- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #36299 üzenetére
a kedvenced, Kai.
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36287 üzenetére
Azt mondta kedveli.
(#36292) Ijk
Pedig jó dolgokat mond. Nekem szimpatikus a tag. -
Dani82
senior tag
új szerelem asszem -> Flex Gym Féltem kicsit, hogy ilyen brutál hc full testépítők, de baromi jó terem. Az új törzshely ez lesz szerintem
-
Kidus
őstag
válasz
BÁ Nutrition #36287 üzenetére
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36285 üzenetére
hát Lesukovon én is mindig ledöbbenek, hogy néz ki....
kegyetlenazt a másik csávót azt keresem, nem ugrik be, h ki
megvan közben... hááát, igen, kettejük közül szerintem Lesukov jobb, sokkal
-
kolosanyi
veterán
Motivációról. Bírom ezt a tagot, tényleg jó dolgokat mond a videóiban.
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36283 üzenetére
kb a várható leosztás volt, szerintem
-
BÁ Nutrition
addikt
Prága Pro-ról vélemények?
-
kilinked
csendes tag
válasz
shteer #36254 üzenetére
Nem rossz. Mik voltak a kiindulás értékek (fél/egy évvel ezelőtt)? Talán a zsigeri zsír magas még egy kicsit (7-8 lenne az optimális). Én is pont ilyen géppel mérettem magam (legalábbis pont ezeket a dolgokat mérte), amikor még volt ilyen szolgáltatás nálunk a gyógyszertárban (sajnos már nincs). Te hol méretted le magad?
-
Sztbeni
őstag
Burtal NOVA-t se iszok többet este fele. Nem bírtam tőle elaludni. És nem először fordult elő.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Sztbeni #36271 üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy reggelente csinálok egy fehérjeturmixot az ízesítetlen myprotkóból és azt teszem a zabpehelybe, a maradékot meg kiöntöm csészébe és instant kávét teszek bele. Mindig is a hosszú kévét szerettem, a fehérjeturmixot meg úgyis tejjel szoktam inni reggel. Nekem ez így tökéletes.
-
Sztbeni
őstag
Ez a BioTech Morning Protein egész jó cucc. Reggelre kávé vagy energiaital helyett.
-
hrvp
aktív tag
Voltam ma édesség nagykerben melózni, volt pár sérült csomagolás, amiknél szakszerű megsemmisítést alkalmaztam. Remélem ez üres kalória és nem ezen csúszik el a mr. o cím
-
kolosanyi
veterán
Király a buli!
Egyébként TDK dolgozatot írok, meg Windowst telepítek, szóval ha akarnék se tudnék elmenni sehova. Na meg nem is akarok. Volt olyan időszakom, amikor rengeteget buliztam. Nem vagyok rá büszke, sőt. Igazából szégyenlem magam miatta. Elkúrtam egy csomó időt meg pénzt és annyi volt az eredménye, hogy többször alkoholmérgezést kaptam. Inkább maradok ilyen "kemény csávó" és tejbegrízt nyomatok szombat este, mint még egy olyan időszak. De még jó, hogy van itt nekünk valaki, aki megmondja a frankót.
-
Jim-Y
veterán
Akkor már beállok én is a sorba, ma este én is tejbegrízt eszem, lehet még cukrot is teszek bele
-
_NCT
addikt
válasz
kolosanyi #36260 üzenetére
Itt találtam "gyúrós" tejbegrízt, aminek talán nincs magas GI indexe, mint a klasszikus búzadarával, de most nincs itthon zabkorpa csak búzadara...
Amúgy meg jó ha tolok mellé mást is.... Aleska is Flex-Gym-ben edz, na őt tolnám mellé
-
_NCT
addikt
Tejbegríztől lehetek izmos?
-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36247 üzenetére
Nem
-
kolosanyi
veterán
Mai napra tervezet edzésem: robbanékonyság és kardió fejlesztése. Ehhez szükséges dolgok: tabata protokoll, guggolásból felugrás, elszántság és tiszta légutak. Be fogok számolni róla.
Tudom, nem kifejezetten testépítő téma, de nem csak tömeg és testzsír létezik. Mindegy, azért offba teszem. -
headhunter
addikt
-
panizzi
aktív tag
goksszal vagy anélkül?
-
shteer
titán
Reszt vettem testosszetetel meresen (omron eszkoz), tulsulyos vagyok
-
Manitou
veterán
Eladó egy doboz ilyen:
[link]Akinek kell, írjon pm-et.
-
Dani82
senior tag
heti 4sulyzos edzes es 2 aerob melle sztetek van ertme vasarnap meg egy ilyen eljes test edzesnek kis sulyokkal magas sorozatok izmonkent csak 2 gyakorlattal?
igazibol egy ideje ezt csinalom csak lehet h a vallam emiatt fajdogal mert vasarnap is kap sajat edzest is plusz ahol besegit pl mel gyakorlatok aztan hetfon a main mell-vall edzesen meg szet van bombazva szegeny ujra -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Coccolino_O #36227 üzenetére
nem álszenteskedés ez
nem vágom mit nem értesz -
Unsign
tag
válasz
Coccolino_O #36208 üzenetére
inkabb toroltem..
-
_NCT
addikt
válasz
Coccolino_O #36227 üzenetére
Ismerek pár embert Crossfit-ről, még ők is tolják a szúrós gogszot, csak azt nem tudom minek...
-
Dicker
őstag
válasz
kolosanyi #36228 üzenetére
73-ról indulok le, és nem olyan szemétre gondolok, hanem rendes nadrágokra, mint egy farmer. Van egy minta nadrágom egy bizonyos márkából, és azt kellene elérni, a kb. 65-67-es átmérővel kényelmes lenne, csak nem olyan egyszerű, mert oda kell figyelnem, hogy máshol ne kezdjen el rohamosan csökkenni az izomzat. Szerencsére (jelen esetben nem) a lábam sosem volt túl zsíros, mindig az száradt be a legkönnyebben, de így is bajban voltam a nadrág téren.
Amúgy masszázsra szokott valaki járni? Az is hozzátartozik a sporthoz, csak sokan hanyagolják, pedig jót tesz időnként.
Például, mint Barbosa, az óriásseggű, akire rákattantak páran itt mostanában.
http://youtu.be/Yjc3kUWjEP4?t=3m25sLehet ő is kapott valami évekkel múlva izommá alakuló szövetet, mint Piana, csak ő a seggébe, nem a karjába. Egész véletlen pont Brazíliában csinálják.
-
Koczó93
őstag
Ha esetleg még nem volt
17 éves 50kilós kiscsaj -
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #36184 üzenetére
Mi röpis edzőtáborokban szoktunk ilyen elmebeteg pulzusokat mérni, de crossfitezés, kettlebellezés közben is volt már ilyen. Durva tud lenni az tuti.
Divatos gatya alatt mit értesz? Ugye nem az a teleszart gatya, amit a metroszex pávagyerekek hordanak?Én nehezen ugyan, de a 70-es combjaimra kapok még hagyományos farmert. Nekem az pont jó, úgyis azt szeretem. De így is ez a max méret. Ha nagyobb leszek (ha leszek), nem tudom honnan szedek nadrágot. Elkezdek oldalzsebes, military shopos cuccokat hordani...
Próbált ki a tabatát, az nagyon meg tudja dobni a pulzust. Párszor csináltam már, de általában punci vagyok az ilyen intenzív intervallum edzéshez. Na majd ha szálkásodni akarok...
Ellenpéldának meg ott vannak a rögbisek, amerikai focisok. Elég tagbaszakadt legények, ők is sokat intervallumoznak. Meg koxolnak, de melyik sportágban nem?(#36206) Tyer
Jó cucc, az tuti. Én nagyon érzem az ilyen stílusú edzéseket, bejön.(#36209) mocsanisi
Minket kiképzésen vittek el rendszeresen a János-hegyi kilátóhoz. 10 km a táv, 5 hegymenet, 5 lejtmenet. 27 perc volt az időm felfele, de csak az első boj közepén voltam. Volt egy állat, aki 20 perc alatt megmászta. Szerintem az busszal ment vagy nem tudom, de az nem emberi... -
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition #36221 üzenetére
Azért van aközött különbség, hogy lifetime naturál meg naturál maradok. Vagy nem?
Toltátok páran a cuccot, nincsen ezen semmi szégyellnivaló, ez is része ennek a sportnak. Csak nem kell ez az álszenteskedés.
-
GyurosAki
tag
Margit híd budai hídfő, Atlant sport club. Facebook Szerintem erre gondolt Wood is. Elég jó terem. Faszfejekkel még nem találkoztam. Nem basztatják az embert, segíteni is max én megyek oda valakihez ha látom, hogy szét akarja nyírni a vállát. De már ezt is egyre ritkábban mert a végére mindig én vagyok a hülye...
Most 10% kedvezménnyel van minden bérlet
headhunter: Ma is szép álmom lesz. -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #36221 üzenetére
Ha a 65 kilós, szteroidszűz Mocsoknak bejön a cucc, az nálad semmire nem garancia...
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36216 üzenetére
már épp ideje
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Coccolino_O #36218 üzenetére
nem ironizálok, én naturál maradok.
max ha mocsokmisinek bejön az új md akkor aztat kipróbálom én is
-
Dani82
senior tag
Diszkóban egy bomba csaj odamegy egy izmos pasihoz:
- Holnap mit csinálsz?
- Hátazok!!!! XDDDDDDDDDDDEzen sírok 20 perce
-
Coccolino_O
őstag
-
_NCT
addikt
válasz
BÁ Nutrition #36216 üzenetére
Regebben te is toltal okossagot, aztan megtértél. Vagy tevedek?
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #36212 üzenetére
sehogy
-
_NCT
addikt
válasz
BÁ Nutrition #36212 üzenetére
Nekem meg el se kuldte pedig irtam egy csomot.
Roviden: engem igazabol nem erdekel ki mit csinal magaval csak engem hagyjon edzeni. Igazabol ahogy irod is ez mar a sport "velejaroja". Engem az se zavar ha meregetnek, mert mindenhol ez megy....
-
BÁ Nutrition
addikt
"a nagyobb termekben én még sosem láttam olyat, ahol a csávó lazán szúrta volna magát."
én pont a gildában láttam ilyeneket
meg a powerhouseban is
a Vida, Flex ill a Fitnessz 2000 is egyértelmű hogy ilyen(természetesen igazából nem),
de felesleges ilyeneket írkálni mikor a kolitermekben is jelen van ugyanez. szal ez a sport velejárója, meglátjuk mennyire tudják kiírtani belőle azzal hogy gyakorlatilag drog kategóriába sorolták át egy ideje -
mocsanisi
senior tag
válasz
Coccolino_O #36208 üzenetére
Én utálok cardiózni. Fősulin van 2 félév tesi, aztán fel kell futni a citadellára, utána meg vissza le, valami 5km. Van rá 30 vagy 35 perced, de felfele lehetetlen futni annyira meredek, lefele meg majdnem orraestem mindig. Hát nagyon nem csíptem...
-
Tulku
veterán
Ha a déli fölötti Flex gym-et veszed célba akkor egy profi testépítő terembe jutsz (itt edz Tóth Dani, Lauter Viktor...stb, de Ricsi is a Radnai brigádból, hidegre tett már 10-15 embert és most épp 120-130 kiló a napi 20-24 egység növekedésitől
)
Itt minden profi testépítő gép megtalálható, már csak étrend kell, pihenés, meg egy kis miegymás.... -
_NCT
addikt
Ez pl Kicsi terem, de olcsó, bent a belvárosban.
Tulku: jó lenne, tetszik a terem meg minden, de 8 alkalmas 12.000 pénz, ami picit drága. Nekem nem a testépítés a fő irányvonal, thai box mellé kéne, ezért nem is keresek nagyon extra termeket, profi eszközöket stb. Csak viszonylag kultúrált környezetet és 6-7 ezer ft-os 8 alkalmas bérletet.
Amúgy olvastam a Flex Gym-ről budibilderen is van róla egy cikk.
-
panizzi
aktív tag
Jó terem engem is érdekelne.
Bárhogyan keresem, mindig csak a GymCity marad. Utálom, ha egymás hegyén hátán vannak a people, bár már itt is fullon van néha. Na meg celebekkel
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- LEGO klub
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR