- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Cseszétek meg lehet jó lesz megint a körzeti dokival jóban lenni és felírja támogatásra.
Több íz van belőle.
100 ml átlagos tápértéke: Nettó térfogat: 4 x 200 ml (4 x 300 kcal/1260 kJ)
4 x 20 g fehérjeEnergia 630 kJ (150 kcal)
Fehérje (27 kJ%) 10,0 g
Szénhidrát (33 kJ%) 12,4 g
ebből:
- cukrok 6,9 g
- laktóz ≤ 0,4 g
Zsír (40 kJ%) 6,7 g
ebből:
- telített zsírsavak 0,6 g
- egyszeresen telítetlen zsírsavak 4,9 g
- többszörösen telítetlen zsírsavak 1,2 g
Élelmi rost (0 kJ%) 0 g
Víz 79 ml
Ozmolaritás 380 mosmol/l
Vitaminok és egyéb tápanyagok:
C-vitamin 18,8 mg
Niacin 3,75 mg
E-vitamin 3,75 mg
Pantoténsav 1,5 mg
B2-vitamin 0,4 mg
B6-vitamin 0,43 mg
β-karotin 375 µg
B1-vitamin 0,3 mg
A-vitamin 150 µg
Folsav 62,5 µg
K1-vitamin 21 µg
Biotin 9,4 µg
D3-vitamin 2,5 µg
B12-vitamin 0,75 µg
Ásványi anyagok és nyomelemek
Kalcium 205 mg/5,1 mmol
Kálium 130 mg/3,3 mmol
Foszfor 120 mg/3,9 mmol
Klorid 73 mg/2,1 mmol
Nátrium 50 mg/2,2 mmol
Magnézium 28 mg/1,2 mmol
Vas 2,5 mg
Cink 2,0 mg
Mangán 0,5 mg
Réz 375 μg
Fluor 0,25 mg
Jód 37,5 μg
Molibdén 18,8 μg
Szelén 13,5 μg
Króm 12,5 μg
Víz 79 ml
Ozmolaritás 380 mosmol/lDe Facén a Gyógyászati segédeszközök csere-bere, felajánlások topikban is hozzá lehet jutni:
-
TomDeNemm
csendes tag
Bunny instájáról már megtanultam ,hogy kell inni a Pwo-t: pohár a fagyóba, víz a hűtőbe. bár sajnos a tökéletes receptet később tudtam meg, még vissza is kell rakni majd a poharat bekeverve
-
F34R
nagyúr
Tenyleg ha mar preworkout cucc, Ami-No Xpress koffein nelkul probalta mar valaki?
-
TomDeNemm
csendes tag
Visszatérve a pár hete említett pre-workout témára, hétfőn ittam fél adag Thor-t (elvileg 150mg koffein/fél adag), most jelenleg edzés után vagyok, bevettem 1 koffein kapszulát (100mg, Scitec), de ha kettőt vettem volna be se lenne jelentős, ellenben egy fél adag Thor úgy fejbe vág, hogy ha nem kezdek el edzeni szinte rosszul érzem magam. Nem elsőnek iszom ezeket, minden hét így telik általában, de kizártnak gondolnám, hogy csak a koffein miatt ütősebb egy pre-workout, mivel múltkor megittam 1 hell-t és attól se éreztem úgy mond azt ,mint egy edzés előttitől
-
eihwaz
tag
válasz
aelod #175782 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
A növényi fehérjéknél ugyanúgy szerepel ez:Allergén infó:
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.Ez van a marhánál is. Így ha ezt figyelembe veszem akkor nincs is olyan fehérje a piacon amit tudnék inni?
-
eihwaz
tag
Uraim!
Mint a korábbi hozzászólásomban írtam étel intolerancia miatt keresek marha fehérjét.
Átnéztem a piacot és úgy döntöttem, hogy nem az Amix Anabolic Monster Beef mellett döntök, mert van benne egy Nitro Shot komplex és a lehető legjobban kímélni kell a gyomromat.A kérdésem az lenne, hogy a Scitec és a Biotech marhafehérjéinél szerintetek kell foglalkozni azzal, hogy olyan gyárban készülnek, ahol feldolgoznak tojást, tejet, búzát stb....?
Egészségügyi beavatkozás miatt kérték, hogy tojást, tejet és a glutént kerüljem. Tartalmazhat ezekből szerintetek bármit?
Köszi!
-
aelod
veterán
Pure gold fehérje shakerben is jó. Nem csomósodik jól oldódik 50g is 3-4 deci vízben.
-
Janaboy
veterán
Ha valaki szereti turmixolva inni a fehérjét, de nem szeretne nagy turmixot használni, akkor tudom ajánlni a Blendjet 2-t (22eFt - tudom nem olcsó).
Picit nagyobb mint egy shaker (magasabb, de nem szélesebb), viszont persze attól nehezebb.
Ugyan még csak pár napja használom, de nagyon minőségi és nagyon jól felveri a fehérjét (Pure Gold).
Akkus a cucc és nagyon könnyű tisztán tartani -
aelod
veterán
Na megvolt az első adag pure gold olcsó fehérje teszt.
Chocolate haselnut íz, nagyon finom. Állagra ugyan az mint a sima whey protein. -
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
Találtam a kamrában egy bontott fehérjeport,3 kg,majdnem tele van.
Fogalmam sincs miért nem használtam el régebben.
A lényeg az,hogy februárban lejárt a szavatossága,elég régen bonthattam már fel.
Szerintetek el lehet még fogyasztani,vagy dobjam ki? -
S e t h
nagyúr
válasz
headhunter #175764 üzenetére
Köszi, van egy kis differencia közte és Ronny között.
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Sajnos egy intolerancia teszten kiderült, hogy
- tej
- tojás
- gluténérzékeny vagyok, így sajnos a tejsavó fehérje mehet a kukába.
Elkezdtem nézegetni a marha fehérje porokat. A kérdésem az lenne, hogy van a topicban ajánlott termék?
Eddig ezeket találtam:
- 100% HYDROLYZED BEEF ISOLATE PEPTIDES
- MONSTER BEEF PROTEIN
- 100% BEEF PROTEIN
- YAMAMOTO ULTRA BEEF PROTEIN
- Amix Hydro Beef
- SAN 100% PURE TITANIUM BEEFvagy esetleg más?
Carnivorról nem igazán olvasok jókat, azért nem vettem fel a listára. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Project: A #175765 üzenetére
"A hölgy inkább belső combból való fogyásra és fenék formásításra használni a gépet"
Csak a csalódások elkerülése érdekében: Nincs olyan, hogy adott területre ráedzve majd onnan fog fogyni a zsír. A zsírt kalóriadeficittel fogja tudni leadni, de ha egyébként más területeken nem gond a zsírréteg, akkor valószínűleg egyszerűen ilyen a genetikája, ezt is meg kell tanulni elfogadni. Mindenkinél vannak ilyen neuralgikus pontok, férfiaknak és nőknek egyaránt, ahova a szervezet jobban szeret zsírt raktározni és a zsír leadásakor innen fog legutoljára eltűnni, ehhez türelem kell.
A többi részéhez meg: Én is a szabad súlyokat (+ pad) mondanám a gép helyett, kiegészítve saját testsúlyos gyakorlatokkal, könnyebb is rendet tartani velük otthon, olcsóbb is és sokkal sokoldalúbb. Egy teremben sem tudsz minden igényt lefedni egyetlen géppel, akkor sem ha variálható többféle gyakorlathoz. -
válasz
Balról a hatodik ikon ami egy gémkapocs-szerűt szimbolizál, na azzal tudsz linket beszúrni, kb. 2mp az egész és olvashatóbb a hsz-ed. Szívesen
-
tibcsi0407
félisten
válasz
headhunter #175764 üzenetére
Nagyon bírom a palit!
-
marked one94
őstag
válasz
Inkább vegyél egy padot meg kezisulyzokat meg egy kettlebelt es fele ennyiből meglesz es több mindent is meglehet veluk edzeni.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Hát a gyúrósok közé nem igazán tartozom, de hátha tudtok segíteni.
Hölgynek és persze jó magamnak keresek edzőgépet.
A hölgy inkább belső combból való fogyásra és fenék formásításra használni a gépet, jómagam pedig erősítésre.
Nyílván fenékre ez egyáltalán nem jó, de esetleg belső combra?A kijelölt gép a következő:
https://www.decathlon.hu/p/rogzitett-mozgasu-edzogep-testepiteshez-home-gym-compact/_/R-p-178181?mc=8484134Előre is köszönöm a segítségeteket.
Köszi.
-
headhunter
addikt
EXKLUZÍV: DORIAN YATES, 6X MR. OLYMPIA / THE DORIAN YATES STORY...
"... 2022. júl. 14. Rendhagyó és inspiráló beszélgetés egy nem hétköznapi életútról: a hatszoros Mr. Olympia győztes, Dorian Yates volt Palik Laci vendége. A testépítés élő legendája elmondta hogyan lett fiatalon egy birminghami banda tagja és elárulta milyen fordulópontok voltak az életében. Kitartását és erejét tökéletesen leírja, hogy karrierjének legfontosabb versenyét olyan sérüléssel nyerte meg, ami akár profi pályafutásának végét is jelenthette volna..." -
BUZZLGHTYR
senior tag
38k volt nyiregyen a cutlerba az 5kg os 100% whey protein, en vettem egyet, lehet jovoheten is veszek megegyet. Ha valaki lakik errefele es ugygondolja hogy az jo ar, vegyen
de szerintem best buy, shop builderen 42k, es gondolom meg postakoltseg is van
-
F34R
nagyúr
Sracok, lanyok mi a legolcsobb hasznalhato digitalis merleg meresre?
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #175740 üzenetére
hehe, benéztem, hátha jönnek már a tippek az új idők szelének megfelelő gyúrós kajákról.
konkrétan több mint duplájába kerül már minden, amit én enni szoktam. a villanyszámlám meg egy laza 20 ezerrel lesz magasabb havonta, ha úgy lesz, ahogy tegnap előadták. szóval jöhetnek a tippek. a küszöbnek vajon milyenek lehetnek a makrói?
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #175744 üzenetére
Nyugi itt senki nem testépítő
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
HUTCHDB #175731 üzenetére
Valószínűleg kilógok itt a sorból, mert nem vagyok testépítő (hobbiból sem), meg én inkább a egy adott kalória tartományban tartom magam, aminek a lényege, hogy nem tömegelés-diétázás ciklusokat váltogatok.
Igazából Jeremy Ethier videóban jött elő egyre többször a téma (biztosan máshol is, csak egy időben őt néztem gyakran), hogy a kezdők és/vagy skinny fat testalkattal rendelkezők könnyen tudnak egyszerre izmot építeni és zsírt veszíteni (vagy azt egy szinten tartani), ez hosszabb távon is fenntartható, de egy kb 200 kalóriás sávon belül kell maradni. Szóval nagyon számolgatós.
Lesz egy pont (a genetikai határok látóhatáron belülre kerülésével), amikor az izomépítést ez már lassítja, de ez legyen majd a gondom, ha odaérek, éveim vannak még addig. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aelod #175730 üzenetére
Emberfüggő kinek-mennyi a kényelmes, meg hát ki-mennyit mozog a gyurmázás mellett, milyen az anyagcseréje, stb.
Van egy haverom, olyan mint egy pálcika ember, napi 5 ezer kalória simán benéz nála, de nem tud ennyitől sem hízni. Mondjuk ő tolja rendesen az "eat-shit-repeat'" körforgást. Amikor átjön baráti összejövetelek alkalmával, akkor két dolog biztos: Pár óra leforgása alatt kizabál a vagyonomból és legalább kétszer elmegy trónolni. -
aelod
veterán
válasz
HUTCHDB #175739 üzenetére
A burgonya adja a legnagyobb teltség érzetet. Ez tény. Nem ezzel vitáztam csak azzal a kijelentéssel, hogy ezt kell enni ha diétát tartani akarod. Sok ember nem eheti, van aki nem szereti stb. erre akartam kilyukadni.
..de most megoldották sok ember diétáját a télre...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
aelod #175737 üzenetére
Nekem (és számtalan más embernek is) a burgonya és a kenyér olyan teltsegerzetet ad, amivel simán bírom a diétát. A te szavaiddal elve megszünteti az ehségérzetet.
Régen a “rizssaláta” utan éreztem, hogy koplalnom kell, ha tartani akarom a diétát.
Ugyanez volt a zabpehelynél is, pedig az elég magas rost tartalmú étel.
A magas rost önmagában az étel utáni vágyakozást nem fogja csillapítani, kvázi ehetek bármennyi salátát, uborkát, be fogok csalni.
A diéta nem könnyű műfaj, pláne annak, akinek nincs (már) izomtomege, mivel nagyon alacsonyan kell tartani a kalória mennyiséget. -
Xelo
addikt
válasz
AsakuraDave #175732 üzenetére
en 60-70% koze tippelnem a valos teljeserteku feherjetartalmat, szerintem ar/ertek aranyban kb azon a szinten lehet mint a sima 7500ftos valtozat. ketlem hogy minosegre/izre rossz lenne a "compact", de Elod majd velemenyezi ha kostolta.
en csak azon egtem ki kicsit hogy magyar cegek kozul kb a puregold volt egyetlen aki felszolalt az amino spiking ellen, erre inflacio miatt ok is kihozzak az "atveros" proteint.
-
aelod
veterán
válasz
HUTCHDB #175731 üzenetére
“fogyokurakor” meg kenyér, tortilla, krumpli kell, hogy eltelitsen.
Ez azét nem így van.
Ilyen nincs, hogy kell. Ez olyan abszolútum mint, hogy mindenkinek guggolni kell ha lábat akar.
#175732AsakuraDave
Ne akarj. Kb most ez a legjobb deal. Ma jön meg a cucc majd írok milyen. -
AsakuraDave
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Stauffenberg #175720 üzenetére
Már itt is írtam egyszer, de most ismét. Saját tapasztalatom az, hogy tomegnovelesnél rizs és tészta az, amivel hozható a kalória igény, (plusz 100 minőségi rostos le) “fogyokurakor” meg kenyér, tortilla, krumpli kell, hogy eltelitsen.
-
aelod
veterán
válasz
Nálam van, hogy belenyal a mutató a 4e kalóriába is. Nem feltétlen okoz gondot.
-
Vitee
aktív tag
válasz
aleister #175726 üzenetére
Van amelyik szotyit a hejjal egyutt irjak ra, marmint a tomeget. Igy ha irkalod Yazioba vagy ilyesmi, hej nelkul kell beirni a tomeget, mert ott ugye ugy szerepel.
Egyebkent mar tobbszor lemertem mert kivancsi voltam mint te, a 60gr-os csomag szotyibol olyan 30-35 gramm volt a hej, neha tobb mint maga a mag, de az lehet a nyal miatt
Egyebkent fele-fele az arany kb. Az ugy teljesen oke.
Szoval a te 200 grammod volt 100gr mag. -
aleister
veterán
válasz
Stauffenberg #175722 üzenetére
Ez alapján 100g kb 502 kcal. Szóval akár reális is lehet az előzőben linkelt sparos egybeszotyi. Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva. Oké, hogy 3-3.5 óra alatt fogyott el, de akkor is egy teljes étkezés kalóriaértékét hordozza.
Én is teszek mogyorót, mazsolát, diákcsemegét a reggeli zabba.
Xelo:
Gyengék menedéke. -
headhunter
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
aleister #175721 üzenetére
ékszermérleg (dílermérleg
) olcsón beszerezhető
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aleister #175721 üzenetére
Nem veszek héjas szotyit, szeretem amikor az öregasszonyok által előre megcsócsált magot ehetem.
Nálam napi 100g mogyoróféle alsó hangon lecsúszik, de gyakran több is. Össze lehet zúzni egy maréknyit és a zabkásába dobni, lehet egy evőkanál mogyoróvajat a fehérje shake-be is dobni (de akkor már turmixgép kell). Ezekkel mind lehet pörgetni feljebb a kalória tartalmat, miközben arányaiban nem foglal sokat a gyomorban. Meg most van itthon pisztácia olajam, de sima olivaolajjal is teljesen oké, ebből egy evőkanál ~15g, ami majdnem 135 kalória amivel megdob egy étkezést, ha a zöldséget kicsit megöntözöm vele (és piszok finom is). -
aleister
veterán
válasz
Hát banyek most lehet, hogy megkövetlek.
Azt továbbra is tartom, hogy telit a szotyi folyamatos csócsálása, de ránéztem erre. 100g 298 kcal. Ebből nekem tegnap lement 200g, tehát majdnem 600 kcal.
Kérdés, hogy a 200 gramm az töltőtömeg-e (szerintem igen), és ha igen, akkor mennyi a tényleges táplálék súlya.Ha valakinek van egy atommérlege, akkor lemérhetne mondjuk 100 szem szotyit, hogy megállapítsa a héjjal együtt mért és csak a mag súlyarányát.
A közösség hálás lesz. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
aleister #175719 üzenetére
Hát nem akartam ennyire belemenni, de én naponta egyszer megyek el trónolni, nem tudok többször, be vagyok állítva, mint a japán vasúti menetrend.
Ha nem kompaktálom az étel térfogatát, akkor konkrétan akkora a belem, hogy azt érzem menten szétrobban. Leginkább ez fog vissza a kajálástól, nem pedig az, hogy nem szeretek enni.
Én is 2700 kalória körül vagyok, ha ez normális, tápláló, egészséges kajából kell kijöjjön, akkor a fenti trükkök nélkül képtelen vagyok ennyit megenni, térfogat limitbe kerülök.Szemét kajából persze könnyű összehordani 2700 kalóriát akár egyetlen érkezés alatt is.
-
aleister
veterán
válasz
Stauffenberg #175718 üzenetére
Szerintem ezek a magvak pont fogyásnál jönnek jól. Nincs éhségérzeted, amíg eszed őket folyamatosan. Épp tegnap pattintottam el egy nagy zacskó spáros szotyit. Két és fél Stranger Thing rész alatt fogyott el (ami kb 3.5 óra), és így ki is maradt a vacsi, mert egyáltalán nem voltam éhes. Pedig kalóriában, térfogatban minimális bevitel történt csak.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Predator2 #175712 üzenetére
Én is azzal küzdök, hogy nem tudok annyit jóízűen megenni, mint amennyit kéne a kalóriacélhoz. Szóval pár tipp:
1. Amire tudok bőven locsolgatom az olivaolajat, mogyoróolajat, pisztáciaolajat
2. Kalóriadús olajos magvakat lehet egész nap ropogtatni meg az esti pihenés mellé
3. Evőkanál + mogyoróvajas bödön, többit kitalálodPróbálj olyan ételeket, csemegéket összeválogatni, amik térfogatban kicsik, de közben sok a kalória bennük.
-
Aszpik
tag
válasz
Predator2 #175710 üzenetére
Én csak a szója proteinünkkel kapcsolatban tudok véleményt nyilvánítani.
(tejfehérjét csak kis mennyiségben bírom és egyszer kóstoltam állati eredetűt aminek olyan utóíze volt amivel a világból ki lehetett kergetni így maradt a növényi fehérje kiegészítésre aminek nem mellesleg az ára is sokkal barátibb)
A csokis az nem jó. Meg lehet inni kicsit sűrűbe keverve de nem jó, semmi köze a csokihoz
A vanília egész jó. Az eper szintén elmegy, nem rossz, de nem ihatatlan kicsit gyengébb mint a vanília.
A vanília és eper keverve (fele-fele arányban) kifejezetten jó
Persze ez csak az Én egyéni véleményem. -
-
Predator2
addikt
Helló
Myproteintől szeretnék proteint rendelni. Tudom embere válogatja, de szerintetek melyik az az íz/ízek amivel nem lehet mellé lőni. Nagyon kevés kalóriát tudok megenni, és kénytelen vagyok turmixszal pótolni a hiányt. De ezt orrvérzésig.
THX
-
aleister
veterán
válasz
HUTCHDB #175688 üzenetére
Én régebben heti két hasat csináltam, ráadásul elég intenzív program alapján (40-50 perc folyamatos hasazás 10-15 különböző gyakorlattal). Ne kérdezed miért! Gyanítom, hogy többek között emiatt ment gallyra a gerincem, bár a folyamatos ülőmunka sem segített rajta.
Aztán valamelyik magyar testépítő lány videójában láttam, hogy ő egyáltalán nem edzi, mert más gyakorlatok végrehajtása alatt is stimulálódik a hasizom. Szóval, pár éve leálltam vele. Helyette heti 1 haskereket, plancket vagy tolódzkodó tartásban lábemelést csináltam a szinten tartás miatt. Ezek gerincbarát gyakorlatok. Egy ideje elhagytam ezeket is. Most a diétával látványosabb eredményt értem el.
Évente egyszer, a fizikai felmérőn csinálok 50 felülést.Vádli heti 1, de mellette megy a heti 1 foci, futás, biciklizés is. Valamennyit gondolom kap ezektől.
Nekem is kiesett a csuklya. Régebben a felhúzás ment rá, de a gerincem miatt nem merem már csinálni.
-
Janaboy
veterán
A protein amúgy jobb turmixolva mint simán rázva shakerben?
Próbálom meggyőzni magam, hogy kell-e egy ilyen Blendjet -
Xelo
addikt
most néztem rá az összetevőkre és szomorúan látom hogy amino spikeolt, így tudták megoldani az olcsóbb árat...
vicces hogy pont ők blogoltak ellene.
Összetevők (összes íz): CFM tejsavó fehérje keverék (CFM tejsavó fehérje koncentrátum [tejből, napraforgó lecitinnel instatizálva]), CFM tejsavó fehérje izolátum ([tejből, napraforgó lecitinnel instatizálva]), aminosav keverék (L-glicin, L-glutamin, L-taurin) [További összetevők az ízek szerint elkülönített összetevő listában találhatóak].
külön aminosav-profil nincs feltüntetve, a tápanyagtáblázatba sincs beleírva hogy hozzáadott aminokkal.ettől nem feltétlenül lesz sz@r, csak a 75% fehérjetartalmat fenntartásokkal érdemes kezelni.
-
Xelo
addikt
puregoldnak van egy uj joarasitott feherjeje, erdemes lehet ranezni: [link]
-
Qtya123
őstag
válasz
HUTCHDB #175688 üzenetére
Nekem has 3x (látszani nem fog nyilván, mert zsíros vagyok, de ct-n és kitapintva nem rossz
).
Vádlit 1x, de annak mindegy is, genetikailag nulla vádlim van, teljesen olyan, mint apámé. Bárhogy edzem, gyakorlatilag változatlan. Úgy nézek ki mint egy narancs, amibe két fogpiszkálót szúrtak.
Továbbá alkart és csuklyát sem edzek, úgy vagyok vele kap annyit, amennyi kell. Szorítással sincs gond. Mondjuk én kampót, gurtnit, csuklószorítót nem használok. Utóbbi fekvenyomásnál lehet nem ártana.
Hátsó vállra szoktam külön. Van olyan aki még nyakra is edz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari