Hirdetés
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
KoVee84 #38476 üzenetére
Lusta vagyok belenézni a kutatásba, így tőled kérdezem: Ezek az emberek mind teljesen edzetlenek voltak a kísérlet előtt, igaz? Azért a második meglepő, bár ha számítsába vesszük azt, hogy egy átlagos nő és férfi között milyen izomtömeg különbség van, pedig talán nincs is ekkora tesztoszteron szint különbség, mint mondjuk egy natúr vs heti 600mg tesztós delikvens között.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #38496 üzenetére
Azért lesz majd nyitás előtti topiktali?
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #38491 üzenetére
Mond, hogy hülyéskedsz...
-
Woodslave
félisten
válasz
inkább azt mondd mikor mehetünk ingyen edzeni meg fehérjét inni utána.
Deniro: mostanában a DEXA-t istenítik ilyen téren.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
-
God Vazzeg
veterán
válasz
KoVee84 #38476 üzenetére
Egyik ismerősöm kutyája mindig is csont és bőr volt, aztán bekapkodott 200 szem danabolt, és vagy 10kg-al nehezebb lett, és szemmel láthatóan izmosabb is lett. Edzés nélkül. Kérdés mennyire maradandó ez, mivel ugye nem az adaptáció következtében épült fel az izom. Neki hamar lement, 3-4 hónap múlva úgy nézett ki mint előtte
-
Sztbeni
őstag
válasz
wertigo1984 #38478 üzenetére
jó dolog a marhafehérje? Jobb mint a tejsavó?
-
KoVee84
senior tag
Most kaptam:
Egy érdekes kutatás eredménye a szteroid használatáról.
Négy csoportra osztottak 40 embert:
1. nincs edzés, nincs szteroid
2. nincs edzés, van szteroid
3. van edzés, nincs szteroid
4. van edzés, van szteroid
(szteroid=600mg tesztoszteron injekció hetente)Eredmények 10 hét után (tiszta izomtömeg növekedés - azonos étkezés mellett):
1. csoport: 0 kg
2. csoport: 3.17 kg
3. csoport: 1.8 kg
4. csoport: 6.35 kgAz igazán érdekes, hogy a szteroidot használók edzés nélkül is több izmot építettek, mint az edzők, de nem kokszolók.
A másik érdekesség, hogy havonta tisztán átlagban 0.72 kg tiszta izmot lehet építeni egy hónap alatt (3. csoport eredménye alapján): Ha ennél többet hízol, akkor az valószínűleg nem izomban jött fel... Vagy nem 3. csoportba tartozol
-
kolosanyi
veterán
Talán valakinek hasznos lesz: súlyzós/gépes gyakorlatok saját súlyos megfelelői.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #38470 üzenetére
többféle választ is találtam,azért kérdeztem
-
törölt tag
válasz
rgyorgy #38457 üzenetére
Nem tudom mi van velem, én full szarul vagyok tőle. Magas vérnyomás, fáj a fejem, hányinger. Pow3rdből simán lement 10-12g, nem volt semmi hasonló, ebből meg nem iszok egy egész adagot és kész vagyok. Még kísérletezek vele, aztán ha sehogy nem jó akkor megválok tőle. Viszont edzés közben nem vagyok fáradt, jól durranok és kegyetlen agy-izom kapcsolat van.
-
_NCT
addikt
válasz
rgyorgy #38457 üzenetére
Proteinbuilder Mammut 2.-ben. Nem mondom h nincs olcsóbb bolt,de elfogadják a SZÉP kártyát és a Bözsit is, ezért járok ide.
Mondjuk a sárga kapszulás oldaltól minden olcsóbb....
xcds: gondoltam h nem altatónak fogom használni, úgy értettem h kíváncsi leszek a hatására, hogy ettől is fog-e fájni a fejem, felb*ssza e az egekig a vérnyomásom, lesz-e hányingerem stb.... Pow3rd-től kb ezek voltak.
-
Sztbeni
őstag
válasz
Coccolino_O #38453 üzenetére
Ez miért hülye kérdés? Vagy talán te egy különleges faj vagy, akinek nincs szüksége D-vitaminra?
-
Sztbeni
őstag
A Scitec D3-ból egy nap hányat kell bevenni?
-
_NCT
addikt
Indulhat a gogszparádé, megjött a jézuska
Sajna a poros (proteines) vödör meg a kreatin lemaradt....
Sokan dícsérték itt az Assault-ot, igaz h k*rva drágának találtam, de adok neki egy esélyt, remélem beválik....
Teszto fokozó meg kiderül...Külföldi fórumon dícsérték, itthoniakon nem sok infót találtam róla....
-
Dexar007
veterán
Ez is meg lett fejtve..
Alkohol.: diéta
Fű.: tömegnövelés
-
Tyer
őstag
Egy két témához itt:
kolosanyi: Bioptron +1! (a fénynek igenis van hatása a szervezetre...orvosok is elismerik)
Yeffy DJ:Vitamin: D vitamin mindenképp jó lehet. Én jelenleg C és D vitamint tolok.
C-t a BioTech-es 250 darabost Anyával igy a télen leküldjük, kitart majd kb márciusig. (1000mg/nap. Ez az ajánlott)
D-böl is Biotech-est tolok, de abból napi 2000 NE kell.
Meg most fejeztem be egy izületvédő kurát. DM-es glükozamin + MSM- et toltam. Érezhetően javult... -
Dicker
őstag
A meleg, és hideg változtatása fokozza a vérkeringést.
Egyébként ilyen warmachine meg assault helyett toljatok kokaint, az pörget igazán.
Amúgy rengeteg sportoló él valamilyen droggal, csak nem élvezetként. Még pár éve a hobbigyúrosok is a kis amfetamintól voltak kemények. -
hrvp
aktív tag
válasz
G.Ogre #38409 üzenetére
Melegítés fokozza a vérkeringést? Akkor én ha edzés után beülök a jeges kádba, akkor úgy reagál a testem a hirtelen ingerre, hogy lelassul a vérkeringésem? Viszont ha meleg vízbe ülök akkor fokozza?
Alkoholra meg annyit, hogy vannak sportolók, akik isznak, sőt olyan is aki cigizik, attól, hogy eredményes sportoló még nem feltétlenül lesz okos. Marihuánával viszont jópáran buktak már le és sportolóként nem is éppen mint élvezeti cikk használták. Növeli az étvágyat, jobban alszanak tőle, nem stresszelnek, hatékony antioxidáns stb.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984 #38428 üzenetére
persze, azt tudom, h bajom nem lesz tőle, ahogy akár a kreától, bcaa-tól, meg minden ökörségtől, csak épp lóvém nincs rá.
ezért érdekelne, hogy mennyire érdemes, főleg télen? eddig elvoltam nélküle, bár néha fáradtka vagyok.nem vagyok erős, de köszi. messze van az még.
sok sikert, de én ezeknek nem feltétlen látom előnyét.
egyél,igyál, rágózzja nem
egyél (nem túlzottan, de azért) kalória és fehérjedús ételeket, edzz keményen, pihenj. meg dugj, ha tudsz
én ezeket csinálom évek óta. csak az uccsó kevés -
kolosanyi
veterán
válasz
megint én #38429 üzenetére
Nekem volt olyan strandröpi tornám, hogy a párom (nem úgy, strandröpiben párosával indul az ember) és én megnéztük a büfé kínálatát. A negyedik pálesz után mondták, hogy előrehozták a meccsünk és azonnal mennünk kell játszani. Nos az első szettben a labdát nem találtuk el, de vicces volt. Aztán végül nyertünk, de máig nem tudom hogyan. Lehet a másik páros még részegebb volt...
-
megint én
őstag
válasz
God Vazzeg #38426 üzenetére
akkor ma úgy megyek le, hogy a BCAA-t páleszban oldom föl, mert vízben úgyis szarul oldódik.
-
wertigo1984
őstag
Elso mondatodra +1
Neked: szerintem nyugodtan mehet a multivitamin, bajod nem szarmazhat belole. (danke a facen a javitast a kepet illetoen
)
Decemberben kezdek egy ujabb krea kurat, hogy eros legyek mint Te.Ijk nalam egy uveg konyakot es 2 liter Fanta-t jelent, de ilyen szerencsere 1 evben talan 1szer ha elofordul. Olyankor megfogadom, hogy tobbet soha nem iszom. Nem is...csak 1 ev mulva.
-
Dexar007
veterán
válasz
God Vazzeg #38426 üzenetére
De látod nem is lettél izmos..
-
megint én
őstag
Én diétához fogok pupákolni, de pipából, dohány nélkül, mert akár milyen fúrcsa, én, ha mértékkel tépek, engem pörget, és nem vagyok éhes tőle.
Az alkoholtól meg nem tartok, mert az ritka nálam. De másnapos se szoktam lenni. Köszi a helpeket! -
Radnix
senior tag
válasz
megint én #38417 üzenetére
Mielőtt belekavarodsz a sok sok cikkbe, tanulmányba: Egy héten egyszer simán belefér egy piás este, észrevehető hátrányod nem származik majd belőle, kivéve ha jön a másnap, mert akkor 1 nap edzés és rendes kaja nélkül garantált
Szóval a másnapot kell elkerülni, amire a legjobb módszer: sok vizet is kell inni a pia mellé.Zözi: Az is belefér néhanapján, ha nem diétázol. Diéta alatt viszont maximum csalónapon tolnám.
-
megint én
őstag
Azt nem tudjátok, hogy milyen hatással van az alkohol a fehérjeszintézisre? Illetve a THC. Mert a bulilderen annyit írnak róla, hogy az kábítószer, és ezért biztos rossz dolog, de ez nekem nem elég tudományos.
-
Morris
veterán
válasz
God Vazzeg #38407 üzenetére
Nem értek hozzá, nem csináltam még. Általában örülök amikor izomlázam van! Jó érzés!
Így én semmi "vudut" nem használok, hogy csökkenjen a fájdalom! -
-
kolosanyi
veterán
Izomláz témához: Nekem a Bioptron lámpa nagyon bejött. Gyerekkorom óta megvan, szüleim a gyulladáscsökkentő hatása miatt vették (sokat voltam beteg, állandóan begyulladt arcüreggel), eleinte nem hittem benne, vuduzásnak tűnt, de tényleg van benne valami. Szerintem gyorsítja a regenerálódást. Sérüléseknél is szoktam alkalmazni, nem egy országost játszottam végig anno úgy, hogy 2-3 héttel előtte szétment a bokám (érdekes, hogy vagy 3 ilyen volt, mindig pont a döntő előtt). Normál esetben lassabban jön helyre egy részleges szakadás, de a lámpa, a Pasta Cool, illetve a nap közbeni pihentetés, illetve nadálytővel kenegetés mindig bevált.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
G.Ogre #38409 üzenetére
Nekem a jegelés jobban bejött, biztos ufo vagyok
Próbáltam húzódást melegíteni már, de másnapra sokkal rosszabb lett. Barátnőm ápolónő, ő is a jegelést ajánlja, de elhiszem hogy bizonyos esetekben működhet a melegítés, de ha nagyobb baj van, húzódás vagy gyulladás, nem célszerű. De kinek mi..
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
Melegítünk, mivel csökkenti a fájdalmat, és a fokozott vérkeringés javítja a regenerálódást. A jegelés egy gyors megoldás arra a helyzetre, amikor azonnal folytatni akarja valaki azt a tevékenységet, ami a sérülést okozta
nem túl okos dolog, a szervezet mindenképp le fogja korlátozni az adott terület használatát, mondjuk egy akkora fájdalommal, ami lehetetlenné teszi majd egy izom, vagy pl. teljes végtag használatát.
Egy olyan sportolónál, aki versenyen van, és tétje van annak, hogy ki tud-e menni következő gyakorlatra, vagy folytatja-e a meccset, nyilván jegelni fognak. De egy rekreációs céllal edző ember - és ide tartozik az is, aki nagyon hc módon edz, de csak a saját örömére - jobban teszi, ha hallgat a teste által generált figyelmeztető jelekre. Izomlázra pihenés+minőségi étrend a legjobb megoldás. -
csiben1
tag
válasz
Egy "kis kardiós átmozgatás" alatt mit értesz? Edzés után? Mennyit? C vitaminra kitérve most napi1500mg-ot tolok, de azért ez még messze van a tetemes mennyiségtől
-
Morris
veterán
válasz
csiben1 #38405 üzenetére
Szerintem ezért:
az izomláz eredete nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Ennek eredményeképp érthető, hogy mind a bemelegítés, mind a nyújtógyakorlatok hatástalanok az izomlázzal szemben, mivel az az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be. Következésképp az edzés utáni masszázs és nyújtás csak ront a helyzeten, mivel a már elszakadt rostokat még jobban izgatják.
A fájdalmas góc melegvizes borogatása, illetve a szaunázás jót tesz az izomláznak, mert a meleg hatására javul az izom vérkeringése és így gyorsul az izomrostok regenerációja.
forrás: wiki
-
csiben1
tag
Egy kérdés. Miért van az, hogy 1 év edzés után is minden edzés másnapján a célizomban ugyanolyan izomláz van, mintha elsőnek edzettem volna...
Sokan mondják, hogy az izomláz csak az első edzések velejárója és hozzászokik az izomzat a munkához, de nálam ez valahogy nem sikerült
Kajára odafigyelek inkább több mint kevesebb sikerrel, multivitamint is szedek.
-
Dani82
senior tag
Van 1x5kg Csokis Impact Whey, aminek nincs gazdája. Valaki nem akarja beépíteni a testébe?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Politika
- Fűnyíró topik
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest