Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.RiK
csendes tag
Nyugodtan ki lehet nevetni engem, hogy hájas vagyok meg nincs izmom meg semmi, de nem látok sehol olyan képet ami a tükör előtt lett csinálva félmeztelenül. Ha valaki szégyenlős (Persze azok akik rajtam nevetnek) akkor nyugodtan küldhet privátba ilyen képet ahol tükör előtt feszít bicepszre például
wertigo1984: Igen mert még nem kaptam egyiktől se otthon készült képet tükör előtt azok közül akik itt szapulnak engem
shteer: Azon mókáztok mert én nagyon nem vagyok hájas meg nagyon nem 25-30% a testzsírszázalékom..
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Mr.RiK #38979 üzenetére
Beütötted? Mutasd a trinyót!..
Egyébként az edzőtermi tükrök java része valóban torzított képet mutat.
BÁ Nutrition:
Tegnap mondták nekem is. A szíve vitte el őt is. Érdekességként a nagy barátja Nassar is idén halt meg. Egy csirketelepről vették a húst jó eséllyel. Bár Greg volt 190 kiló is, meg állítólag 68-as karja is akadt, bár ez csak legenda. A hitelesített adat valahol 64 körül van.
kolosanyi:
Nem szántam senkinek.
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz deniro2 #38989 üzenetére
Nézzél már utána, hogy 25% testzsírszázalékkal, hogy néz ki az embernek például a hasa és nézd meg az enyémet. Kb. vízszintes az enyém az nem hinném, hogy 25-30% testzsír
BÁ Nutrition: Nem csodálom, hogy nem látjátok izmosnak magatokat ha nálatok az izmosság Arnold Schwarzeneggernél kezdődik. Vagy 120kiló 10% testzsírszázaléknál.
Ijk: Ahol a hasamat mutatom ott nem feküdtem, ha jobban megnézed a képet te is kiveszed, hogy az állva készült
[ Szerkesztve ]
-
-
panizzi
aktív tag
eeez igen, betesz ide pár mókás képet a legújjabb pokémon, és pörög a topik ezerrel
helyes, gyertek csak
go for it
-
penene
őstag
A topik fele tuti hájasabb nála, csak azt mondja, hogy most épp tömegelés van.
-
gooool
őstag
Húúúú ma a topic nagyja bőven kap vacsorára valót, amin csámcsoghat...
Mr.Rik:
Amondó vagyok legyen az 6 év folyamatos edzés és várunk vissza!MMA87:
Örülök, hogy segíthettem![ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Mr.RiK
csendes tag
Ha ennyire nevetgéltek akkor küldök még két képet ami közelebbi hátha még jobban megnevetetlek titeket XD Amúgy gondoltam, hogy le leszek szólva hisz ide ilyen nagy gyúrosok járnak akik 200 kilóval nyomogatnak meg stb. nem is azért tettem a képeket, hogy meg mutassam ki itt a jani hanem azért, hogy megmutassam nem vagyok hájas meg azért látszik rajtam is az izom.
Amúgy ez a bicepszem meg a vállam mielőtt valaki nem veszi észre.[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz Mr.RiK #38972 üzenetére
Akkor én azt mondom tegyük helyre a dolgokat, mert bohóckodni én is sokszor lejártam a haverokkal, de komolyan csak 5 hónapja csinálom, amire azt merem mondani, hogy kondizok (helyes kajálás, edzésterv, ilyenek).
Nem azzal van a gond, hogy milyen a formád, benne van a potenciál, hogy jó alakot összehozhass belőle, csak én nem értem, hogy ha még csak itt tartasz ennyi idő után, akkor biztos az a legnagyobb gond, hogy van rajtad egy-két szépséghiba?
És a testzsírod tuti 20 felett van, az a 13 fél éve valami álom lehetett, vagy csak a frissföl dobozát olvastad el véletlen.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz gooool #38969 üzenetére
Azt is írtam, hogy volt, hogy több mint egy évig nem edzettem és voltak hónapos kihagyások is.
kolosanyi: Basszus tényleg ilyen hájasnak tűnők??? XDD tiszta lapos a hasam is, 20% testzsír szerintem sok, fél éve mértem akkor volt kb. 13.
Ijk: Attól mert nem vagyok testépítő meg nem úgy nézek ki mint vin diesel fejlődhetek sokat magamhoz képest..
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Mr.RiK #38963 üzenetére
Nem kell megsértődni. Mérj egy testzsírt (ránézésre 20 körül vagy, kicsit felette), aztán számolj egy zsírmentes tömeget. Ha ezek után izmosnak gondolod magad, akkor semmi gond nincs. És ne vedd bántásnak, ez inkább előny. Elégedettebb lehetsz ilyen esetben magaddal, mint a topic 90 %-a.
Dicker
Ezt most vegyem magamra? -
_NCT
addikt
Ezek most nem a 13-14 éves korában készült képek???
-
gooool
őstag
A kezednek (amit épp alig lehet látni, mert a telefont szorongatja ) biztos jó a formája, de a karodról ez nem mondható el...
Illetve ha jól emlékszem azt írtad 6 éve kezdtél neki a dolognak...és azt is írtad, hogy nem szedsz porokat és nem is értesz hozzá. Utóbbi látszik, mert 6 év alatt ezt összehozni...Ahhoz tehetség kell.Abbahagytam a köcsögölést.
Üdv, Balázs
-
BÁ Nutrition
addikt
meghalt Greg Kovacs. most olvastam a sárgán, azt hittem idősebb volt
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
örülj neki hogy izmosnak látod magad
ha tovább folytatod a gyúrást majd nem fogod, szal szerintem inkább teniszezz vagy fegyenc edzést tolj, hidd el jobban jársznem beszólásnak szánom
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Koczó93
őstag
Ajjaj
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz Dicker #38962 üzenetére
Nem akartam képet ide rakni magamról hisz ez gyúrós topik és biztos sok vin diesel meg testépítő szaladgál itten és majd kinevetve, de csak neked csak most teszek ki képet, hogy lásd nem vagyok dagadt meg, hogy van formája a kezemnek... még ha nem is testépítő szint hisz csak hobbiból gyúrok, de az, hogy dagadt vagyok meg, hogy nincs formája a kezemnek azt azért nem mondanám..
Na, most tegyél ki magadról te képet, ha én a "hájas" létemre képes voltam kitenni főleg, hogy még formám sincsen.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz Mr.RiK #38937 üzenetére
Felettébb bonyolult megállapítani vállból, hogy van rajtad bőven zsír, ami elősegíti a repedezést. Még az izom formája sem látszik kifejezetten. Igazából, ha nem írod oda, hogy a vállad, akkor lehet azt hiszem ez a persely. Jumbo gondolom a barátod.
Melanotan II amúgy megoldja a problémádat részben, összecsípett bőrbe, a hasba adható.[ Szerkesztve ]
-
Mr.RiK
csendes tag
Köszönöm mindenki segítségét!
-
Radnix
senior tag
válasz Mr.RiK #38944 üzenetére
Valóban az az egy mód van rá, hogy letojod. Azért ha testápolóval kened, vitaminokkal (C) ellátod a szervezeted, és szolizol, napozol akkor javul valamelyest. A lányoknak meg beadod hogy még az első világháborúban egy ellenséges katona ott megsebesített a szuronyával, de végül te győztél
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #38942 üzenetére
Itt mindenki ilyen kurva erős, hogy 200-ba nyomogat?
-
Xantor
tag
válasz Mr.RiK #38944 üzenetére
Személyes tapasztalat, hogy egy idő után abbamarad a szakadás (amikor már épp elég nagy ahhoz, hogy leszard ), de megállítani nem tudod.
Bár elméletben lehet próbálkozni azzal, hogy megpróbálod lassú intenzitással erőltetni a bőrt. Gondolok arra, hogy nem feszítesz be teljes mértékben a gyakorlatok közben, nem végzel annyi ismétlést/gyakorlatot, meghosszabbítod az adott területekre a pihenési stádiumot, folyamatosan kened, stb., stb. De ez csak az én elképzelésem szerint érhet valamit.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz Xantor #38941 üzenetére
Ha ezeket használom akkor megállíthatom a további repedést vagy pedig ugyan úgy fog repedni csak más színűvé csinálom?
Van nekem férfi testápoló meg JutaVit C-Vitamin. Ha kenegetem magam meg naponta szedem ezt a tablettát remélem megállíthatom a további repedést. Mától kipróbálom, hogy lesz e valami hatása, ha tovább repedek akkor sajnos tényleg az lesz az egyetlen megoldás, hogy abba hagyom az edzést. Izmosabb szeretnék lenni, mint most, de nem úgy, hogy teli legyek ilyen repedésekkel, valamint ahhoz, hogy a jelenlegi szintemet megtartsam ahhoz is kéne mondjuk hetente 2x edzeni, hogy ez a maradék izmom meg legyen és ha edzek mondjuk heti 2x akkor is fogok izmosodni csak max. nem annyira mint most és akkor megint repedek tovább. -
penene
őstag
válasz BÁ Nutrition #38940 üzenetére
Még szerencse, hogy én sosem lettem olyan izmos, hogy már szétszakadjon a bőröm.
-
Xantor
tag
válasz Mr.RiK #38938 üzenetére
Nekem is vannak efféle repedéseim, kb. 8-12cm hosszan, van ahol 1cm széles is van. Szimplán csak nem elég rugalmas a bőr, szerintem. Én Berecki Krisztiánt kérdeztem annak idején, hogy mit tudnék vele kezdeni, azt mondta, hogy megemelt C-vitamin bevitel, körömvirág kenőcs (ténylegesen jó volt), napfény. Elmúlni nem fog, de hozzá tudod "színezni" a bőrödhöz így.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz baluka6 #38936 üzenetére
Akkor ez attól keletkezik mert nem eléggé rugalmas a bőröm? Amúgy testápolóval kenegetem egy ideje már magam például a bicepszem alatt és ott mintha halványulna is, szerinted ha ezt a fajta repedést is azzal kenegetem akkor nem lesz hosszabb meg több?
Amúgy igen, eléggé zavar, de edzést se szeretném abbahagyni ezért is próbálok segítséget kérni. -
Mr.RiK
csendes tag
válasz Dicker #38934 üzenetére
Ha nem tetszik valami nem muszáj felém írnod. Ha lefogynék anorexiás lennék, valamint szerintem izmos is vagyok, de te nagyon tudhatsz ha egy vállból megbírod állapítani, hogy most akkor én dagadt vagyok meg nincs izmom Ha pateszkodni akarsz akkor írj rám privátot max. nem olvasom el, de szerintem nem a fórumon kéne pattognod amikor egy rossz szót se szóltam hozzád. Ráadásul még off topicba se teszed pedig szerintem ez amit írtál nagyon nem idevaló. Ahelyett, hogy itt kritizálnál mindenféle ismeret nélkül ahelyett segíthetnél hisz te nyilván tudod a megoldást.
-
baluka6
aktív tag
válasz Mr.RiK #38932 üzenetére
Nekem is vannak ilyenek, csak nekem elég piros és 8-10 centi hosszú. A srácok leírták, hogy mi..én narancsbőrre való krémmel kentem régebben, attól kifehéredik és nem lesz feltűnő. Eltűnni nem fog, és ha edzel és tágul a bőröd, egyre több lesz.
Ha ez ennyire zavar, akkor hagyd abba az edzést, mert ha ilyen a bőröd, nem tudsz vele mit csinálni... -
Mr.RiK
csendes tag
Sajnos én nem tudom leszarni ezért szeretném valahogyan leállítani ezt a további repedést (bicepszem alattiakért is agodok, de ez amit küldtem képet ez szerintem csúnyább ennél és nem szeretném, ha még szélesebb meg hosszabb legyen, meg ahogy elnézem már ez alatt is kezd lenni még egy ilyen, mert pár hete ez a hosszabbik rész olyan volt mint ez alatti és csak ez az egy volt, most ahogy nézem a képet a hosszabbik rész alatt is kezd lenni még egy)
Koczó93: Sejtettem, hogy nem fog ez begyógyulni, de legalább leállítani valahogy szeretném, hogy ne legyen még nagyobb.
Amúgy ez a fajta repedés amit küldtem az mitől lehet? Ez is a bőr rugalmatlansága miatt? Mert ha igen akkor miért nem egyszerű repedés ez is mint a bicepsz alatt?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz shteer #38928 üzenetére
A bor rugalmatlansaga miatt keletkezett hegekrol a stria kulcso alatt olvashatsz tobbet.
Szerintem ez nem az, a bicepszednel levo eselyes.Igen, bicepszem alatti repedések szerintem is azok, viszont amit most küldtem képet abba nem voltam benne biztos, meg ez csúnyább is és egyre nagyobb a repedés így gondoltam megosztom a képet és segítséget kérek. Ez a repedés egyáltalán begyógyul? Valamint ha ez a repedés olyan, hogy begyógyul és megvárom, hogy begyógyuljon akkor gondolom addig nem gyúrhatok. Mire ez begyógyulna lenne vagy másfél-két hónap szerintem, annyi kihagyás meg már túl sok lenne.
-
-
Mr.RiK
csendes tag
válasz Dexar007 #38924 üzenetére
Nem kell gúnyolódni, nem azért tettem fel, hogy azt higgyétek erre büszke vagyok meg olyan nagy szám hanem azért mert egyre nagyobb ez a repedés és ezt szeretném leállítani. Nyilván vannak ennél durvább,nagyobb repedések is, de én épp azt szeretném megszüntetni, hogy ne legyen még nagyobb az enyém mert nem szép látvány szerintem ez a repedés. Bicepszem alatt vannak más fajták azokat jobban elviselném mert azok hajszálnyi vastagságúak, de itt konkrétan bőröm nincs azon a felületen.
-
Mr.RiK
csendes tag
Na, megcsináltam a képet amit ígértem, hátha így már tudtok több infóval szolgálni, hogy hogyan állítsam le ezt a fajta repedést vagy hogyan bírnám elhalványítani vagy valami.
Itt a kép, segítségeteket előre is köszönöm (Bocs ha túl nagy a kép vagy valami, most illesztem elsőnek ide a képet szóval lehet nem jól csináltam)[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Napi legbullshitebb leírás egy termékről
A naNo Vapor Hardcore Pro Series egy extrém reaktív formula, ezért várj 10-15 másodpercet, hogy stabilizálódjon a naNo Vapor Hardcore Pro Series dobozod, mielőtt kinyitnád a fedelét, különben a nanopartikulált részecskék, melyek szabad szemmel nem láthatóak, elhagyhatják a dobozt. Ne hagyd nyitva a dobozt 30 másodpercnél tovább!
-
deniro2
senior tag
válasz Coccolino_O #38915 üzenetére
Glikogénből... Most visszakérdezhetnék, hogy abban mi a logika, hogy 5 perc után beindul a zsírégetés, de 40 perc után meg meggondolja magát a szervezeted és inkább izmot éget, egy alapvetően kis intenzítású mozgásnál, de inkább hagyjuk, nincs most kedvem további válaszokat gépelni Mindenesetre a válasz nem az, hogy egy kis kocogástól addigra fogy el a glikogén, mert ebben az esetben egy 1,5 órás súlyzós edzéstől potyogna rólad az izom, mint a jégeső
-
Dani82
senior tag
voltam vérvéteteln és magas a kreatinin és a karbamid szintem, ezért elküldtek nefrológushoz, vagy hova
A kreatininre számítottam, mert az asszem mindenkinek magas, aki súlyzós edzést végez, valami mellékterméke az izomsérülésnek vagy mi... a másik nem t"om mi de diagnosztizálom magam googlelelMMA87: nem is szedek külön kreatint, és a mostani fehérjémben sincs.
Apropó: ugyanit 2x500g Creatin mono van készleten, ha valaki szeretne izmos lenni
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
Dexar007
veterán
Szerintem valahol a ketto kozott 22 perc 35 masodpercnell
Give me your cum,bull!
-
deniro2
senior tag
válasz Coccolino_O #38898 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél, pont, hogy 45 perc környékén indulbe a zsírégetés aerob mozgásnál
-
Ijk
nagyúr
válasz Coccolino_O #38898 üzenetére
Nem gondolnám hogy izmot bont, inkább onnan veszi az energiát. Ha lefutsz egy maratont és túléled, akkor nem fogsz ledobni közben 5 kiló izmot.
Tyer: Hasazni kell, kardiózni és rendesen kajálni. Ez kell neked.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest