Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Sok minden meselnivalo nem volt, tunyultam
Most mar jarok megint rendesen edzeni meg kajalok jokat ( tul jokat ), ra kellett allnom a pihenonapokon kardiozasra mert nem birok nem enni es nem eleg a heti 3 edzes hogy letolja a zsirparnakat
Kb ennyi a tortenetKovetkezobe majd meg tobb szmajlit rakokAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #27842 üzenetére
En is igy voltam vele, de 6 ev sok ido, egy ido utan atrendezodnek a prioritasok
Yeffy: Privi johet barmikor, egy nap egyszer tuti ranezek a forumra miujs
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz wertigo1984 #28100 üzenetére
Enyem az egesz terem, ascsinalok amit akarok
Nameg maskor nem is nagyon tudnek, este 10-11ig dolgozok, reggel meg ezert fel nem kelek.
Meg masert seAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz baluka26 #28311 üzenetére
En ezt szoktam szeretni.
Tudom csaj van a kepen de most ettol tekintsunk el.
Mellkasodra teszel vmi nehezebb sulyt attol eleg jo lesz.Sima felules engem kinyir, neha mikor birom pad utan akkor szoktam meg ilyet: ab-wheel vagy sima labfelhuzas azzal a kerettel ( nemtomhogyhijjak ) de azt nagyon utalom.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz baluka26 #28340 üzenetére
Hat akkor nyilvan azzal csinalod amid van
Lenyeg a valtozatossag, nem kell mindig ugyanazt es ugyanugy...
Foleg hasazni meg egy darab szekkel is lehet.Coccolino: Ne is mondd, kihoznam az egesz csaladot, meg a haverokat, meg akkor mar az o csaladjukat is es az o haverjaikat is ki kene szoval a fel orszagot
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Hat sracok ez nem az en napom ma....
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #28701 üzenetére
Itt ejjel 2 mult de ahogy elnezem az ejszaka hatralevo reszet korhazban fogom toleni....
ha el birok odaig vezetni.. es ez meg csak a tortenet vege, na mindegy...Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #28704 üzenetére
Asheville, Eszak-Karolina...
Nem is tudom elmeseljem-e, ez az egesz nap egy fos volt kezdve a meloval meg hogy fajt a fejem miota felkeltem...
Vegulis magunk kozt vagyunk, legalabb a ti napotokat megcsinalomSzoval vartam turelmesen ugy ejjel fel 1ig, gondoltam ugyis ures lesz a terem ( fobiam van, szeretek egyedul edzeni ), sok kedvem nem volt menni fentebb irt fejfajas miatt de nem akartam csuszni egy napot.
Lemegyek, minimum 10-12 ember a teremben az ejjel kozepen, na nem baj, ha mar ott vagyok nem fordulok vissza. Kimentem a szelere meghuzni magam...
Ugy 5 perc utan nacim vegig szakadt rajtam keresztben, en meg tukros teremben korulveve, lathatatlanna valas eselye kb 0, ugyhogy meg se probaltam osonni, szepen kisetaltam mikozben mindenkinek alkalma nyilt ra hogy megcsodalja a formas seggemet 30 meteren....Ezek utan hazaerek, lepcson probalok feljonni, szomszed vegig ontott rajta valamit, nyilvan elestem, es szetvertem a sipcsontom, most nem tudok raallni sem, epp azt varom hogy meg dagad-e tovabb vagy nem, ha nem lesz jobb egy oran belul, mehetek korhazba.
Szoval meltosagom oda, most mar a labam is, tanulsag, fajos fejjel ne menjen senki edzeni mert nagyon rossz vege lesz
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz God Vazzeg #28708 üzenetére
Az asheville-i domborzatrol?
shadow:
mondassz valamit, inkabb alszom ra egyet, jobb a tutiwertigo:
olyan szintu emberek akik versenyeznek meg komolyan gondoljak nem csak hobbi szinten, jobban felszerelt termekbe jarnak, ismert arcok foleg ahol nyilvan tobb penz is van ra, mar szemelyi edzo meg taplalkozasi tanacsado, stb... amit mondjuk egy mezei ember nem nagyon tud megengedni maganak.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Igazad van, legkozelebb mar csak bugyiban megyek edzeni, most mar ugyis mindegy
Pihenes meglesz, melozni ugysem megyek ma, mert meg mindig nem tudok jarni... viszont jegeltem, jot tett.
Ugyis ma van az apartman komplex hivatalos nyito bulija itt, mindent felujitottak, medences grilles okossag lesz, jol reszt veszek es mindent megeszekmod
Yeffi: kabbe[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz God Vazzeg #28759 üzenetére
En ide jarok, havi 27 dolcsi, kb fele annyi mint amennyibe a YMCA kerult meg mikor nem itt laktam. Eleg jo kis terem, sok gepuk van es olcso is.
Annyi a hatrany hogy egy evet ala kell irni, es nem nagyon tudod lemondani, mert annyiba kerulne kb. mint kifizetni az egesz evet. Viszont ha koltozol atteszik a regisztraciodat ingyen egy masikba ami hozzad kozelebb van.Assuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
En meg vegre ures teremben edzettem
Ennel mar csak az lenne jobb, ha lenne egy edzo pajtasom aki neha besegit itt-ott.... tul gyakran van hogy meg menne segitseggel 1-2 de egyedul meg nem.Napi lamer kerdes:
Miutan en nem akarok nagyon novogetni izomban, inkabb zsirt egetni meg formalodni ( legalabbis most epp ), edzes utan 20-30 perc aerob rendben van? Anelkul valahogy nem erzem ugy hogy eleg.
Plusz piheno napokon is 40-50 perc aerob. Lab napon nem, akkor orulok ha kijutok a terembol.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #29393 üzenetére
En az ebredes utani 2 orat toleralom nehezen, nem tudnek edzeni menni vagy barmit csinalni.
CH eleg keves, vagy semmi, hus megy meg zoldseg, tojas, rizst nem nagyon csipem..
Cukor nulla, zsir keves, oliva olaj max, meg olajos magvak neha hogy legyen mit eszegetni uresjaratbanSzoval kaja rendben van nagyreszt, inkabb az a baj hogy nem tudok eleget enni mert nincs ido es kevesebbszer eszek tobbet.
Igen, onnan fogy eloszor sajna, de hat ez van....
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Coccolino_O #29405 üzenetére
En mindig kajalok edzes elott 1-2 oraval, nem sokat de azert teljesen ehgyomorra az eleg remegos lenne.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Ja hat ezt nalunk Jumbo shrimpnek hivjak, tehat garnela
A kiralyrak meg King Crab ami igy nez kiAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Jinxb1rd #30326 üzenetére
Kell mutatni irodalmat, noknel alapveto hiba hogy elkezdenek gyumit meg salatalevelet ragni, meg joghurtot kanalazni ( tele cukorral ) mondvan, hogy egeszseges, aztan meg csodalkoznak, hogy nem mukodik....
De ettol fuggetlenul nem biztos hogy hulyek is
Ket csaj ismerosom volt sulyproblemakkal, az egyik evekig kuzdott meg ehezett, mikor meselte, hogy miken ment at, alig hittem el, pedig nagyon is ertelmes norol van szo.
Egyszeruen csak rossz tanacsokat kapott, meg rossz irasokat mutattak neki ( fogyozos cikkeket meg minenfele szennyet ).
Miota normalisan eszik ugy is nez ki....
Az van hogy szerintem a csajok megijednek a sok kajalas gondolatatol, napi 5-6 hiaba kisebb adagok, meg celzottan amire szukseg van, valahogy kicsapjak a biztositekot.
Nekem nincsenek ilyen problemaim, egesz nap zabalokAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kolosanyi #30810 üzenetére
En nehezen birom a nem evest, ha ehes vagyok es nem jutok kajahoz, rohadt ingerlekeny leszek. Szervezetnek/anyagcserenek sem tesz jot szvsz meg idoszakosan sem, inkabb a kiegyensulyozott bevitel, ahogy mondjatok, mikor ehes vagy eszel, csak nem kell ajulasig.
Mondjuk en pl. abbahagytam mult heten a dietat is 2 honap utan, mert mar nem birtam idegekkel pedig ettem negyszer-otszor csak kikeszitett mar, hogy nem lehet egy szendvicset vagy tesztat beturni.
Inkabb beleerositek az edzesekbe, es eszek ahogy jol esik, dietatol mar kezdtem depresszios lenni es elment a kedvem az edzestol is, meg nem is ment ugy, ahogy akartam.
Nem nekem talaltak ezt kiAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Casanova* #30813 üzenetére
En haromszor csak, bar piheno napokon meg aerob, ugyhogy nevezzuk lajtos otnek, de en mindig elkovetem azt a hibat, hogy gyorsan akarok jol kinezni
Mindegy, jo kajaval van erom, meg kedvem is, amugy sem vagyok hizos tipus, 2 ev tespedes utan is alig jott ram, allando csokik meg miegyeb mellett sem voltak nagy problemak, csak nekem nem tetszettem....Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz baluka26 #30872 üzenetére
Vagy megrantottad, es majd elmulik.
Melegits be rendesen es okosan lassan emelgess sulyokat, ha nem szarul csinalod bajod nem lehet belole.
Ha meg nagyon faj akkor ne eroltesd, vmi gyulladas csokkentot szedj ra, es pihentesd egy hetig aztan nezd meg mire jutottal.Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz atillaahun #30912 üzenetére
8-6-4
Bar van mikor kihagyom, mert lefaraszt rogton az elejen, es kell energia a tobbire is.... edzes vegen meg nem erdemes mert vagy 2-3 menne faradtan akkor meg inkabb oda se allok...Arra hogy nem hajas hasnal tobbre nincs szukseg egy nonek, inkabb nem irok semmit.
De, megis.
Ez kb. olyan mint az a foto amit betettel ide valami lagymatag urgerolAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Casanova* #30965 üzenetére
Nalam az osszkep a fontos, van akinek jol all a hulk forma, de pl. szerintem a Bá altal linkelt 75 kilo vasaggyal is siman jo mar ( mondjuk van az 85-90 is ).
Egy ferfi legyen eros, de azert az a robotallat az egyik fentebbi videoban mar boven tulzas, funkcioja akkora meretnek szerintem kb. semmi...
Ez inkabb osztonos dolog egy nonel, ranez egy pasira, legyen eleg nagy hogy meg tudja vedeni de ne legyen domper
Aztan ki tudja ahany no annyi preferenciaAssuming Control
-
Kidus
őstag
Haskerek nekem is van, de valahogy sosem jutok el oda, hogy hasznaljam pedig szeretem, de mire megjovok terembol mar elmegy a kedv hogy otthon bohockodjak, elotte meg nem jo, hasazast mindig edzes vegere szoktam hagyni.
Az lenne jo, ha lenne a teremben egy.... na majd szolok nekik szerezzenekAssuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest