- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
narancsnn
senior tag
-
brownus
veterán
-
shteer
titán
válasz
Casanova* #39494 üzenetére
csak ékezetlen, mobilról írtam
de csak hogy megnyugodj, megkerestem neked a legkorrektebb reakciót a linkelt baromságodra
-
Dicker
őstag
Mindig is bajban voltam vele. Volt már jobb formában is, de ha valahonnan vesztek izmot, akkor az onnan megy. Nem egyedi eset. Lassú fejlődés, gyors formaromlás...
Most utoljára az utolsó sorozatok, vetkőző sorozatok lettek, arra egész jól reagáltak. Főleg oldalemelésnél, és vállból nyomásnál. Gépeken ezt nem alkalmazom, csak szabad súlynál.drogery:
Éjjel olvastam, csak emlegetni kellett. Barmok.
A nagy követelmények, aztán még egy fegyver kibiztosítást se tudnak megcsinálni. -
Casanova*
veterán
-
nepszter1
addikt
nem nagyon javul a lábam már terhelem ugye , de nem nagyon tudok rálépni ötletek ? de nem is lila meg csak picit van feldagadva
-
Tulku
veterán
válasz
Dicker #39466 üzenetére
Ahogy làtom itt is vàllügyekkel van trobléma (mint nàlam) nagyon rà kell feküdnöm mert baromira zavar.
Kox polémiàhoz: Mindenki bevàllalàsànak megfelelően tol vagy nem tol, én pl az anyagiakon túl valami miatt soha nem fogok hgh-t hasznàlni mert olyan beavatkozàsnak tartom amit nem vesz be zavart elmém ( az màr csak hab a tortàn hogy pajzsmiri és inzulin is kell mellé naponta illetve 1500-1700 forintos egységàr) de megértem s nem ítélem el aki él vele...
-
jézusom
addikt
válasz
Hege1234 #39451 üzenetére
Szerény véleményem szerint biztos durvajó a vaximéz, de az izmok ebből semmit nem vesznek észre
Ha figyelmesen olvasol, kiderül, hogy valójában a dextróz hibája az, amikor a gyomrodban összeáll, fosol tőle...
De az, hogy az izmok jobban fejlődnek ilyen dizájner keményítőtől, nettó faszság.
Mindenki döntse el melyik CH-t bírja a gyomra.
Magam részéről jó a turmixba pufirízs+méz.. Méz még mindig olcsóbb, a gyomrom bírja, finom, és van benne pár mikronutriens.
-
Dicker
őstag
A bekerüléssel pont nem lenne gondom.
Olyan nagy kockázat nincsen abban se, persze egy nyolcadik kerületi munka az ajánlólevélben szépen mutat, és lehet bevinne bárkit ismeretség nélkül. Mondjuk az igaz, hogy a tek-ben meg még kisebb a kockázat, ott a szívleállásra van a legnagyobb, az is unalomban, meg a túladagolásra. Talán az országban még nem is volt tek-es haláleset, sőt még sérülés se, hacsak nem botlott meg a saját lábában valaki.
Sz.: Ez a bevágok egy autó elé, és mögé hatalmas kockázatok, meg a bekopogok csókolom megjöttünk a fiáért feladatok nem egy adrenalin bombák, de lehet nem is tetszene a munka. Sokat kell öltözködni, a taktikai felszerelésbe. Egyszer egy drága ismerősömre is mentek pár kisbusszal, de ott lazára vették, csak pólóban voltak, úgy elviselném én is... -
_NCT
addikt
válasz
Dicker #39470 üzenetére
Meg nem egyszerű oda bekerülni....
Van pár rendőr ismerősöm, nem is értem őket hogy tudják ennyiért elvállalni ezt az alja munkát... Megértem valahol őket is, mikor nem akarják kockáztatni az életüket havi ~100-ért....
Jó az ha van az embernek egy kis családi vállalkozása
-
Dicker
őstag
Elvállalnám, mert nyugodt munka háromszáztól induló fizetéssel, de kell hozzá három év utcai tapasztalat, akit más ugráltat, és állandóan bszogatják. Tisztek meg nem kellenek, de a három év oda is vonatkozik. Azt meg kihagyom. Annak idején utánajártam, mert lehetőségek között volt, de három év százezren élhetetlen, ezzel az életformával. Így lettem vállalkozó is többek között.
-
Tyer
őstag
válasz
God Vazzeg #39464 üzenetére
Mi a csoport???
-
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39440 üzenetére
HCG (Elírtam, de lényegében a kamu hgh-k nagy része ez.)
Ez a mostani (október) zsírosodó állag, szerintem 16-17-ig is elmegy tél végére:
Ez meg a strandszint, idei nyári 10-12 közé szokott esni:
Nem szívesen osztok meg képeket - egyrészt a munkám miatt is, és - ,mert beszélünk itt olyanról is, amiről nem kéne nyilvánosan, de most az egyszer kivételt tettem, és kitakartam az arcom. Innentől maximum lenyakazva teszek ki képet, bár elég langyos dolognak tartom mutogatni magunkat, főleg, ha ezt valaki 60 kilóval teszi, a halálom. (Ez alól kivétel egy összehasonlítás, ha el is értünk valami nagy változást, például fogyás/ jelentősebb növekedés.)
Radnix: Nem tudom már mennyibe fájt az a része, de abban az évben bőven hét számjegy volt a vége (többi csodával együtt), de csak egyessel kezdődött. Én bolti áron vettem, mert felkutattam a várost egy mélynövésű hajléktalan után, akinek felírták, így megbízható is volt, plusz olcsó is, és mindenki jól járt, én megnőttem, ő tb-t kapott, meg borravalót. Egy igazi Úriember vagyok!
Persze van olyan varázsital, aminek ampullája! millió közeli... De azt vegye, aki akarja.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
szőröscica #39463 üzenetére
Temegviszlát
(Neménvótam)
-
God Vazzeg
veterán
Facén a megfelelő csoportunkban közzé tettem a termünk oldalát, kéretik lájkolni, aki nem teszi, annak 28-asra szárad a felkarja
Én szótam
-
szőröscica
addikt
Hátaztam ma egy jót. Annyi meló volt az elmúlt egy hónapban, itt az év vége, karácsonyig nincs megállás.
Majd utána január laza lesz. -
Kleroo
veterán
válasz
enginev3.0 #39454 üzenetére
7500?
Az inkább olcsó, mint húdedrága. -
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #39454 üzenetére
melyik terem?
-
enginev3.0
félisten
Kezd picit elegem lenni a teremből
Nyáron, 30 fok, hanem több 1-2 fokkal ami bent van, egy légkondi, vagy megy vagy nem, bár így sem és úgy sem ér semmit
Egyre többen vagyunk - monopol helyzet - és ma is megyek a csigás géphez mellezni, felrakom az egyik felére ami kell, erre a tajparaszt nem megvárja, hogy mit akarok, esetleg Ne adj Isten megkérdezi, nem, ő felrakja magának ami neki kell, így inkább tovább álltam, majd kettőt csinált és elment onnan
Legtöbb géphez már sorszámot kell húzni
Az öltözőben csak az egyik csap működik - azért ha kettő van, illő lenne mindkettőnek mennie -
Van vagy 50 szekrény, erre ma azt mondja a csaj, hogy bocsi nincs egy kulcsom se, mondom mivan? Alig vannak kb 10-15en. Nézzem meg az egyik bérelt szekrényt hátha üres, ha nem akkor várnom kell.
3:50kor kelek, fél ötre érek haza, és kb 6ra jutok be a terembe, úgy hogy átbiciklizek a városon hidegben, és akkor még várjak egy szutyok szekrényre. Szerencsére üres volt az említett szekrény
A fél éve ugyan azok a zenék - mióta oda járok - amik szólnak, inkább mindenki fülhallgatóval jár, amit nagyon nem szeretek edzés közben, de pont leszarja a barom csaj, hogy senkit nem érdekel a drogos meg semmit mondó rap zene. 3-ból 1 csajszit lehet megkérni, ha épp ő van, hogy tegyen már be valamit esetleg amit még el is visel az ember öngyilkosság nélkülHavi 7.500Forintért, azért szerintem elvárhatna egy két dolgot az ember, értem hogy szinte egyedüli terem, csak két kicsi van ez mellett, és biztos örül hogy ilyen jó bevétele van, de pont ezért kéne tenni is valamit, hogy valami prémium érzése legyen az embernek ha bemegy, hogy tudja, hogy a majd 8 ezer forintért azért kiszolgálják kellően
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #39435 üzenetére
jogos -
Hege1234
addikt
edzés utánra használ valaki
Waxy maize-t ?jót és rosszat is lehet róla olvasni
szerintetek ? -
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Látom Dani82 kapott egy kis eltiltást
Fehérjét fog valaki rendelni mp-től? -
adam_
senior tag
Az edzésre kerékpárral elmenni, és annak végeztével kerékpárral hazajönni, ami kb. 15-15 perces tekerést vesz igénybe, mennyire jó / hasznos az izomépítés szempontjából?
-
deniro2
senior tag
válasz
KoVee84 #39424 üzenetére
ja, ezeket most éppen jobbnak mondják, de ugyanúgy underground labosak, semmi garancia nincs rá, hogy tartják a minőségüket, ráadásul maga a minőségük megítélése is csak szubjektív felhasználói összehasonlításokból származik, azt, hogy mennyi bennük a szemét, senki nem tudja...
A divatos szemes cuccok (stana, meta, tbol, etc) hatását simán lehet hozni prohormonokkal (esetenként metil csoport nélkül is), amiket legális cégek gyártanak, ellenőrizhető körülmények között, ráadásul, ha más nem is, de Patrick Arnold (a ph-k kvázi atyja) rendszeresen vizsgálja a minőségüket. Pl. a Shredded Labs Hexadrone-ja és M1-e bukott is nála a közelmúltban, elöbbi 70%-os hatóanyag tartalommal, utóbbi DHEA-val és a gyártó vissza is fizette a pénzt annak, aki visszaküldte a cuccát...
Árakban is jobban állnak a prohormonok, ráadásul a legtöbb shopban tudsz vásárolni paypallel és reklamálhatsz, ha valami gondod van...
Nyilván, aki komolyan akar kokszolni, az nem prohormonokkal szórakozik, hanem magába szúrja amit gondol és vállalja, hogy ukrán pincékben kotyvasztott valamivel a seggében éli az életét, de szerintem itt a többség nem ezen a pályán játszik -
_NCT
addikt
1.5 adag Assault ATTA! 4 óra alvás után elég faszán ment az edzés, 1.5 óra végére igaz így is elfáradtam mint a fos, de jóvót. Csak jó valamire ez a szar.....
-
törölt tag
válasz
Miamiquake #39437 üzenetére
Amint a példa is mutatja, ettől izmos lehetsz.
-
kolosanyi
veterán
válasz
MERTHARCOSOKVAGYUNKSPÁRTAVAN!
-
Radnix
senior tag
válasz
mert hc vazze
-
Miamiquake
aktív tag
Fontos kérdésem lenne: Miért kell dobálni a súlyt, és üvölteni edzés közben??? MiÉrT?
-
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39432 üzenetére
131, 13-4%-al.
Naturálon.
Most 120 vagyok 15-el. De télre belefér. Már csak a metroszexuális strandformát hozom egy diétával tavasszal.
Kép kellene? -
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39430 üzenetére
Egy megbízható, és max pár darab hgh kerül ennyibe, amit írtál, ami mondjuk nem csak át van matricázva hgc-ről. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen újdonságok vannak, meg mennyiért. Még a génjeidet is átírják. Lehetsz dagadt, vagy vékony, még melleket is kérhet bárki, minden kinő.
Nálam a Genotropin volt a plafon, ameddig elmentem. Aztán abbahagytam mindent rá egy évre, (ami nem scitec) és nem estem össze, csak szimpla 8-9 kilót vesztettem, de így is megálltam 120-nál. Úgy látszik az kényelmes a szervezetemnek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Radnix #39429 üzenetére
az is csak itt nem
az a durva hogy sokan fel sem tudják fogni hogy mennyi kokszot bevernek azok akik amatőr szinten komolyabb versenyeredményeket érnek el. a komolyabb alatt mondjuk már egy szuperbadi 5ik hely is értendő. ehhez képest egy sima qra kb egy lepkefinggal van egy szinten. közben meg Misi ugyanúgy el van könyvelve kogszosnak stb. pedig igazából God is naturálnak tekinthető az amatőr versenyzőkhöz képest.
de amikor azt nézzük hogy ki izmos akkor azt a Kathi Bélától számítjuk felfelé
ezért is van az hogy januárban azzal kezdődik minden év hogy na majd idén kigyúrjuk magunkat, de sosem leszünk izmosak, mert nem baxunk magunkba 2-5 millió ft kogszot évenként
sőt még az egész topic se tolt be annyit az elmúlt ~7-8 évben mióta ide írogatok -
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39428 üzenetére
De ami az erőt illeti azért nem
-
xcds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #39426 üzenetére
Én kérek elnézést.
Akkor viszont megnyerted a genetikai lottót.
-
xcds
őstag
válasz
GyurosAki #39422 üzenetére
Pedig tök jól leírtad, hogy működik.
Annyi a titka, hogy aki olyan izmos, mint Bá meg egy-két ember itt, az rendszeresen tol vmit. Tehát egy kúrának nem sok értelme van. Koksz nélkül is lehet izmosnak lenni, amennyire az ember genetikája engedi.Van aki koksz nélkül izmosabb lesz, mint más koksszal, de két különböző embert és genetikát nem lehet összehasonlítani.
-
deniro2
senior tag
válasz
KoVee84 #39421 üzenetére
Ha már szemes cuccoknál tartunk, írjál már légyszi pár márkát, amiről úgy gondolod, hogy tuti az van benne és olyan mennyiségben, mint a dobozon feltüntetett...
Csak kíváncsi vagyok, mert én egyet sem ismerek, amiről az idevágó fórumokon egyértelműen pozitív a vélemény lenne... -
GyurosAki
tag
válasz
KoVee84 #39421 üzenetére
Megint érik a goksztéma. A jelen állás azt mutatja, hogy csak akkor leszel izmos ha szúrod magad. Ha nem akkor nem. Ha abbahagyod, összeesel és megint nem vagy izmos. Viszont sokan mondják, hogy a kúra után úgymond továbbmennek a "lendülettel". Értem én, hogy visszaesés tapasztalható a kúra után de ha normálisan, körültekintően levezetünk, akkor nem hiszem el, hogy 1-2 hónapon belül ugyan úgy néznénk ki mint a kúra előtt. Most az, hogy genetika meg ki hogy reagál mire azt hagyjuk ki ebből.
Valamikor még BÁ írta, hogy meg vagyunk vezetve. Lehet erre gondolt... -
KoVee84
senior tag
válasz
Radnix #39418 üzenetére
De most nem? Nagyjából ugyanazt érzem ezekkel a külföldön kapható cuccokkal kapcsolatban, mint annó a C listás kábszerekkel. Aki izmosodni akar, az koxolni fog, aki meg naturálba tolja, az semmihez sem nyúl.
A kettő közötti dolgot meg én szimplán csak buziskodásnak hívom! -
Sholom
tag
Sziasztok. Brownie ízesítésü fehérje létezik? Melyik gyártónál? Asszony ivott valahol, bejött neki de nem találjuk hogy melyik márka lehet
-
GyurosAki
tag
válasz
BÁ Nutrition #39410 üzenetére
BÁ: [Link]
"Érdemes még megemlíteni, hogy a turinabol használata során a véralvadás lelassul (fibrinolitikus tulajdonság), az esetleges vérzések hosszabb ideig tartanak a szer használata alatt."
Ez vajon vonatkozhat a halora is?
KoVee, az a baj, hogy mindenki azt mondja, hogy ez jó helyről van... -
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39410 üzenetére
Az imént linkeltem... Tudod, ha ilyen piros színű szövegre kattintasz, akkor elvileg megnyílik egy másik oldal...
Typically halodrol is made from Oral Turinabol using reducing agents such as sodium borohydride. The reaction method determines the ratio of isomers produced – which can be anywhere from 50:50 to 95:5 in favour of the 3b-ol.
This 3-hydroxyl is intended to be metabolised by the body back to a 3-ketone; h-drol is taken as a “prohormone” (precursor) to Oral Turinabol.MMA87: ja, klónról van szó, gáspáros halot akkor sem szednék, ha még lehetne kapni, mert 8 éve nem gyártják, így a szavatossága elég kérdéses lenne...
-
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #39404 üzenetére
Majd elválik... Leírások alapján jó, a turinabol prekurzora, kb. azt lehet várni 100mg halotól, mint 50-60mg turinaboltól...
MMA87 Nem teljesen értelek... Egy rakás terméket lehet kapni ezzel a hatóanyaggal, nyilván nincs 100%-os biztosíték semmire,. A review-k jók ennél a cuccnál meg a gyártónál is.
-
Hege1234
addikt
-
Radnix
senior tag
Ma rendel Dani baratunk: myproteinorder@gmail.com ide irjatok neki
-
KoVee84
senior tag
Délután feltolok egy új listát az fb-s csoportba. Tele karácsonyi ajándéknak tökéletes dolgokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W