Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
-
aleister
veterán
válasz Macka #173488 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó!
Feltételezem a kereskedelemben kapható, normális gyártótól származó készítménynél nem áll fent az egészségügyi kockázat. Gondolok csak a DHEA-ra. A szteroidok, hormonkészítmények tudom, hogy rizikósak.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Macka
veterán
válasz aelod #173478 üzenetére
Akkor pontositsunk picit:
A BTK 185 alapján a használat nem büntetendő. Nemhogy ennek, még a szteroidoknak sem. Még csak nem is vétség. Kizárólag az előállit, kínál, átad, forgalomba hoz, kereskedik, illetve egyes esetekben a rábíró elkövetői magatartások bűncselekmények.Ezzel senkit nem akarok a használatukra rábeszélni, rábírni, csak leírtam a büntetőjogi konzekvenciákat. Egészségügyi kockázata van az összesnek, ott kezdődően, hogy azt sem tudni, miből és milyen körülmények között készülnek zuglaborokban.
[ Szerkesztve ]
-
Shummo
senior tag
Tudom nem fórum téma, de többször volt már említve, ezért ha esetleg valaki tudna segíteni, mert már végig ment a folyamaton, azt megköszönném:
Érdekelne, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a fennálló
laktóz-intorelanciámra tekintettel 5 évre visszamenőlegesen tudjam
érvényesíteni az adójóváírást?
H2 kilégzési + genetikai laktóz teszt alkalmas arra, hogy az orvos VISSZAMENŐLEG IGAZOLJA a intorelanciát, ha a genetikai teszt is pozitív? Egyáltalán megoldható?
Vagy törödjek bele, mert csak a H2 kilégzési tesztől kezdve a jörő nézve jár az adókedvezmény.
Az interneten talált infromációk alapján ez sajnos nem egyértelmű.
Köszönöm -
aleister
veterán
válasz tibcsi0407 #173483 üzenetére
Köszi a választ!
Dehogy akarom árulni. Bárki megrendelheti, akinek szüksége van rá.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Cs1csó
félisten
válasz tibcsi0407 #173483 üzenetére
Ameddig el nem kapnak bajod nem lesz belőle.
-
aleister
veterán
válasz aelod #173478 üzenetére
"Max a Btk. érint amennyiben visszaélsz az itthon illegális teljesítmény fokozókkal."
Nem akarom árusítani, meg ilyenek, csak szedni. Az legális magánemberként?Graphics:
Ilyen alapon kerülj el minden gyógyszert.
Fájdalomcsillapítót, lázcsillapítót, altatót, antibiotikumot...covid oltást.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz aleister #173476 üzenetére
Hatóanyag alapján kerül fel minden. Vicces amúgy egy kettő, teszem azt neo citran (pszeudoephedrinnek minősül ) vagy algoflex ami ugyan ez, Béres csepp (kobalt-klorid-hexahidrát)
illetve egy nem versenyzőt miben érint ez
Semmiben. Max a Btk. érint amennyiben visszaélsz az itthon illegális teljesítmény fokozókkal.
2 lépéses konverzióval alakulnak szteroidhormonná.
19-NOR, 4-DHEA, 1-DHEA, Epiandrosterone.Bocs nem beszéni madzsar
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tibcsi0407
félisten
válasz aleister #173474 üzenetére
A DHEA maga nem prohormon, mivel az szabadon kering egyébként is a szervezetedben, a DHEA derivatívái viszont prohormonok. 2 lépéses konverzióval alakulnak szteroidhormonná.
19-NOR DHEA, 4-DHEA, 1-DHEA, Epiandrosterone.
A többi házi feladat.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
aleister
veterán
Kis érdekesség:
Megjött tegnap az utolsó laborom. Elég brutális tst szint emelkedést tudtam elérni. 11.9-ről felment 16.3-ra.
Erőnlétben, vitalitásban érzem is a változást.A lényeg, amire ne dobjatok ki pénzt: DAA, tribulus, L-arginin, L-karnitin, és ezeket tartalmazó TGH.
Ami tényleg használ: DHEA.Ez elvileg prohormon, tehát nem hormonkészítmény, de a hormonok előszobája. Itthon elvileg nem árusítható. A szedése viszont elvileg nem tiltott. Azt nem tudom, hogy versenyzőknek engedélyezett-e, de ez engem egyébként sem érint. Előd biztos tud erről bővebben írni.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Cseri0058
őstag
válasz Cs1csó #173470 üzenetére
Hát igen. Képzelheted, hogy mit kaphattam én anno.
Van is képem amikor lekezdtem ezt az egészet, háááát durva mit ne mondjak
Ehhez képest a mostani állapotom ég és föld.Madwe
akkor lehet szálkásítani fogok, de előtte megpróbálkozok kardióval edzés végén, hátha segít az is valamit.
Amúgy nagyon elegem van már a tömegelésből. Mármint a kaja részével, hogy enni és enni és enni. -
Madwe
nagyúr
válasz Hangfalképű #173467 üzenetére
Erre a hszemre gondolsz, de ne emeljük csak ki azt ami mondandódnak fontos pls: [link]
185 cm magasan 2600 kcal-al ektomorfként tömegelt, ez azért te is érzed hogy nem normális.
egyrészt ugyan abban igazad van, hogy szintentartás feletti 500kcal az ami kb tisztán csak izmosodáshoz vezet (ideális esetben) felette zsírosodással IS jár - de ez átlag, genetikafüggő.
viszont a szintentartási kcal se egy fix szám, eleve ahogy izmosodik az ember megy felfele. De ami ennél fontosabb, hogy függ az anyagcserétől is, s azt pedig szabályozza a szervezet is. Pl lehet nekem szontentartásom 2500 és 3000 kcal is egyszerre, csak egyik esetben a szervezetem belassul, kicsit hűvösebb lesz a másikban meg felpörög az anyagcserém…ezért is írtam neki, ha tart a zsírosodástól akkor apránként, 100kcalokkal emeljen a bevitelen s nézze meg hogy még bírja e a szervezete vagy műr kicsit sok neki s zsírosodik.
de egy 185 cm ember nyugodtan tud, pláne ektomorfként 3000 kcal körüli bevitellel szinten tartani… az akkori hszében meg 2000 kcal körül volt neki, ha 2600al tömegelt…
s lehet ugyan kicsit fölé lőtt, mert lett hasa (ami lehet csak attól is btw h tübbet eszik s nagyobb a gyomra, amire tényleg jó a napi többszöri kissebb táplálkozás) illetve arra is figyelni kell h hasgyakorlatoknál hogy veszi az ember a levegőt, ha rosszul pont h árt vele ennek…
de az is lehet h valóban kicsit több kcalt tolt s emiatt valamennyit zsírosodott… de ha 85 kg a cél, akkor 78 volt, jelenleg meg 82, akkor még bőven van hova tömegelnie. S a tömegelés mindenképp jár valamennyi zsírosodással, olyan nincs hogy pont csak annyit viszel be amiből csak izom lesz. S ha rengeteg izom kell még (78ról 85re rengeteg kell) akkor zsírosodni fog közben az ember.
egyetlen egy dolgot tehet - amikor jobban zavarja az embert az, hogy zsírosodik, mintsem az h nem elég izmos, akkor szálkásítással megtüri kicsit a tömegelést.egyébként @Cseri0058 ez lenne nekem a tanácsom is: a napi többszöri kisebb étkezésen, helyes levegővételes hasgyakorlatokon túl ha már kezdesz zsírosodni, iktass be rüvidebb szálkásításokat - hogy ez most 1-2 hetes lesz, vagy 1-2 hónapos azt neked s a céljaidnak, meg az önképednek kell tudnia. Nekem már csak a mentális egészségem végett is kellettek 2-3 havonta 2-3 hetes szálkásítások, mert megcsümörlöttem a folyamatos tömegeléstől. Attól meg ne izgulj hogy hirtelen elveszted az izmaid valamennyi le fog menni - de egy része az alacsonyabb ch miatti vízveszteség miatt, hamar visszajön - másik része meg pikkpakk visszaépíthető amint újra tömegelsz.
-
-
Cseri0058
őstag
válasz Hangfalképű #173467 üzenetére
Elsőre arra gondoltam, hogy pl 45perc súlyzós edzés majd amennyi kardiót bírok.
Az a baj, hogy ha kevesebbet fogok enni, akkor azt fogom látni, hogy fogyok el…ha meg beesek 80 alá az nekem kb egy lelki trauma lenne
ezért gondoltam, hogy hátha van olyan megoldás amivel legalább a mostani súlyomat megtudnám tartani.
Cs1csó
185cm -
Hangfalképű
tag
válasz Cseri0058 #173463 üzenetére
Akkor fog a szervezet a zsírraktárakhoz nyúlni ha kalóriadeficitben vagy és olyan edzésmunkát végzel, ami arra ösztönzi a szervezeted, hogy igenis kell az izom és a hiányzó kalóriákat zsírból oldja meg. Magyarul vagy tömegelsz vagy szálkásítasz. Ezért nem érdemes megfogadni az olyan tanácsokat - szerintem -, hogy zabálj nyugodtan 4000 kalóriát, attól majd megnősz. Hát, sikerült. Emlékeim szerint korábban kérdezted, hogy miért nem fejlődsz és valami 2800 kalóriát ettél és talán Madwe javasolta, hogy nyugodtan dobj rá egy ezrest vagy még többet is. Elég lenne csak egy ötszázassal többet enni a fenntartásnál és már lehetne vele fejlődni, mert attól, hogy bezabál valaki, nem fog az izom gyorsabban nőni.
Ha leakarod adni a hasad, szálkásítanod kell, deficitben kell lenned és úgy tolni. -
Cseri0058
őstag
válasz troller #173465 üzenetére
Huh. Én a másik irányból kezdtem ezt az egészet.
21 évesen 56kg voltam. 2020 novemberében 66kg. Most vagyok 82kg.
Képzelheted, hogy anno mit kaptam én.
Most már szerencsére nem lehet rám mondani azért, hogy vékony vagyok. Nekem ez a 82kg is hihetetlen teljesítmény. Sosem gondoltam volna, hogy leszek valaha ennyi. De most, hogy itt vagyok kevésnek érzem. De számomra a 85kg kb lehetetlen lesz már. -
troller
senior tag
válasz Cseri0058 #173456 üzenetére
Olyan hihetetlen ez nekem. Szintén 185cm vagyok és 95kg. Pár éve komoly erőlködéssel be"szálkásodtam" 87kg-ra. (Előtte kb. 125kg voltam, onnan jöttem le) És folyamatosan kaptam az ívet, hogy milyen sovány vagyok...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Cseri0058
őstag
válasz bigmasterg #173461 üzenetére
Nagy lett a belem 😁
Viszont izomban amit eddig összehoztam nem szeretném elbukni, ezért is félek attól, hogyha nem eszek annyit bukom az egészet.Aelod
Eddig 0 kardiót csináltam. Semmi futás vagy hasonló.
-
Madwe
nagyúr
válasz bigmasterg #173461 üzenetére
Még csak ez sem igaz így. A kalóriadeficit számít, s nem feltétlen napi szinten, de heti átlagokban is elég
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Meg is válaszoltad. Étkezés és edzés/cardio.
Mivel nem tudjuk eddig mit ettél és mennyit ezt így nehéz megmondani. Ha nem szeretnél izomtömeget enni akkor a fehérjét tartsd magasan, ez talán opció lehet kalória deficitben izommegtartás szempontjából."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Cs1csó
félisten
válasz Speeedfire #173458 üzenetére
Lehet harmadik is - a puffadás: emésztési probléma, a zsír: túlzott tápanyag bevitel jellemzően túl sok szénhidrát - mégpedig, hogy egyszerre túl sok táplálékot fogyaszt és a gyomra megnő "beles" lesz. Úgyhogy ezt az opciót sem kell kizárni. Megjegyzem a puffadás az más érzet arra egyes tápanyagok elhagyása lehet a megoldás pl. laktózmentes vagy gluténmentes étel, a zsírra pedig megoldás lehet a "egyszerre kevesebbet enni" - tehát a harmadik út bár ezt érdemesebb kevesebb táplálék bevitelével megoldani - az emésztés is könnyebb ha esetleg kevesebbet kell egyszerre megemészteni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
"megnőtt" a hasad? Többször kellene KEVESEBBET enni. Ez lenne a legfontosabb, amit eddig 3x-ra ettél azt edd most 5x-re.
Idővel a gyomrod megszokja, hogy többször "kevesebbet" eszel és akár összébb is mehet, ergo kisebb lesz. Persze ezek után el kell felejteni a hatalmas zabálásokat mert abból csak a baj lesz. -
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
A tanácsotok kellene. A nagy tömegelés miatt eléggé megnőtt a hasam.
Hogyan tudnék leadni a hasamból? Gondolok itt kajára, illetve kardióra.
Viszont izomtömeget nem szeretnék veszteni, sőt ebben fejlődni szeretnék továbbra is.
Feltételezem a szénhidrátot rendesen vissza kellene venni, de akkor mit egyek helyett(milyen kaját?)?
Jelenleg 29 éves 185cm 82kg vagyok. 85 kg elszeretném érni, bár lehet, hogy az lehetetlen lesz a számomra, de a hasam már nagyon zavar ilyen téren. -
aelod
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Vitargo! szedése kapcsán volt-e már valakinek gyomor/bélpanasza?
-
Angel2014
addikt
Sokan ott szúrják el túlsütik..Illetve a nagyobb lángon a fehéredést nem várják meg, mert ez kérget képez és nem tud kijönni a szaft.
Hagyma pici kockára vágom ledinsztelem, mehet rá a kockára vágott csirke, kifehéredett mehet a só , bors, pirospaprika, paradicsom, teszek rá tejfölt gombát esetleg és pár szem zsenge zöldborsót. És 10 percig főzöm.
Amit wood csinál az is jó ..sütőzacskóban ketté vagy négy felé vágod a csirkemellet fűszerezed, mehet mellé a zöldség brokkoli stb pici víz és és egy összekötött sütőzacskóban berakod az előmelegített sütőbe 30 percre mikor megfőtt szétvágod a zacskót és kinyitod hogy a maradék levet is lefőzze illetve egy pici színe is legyen.
És ahogy mondtam korábban ha pácolja egyből lehet sütni oliva olajon , de 10 percnél ne legyen több így szaftos puha marad.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz eihwaz #173442 üzenetére
Ha van normalis teflonos edenyed+ fedo.
-csirkemellet felkockazod
-belerakod az edenybe es kozepes langon elkezded sutni, kozben neha atforgatod h mindenhol kifeheredjen, mire ez megvan mar elkezd levet engedni.
Kozben mehet ra so is. Mikor mar levet eresztett es kifeheredett akkor leveszed kis langra, en ilyenkor szoktam ra fuszert is tenni. Aztan rarakod a fedot es parolod mig puha lesz. Kb ekkorra kezd elfoni az aljarol lotty. Ha akarsz rakhatsz ra tejfolt es par percet hagyod meg.
B, ha a filet egyben csinalom meg akkor szoktam vagni ala lilahagymat(kockazva es csikokra vagva egyarant) eloszor ezt rakod bele pici olajjal vagy kokuszzsirral kozepes langon. Kb 2 perc mulva mehet ra a csirkemell, fuszer, so. megvarod mig kifeheredik mindket oldala aztan rakok ra paradicsomszeleteket meg par brokkolit. Leveszed kisebb langra es kb 30 perc mulva jo lesz. Kb mielott elfone a le az aljarol mar boven jo. Fuggoen attol mennyi zoldseget adtal hozza a koret egy reszevel is megvagy. Csirkecombbal ugyanigy csinalhatod.
A hust ha akarod bepacolhatod elore.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
eihwaz
tag
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy csirkemellet hogyan lehet elkészíteni úgy hogy ne legyen száraz?
Mindenféle jó receptet szívesen fogadok
-
eboostr
aktív tag
Sziasztok! Egyik link sem működik az összefoglalóban
-
atee_13
őstag
válasz tibcsi0407 #173438 üzenetére
Akin nincs tátható ér "az annyit is ér" -lézerjaniutánszabadon-
-
Macka
veterán
válasz tibcsi0407 #173435 üzenetére
Naná. Angel is megmondta. És ha ő megmondta, akkor az.
-
aelod
veterán
válasz HussarF #173426 üzenetére
Fuh, azért kemény így leírva olvasni, de ja. Bírom, mikor valaki még soha nem diétázott és kitalálja, hogy elkezdi, kb. a te formáddal meg súlyoddal azt szokták mondani, hogy "5-6 kg-t kell kb. leadnom és meglesz a fullos forma".
Relatív, mások a célok. Én versenyzésben gondolkodom és ott nem úgy működik, hogy x kiló mínusz diétában és jó vagyok. Ha nem versenyzés a cél akkor nem is kell ennyire kimaxolni, de ott sem egy szám alapján mondanám meg a végeredményt, hogy számomra jó e vagy sem hanem forma alapján.
Sok is, de lásd fentebb amit írtam.
-
válasz aelod #173425 üzenetére
Fuh, azért kemény így leírva olvasni, de ja. Bírom, mikor valaki még soha nem diétázott és kitalálja, hogy elkezdi, kb. a te formáddal meg súlyoddal azt szokták mondani, hogy "5-6 kg-t kell kb. leadnom és meglesz a fullos forma".
Jó mondjuk, ha nem versenyezni akarnál, csak kvázi egy nagyon jó "strandformát", ahhoz lehet tényleg elég lene 10-12 kg. -
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #173391 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
Macka
veterán
válasz bigmasterg #173416 üzenetére
Én is úgy csinálom, félbe hajtom, térdig fel, aztán raforditom a combomra.
Speedfire: az lesz, elengedem. Nem tudom, hogy bármi szerepe van-e, én szeretek abban lábazni, de más edzésnél nem veszem fel.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz Macka #173415 üzenetére
Szerintem engedd el azokon a napokon az alá öltözőt. Térd gumival amúgy is úgy néz ki, mintha lenne alatta másik nadrág. Vagy van valami extra szerepe az alsó leggingsnek?
Nem találtam fotót, csak videót. De elég hosszú a rövid nadrág. [link]
Tudom, tudom dagadt vagyok még mindig. De rajta vagyok[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
bigmasterg
addikt
válasz Macka #173413 üzenetére
Trükkös.
Attól is függ, hogy milyen a nadrág felülete.
Van amelyik simább, csúszósabb, azon jobban feljön mint csupasz lábra, de amelyik alul gumis, azzal szívás. Ott pl le kell húzni a sarkamra a nadrág végét, ráállni, hogy ne csússzon fel a naci.Az meg ugye alap, hogy félig kifordítva kell felhúzni, úgy feljön térdig, és onnan felgörgeti az ember a combjára.
Valahogy így, csak én nem alulról és felülről is hajtom, hanem simán félbehajtva húzom fel.Nekem viszonylag nagyobb a vádlim, ott szokott elakadni, ott megoldás, ha húzás közben mozgatja az ember a lábfejét fel-le. Így amikor elrenyed az izom, akkor tud rajta feljebb jönni.
-
Macka
veterán
válasz Speeedfire #173414 üzenetére
Persze, a nadrággal együtt jött fel.
-
Speeedfire
félisten
válasz Macka #173413 üzenetére
Valószínűleg, ha szükség lesz rá nekem is a jövőben szintén tpower lesz az is.
Én a térdemre is alig bírom néha felhúzni, szerintem nem tudnám másik nadrágra annyira szoros.
Gondolom ahogy húzod, jön fel az alatta lévő nadrág is.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Macka
veterán
válasz bigmasterg #173412 üzenetére
Te fel tudod húzni "cicanacira"?
Alapvetően abban szeretek labazni, de nekem nem jön fel úgy. -
Macka
veterán
válasz Speeedfire #173409 üzenetére
T-power könyök gumit használok nyomásokhoz, tényleg nagyon jó.
-
aelod
veterán
válasz Macka #173408 üzenetére
Combközelítő sérülésem után már nem használok bandázst. Az "s budge térdgumi" ami #megyen
-
Speeedfire
félisten
válasz aelod #173407 üzenetére
Próbáld ki a T-power térdgumit. Lent nem ad annyi, mint az SBD, de amúgy barmi jó, és harmad annyiba kerül. kb 2 éve használom, és semmi baja.
Macka: Én úgy tudom, hogy alapvetően nem is ajánlott a bandázs. Elég sérülésveszélyes tud lenni. Maxolásnál szokták inkább csak.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Macka
veterán
válasz aelod #173407 üzenetére
Brutál.
Korábban bandázsoltam, de nem szerettem, mert macera állandóan fel és levenni minden sorozat után. Guggolásnál, hack gépen, lábtolónál nem tudtam beengedni magam 100%-ra, mert a bandázs nem engedte. Emellett nekem ha használtam a bandázst, nem durrant be a combom.Utána vettem Climatiq térdgumit. Ez az használható súlyhoz nem tett hozzá, viszont nem fájt a térdem, mint a bandázstól, és tartott is valamennyit.
SBD:
Nem kell mindig fel és levenni, ha fent van, akkor marad is a gyakorlat végéig. Térdem nem fáj, tart mint állat, majdnem úgy, mint a bandázs. Ellenben nem akadályozza a mozgást, és tudom azt a súlyt használni, mint a bandázzsal. -
Angel2014
addikt
Takarító Brigád!
(#173399) aleister
Testépítésben a kokszolás főleg ész nélkül olyan mint a hosszútávú ivászat ....nem lehet bűntettlenül megúszni.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz tibcsi0407 #173402 üzenetére
Igen, kísérteties a hasonlóság.
Az enyém megrekedt 47 körül, nem mintha ennek túl sok értelme lenne.Használ itt valaki SBD térdgumit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest