Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Gondolom nem mondok ujat vele, hogy a forumon tiltott ruha nelkuli embereket linkelgetni.
Az erintett postokat moderaltam, figyeljetek oda pls a jovoben.
Csirsz.Assuming Control
-
Kidus
őstag
En meg sem probaltam, ebben a varosban remenytelen ugyis barmi ertelmeset talalni.
Inkabb itthon pakolasztam egesz nap, atrendeztem a szobat, kidobaltam par felesleges cuccot, aztan este beszeltem a csaladdal, megittam egy pohar pezsit es nyugiztam.
Teljesen jo volt.
Majd a kovetkezot otthon toltom, az mas lesz de ahogy a tarsasagot ismerem, valakinel lazulunk majd egesz este, nem megyunk akkor sem sehovaAssuming Control
-
Kidus
őstag
Az adodbol csak nem, viszont a kabelTV elofizetesedbol biztosan. Meg abbol hogy az emberek megveszik a bulvar lapokat, meg olvasgatjak a cikkeket roluk online.
Amig a nepek ezt nezik, addig nekik lesz mit enni mert musoron lesznek.
El kell kapcsolni mindenkinek gyorsan, mikor meglatja oketAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz barisj #40846 üzenetére
Tudom semmi koze a topichoz de akkor mar ezt is.
Ez az ember szerintem foleg abbol el meg, hogy ilyen szerencsetlen, komolyan mondom mar parades pedig en sosem neztem sem oket sem mounikat meg balazs es tarsai agyremeket, de Gyozike annyira fejfogos, hogy nem lehet rajta nem szorakozni nehaAssuming Control
-
Kidus
őstag
Hat hihetetlen, megy itt a siras mindenkitol.
Legalabb ti nem neztek ki ugy mint egy jollakott galambPedig ti voltatok az inspiracio, megyek is bejglit enni b*sszatokmeg!
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz SchumiBácsi #40680 üzenetére
Akkor mar inkabb ez
Kaja pocsekolast en is utalom, de ez a srac akkora allat, hogy meg en is rohogok rajta
Meg nagyreszt meg is eszi, jo eros gyomra lehet..Assuming Control
-
Kidus
őstag
Boldog Karacsonyt pateszkak
Meg egy ilyet a fa ala!Assuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
En meg nem szedek semmit, es korulottem mar kb tizen lebetegedtek az elmult honapban, nekem meg semmi bajom
Mondjuk en antiszoc vagyok utalok mindenkit, lehet azertViszont az gusztustalan hogy a terem is tele van betegekkel, aki szarul van es kohog meg folyik belole a takony, miert nem marad otthon?
Ignorans kotsog mindAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Rabbitf_24 #39382 üzenetére
Lehet hogy tul gyorsan sokat fogytal?
Ket dolog van ami segit hogy ne redosodj be, az egyik hogy szep lassan fokozatosan fogysz, a masik pedig hogy sok vizet iszol es nem szaradsz ki. Lehetoleg a ketto egyutt.
Masrol nem tudok, lehet hogy van valami csodaszer meg krem ami segit hogy rugalmasabb legyen a bor de osszemenesnel ez nem hiszem hogy szamit, van a neten biztos info errol, jartak mar joparan ugy, hogy hihetelen tulsulybol fogytak sokat, turj infot rola hogy idovel javul-e meg mik az eselyek, ha mashogy nem megy szike segit rajta vegso esetben.Assuming Control
-
-
Kidus
őstag
Majd en eldontom mi latszik, kepet!
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Mr.RiK #39071 üzenetére
Teljesen mindegy a testzsir szazalekod meg folosleges is errol beszelni.
Konkretan ugy nezel ki mint aki eleteben nem latott se termet, se sulyokat, viszont neha bevasarolt es vitte a zacsikat.
Ennyirol van szo.
Kepeket meg linkeld pls hadd ne kelljen mar minden oldalon nezegetni nem biztos hogy mindenkit erdekelAssuming Control
-
Kidus
őstag
Az a kep amit linkelt mar miota kering a neten....
Vajon toroljem-e az osszes postjatAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz bandus #38541 üzenetére
En is ezt csinaltam par napja mikor felb*szott hogy nem hagynak aludni, betettem nekik kicsit ezt mert nagyot ut a falon at is a mely
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Ebben is van valami, mondjuk szerintem logikus az lenne hogy aki tervezget inkabb tisztaban legyen vele mire vallalkozik es mirol is szol ez mint az aki csak ugy elkezdi, azok szoktak inkabb abba a tevhitbe esni hogy hirtelen majd jol fognak kinezni akik csak ugy fogjak magukat es lemennek egy terembe hogy fekvenyomas heh..
Fogyasrol nagyon igaz amit irsz, csomo embert lattam akik rosszul kezdtek bele teljesen hibas hozzaallassal vagy tele tevhitekkel es az meg annal is karosabb mintha tulsulyosak maradnanak.
Meg Kentuckyban volt a teremben egy csaj hetrol hetre sovanyabb lett es csak tolta mint egy eszelos, egyre szarabbul nezett ki, nyilvan ehezett is melle, gondoltam ra hogy szoljak neki hogy baj lesz de valahogy ugy ereztem kizart hogy a kornyezete nem szolt mar neki....Bunny meg egy f@sz
Assuming Control
-
Kidus
őstag
P*csaba fel orat irtam egy valaszt es kileptetett ez a szar
Nah akkor roviden:
Szerintem nem feltetlen bukta, van egy ismerosom akit masfel eve sikerult ramotivalni hogy elkezdjen valamit csinalni es onnantol hirtelen gyokeres valtozason ment at, elkezdett normalisan enni, edzeni, elolvasott mindent ami letezik, stbstb... 150 kornyekerol indult es most 120 lehet saccra, de teljesen mashogy nez ki, lelkesen meseli mindig mennyivel jobban erzi magat, se magas vernyomas se mas szar. Meg mindig van rajta eleg sok felesleg viszont eroben hihetetlen sokat fejlodott es szedett fel izmot is rendesen.
Neha depi van meg elkeseredes hogy nem fejlodik meg lassu, de mindig tovabb tudja magat vinni, motivacio megvan celjai tisztak, le a kalappal elotte.
Szoval en inkabb ahhoz kotnem ezt hol vagy fejben, lehet hogy neked hirtelennek tunik egy valtas de lehet hogy nala ez evekig erlelodott csak hianyzott valami... nyilvan o sem csak azert kezdett neki mert en azt mondtam es foleg nem azert tart ki ilyen szinten.
Szoval lenyeg, valoban irrealis az a 40+ fogyas meg 10 kilo izom egy ev alatt viszont jo az ha az emberben van lelkesedes, ismeros is kockas hassal akart rohangaszni egy ev utan aztan szep lassan atertekelte a dolgokatAssuming Control
-
Kidus
őstag
Nah... jelentem nem lett jobb, viszont rosszabb se.
brownus, megprobaltam ezt amit linkeltel, de feluton elsirtam magam
Na majd meg kesobb nekifutok megint, hatha segit mert megbolondulok.szerk:
Amig teremben voltam elloptak a porszivomat az erkelyrol[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Mar megint beallt a hatam...
Nem tudom mi ez de mar nagyon unom. Megyek leedzem kicsit hatha segit.
Esetleg ha valaki tud jo nyujtast ra suly nelkul itthon, azt megkoszonnem. Lapockak kozt faj ugyhogy kicsit meg vagyok love.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Vegre talaltam nekem valo edzos polot
Assuming Control
-
-
Kidus
őstag
válasz kolosanyi #37603 üzenetére
Teny mondjuk en szinte biztosra vettem hogy csipodes volt, nincsen kronikus hatfajasom es semmilyen 'rosszul emelesre' vagy megeroltetesre nem emlekeztem.
De az igazat megvallva olyan szinten fajt hogy mely levegot venni is nehezsegekbe utkozott es mozogni sem tudtam rendesen ugyhogy k*rvara mindegy lett volna barmi is az, akkor is csinalni kellett vele valamit azert probaltam be az edzest, es bejottAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz baluka26 #36834 üzenetére
Ha meg nem mutenek meg egy eletre b*szhatod.
De te tudod.Szerk: De egyebkent ki mondta neked hogy bent kene fekudnod hetekig vagy hogy jaraskeptelen leszel, vagy nem tudnak adni valami segedeszkozt a kozlekedeshez, tenyleg mar csak felbosszant nem is ertem.
El kell menni orvoshoz akit mondtal hogy jo, bizol benne, ezekre ki kell terni, KERDEZNI, aztan utana meg le kell rendezni amint lehet. Megkerdeznem tole azt is mi van ha varsz. Biztos haton vereget majd...[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Es szempillat pondoriteni szoktatok-e
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Bananos feherjes-dios muffin lesz ma ugy dontottem
Mangos Assault meg fini, ajanlom, bar volt mar hogy ledontottem aztan elaludtam egy ora mulva, nem jott meg a kello energia, hogy levonszoljam magam a terembe
Miota ejjel dolgozok kicsit nehezemre esik megtalalni a megfelelo idopontot az edzesre, ket hete alig csinalok valamit, meg is latszik....
Most kezdem magam osszeszedni, este labTudom, senkit nem erdekel
Assuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Kellett nekem benezni, rosszat fogok almodni
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz stranger28 #34130 üzenetére
Ez jo, legkozelebb en is elropogtatok egyet mielott megyek le a terembe
Amugy sztem foki fozve is jo, ugy meg mar nem is leszel tole hagyma szagu
Meg csoki/kakao is jo magas vernyomasra, az enyem tuti azert olyan alacsonyKoVee:
Tessek, ezek mind jok.[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz kolosanyi #34095 üzenetére
Engem nem lehet potolni, egyedulalloan nagyszeru vagyok, csinos, okos es kifejezetten szereny
De ha mar dubstep, hadd vedjem be, vannak jo es igenyes zenek ebben a kategoriaban is, a sok selejt mellett persze.
Peldaul ezt es ezt is kifejezetten csipem.
Nameg itt van Lindsey aki szerintem eleg jol toljaAssuming Control
-
Kidus
őstag
Ehh
Nincs kep.
Csak sokan voltak, varni kellett, mikozben bamultak mindenfelol, ruhellek igy edzeni
Meg volt valami diszp*csa aki ott jarkalt fel s ala, lehetoleg mindig mellettem ment el, kozben 10 percenkent csinalt egy sorozat akarmit, baseball sapka, osszeillo fekete passzos ruhacska, pasija meg nyomta a szabalytalan gyakorlatokat ektelen nagy sulyokkal....
Teljesen ugy ereztem magam mint egy cirkuszban....
Erre mar csak ratett, hogy nem kajaltam elotte, ugyhogy jo szar volt, fejem is megfajdult a vegere, hazajottem, kipakoltam a hutot, most meg sutok husit, mire kesz lesz megint ehes leszekAssuming Control
-
Kidus
őstag
Hat az is biztos hogy az eletben nem megyek tobbet reggel edzeni
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz stranger28 #33975 üzenetére
Ahh el se sullyedne meg olom ovvel sem, akkor meg minek.... inkabb valami banyaba kuldeni ott megtanulna mennyit ernek a mu-izmai, meg eleg sotet is van, majdnem annyira mint a fejeben
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Nem ismerem a crossfit-et kulonoskepp, de nekem az jon le a cikkbol hogy ellentetben testepitessel, kis sulyokkal csinalnak (tul) sok ismetlest, amig leesik a karjuk
Gondolom 60-80 ismetlesekrol van szo kis sulyokkal, es ezt birjak orakig. Lehetseges hogy van aki ilyen edzest csinal, es egy ido utan annyira eg az izom hogy nem vagjak hogy boven eleg lesz mar?
Egy normal edzesnel nem tudsz tul sokat csinalni ( illetve nehezen de azt biztos eszre fogod venni ), mert sokkal hamarabb befarad az izom es nem fog menni tobb
Aztan lehet hogy tevedek, crossfitnek kozelebe nem mentem sose, ezek utan sem fogok ra vagyni ahogy elnezemAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz stranger28 #33963 üzenetére
Milyen vegan gyereket? Ja varj, nem akarom tudni
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Vot man?
Tudom crossfit de erdekesAssuming Control
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #33044 üzenetére
Meg mondjuk en nem ugralnek egy futopalyan bugyikaban, mikozben jol lathatoan tele van mas emberekkel, akarmilyen jo no is ( lenne ) akkor is izlestelenseg
Assuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz bognar110 #32696 üzenetére
Jo kis edzes, enyem is hasonlo csak nalam 3 nap, nincs kulon szedve a vall.
Koztes piheno napokon meg aerob, heti 2 nap abszolut semmi, csak pihi.
En maradnek ennel a helyedben, minek akarnad tulzasba vinni... max ha nem erzed elegnekstranger:
Biztos finom jol hangzanak, de az edeset tul hamar megunom, csokisat 2 het utan mar nem birtam leeroltetni.
Azert rendeltem ezt, es bejott, csak kicsit edes de gyumivel meg annyira sem lesz azAssuming Control
-
Kidus
őstag
En meg miota nem dietazok, kezdek jobban kinezni, meg az edzes is jobban megy.
Mondjuk nem zabalok ossze minden szart de eszek tesztakat is, szendvicset, itt-ott valami edesseg is becsuszik
Tegnap megneztem, mennyivel tudok meg normalisan guggolni, es 70 kiloig fel tudtam menni.
Viszont a hatamat elegge leterhelte, ugyhogy lehet hogy nem csinaltam szabalyosan
Megprobaltam elol fogassal, 50 kilo meg eleg jol ment, csak kicsit labilis voltam, majd megprobalom masik kerettel ami tartja ket oldalt meg gondolom hozza kell szokni.Megjott a feherjem is ( bananos ON ), fel is avattam edzes utan, egesz finom, jol is oldodott, mar csak a mixer/shaker/juicer kombora varok amit rendeltem es akkor tudok normalis turmixokat csinalni
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz stranger28 #32563 üzenetére
Pontosan
Tetszik mikor valaki letesz valamit az asztalra es ez nem abban mutatkozik meg hogy elszall magatol, legyen az az elet barmely terulete. Inkabb fogja magat es segit masoknak, mindezt kepes normalis stilusban es hozzaallassal tenni. Ez az amihez kell kis intelligencia meg alazat.
Valami ami ebben a bunny gyerekben nagyon nincs meg, ha rajtam mulna siman betiltanam az idezgetest is tole, akkora tahoAssuming Control
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Na jolvan kislanyok, fejezzetek be a hajtepest
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Itt ha rendelni akarsz azonnal felveszik a telefont es egybol valaszolnak a mailre.
Ezert aztan ha problemad van akkor hazudsz hogy rendelni akarsz es aztan elkuldod oket a p*csaba, aztan pedig ha kelloen bocsanatot kertek, akkor talan rendelni is sziveskedszNajo, meg sosem jatszottam el ilyet. Van aki hajlamos ra, de en csak a gondolattal jatszok el neha mikor nagyon felbosszant egy ilyen
De az teny hogy itt egy ugyfelert 10-20% kedvezmenyek siman elfernek, a lenyeg hogy rendelj maskor is, es mindenkinek mondd el, milyen jofejek.
Ha valami nincs rendben a rendeleseddel, egy magat valamire tarto ceg azonnal korrigalja a dolgot, fuggetlenul attol hogy a csomagolo vagy a postas neni vagy a kezbesito srac vagy az idojaras hibaja volt.Assuming Control
-
Kidus
őstag
Megrendeltem vegre a cuccokat, beszivatott az online rendszer, kb egy oras szarakodas utan sem sikerult eljutni a checkout-ig ugyhogy felhivtam oket, 15% off es bocsanat
Maskor is igy teszek szerintemKoszi a segitseget/valaszokat!
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz tatabánya #32273 üzenetére
Mehh... lofarkas habcsok...
Komolyan nem ertem miert akar valaki ilyen lenni.
Persze tudom hosszu evek munkaja meg ez az elete meg verseny meg kemenyen megdolgozott erte stb ( meg a tobbi sallang ami ilyenkor illik es tenyleg le a kalappal hogy ennyire elkotelezett ) en meg egy utolso kotsog vagyok de akkor is nagyon nem tetszik, egeszsegestol meg biztosan jo messze vanFejebe meg belecsuszva az a bohoc sapka hat...
Na megyek ranezek a hutore, biztos azert vagyok ilyen kis goreny mert mar orak ota nem ettem...
Assuming Control
-
Kidus
őstag
Kerdeseim vannak
Aki kirohog, arra atkot mondok es rarohasztom az osszes befottjetElegge osszevissza valtozik a munkarendem mostansag, van hogy 16 orat bent vagyok, van hogy delutan, maskor ejjel, mult heten pl. kozelebe sem kerultem annak, hogy normalisan kajaljak.
Ennek fenyeben gondoltam besegitek kis feherjevel.
Turkaltam foleg a GNC oldalan eleg sokat, es talaltam 1-2 jot, de miutan eddig nem nagyon kellett kiegeszites, nem vagyok tul jartas a temaban, regen is csak 1 sima egyszeru gnc proteinem volt es azt sem vittem tulzasba.
Ezt talaltam, szeretnem az okosokat kerdezni, hogy nekem ez jo lehet-e.
Meg edzes elottre ezt neztem, de az is lehet, hogy az "en szintemen" kar belem, vagy noknek minek....Kernek tanacsokat
Assuming Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest