Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Seicento1960 #172696 üzenetére
Láthatóan nem ment át az irónia.
Qtya123:
Teljesen igazad van. Utólag mindig megfogadom, hogy nem pazarlom az időm ilyenekre.
Megvan a jövő évi fogadalmam.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Qtya123
őstag
válasz aleister #172695 üzenetére
Én már elengedtem...
"Csak" 4 hozzátartozója halt meg a feleségemnek idén év elején a covidban. De biztos nem covid volt az egyértelmű tünetek és a pozitív teszt ellenére sem. Biztos sima megfázás volt, de erőszakkal benyomták őket a kórházba, hogy őket is a háttérhatalom kivégezze mint a Damut, meg a boxolót is...
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz aelod #172690 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Te fizikai sérülésekre gondolsz. Ez független az egészségtől. Pl makkegészséges vagy, elcsúszol a remek ónos esős járdán, eltörik valamid. Ettől még egészségesnek vagy mondható (jók a laborleleteid, jó az immunrendszered, nincs krónikus betegséged, a szerveid funkcionalitása minimum átlagos, stb), csak épp aktuálisan le vagy sérülve.
"Egy élsportoló sohasem egészséges."
Így van. Sosem állítottam ennek az ellenkezőjét.Qtya123
+1Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz aleister #172688 üzenetére
Akkor megkérdezem még egyszer. Mit értesz fizikális egészség alatt? Egy kick-boxos feje szét van verve, olyan mikro agyrázkódásokat kapott élete során, hogy nem igaz. További sérülések (izom - ízület) nem is beszélve. Egy átlag testépítő sem épp makulátlan. Endokrinológiailag pláne.
Egy élsportoló sohasem egészséges."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aleister
veterán
válasz aelod #172685 üzenetére
A mentális és a fizikális egészség különbsége miatt tartottam fontosnak odaírni, hogy ez utóbbira gondolok.
Seicento1960
Csak egy végtelenül buta ember teszi azt, hogy kivesz két random esetet a nagy halmazból, egymás mellé rakja őket, majd következtetést von le.
Rengeteg kórházstatisztika és tudományos tanulmány áll már rendelkezésre. Az intenzívre kerülők 75-80%-a oltatlan. Az oda kerülő oltottak meg vagy régen kaptak oltást, vagy 70-80 évesek, vagy a kínai csodát kapták.Szóval nem, egyáltalán nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #172681 üzenetére
Igen, az első mondatod nagyon találó. Remek példa erre Sinistra esete is. Az az ember egy állat volt. A durva fizikuma mellett profi kick-boxosként még megfelelő állóképességgel is rendelkezett, tehát egy random testépítő fölött állt bőven fizikális egészség terén. Bízott az immunrendszerében az utolsó pillanatig.
Ez lett a nekrológja.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Qtya123
őstag
válasz Angel2014 #172681 üzenetére
Számomra az a döbbenetes, hogy mikor már kórházba került, akkor sem akarta elfogadni a segítséget.
Azért általában a legnagyobb antivaxxerek is "megtérnek" mikor nagyon beüt a baj. De durva, hogy mikor már intenzívre kellett vinni, ő azt sem akarta, pedig gondolom elég rosszul volt már. -
Angel2014
addikt
válasz aleister #172680 üzenetére
Maradjunk annyiba, hogy ez a kör nagyon vírus és oltásellenes volt, nagyon sok állhír futott ezekben a körökben.
És miért? Hogy fusson a terem, fusson a vállalkozás, menjen az edzés, stb stb.
Elég ha valaki csak egy picit fél, elég annyi ha valaki egy picit pánikbeteg, elég annyi ha valaki f@szágokat oszt és terjeszt, az ember nem tudja eldönteni kinek adjon igazat és kinek higgyen. Ezek a posztok nagyon el tudják vinni az embert.
Azt tudom amikor volt a vetrerán birkózó a találkozó November 3.-án a Trófea Grillben Zoli ott vacsorázott.
És ha megnézzük lehet ott fertőződött meg abban az időben. Két hét lappangás az November 17 utána három hét küzdelem és December 13. án ment el.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Beszéltünk Emesével Zoli lányával és azt kell mondanom élhetne még.
Sem az oltást nem vette fel, az utolsó pillanatban került kórházba megpróbálta legyűrni a vírust otthon.
Mikor az orvosok rá akarták tenni a NIV maszkot nem engedte két oldali tüdőgyulladás 27%-os működéssel alacsony oxigén szinttel és nagyon magas széndioxid értékkel.
Mikor fel akarták vinni az intenzívre a gépre azt sem engedte.
Makacs volt.
-
aleister
veterán
válasz jilian #172671 üzenetére
Szerintem csak akkor vegyél ilyen multifunkciós padot, ha előtte személyesen kipróbáltad. Mindenkinek mások az arányai. Több olyan gépet is próbáltam, amin például a láb rész emiatt nem volt használható, valamint mellre a tárogatás is kényelmetlen volt.
Ránézésre egész egyben van ez a gép, de a box zsák része kb használhatatlan.
-
vaakuum
addikt
-
attiati
veterán
szerintetek megéri a felárat a Decathlon 900as pad?
az 500-ashoz képest
vagy ez utóbbi is elég mindenre?[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz marked one94 #172672 üzenetére
🧐
-
jilian
addikt
Hello!
Szeretnék venni itthonra egy ilyen-olyan "fitnesz station"-t.
Mit tudtok ajánlani? Valami ilyesmire gondolnék...katt
Egyedül ami korlátozna az a belmagasság 220 cm-nél nem tudok nagyobbat betenni... -
aleister
veterán
válasz bigmasterg #172665 üzenetére
Furcsa moderálási elvek, jah.
-
benfolds
őstag
válasz BÁ Nutrition #172666 üzenetére
arról a semmirekellőről egy egész jellemrajzot tudnék írni, aminek csak a kiindulópontja lenne férfiatlan, puhos teste, ami amúgy szerintem tökéletes kivetülése a lusta belsőnek.
-
aelod
veterán
Hipertrófiában és anabolizmusban gazdag PR-okkal teli boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Madwe
nagyúr
válasz Cseri0058 #172655 üzenetére
Mindig magadhoz mérd azt ami elértél s amit még el akarsz érni. Ezer ember ezer genetika, előélet, szabadidő stb. Legyél büszke arra amit elértél, ahogy elérted, s remélhetőleg még közben az utat is szeretted.
ne másokért edzz, ne másokhoz viszonyítsd magad, ne mások külseje alapján állíts célokat magadnak s ne csak a külső miatt edzz. Edz az egészségedért is!s ezt ne feltétlen csak a külsődre meg a karodra alkalmazd, hanem az élet minden területére, s hidd el, meghálálja magát
-
benfolds
őstag
mi történt itt? törölve lett a szakvéleményem Vajna Tímea testedzésben elért eredményeivel kapcsolatban?
-
attiati
veterán
Edzőpadból milyet választanátok?
Funkcióban és minőségben.(lakásba lesz és nem fekvenyomáshoz)
-
Angel2014
addikt
válasz Cseri0058 #172655 üzenetére
Pont most mondták a TV-ben is , hogy minden 7000 kalória után rakódik le egy kiló zsír. Szóval abban semmit nem csinálsz , még egy papírlapot sem teszel arrébb.
Nyilván ha edzel többet is égetsz el. De ha a fehérjét és a szénhidrátot meg tudod háromszorozni a testsúlyodnak, és a kalóriát is magasabbra emeled akkor nem fogsz mellé lőni.
Így edzheted a kart akár naponta is.
TomDeNemm
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Nézegesd az 56 kilós kepeid és nézd meg most hol tartasz. Ki a ..szt érdekel más? Engedd el.
-
Cseri0058
őstag
Srácok!
Nektek mekkora a kezetek(bicepsz)? Függőlegesen, ahogy általában hordani szoktuk a kezünket nekem olyan 32-33cm. Befeszítve olyan 37-38cm.
Igazából azért érdekel mert, már több mint 1 éve edzek folyamatosan és eddig sikerült eljutnom, és kezd elmenni a lelkesedésem/kitartásom ettől az edzéstől, mert azt érzem, hogy ennél tovább nem akaródzik menni a dolog. 185cm/80kg 28éves vagyok. Számomra már ez is nagy csoda, mert világ életemben vékony voltam. 21 évesen 56kg voltam.
Eddig egy kis faluba jártam konditerembe, de most télen eljárok egy kicsit komolyabb helyre és basszus csak azt látom, hogy szerintem mindenki nagyobb nálam, és ez valami elképesztően elveszi a kedvemet az egésztől, meg önbizalomban sem vagyok túl magas szinte mostanában.
Volt nektek nehéz időszak ilyen sznten? Merre tovább szerintetek?
-
aelod
veterán
Maradjunk a topik fő témájánál! Itt kezd elmenni ez az egész az oltás- oltásellenes irányba.
-
aleister
veterán
válasz Seicento1960 #172624 üzenetére
Ok, de a cikkben mivel van baj?
-
aleister
veterán
válasz Seicento1960 #172622 üzenetére
Itt most mit kell nézni?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Seicento1960 #172587 üzenetére
"Versenyzői egyebek mellett hat világbajnoki és négy európai bajnoki címet zsebeltek be"
szerintem van olyan versenyzoje aki ezt kozel egyedul elerte..
de hat hogy tudna egy idiota firkaszyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
-
bigmasterg
addikt
válasz Seicento1960 #172615 üzenetére
Az olyan lesz, mint a virágporos fehérje.
-
bigmasterg
addikt
válasz Seicento1960 #172609 üzenetére
Akkor a kérdésedre válaszolva.: Valaki biztos.
Én pl myproteinesből csak ilyen clear collagent. (50% akció volt rá akkor).
Úgy látom már csak egy ízben kapható.Hogy megéri-e? Nem.
-
őstag
válasz attiati #172600 üzenetére
Nekem van egy pont ilyen felszerelésem. A tárcsák nem passzentosak, de a leszorítóval igazából nem lötyögnek, szerintem az a 3mm eltérés nem fog számítani. Annyi "baj" van vele max, az elég gyenge minőségű dobozon kívül, hogy a tárcsa nem gumírozott, szóval ha parkettán használnád, akkor mindenképpen valamivel védd meg a felületet, mielőtt megsértenéd.
Egyébként a Decathlonban kapni hozzá 28mm-es tárcsát 20kg-s méretig, ha mégis szükség lenne rá.
Rá kell fanyalodnom az itthoni edzésre, lehet én beszerzek belőle, mert kevés a dobozban lévő kutyakeksz.Semper fi!
-
Madwe
nagyúr
válasz Seicento1960 #172609 üzenetére
Tekintve hogy a kollagén fehérje, ez annyira nem meglepő
-
aleister
veterán
Ezt itt hagyom.
-
attiati
veterán
válasz bigmasterg #172605 üzenetére
Egykezesnél kisebb tárcsák vannak, ott fajlagosan magasabb az ár. Használt krómozott 1000 Ft/kg körül van. Gumírozott is 1-1200 körül.
-
attiati
veterán
válasz Seicento1960 #172602 üzenetére
Jah nem, csak vennék és előtte érdekelne, hogy van e velük gond?
- Olvasom, hogy a leszorító gyűrű gumija leesik, de az nem vészes. Nem érinti a funkcióját.
- 28mm-es a rúd, míg a szabvány inkább 30-31. De úgyis lehet rá venni decathlonos tárcsát.
- hiányzik a 0,5-ös tárcsa, de majd veszek utólag hozzáEzen kívül?
(az ár mindegy most)[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz vaakuum #172598 üzenetére
Amúgy is ez a sportolt, nem sportolt dolog a vírussal kapcsolatban egyáltalán nem jelent semmit, attól még nem lesz golyóálló az ember. Kb nagyobb szerepe van a génlottónak, mint az, hogy sportol az ember vagy sem.
Sokan tudunk olyan emberről, aki az egészségtelenség mintaképe és alig volt tünete, a másik meg próbált egészségesen élni, mozogni és olyat rávert a vírus, hogy alig bírta összeszedni magát.
Na de befejezem a vírus offot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest