire beöltözni, akkor eltekergetek én, meg nyilván akkor nem kéne néha megnyitni a ruházatot, h "levegőt kapjak", és nem lenne fülgyuszi és tsai, de így, főleg a minőségi magyar utakon, pláne télen - nem. meguntam már.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38771) BÁ Nutrition válasza Mr.RiK (#38763) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

oJan véraláfutásos "sérülést" két módszerrel lehet prezentálni, egyik hogy mellizomszakadásod van, másik pedig hogy fekvenyomó ruhát használtál és megtéped a bőrt vele, sokszor kibeszéltük itt már de legyen:
gyakran 2 segítő kell hogy valakire feltépje a ruhát, ha egyeltalán sikerül, szokták hintőporozni is hogy könyebben sikerüljön, de biztos van más módszer is. aztán ha fent van az emberen akkor az már alapből annyira ráfeszül a manusra hogy alig tudja mozgatni a karjait, ha beengedi a nagy súlyokat akkor azért sikerül behajlítani a karját, de meg is tépi a bőrt
a fekvenyomó ruháknak többféle szabással vannak, egyre inkább azok terjednek el amiket minél jobban megnyitnak. mondjuk szakértő nem vagyok a témában, csak felületes a rálátásom

amit kijelenthetünk hogy neked egyik eset sem áll fent, van egy kis minimális bőrrepedésed amit elvileg a hirtelen fejlődésre szoktak ráfogni, de ez egyéni adottság is hogy kinek milyen rugalmas a bőre, ill full kezdőknél is előfordul hogy kialakul.
ha jól emlékszem azt írtad hogy 30-40 kilóval nyomsz fekve.. szal biztos nem nőttél túl nagyra. még ha esetleg jó formát is öltöttél már. ezt nem tudjuk még :U

ja God szokott versenyen szerencsétlenkedni ;] ő majd megmondja a tutit ha van kedve

[link] egy fekvenyomó ruha így néz ki, az ujjai nem ott vannak ahol egy normál pólónál, ezért szabja meg a bőrt. de nyilván nem érdekli sokat a poweres kollégákat

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38772) Yeffy válasza BÁ Nutrition (#38771) üzenetére


Yeffy
veterán

:)
remek összefoglaló

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38773) Mr.RiK válasza BÁ Nutrition (#38771) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Nekem két módszerből egyik se áll fenn szóval lehet nem olyan a sérülésem, még ha sokkal kisebb is, majd küldök hétfőn vagy kedden képet hátha áttekinthetőbb úgy.
Amúgy ja 30-40kilóval nyomok fekve, de én nem úgy mint a többiek, hogy 8-10 ismétlést hanem 15-30-as ismétlésszámba nyomom (Otthon edzek, nem lenne jó ha olyan nagy súllyal nyomnék egyedül ahol csak 8-10 ismétlést tudok, mert fekvőpadom sincsen így minden sorozat végén ki kell nyomnom a súllyal magam és letenni mindig a földre)
Nem vagyok egy vin diesel alkat az tény, de átlagos sem, hisz eléggé szépen fejlődök már.
Amúgy igen, minimális repedésem van nem olyan nagy mint a képen, de ez a minimális repedés egyre nagyobb (azt a repdést szeretném megállítani ami vállam és a felső mellizmom között van és ott szó szerint nincsen bőröm és ilyen piros rész van a bőröm helyén ami eléggé undorító) és ezt szeretném leállítani, hogy ne legyen még nagyobb.

(#38774) Dani82 válasza Coccolino_O (#38768) üzenetére


Dani82
senior tag

Persze de akkor en is kapok toled mikulasra 19kt? :DDD

(#38775) kemalboy01


kemalboy01
tag

Sziasztok!

Kezdő osztott edzéstervnek megfelel?(másfél hónapja kezdtem edzeni)
A:Mell,Láb,Tricepsz
B:Hát,Váll,Bcepsz

Hétfő:A
Szerda: B
Péntek:A

Köv Hétfő: B
Szerda:A
Péntek: B

Ezt csinálnám 3-4 hónapig
Aztán áttérnék a heti 1 izomcsoportra ami igy nézne ki:

Hétfő:Láb,Váll
Szerda:Mell,Tricepsz
Péntek:Hát,Bicepsz

[ Szerkesztve ]

(#38776) Woodslave válasza Yeffy (#38770) üzenetére


Woodslave
nagyúr

ja, csak Pavel is megmondta, hogy strenght is skill - azaz az erő készség (lehet oroszul mondta ;] ) ezért ha erősödni akarsz, akkor minél többször kell "gyakorolni" ehhez pedig a legkevésbé szeretnéd, hogy 1 hétig ne tudj labra allni, nemhogy edzeni. Gondolom egy súlyemelő se heti egyszer csinalja a szakitast.. vagy hogy közelebbi példa legyen erőemelő. Aztan lehet, nekem nem jött be a madcow, mondjuk én inkabb lennék qrva izmos gyenge mint forditva (de legalabb a gyenge megvan :D )

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38777) gooool


gooool
őstag

A mai nap csalódtam a világban...
Belenéztem a tükörbe (már ez is meggondolatlanság... :U :DDD ), majd feltűnt, hogy a két felkarommal valami nem stimmel...és tényleg...
Mérések igazolják, hogy a bal 2 centivel kisebb a jobbnál...
Már a kötelet fonom. ;]

Üdv, Balázs

(#38778) BÁ Nutrition válasza gooool (#38777) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

kevesebbet látogasd a júporn-t ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38779) kolosanyi válasza kemalboy01 (#38775) üzenetére


kolosanyi
veterán

Mell-tricepsz után még láb is? Hááát... Gondolom én nem vagyok csak ilyen HC.
Az osztott edzésekkel semmi gond nincs egyébként, sokan csinálják meg minden, de vess egy pillantást a Starting Strenght-re. Szerintem kezdőként fontosabb az alapgyakorlatokban fejlődni és elérni egy haladóbb szintet. Ráér az ember utána szétosztani az egészet, meg szarrá izolálni magát, ha már van erő és tömeg.

(#38780) gooool
Akkor még egyértelműbb a helyzet: függő vagy. Ha ekkora az eltérés, akkor simán előfordulhat, hogy leégetted az izmot arról a karodról... ;]

[ Szerkesztve ]

(#38780) gooool válasza BÁ Nutrition (#38778) üzenetére


gooool
őstag

Lebuktam... :B :DDD
Ezzel csak annyi a gáz, hogy bal kezes vagyok...akárcsak Quagmire abban a bizonyos FG részben. :D

Üdv, Balázs

(#38781) BÁ Nutrition válasza gooool (#38780) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

átváltasz aerob üzemmódba ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38782) gooool válasza BÁ Nutrition (#38781) üzenetére


gooool
őstag

;]
Asszem példaképet is váltok... :DDD
[link]

Üdv, Balázs

(#38783) kolosanyi válasza gooool (#38782) üzenetére


kolosanyi
veterán

Próbáld meg, hogy súlyt teszel a karodra olyankor. Ki tudja, még az is lehet, hogy működik... :DDD

(#38784) gooool válasza kolosanyi (#38783) üzenetére


gooool
őstag

Ha bejön, akkor egy üllőt is rászerkesztek (mint ahogy azon a home made fekpadon volt ;] ).
Egyébként van valami ötlet mitől lehet mégis? A bohócpolírozáson kívül? :DDD

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#38785) BÁ Nutrition válasza gooool (#38784) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

selejt vagy ;]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38786) Coccolino_O válasza Dani82 (#38774) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Pénzzel sajnos nem tudok szolgálni. :( ;]

[ Szerkesztve ]

(#38787) gooool válasza BÁ Nutrition (#38785) üzenetére


gooool
őstag

Akárcsak anyámat hallanám...xD
Tényleg csak a kötél és magas fa a megoldás úgy látom... :DDD
Kit vegyek be a végrendeletbe? ;]

MMA87:
Utálom a focit. :D Régen játszottam, aztán rájöttem, hogy semmi értelme, azóta nézni is rühellem. :U

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#38788) _NCT válasza gooool (#38787) üzenetére


_NCT
őstag

Focista vagy azé...

Mod: helyes, csak a búzák, akarom mondani dzsudzsák fociznak :DD

[ Szerkesztve ]

(#38789) kolosanyi válasza gooool (#38784) üzenetére


kolosanyi
veterán

Hát ha nem akarod magadnak csinálni csináld másnak. Nem muszáj, hogy pasi legyen... ;]

szerk.: Hülyeséget félretéve. Nem lehet, hogy aszimmetrikusan húzol/nyomsz? Nekem bizony van, hogy nem sikerül jó technikával, szimmetrikusan dolgoznom, látszik is rajtam. Megoldási javaslat? Térj át ideiglenesen egykezesekre és a gyengébbikből csinálj többet, vagy nagyobb súllyal. Más nem jut eszembe.

[ Szerkesztve ]

(#38790) Dani82 válasza Coccolino_O (#38786) üzenetére


Dani82
senior tag

Nem, nem fizethetsz termeszetben hiaba irsz privit ;]

(#38791) gooool válasza _NCT (#38788) üzenetére


gooool
őstag

Az a magyar kergetőzés meg évek óta nem nevezhető focinak... :U

kolosanyi:
Nem tudom, a következő héten majd ránézek a technikára, de nem szoktam észrevenni hibát. És egykezes gyakorlatoknál sem veszem észre, hogy a bal ennyivel el van maradva, csupán a tükörben lett most nagyon feltűnő...Köszönöm a tanácsot! :R

[ Szerkesztve ]

Üdv, Balázs

(#38792) Coccolino_O válasza Dani82 (#38790) üzenetére


Coccolino_O
őstag

:O

(#38793) Yeffy válasza Woodslave (#38776) üzenetére


Yeffy
veterán

lol, ki szólt hozzá ;]

igen, ez mondjuk lehet, h nem heti 1x csinálja.
no de akkor te mit javasolsz?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38794) Woodslave válasza Yeffy (#38793) üzenetére


Woodslave
nagyúr

semmit :D nem értek hozzá

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38795) Yeffy válasza Woodslave (#38794) üzenetére


Yeffy
veterán

akkor minek ugatsz bele? ;]
de én figyelek :D

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38796) Woodslave válasza Yeffy (#38795) üzenetére


Woodslave
nagyúr

igazad van :K

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38797) Yeffy válasza Woodslave (#38796) üzenetére


Yeffy
veterán

nekem? kizárt :)
na, fülelek

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38798) korcsillio


korcsillio
őstag

Beb@szva lehet edzeni? ;]

(#38799) _NCT


_NCT
őstag

Itt az élő példa... Mindent lehet....

(#38800) _NCT válasza _NCT (#38799) üzenetére


_NCT
őstag

Esetleg ha többre vágysz... :DDD 0:30-nál már sírtam a röhögéstől :D

Nemhiába na, jól ki van itt b*szva mindenki.... :)

[ Szerkesztve ]

(#38801) korcsillio válasza _NCT (#38800) üzenetére


korcsillio
őstag

:DDD

(#38802) BÁ Nutrition válasza _NCT (#38800) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

elég beteg..

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#38803) Rabbitf_24 válasza _NCT (#38799) üzenetére


Rabbitf_24
őstag

mindenki máshogy bulizik... :D végén kicsit megtörte a lábujját remélem.. ;)

[ Szerkesztve ]

(#38804) Dani82 válasza korcsillio (#38798) üzenetére


Dani82
senior tag

En mar toltam. Azt hittem masnapos vagyok, pedig meg be voltam baszva. Atta :DD

(#38805) Woodslave válasza Yeffy (#38797) üzenetére


Woodslave
nagyúr

abban van igazad, hogy miafaxnak dumálok. Erős nem vagyok, olvasni-keresni meg tud mindenki, aztán ki kel próbálni mi jön be.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38806) Yeffy válasza Woodslave (#38805) üzenetére


Yeffy
veterán

poén volt, nem kell komolyan venni.
amúgy meg szoktál jókat is mondani néha ;] , ezért várom, te mit gondolsz

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38807) _NCT


_NCT
őstag

Tejberizzsel ér tömegnövelni? :D

(#38808) korcsillio válasza _NCT (#38807) üzenetére


korcsillio
őstag

Szalonnával még jobb ;]

(#38809) Woodslave válasza Yeffy (#38806) üzenetére


Woodslave
nagyúr

nem vettem, csak már nem érdekel a gyúrás elméleti része :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38810) Yeffy válasza Woodslave (#38809) üzenetére


Yeffy
veterán

szóval nem segítesz? :O

:D

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38811) Woodslave válasza Yeffy (#38810) üzenetére


Woodslave
nagyúr

még magamon se tudok :D

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38812) Yeffy válasza Woodslave (#38811) üzenetére


Yeffy
veterán

jólvan, ezt megjegyeztem...

:(

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38813) rmartin94


rmartin94
aktív tag

Alkaredzést hogy jobb lenyomni szerintetek? Aerob (45 perc séta futógépen 5,5-es sebességgel) után, vagy előtte? Heti 2x szoktam alkarozni, általában aerobos napokon, heti 3x edzek, 4x aerob (vagy ha nektek így jobb, akkor kardió, nehogy nekem valaki azzal jöjjön, hogy aerobikozok :DDD ).

Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom

(#38815) Dicker válasza rmartin94 (#38813) üzenetére


Dicker
őstag

Paplan alatt.

(#38816) rmartin94 válasza Dicker (#38815) üzenetére


rmartin94
aktív tag

Nem a recskázásra gondoltam :N :DDD de úgy látom a humor mindig megelőzi a komolyságot :)

Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom

(#38817) Dicker válasza rmartin94 (#38816) üzenetére


Dicker
őstag

Valami rendes edzés után. Így súlytalan egy magában. Például mindenhol jó, csak ne a hát napján.

(#38818) Maxximus válasza Maxximus (#38391) üzenetére


Maxximus
őstag

Hali.
A Dagi újra itt. :DDD :K
1 hét eltelt. 3,9 kg lement.Nyitottam egy blogot.

Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

(#38819) nepszter1


nepszter1
addikt

profigym.hu-n lehet kapni ilyen dobozos tejberizst esetleg nem tudtok hogy Magyarországon hol lehet ilyet kapni ?

(#38820) _NCT válasza nepszter1 (#38819) üzenetére


_NCT
őstag

Miért nem csinálod meg magad?

Nem értem milyen tejberizsre gondolsz ami dobozos :D

[ Szerkesztve ]

(#38821) nepszter1 válasza _NCT (#38820) üzenetére


nepszter1
addikt

(#38822) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Sziasztok puhanyok :D

Zabpelyhet mivel lehet enni ha nem tejjel?
Adjatok nekem ötleteket :)

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#38823) Kidus válasza _NCT (#38800) üzenetére


Kidus
őstag

Atyauristen...
Es 1 percnel Mark Zuckerberg is feltunik :U :)

Assuming Control

(#38824) Tyer válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


Tyer
őstag

vizzel. teszel rá egy kis kakajót, és már finom is.

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38825) rmartin94 válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


rmartin94
aktív tag

Zabpely jó szerintem natúr joghurttal, fehérje turmix+vízzel, cottage cheese-zel kicsit furca (legalábbis nekem, de ehető), túróval még nem próbáltam, de szerintem úgyis megfelel.

Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom

(#38826) _NCT válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


_NCT
őstag

Én már rég nem szarakodok zabpehellyel. Vagy veszek zabpehelylisztet vagy ledarálom a zabpelyhet és megiszom fehérjeporral vízzel. Gyorsan lent van, nem puffadok tőle stb.....

(#38827) #65313280 válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


#65313280
törölt tag

Keverd össze tojással és süsd meg rántottának. Hagymával aggya. :K

(#38828) Dicker válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


Dicker
őstag

Kanállal. Nekem bevált.

(#38829) wertigo1984 válasza #65313280 (#38827) üzenetére


wertigo1984
őstag

+1 de hagyma nelkul. :K

(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."

(#38830) Dani82 válasza _NCT (#38826) üzenetére


Dani82
senior tag

A zabliszt az semmi mas mint iszonyat finomra daralt zabpehely? :F

(#38831) Tyer válasza rmartin94 (#38825) üzenetére


Tyer
őstag

Én próbáltam, vegyitve is cottage-el. Nekem bejön. Cottage-t, meg túró mindenhez jöhet. Zabpelyhet már banánturmix-szal is ittem. De a köcsög leül az aljára:P

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38832) Tyer


Tyer
őstag

Írtam egy blogbejegyzés-t a diétámról.
Ha érdekel valakit

lejárt a szerk. idő

[ Szerkesztve ]

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38833) Coccolino_O válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Vízzel?

(#38834) Lipton


Lipton
őstag

Vettem egy doboz triboostert (akciós volt) és 1 hete szedem de eddig kb annyi mint ha egy nagy levegőt vennék helyette. Csodát nem vártam de ez nulla. Türelmetlen vagyok csak? :)

[ Szerkesztve ]

(#38835) kolosanyi válasza rmartin94 (#38816) üzenetére


kolosanyi
veterán

Szerintem semmi szükség rá, hacsak nem sérülés után vagy és annyira le van gyengülve az a terület, vagy épp szkanderversenyre készülsz. Csinálj felhúzást, ha bírja a derekad, vagy hátazás végén csinálj pár sorozat húzódzkodást úgy, hogy nem a rudat fogod, hanem átdobst rajta egy törölközőt és azon húzod fel magad. Ahogy fejlődsz, úgyis hozzáerősödik az akarod, felesleges ennyire szétbontani. Hangsúlyozom, ez csak az én véleményem.

(#38822) enginev3.0
Például.
Közben látom intr1cacy is ezt mondja.

(#38836) xcds válasza Lipton (#38834) üzenetére


xcds
őstag

Én se éreztem tőle semmit. Kár volt rá pénzt kiadni.

(#38837) Hege1234 válasza enginev3.0 (#38822) üzenetére


Hege1234
addikt

öntsd fel egy adag proteinnel mintha corn flakes-et ennél
(persze nem árt ha ízesített a proteined)

(#38838) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Ilyen tojásos reggelire nincs időm, főleg ha késik a vonat, marad a víz :D

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

(#38839) _NCT válasza Dani82 (#38830) üzenetére


_NCT
őstag

Remélem legalábbis h az van benne és nem tengerparti homok :D

Elvileg magasabb a GI indexe a lisztnek....

[ Szerkesztve ]

(#38840) nepszter1


nepszter1
addikt

Jobban fel van dagadva a lábam mint volt és semmit se javul kezdek befosni egy kicsit hogy nagy baj van .

(#38841) kolosanyi válasza nepszter1 (#38840) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nézesd meg. Viszont még mindig ne ess pánikba, általában nem húzódik le ilyen gyorsan a duzzanat és simán van, hogy jobban fáj pár nappal később.
Ha meg esetleg komolyabb sérülés, azt is ki lehet heverni. Persze kellemetlen, főleg ha műteni kell, de utána teljesen rendbe lehet jönni. Nekem semmi nyoma a műtétnek, kivéve a heget, ugyanúgy működik a bokám, mint előtte, teljes a rehabilitáció.

(#38842) Yeffy válasza Lipton (#38834) üzenetére


Yeffy
veterán

nekem edzőtárs a sítekes tribulust ajánlotta, h állítólag rajta dobott. 2 doboznyi szerinte elég.
nem tudom, megpróbáljam-e

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38843) Sholom


Sholom
tag

Sziasztok! Valami normális anyagú edzős trikót hol lehet kapni, milyen márkát? Kínaisba szétizzadok, a Gymstaros jó volt de már nem nagyon lehet kapni, a Gasp meg ezek 10.000 Ft-ok annyit nem szánnék rá.

Másik kérdésem: mindkét könyökömben a csont 2 hete fáj egy tricepsz edzés óta. Azóta edzés közben semmi fájdalom, simán nyomom a 25-ös kézisúlyt, csak ha rákönyökölök fáj. Mi az isten lehet ez? Orvos azt mondta hogy jobb ha abba hagyom az edzést mert káros, meg írt fel Voltarent.

[ Szerkesztve ]

(#38844) Tyer válasza Sholom (#38843) üzenetére


Tyer
őstag

Decathlon

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38845) _NCT válasza Lipton (#38834) üzenetére


_NCT
őstag

Legközelebb DAA-t vegyél ha valamit érezni is akarsz....

(#38846) nepszter1 válasza kolosanyi (#38841) üzenetére


nepszter1
addikt

Sikerült beszereznem Pasta Cool-t nagy nehezen azzal kenem meg fekete nadálytővel .

(#38847) Woodslave válasza Yeffy (#38842) üzenetére


Woodslave
nagyúr

tegnapi beszélgetésünk folyományaként akartam írni egy szösszenetet a fórumozási szokásom megváltozásáról (nem segítek, nem linkelek)

rájöttem (de nagy felfedezés :Y ) hogy a testépítéssel kapcsolatosan mit jelenthet a fórumon való hozzászólás (ontopic persze, nem a poén, atta, vótam edzeni része)

1. tanácsot adok, mert értek hozzá (nem keverendő tanulmány linkeléssel, meg a sárga kapszula visszaböfögésével) Ebbe a pontba sokan nem illenek itt bele, én sem, ezért nem is teszem, mivel jelentős változásokat sem az izmosodás, sem az erősödés terén nem értem el. Tehát teljesen feleslegesnek érzem válaszolni arra a kérdésre hogyan legyek erősebb a guggolásban, amikor 2* akkora súllyal guggolsz és még azt se tudom mondani, hogy legalább magamat 20-140kg szériáta hoztam fel, mert még ha így is lenne nem mennél sokra vele.

Amennyit ebben a kategóriában tudnék írni az az lenne, ha egyáltalán tudnám hogy guggolsz, hogy váltsál high bar testépítő guggolásról low bar-ra, mert ez nekem kb 20-30 kg-t jelent ha már rögzül a technika. Ha így csinálod akkor még ennyit sem ér amit írnék. :K

/ebben a körben talán csak átmeneti böjtöléssel kapcsolatos életvezetési tanácsokat tudnék adni - de ez már nem testépítés kategória.

2. tanulmányt linkelek, ami a tapasztalatok szerint xart se ér, mert megelőzi a haverom ezt mondta, meg a sárga kapszulában /edző válaszolban /scitec reklámban teljesen más van. Ezzel meg emiatt hagytam fel.

De ha már felvázoltam ezt a sok baromságot, akkor tribulus témakör:
[link]

A lényeg az első sor, azaz a tesztoszteron szintre gyakorolt hatását egyetlen tudományos kutatás nem tudta igazolni. Sem a sovány testtömeg, zsír és erőre gyakorolt pozitív hatásról nem tudtak beszámolni. (igaz elég kevés kutatást említ az oldal)

Felvetődik a kérdés, havernak akkor miért hat? Mivel edzésről (keveseknek ugyan) de azért szellemi tevékenységről (koncentráció) is beszélünk nem elhanyagolható a "szedtem valamit biztos qrva erős lettem" placebó hatás és egyébként a "szedek valami ezért jobban figyelek egyéb releváns dolgokra" pozitív hatása.

Felmerül a kérdés, hogy megéri-e ez azt a pénzt amiben kerül. Én válaszoltam magamnak (nem is veszek már semmit :D kizárólag az edzés előtti placebóért fizetek - illetve most még azért se, mert ajándék volt). De mivel nem vagyok izmos, qrvára nem ér semmit amit mondok ezzel is kibékültem :K :D

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#38848) Yeffy válasza Woodslave (#38847) üzenetére


Yeffy
veterán

ejjha, szép kis szösszenet lett végül. :D

egyébként egyet is tudok érteni, anno csodálkoztam is, mikor pár hónapig ilyen "agymenésed" volt, h tanulmányt tanulmányra halmoztál, ami meg ki tudja, h kire hogy hat. meg ki mennyire fogadja meg, és nem mondjuk kötekszik egyből. :U de biztos van bennük valami, én nem tudom, nem vagyok okos, sem mérnök, stb. max a saját tapasztalataimból tudok mesélni/véleményt alkotni, de az meg megint nem olyan hatalmas, mert:

- 4,5 éve edzek, az kb lóf.sz szerintem
- ebből a komolyabb intenzitást, értelmesebb "koordinálást" edzőtárs részéről jó másfél éve kapom, szóval a "hc-bb edzést" vehetjük azóta. előtte azért nem alapozás ment 2-3 évig, de nem is olyan minőségű volt a munka és az eredmény, mint mostanság. de alapozni nyilván meg kell mindenhez, ahhoz az tökéletes volt.
- nem kifejezetten figyelek a kajára. vagyis kb annyit, h értelmesebb főtt kaja, és ne agyonfeldolgozott legyen, vagy "szemét". de nem csirkerizsmániában élek, egyrészt, mert egy hét után már kb okádok tőle, másrészt meg mert nem vagyok milliomos, kiskeresetemet meg 100 felé kell osztanom (így is majd 2/3-át elkajálom), plusz még mellé most akarnék valami négykerekűt. szóval eszek mittudomén: makarónit, tésztákat, krumplit mindenfélét, combot, sertéshúst, kb kéthetente jólesik mondjuk egy csík császárszali, fehér kenyérrel, ubival, parival (ez a sok i-zés :D ).

szóval nem verseny, meg egyéb önmegtartóztató/grammra kimérős kajálást csinálok, mert nincs rá se lóvém, se időm, de leginkább idegzetem, h ezzel b.szkódjak. az én szintemen minek. sok sikert annak, aki ezt tudja minden nap csinálni, számomra _a mindennapokban fenntartható kajálás_ egyelőre ez.

- plusz e mellé a céljaim sem kifejezetten a testépítés, inkább a "nagyság, erő, erősemberség, stb" irányba invitálnak, szóval nem is kell feltétlen annyira grammoznom. nyilván nem ötméteres átmérőjű béllel, erre azért próbálok figyelni, meg annyira hízékony szerencsémre nem vagyok.

tribulus: na igen, ki tudja, mennyire hat, mennyire placebo/nem placebo. felesleges pénzem nagyon nincs ilyen próbákra, h most hat-e, vagy nem. de ha meg nem próbálom szedni pár hétig, akkor nem tudom, hat-e. ördögi kör -.-"

azért köszi a hsz-t

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38849) brownus válasza Sholom (#38843) üzenetére


brownus
veterán

aldiban szoktak árulni, ott vettem izzadtság elvezetős pólót, gatyát, márkát nemtok mondani

ezt meg csak úgy mert szakadok a röhögéstől:D

(#38850) _NCT válasza nepszter1 (#38846) üzenetére


_NCT
őstag

Nadálytő jó, nekem a térdemnél segített, de min 1 hét kell neki. Legyél türelemmel, nem fog 1-ről a 2-re meggyógyulni. Majd ha 2 hét múlva sem szűnik a fájdalom, akkor aggódjál.

(#38851) Yeffy válasza brownus (#38849) üzenetére


Yeffy
veterán

defarokvagy :D :N

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38852) Dicker válasza _NCT (#38850) üzenetére


Dicker
őstag

A nadálytő is inkább véraláfutást tüntet el hatékonyabban. Persze egy darabig jó duzzanatokra is, de a vizesedést egy szinttől már nem bírja tovább kezelni. Onnantól inkább már árnika kell, és ha marad véraláfutás akkor jöhet a újra a nadálytő, azt eltüntetni. Nekem már háromszor ment ki a bokám, zúztam a sípcsontomat, a bordáimat, és az öklömet, és általában nem vált be sok dolog, csak az alábbiak, illetve a kórházban, reumatológián tudnak felírni egy jobbféle pakolást, amiben van minden, azt 24 órára kell rátenni. Meg persze a jég, és a torna ülve, és a fokozatos terhelés. Általában a bokánál 1 hét után újra edzésbe álltam, 1 hónap után meg már újra lábaztam. Nem szerettem a lassú gyógyulást, és addig jártam, amíg megtaláltam a leggyorsabb utat.

Szerk.:

Én netről redelek mindig trikókat, ami tetszik.

Például ilyen is van:
http://wear2gym.co.uk/image/magictoolbox_cache/640ca855e591fa5c6759d336b1ca786b/9/2/92/original/59912511/Stringer-STORMTROOPER-Wear2Gym.jpg

[ Szerkesztve ]

(#38853) Radnix válasza Sholom (#38843) üzenetére


Radnix
senior tag

H&M en ott vettem legutobb

(#38854) paye válasza brownus (#38849) üzenetére


paye
tag

Igen, de csak Úttörő-áruház méretben... :W

(#38855) Sholom


Sholom
tag

Köszi a tippeket a trikóra mindekinek

(#38856) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Bocs az offért, de úgy gondolom, hogy hasznos, pláne ilyen fos időben. Megjelent a BM - Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos alkalmazása Androidra (iOS-re is készül). Az app folyamatosan küldi a híreket, lakosságtájékoztatás céljából. Azt hiszem, nem kell részleteznem, miért is jó ez, elég csak tavaszi hóhelyzetre gondolni. Ajánlom, hogy töltsétek és népszerűsítsétek.

(#38857) Tyer válasza brownus (#38849) üzenetére


Tyer
őstag

ALDI-ban? Milyet?

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38858) baluka6


baluka6
aktív tag

Erről mi a vélemény, valaki csinál vagy csinálta ezt az edzésmódszert?

(#38859) _NCT


_NCT
őstag

Létezik, hogy ASSAULT-ból 1 kanál sem elég?Edzés előtt bevertem egy púpos kanállal, de semmi hatását nem tapasztaltam. Múltkor se volt feltűnő, de edzés felénél nagyon megdobott, de most semmi. Lóf*szt se éreztem. Létezik h 2 kupica kéne belőle?

(#38860) rgyorgy válasza _NCT (#38859) üzenetére


rgyorgy
tag

Mint írtam én már be szedtem egy dobozzal de csak a vége felé kezdett csökkeni a hatás. Végig egy adagot szedtem.

Jiayu s3, LG g pad 8.3

(#38861) Ijk válasza _NCT (#38859) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hát nem tudom én már jó ideje fél adagot tolok. Amikor egy kanállal ment volt hogy edzés után 6 órával képtelen voltam elaludni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#38862) _NCT válasza Ijk (#38861) üzenetére


_NCT
őstag

vérnyomásom még alacsonyabb is mint szokott lenni (kíváncsiságból mértem, 105/55 72-es pulzus)..... Érdekes, lehet legközelebb duplázok...Érdekes h mindenkire ennyire más módon hat....

[ Szerkesztve ]

(#38863) deniro2 válasza _NCT (#38862) üzenetére


deniro2
senior tag

Ez a szisztolés nyomás rohadtul nem ok...

(#38864) hrvp válasza deniro2 (#38863) üzenetére


hrvp
aktív tag

Vérnyomással kapcsolatban már sokan kérdeztek, de szinte senki nem válaszolt, szóval ha képben vagy ne tarts magadban, mert nálam is hasonló a helyzet. Bár a szisztolés érték már 120 körül van az utóbbi egy évben (én úgy tudom 90–119 között van a kívánatos érték) a diasztolés sosincs 60 fölött, sőt volt már 50 alatt.

És sajnos az otthoni vérnyomásmérőnk már nem nagyon megy rá a karomra :( ;]

[ Szerkesztve ]

(#38865) Dicker válasza deniro2 (#38863) üzenetére


Dicker
őstag

Miért is?

---

Egyébként én kettő kanállal (nagy) használtam az Assaultot, de úgy se mindig működött. Szerintem gyenge, legalábbis gyanítom, hogy 70 kilóra van tervezve egy adag, mint általában. Ebben amúgy nincs sok stimuláns, így képtelenség, hogy ettől ne lehessen aludni. Direkt ki is van emelve.
Én rá 1 órára tudnék aludni, csak általában nem lehet. Még koffeinből is csak 150 mg van egy adagban, ami elenyésző az ilyen war machine-s 300/adagokhoz képest. Mivel mindig este edzek, így nekem még nem volt problémám belőle.
Sőt volt, hogy mixeltem: CreaHCL+ATP+Assault+BCAA, így egyben kevés vízzel, a vegyes ízek miatt gyorsan lement. Na úgy már hatásosabb volt.
Akinek meg elalvási gondjai lennének az nyomjon edzés után egy kardiót, és könnyen megy az alvás. :)

(#38866) _NCT válasza deniro2 (#38863) üzenetére


_NCT
őstag

120 körül szokott lenni általában, ma valamiért kevesebb... Bár ez lehet akármitől is.

Dicker: az nem baj ha nincs tele stimulánsal, mert rám azok durván erősen hatnak. Ezért is akartam ezt, h tudjak aludni és ne kúrja szét a szívem, vérnyomásom stb...

[ Szerkesztve ]

(#38867) NorBuilder válasza nepszter1 (#38840) üzenetére


NorBuilder
csendes tag

A képet elnézve, szerintem ez legrosszabb esetben egy kis részleges szalagszakadás. Ha furcsán (értsd nem szokványos módon, mint ahogyan pl egy ütés után) lilul, akkor tuti biztos, hogy az. Jobb esetben egy nagyon erős rándulás, megnyúlás.
Sajnos az első esetben a gyógyulási idő hónapokat vesz igénybe. Tényleg pihentetni kell, felpolcolás, minimális mászkálás, jegelés, krémezés. Én sajna nem tudtam pihentetni, amikor nekem történt, nem tudtam, csak egy hetet pihentetni, utána vissza kellett állnom munkába. Kb fél év után értem el azt a szintet, hogy estére már nem dagadt be a bokám / lábfejem.

(#38868) python1


python1
veterán

Sziasztok!

Kis zene:
[link]

(#38869) Dicker válasza NorBuilder (#38867) üzenetére


Dicker
őstag

Hónapok? Gyesre nehogy elküldjétek a végén a bokája miatt.
------
Egy teljes bokaszalag szakadást se műtenek már. Magától meggyógyul. Gipszet sem kell kapni, mert van bokarögzítő, ami feltehető/levehető elég. Részlegesnél Karácsonyig újra terhelhetővé válik futással is, teljesnél január elejére, amit el tudsz dönteni, ha a vádlid közepéig belilul a lábad, mint egyszer nekem is, akkor az van, ha csak a boka/lábfej környéke, akkor részleges. Az első hét után, miután lemegy a duzzanat a felére tornásztatni kell, mert az az egész gyógyulási folyamat lelke nem a kenőcsök... Kb. megfelezi a gyógyulási időt.
Mindenki jobban jár amúgy, ha elmész orvoshoz a sérülés után egy héttel újabb röntgenre, aztán megnyugszik a lelki világod. Ne egy fórumon kérdezgesd, mert a 90%-a azt sem tudja mit beszél. Ránézésre is csak annyit lehet megmondani, hogy a belső szalagod sérült. Amúgy, ha már fociztál, akkor itt a példa. Két hét múlva újra játszott, ha jól emlékszem...

MMA87:

A Peak Vasodilator mentes mindentől, de azt nem ismerem. Illetve ajánlom a mixelhető apróbb dolgokat is, bár egy bizonyos szintig elég maga a kreatin is. Illetve én ezt ajánlom még: Link Kreatin mellé nagyon ütős kis kiegészítő.

(#38870) nepszter1 válasza Dicker (#38869) üzenetére


nepszter1
addikt

Nekem csak fel van dagadva szóval akkora baj szerintem nincs , igen azért ő 2hét másnak 3 hónap ez a gyógyulás mert ugye a profi fociban mindent elkövetnek ugye.

(#38871) deniro2 válasza hrvp (#38864) üzenetére


deniro2
senior tag

Bocs, diasztolésra gondoltam... Az 55 nagyon alacsony. Nem vagyok vérnyomás expert, de tudtommal a közhiedelemmel ellentétben az ilyen alacsony érték ugyanúgy lehet intő jel, mint a sokkal magasabb...

(#38873) Dicker válasza nepszter1 (#38870) üzenetére


Dicker
őstag

2 hét, és 1 hónap a reálisabb. A lilulás meg nem most jelentkezik, hanem ha megy le a duzzanat, ilyenkor még nagyon fel van vizesedve. Problémát igazából egyik sem jelent. A jövő héttől terheld, ahogy tudod rögzítővel. Eleinte csak otthoni járkálás, aztán mehet tovább. Fontos, hogy magát a lépés mozdulatát a tornáztatás során újra tanuld meg, mert nem fog menni elsőre. Ez a saroktól, lábujjakig gördül a lábfej mozdulatsor. Gyakorold ülve, majd állva, és körözz is a lábaddal lassan, ha apadt már szemmel láthatóan.

deniro2:

60ig papíron is normális. Most azaz 55... Ha azt nézed, hogy a másik is alacsony volt, akkor teljesen rendben van. Nem mellesleg megjött a tél, és sok minden hat a vérnyomásra. Mindenkinél máshogy.

(#38874) gooool válasza deniro2 (#38871) üzenetére


gooool
őstag

Nekem akkor tényleg baj van a dolgokkal, mert a szisztolé általában 130-150 között van, a diasztolé 55 alatt szinte mindig. Szóval a két véglet...de nem érzem, hogy bármi gond lenne, vérkép, szívműködés, minden tökéletes...persze lehet beledöglök, sose tudni. :U

Üdv, Balázs

(#38875) Yeffy válasza kolosanyi (#38856) üzenetére


Yeffy
veterán

kösz a tippet, feltettem, kipróbálom...

hétvégi gyors betegség után nem olyan faja edzegetni. de csak segít ürülni ;]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38876) Recon666


Recon666
Közösségépítő

Havi összesítés, ma egy hónapja járok konditerembe. :B
(októberhez képest)

Kar +1,4cm
Fekvenyomás: +17,5kg
Súly: +4-5kg

Többit nem mértem. :)

Szeptemberhez képest

Kar: +2 cm
Súly: +6kg

(#38877) Dicker válasza gooool (#38874) üzenetére


Dicker
őstag

A 130/55 még jó, egészen 140-ig. A 150 kicsit magas, de nem szorul gyógyszeres kezelésre. Egy kis diéta (nem fogyókúra, bár ha szükséges az is jöhet), meg pár egészséges étel, kotyvalék bevitele ajánlott. Például szőlőmag naponta. Olcsó, és gazdaságos kiszerelés, mert csak napi 1 kávéskanál kell. De más antioxidáns is jó lehet, viszont ez bevált mindenkinél, akinek eddig ajánlottam.

(#38878) Tyer válasza Recon666 (#38876) üzenetére


Tyer
őstag

Mi volt a kiinduló állapot? Azért az is fontos. De szép eredmények

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38879) Recon666 válasza Tyer (#38878) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Köszönöm! :R
Mire gondolsz. Mikor elkezdtem edzeni a konditerembe. Vagy még a fekvőtámaszozások előtti időkre gondolsz? :)

Edzés kezdeténél
súly 75-76kg
Kar: 34cm
Fekvenyomás: ~70kg

1 hó elteltével + volumass 35

súly 80kg
Kar: 35,3cm
Fekvenyomás: 87,5kg

[ Szerkesztve ]

(#38880) Lipton válasza xcds (#38836) üzenetére


Lipton
őstag

Még az elején vagyok csak de a remény kezd szertefoszlani. Valahol azért sejtettem hogy nem ettől fogom szétszaggatni a rudat.

Yeffy DJ ennyi után szerintem ne bár lehet ennyire egyéntől függ...

MMA87 nem néztem még a DAA-t, lehet kap egy esélyt

(#38881) Tyer válasza Recon666 (#38879) üzenetére


Tyer
őstag

Minden elismerésem! :R
Izülettel vigyázz!

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38882) megint én


megint én
őstag

Wohó.. o.O

(#38883) megint én


megint én
őstag

Valaki pls...
Lábtoló gépen amikor épp be volt hajlítva a térdem, akkor roppant egyet. Azóta nagyon fáj, néha csak erősödik a fájdalom. Ez Kb 2-3 hete volt, és a jobb térdem bal-alsó részénél történt. :(

(#38884) Dexar007 válasza Recon666 (#38879) üzenetére


Dexar007
veterán

Gec 34es kar es 70el nyomsz fekve.Nekem 39-es,es meg mindig csak 60-nal tartok.

Give me your cum,bull!

(#38885) kolosanyi válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nekem meg 45-ös, de 100 fölé nem nagyon tudok menni. 110 után rohamosan romlik a forma és az izom érzet, de annak meg semmi értelme. A legjobban 80-100 között érzem magam, tökéletesen tudom kontrollálni a mozgást és ott érzem, ahol kell. Az erő nem feltétlenül van összefüggésben a tömeggel, sok tényezőtől függ. Hosszú végtagokkal lényegesen nehezebb helyzetben van az ember pédául, de jó pár egyéb dolgon is múlik.

(#38886) _NCT válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


_NCT
őstag

Genetika függő.... Kis cigó gyerek kondiba a csoffadt szálkás 34-es karjával nyomott a 80-ba....

(#38887) Coccolino_O válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Gondolhatod, hogy az milyen fekvenyomás lehet. Nyomja kb. mindenből.

(#38888) gooool válasza Dicker (#38877) üzenetére


gooool
őstag

Egy ideje nem mértem, akkor még eléggé szélsőséges volt, mint írtam, azóta az itt ajánlottak szerint plusz Ca-Mg, vitamin és nem sós ételek mennek, tegnapi mérések szerint 130/75, ami nekem tökéletes mondhatni.
De a szőlőmagot még lehet kipróbálom, a családban is jól jöhet. :R

Üdv, Balázs

(#38889) Recon666 válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Nem annyivel, csak annyivei bírtam kinyomni max kondizás kezdetekor, de akkor már javában csináltam a fekvőtámaszozást, gondolom az is tolt azért rajta. De már 35,3cm és 87,5kg a max jelenleg.
De szériázni 65-el fogok a héten, műlt héten 60-al csináltam, 5x5 csak kimegy 65-el is. :D

Tyer: Köszönöm, próbálkozom! :R

[ Szerkesztve ]

(#38890) KoVee84 válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


KoVee84
senior tag

Elmagyarázza nekem valaki, hogy mi köze a kar átmérőjének a fekvenyomáshoz? ;]

(#38891) Tyer válasza KoVee84 (#38890) üzenetére


Tyer
őstag

Ha nem szabályosan nyomod, akkor fejleszti a tricepszet eléggé:D

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38892) Yeffy válasza Lipton (#38880) üzenetére


Yeffy
veterán

bocs, de msot hirtelen nem vágom, ezt mire írtad. a tribulusra?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#38893) deniro2 válasza KoVee84 (#38890) üzenetére


deniro2
senior tag

Ja, hogy átmérőről van szó...:) A 34cm elég komoly, nekem tuti soha nem lesz 106-os karom... ;] :)

(#38894) KoVee84 válasza deniro2 (#38893) üzenetére


KoVee84
senior tag

Reggel van wazze! :DDD Kerület. Bár a kerülettel egyenesen arányosan nő az átmérő is :C

(#38895) Tyer


Tyer
őstag

Szerintetek is többet ér 40 perc kardió, mint 20 p kardió, meg 20 p hasazás?
köszi a válasszt

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38896) Koczó93 válasza Tyer (#38895) üzenetére


Koczó93
őstag

Szvsz nem helyettesítik egymást :)

(#38897) Tyer válasza Koczó93 (#38896) üzenetére


Tyer
őstag

Akkor fejtsd ki légyszi, hogy melyik miért fontos, csak h lássam mi kell nekem, mwg miből mennyi

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#38898) Coccolino_O válasza Tyer (#38895) üzenetére


Coccolino_O
őstag

Volt valamikor régen itt egy eszmecsere arról, hogy valahol 40-45 perc környékén a szervezet zsír mellett/helyett izomzatot bont, azt hiszem, hogy God regélt anno valami ilyesmit. Nem tudom, hogy ez hobbi szinten vajon mennyit számít, de én is a minap olvastam valahol, hogy a szervezet képes hamarabb az izomzatot lebontani, hogy energiához jusson, mintsem a zsírral tenné ugyanezt.

A hasazással önmagában semmire sem mész, ha elfedi a zsír. Viszont sokkal látványosabb lesz, ha nincsen úszógumid. :)

(#38899) korcsillio válasza Dexar007 (#38884) üzenetére


korcsillio
őstag

Mikor kb.39-40 volt a karom,voltam 74kg,140be belenyomtam simán úgy hogy 115-120al szériáztam.Utána 85kilósan megfogott a 125kg és 100-110el szériáztam.Ez hogy van?

(#38900) panizzi válasza korcsillio (#38899) üzenetére


panizzi
aktív tag

lejöttél a szerről :DDD

no limit

(#38901) Dexar007 válasza panizzi (#38900) üzenetére


Dexar007
veterán

Ezt a belenyomok dolgot sosem ertettem.En 60-al csinalok 10-9-8at,aztan 50-el ugyanez,viszont talan a 75-ot 1x ki tudnam nyomni..ha allnanak folottem.:D

Give me your cum,bull!

(#38902) Kleroo válasza Recon666 (#38889) üzenetére


Kleroo
veterán

És gondolom utána még a kislábujjad is be lesz durranva :D

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#38903) kolosanyi válasza Tyer (#38897) üzenetére


kolosanyi
veterán

A másik topicban már leírtam, de akkor ide is. Inkább egy intenzív intervall és egy törzs program. Hogy miért? Gondolom zsírt akarsz égetni, ahhoz nagyon hatékony a nagy intenzitású edzés, a törzset meg nem lehet eleget edzeni. Törzs nem egyenlő hasazással!

(#38904) korcsillio válasza panizzi (#38900) üzenetére


korcsillio
őstag

Mindkét esetben ment valami... ;) :DDD
Most üresen mégrosszabb a helyzet :(

(#38905) Ijk válasza Coccolino_O (#38898) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem gondolnám hogy izmot bont, inkább onnan veszi az energiát. Ha lefutsz egy maratont és túléled, akkor nem fogsz ledobni közben 5 kiló izmot. ;]

Tyer: Hasazni kell, kardiózni és rendesen kajálni. Ez kell neked. :D

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#38906) Recon666 válasza Kleroo (#38902) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Hát előferdülhet. :D De muszáj, másként nem jutok egyről a kettőre, stagnálni meg nem akarok, amíg bírják az ízületeim. :)

(#38907) deniro2 válasza Coccolino_O (#38898) üzenetére


deniro2
senior tag

Szerintem valamit félreértettél, pont, hogy 45 perc környékén indulbe a zsírégetés aerob mozgásnál

(#38908) Ijk válasza deniro2 (#38907) üzenetére


Ijk
nagyúr

5 perc után is beindul a zsírégetés.
Persze Woodnak biztos van erre valami tanulmánya, én inkább csinálni szoktam mint elmélkedni a dolgokon. :D

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#38909) barisj válasza deniro2 (#38907) üzenetére


barisj
aktív tag

Én úgy tudom,hogy a zsírégetési folyamatok már 5perc után beindulnak.

edit: Ti mivel fűszerezitek a kaját? (ha fűszerezitek) Gondolok ilyenkor a csirkemellfilére.

[ Szerkesztve ]

◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►

(#38910) Dexar007


Dexar007
veterán

Szerintem valahol a ketto kozott 22 perc 35 masodpercnell ;]

Give me your cum,bull!

(#38911) kolosanyi válasza Ijk (#38908) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nem az a lényeg, hogy közben mennyi zsírt bont a szervezet, egy HIT után még órákig zsírégető folyamatok figyelhetők meg.

(#38909) baris
Semmivel, a fűszertől lebomlik az izom. ;]

[ Szerkesztve ]

(#38912) KoVee84 válasza barisj (#38909) üzenetére


KoVee84
senior tag

Házi Arany fűszerkeverék (gyorspác). Van vagy 10 féle és ez legalább magyar termék, nem úgy mint mondjuk a Kotányi. kedvenc

[ Szerkesztve ]

(#38913) Ijk válasza kolosanyi (#38911) üzenetére


Ijk
nagyúr

Persze mert felpörög tőle az anyagcsere.
Mondjuk felesleges ilyen dolgokon elmélkedni, csinálni kell és kész. Senkinek nem kell a fiziológiát orvosi szinten tudnia, hogy izmos lehessen. ;]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#38914) kolosanyi válasza Ijk (#38913) üzenetére


kolosanyi
veterán

Akkor én még lehetek izmos. Szerk.: És akkor ezért nem izmos a legtöbb doki? :D
Egyébként igen, kurva egyszerű, az a titka, hogy csinálni kell, ahogy mondod. A mindenféle bro science meg már utána következik, ha túl van az ember egy szinten.

[ Szerkesztve ]

(#38915) Coccolino_O válasza deniro2 (#38907) üzenetére


Coccolino_O
őstag

És addig miből nyer a szervezeted energiát? :DDD

(#38916) Dani82


Dani82
senior tag

voltam vérvéteteln és magas a kreatinin és a karbamid szintem, ezért elküldtek nefrológushoz, vagy hova :U
A kreatininre számítottam, mert az asszem mindenkinek magas, aki súlyzós edzést végez, valami mellékterméke az izomsérülésnek vagy mi... a másik nem t"om mi de diagnosztizálom magam googlelel:)

MMA87: nem is szedek külön kreatint, és a mostani fehérjémben sincs.

Apropó: ugyanit 2x500g Creatin mono van készleten, ha valaki szeretne izmos lenni :)

[ Szerkesztve ]

(#38917) _NCT válasza Dani82 (#38916) üzenetére


_NCT
őstag

karbamid--> sok fehérje

kreatinin-->sok kreatin.

Tanulság? Kevesebbet gogszolj ;]

Mod: akkó lehet h a veséddel van valami.

[ Szerkesztve ]

(#38918) deniro2 válasza Coccolino_O (#38915) üzenetére


deniro2
senior tag

Glikogénből... Most visszakérdezhetnék, hogy abban mi a logika, hogy 5 perc után beindul a zsírégetés, de 40 perc után meg meggondolja magát a szervezeted és inkább izmot éget, egy alapvetően kis intenzítású mozgásnál, de inkább hagyjuk, nincs most kedvem további válaszokat gépelni:) Mindenesetre a válasz nem az, hogy egy kis kocogástól addigra fogy el a glikogén, mert ebben az esetben egy 1,5 órás súlyzós edzéstől potyogna rólad az izom, mint a jégeső:)

(#38919) _NCT


_NCT
őstag

Napi legbullshitebb leírás egy termékről :DD

A naNo Vapor Hardcore Pro Series egy extrém reaktív formula, ezért várj 10-15 másodpercet, hogy stabilizálódjon a naNo Vapor Hardcore Pro Series dobozod, mielőtt kinyitnád a fedelét, különben a nanopartikulált részecskék, melyek szabad szemmel nem láthatóak, elhagyhatják a dobozt. Ne hagyd nyitva a dobozt 30 másodpercnél tovább!

(#38920) Dexar007 válasza _NCT (#38919) üzenetére


Dexar007
veterán

:D
Na bazzeg lehet a szajtek feherjenel is igy van?

Give me your cum,bull!

(#38921) _NCT válasza Dexar007 (#38920) üzenetére


_NCT
őstag

45 másodpercnél már vége.... Eltűnt a doboz tartalma :DDD

(#38922) hrvp válasza _NCT (#38917) üzenetére


hrvp
aktív tag

kreatinin-->sok kreatin
:DDD :DDD :DDD

(#38923) Mr.RiK


Mr.RiK
csendes tag

Na, megcsináltam a képet amit ígértem, hátha így már tudtok több infóval szolgálni, hogy hogyan állítsam le ezt a fajta repedést vagy hogyan bírnám elhalványítani vagy valami.
Itt a kép, segítségeteket előre is köszönöm :) (Bocs ha túl nagy a kép vagy valami, most illesztem elsőnek ide a képet szóval lehet nem jól csináltam)

[ Szerkesztve ]

(#38924) Dexar007 válasza Mr.RiK (#38923) üzenetére


Dexar007
veterán

Ez bizony egy horzsolas.Vigyazz magadra jobban!

Give me your cum,bull!

(#38925) Mr.RiK válasza Dexar007 (#38924) üzenetére


Mr.RiK
csendes tag

Nem kell gúnyolódni, nem azért tettem fel, hogy azt higgyétek erre büszke vagyok meg olyan nagy szám hanem azért mert egyre nagyobb ez a repedés és ezt szeretném leállítani. Nyilván vannak ennél durvább,nagyobb repedések is, de én épp azt szeretném megszüntetni, hogy ne legyen még nagyobb az enyém mert nem szép látvány szerintem ez a repedés. Bicepszem alatt vannak más fajták azokat jobban elviselném mert azok hajszálnyi vastagságúak, de itt konkrétan bőröm nincs azon a felületen.

(#38926) Dexar007 válasza Mr.RiK (#38925) üzenetére


Dexar007
veterán

Nem lehet,hogy vedlesz?

Give me your cum,bull!

(#38927) _NCT válasza hrvp (#38922) üzenetére


_NCT
őstag

Károsak ezek a porok, mindenki csak tönkreb*ssza magát velük :((

(#38928) shteer válasza Mr.RiK (#38925) üzenetére


shteer
titán

Vard meg amig begyogyul, utana kenegetheted a korabban tanacsolt szuperkombo kremmel.

A bor rugalmatlansaga miatt keletkezett hegekrol a stria kulcso alatt olvashatsz tobbet.
Szerintem ez nem az, a bicepszednel levo eselyes.

..szerintem jónak tűnik

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.