Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz Angel2014 #169997 üzenetére
De ha magadrol beszelsz, akkor miert egy masik 51eves ember kokszos kepet rakod ide? En elhiszem, hogy bazi eros vagy, sooooot...ugy edzel, hogy a ronikolmen pinalegyezest csinalt fenykoraban hozzad kepest.
Azt is elhiszem, hogy 18 evesen 200kilos fekvenyomas utan csomot kotottel a rudra, es azzal bicepzeztel...De megis mire jo ez?
A játék az nem játék!
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #169988 üzenetére
Mindig itt tartasz?
51 éves és 147 kiló!
Tudod több ezer embertől kaptam elismerést amit tavaly csináltam , itt bohócnak neveznek!
Kíváncsi leszek akik itt bohócnak neveztek hányan fognak edzeni 50-60 évesen!
És tudod mit mondok, amit te csinálsz, azt mondom nagyon kevés köze van a táplálkozáshoz, és edzéshez főleg neked Előd , én azt mondom egy jó, jóbb genetikával rendelkezel esetleg, főleg ekkora súllyal ami neked van. Amit én csinálok edzést evvel a korral , te kidőlnél mellettem még most is.
Ha azonos korral , azonos genetikával, és azonos kövérséggel indulnánk, na akkor lennék kíváncsi mit mondanál!
Vidát meg ismételtem mondom aki ismeri nyugodtan megkérdezheti , mennyivel edzettem és nyomtam fekve 18 évesen biztos nem fog hazudni senkinek.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Madwe
nagyúr
válasz Dinter #169992 üzenetére
Az a baj hogy minden tanulmány drága s mögöttes lobbik fizetik, nincsenek bevett követelmények, így úgy trükköznek ahogy akarnak. Ebből mindenki vonja le amit akar, de nem lennék meglepve, ha a tanulmány célja volt ezt bebizonyítani s úgy állították össze az előfeltételeket h ez jöjjön ki. Attól még valós az eredmény,de kérdés a körülmény…
s azért emrt valaki összevissza zabál nem fog fogyni ha amúgy a 2g/tskg összejön… persze a fehérje laktat, ahogy a zsír is, a rost meg pl telít, de ettől függetlenül deficit a lényeg. S ezen csak az h fehérjeporokat tol pluszba magába az ember semmit nem fog változtatni..
-
őstag
válasz Dinter #169992 üzenetére
Értem de a már meglévő bevitt kalória mennyiségre bevinni még plusz kalóriát (tudom kalória nem minden) az nekem nem jön össze esetleg betudod linkelni a tanulmányt kíváncsi vagyok rá.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Somatom
veterán
Sziasztok! Remélem jó topikban kérdezek! Bp. János kórház környékén tudnátok ajánlani egy jó termet? Olyan kéne, ahol kocsival is meg tudok állni és a bringámért sem kell izgulnom.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
őstag
válasz Madwe #169978 üzenetére
Nekem az a kedvencem mikor mondják hogy elkezdek " fogyózni " úgy hogy elmegyek veszek feherjét .
Mintha ettől függne .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Madwe
nagyúr
válasz stratova #169980 üzenetére
Hát miután fő fehérjeforrásom ezért végtelensokféleképp
gyors sima: bab, rá sörélesztőpehely, mellé brokkoli/spenót/zöldség, curry/garam masala/ szójaszósz, hagyma napi ízléskedv szerint
ráérősebb: dahl szerűen, főzve lassan, cukrozatlan szójaitallal, bok choial, spenóttal, paprikával pl(Bundás): ezek érdekes makrók:
106g ch (ez ok)
28g zsír (ez szerintem kevés neki, már ha feltételezzük, hogy nem olajon főz (remélem nem…) azért olyan 40g alá nem mennék esetében
152g fehérje - ez ok, de ennek java fehérjeporból jön ami nem ok…s ami nagyon nem ok: ez összesen 1355kcal. Ami még egy 50 kilós ágyhozkötött nőnek is kevés. Ezzel tönkremegy az anyagcseréje… 1800-2000kcal alá én első körben nem mennék. S gyanítom eddig nagyon nem itt volt a bevitele, ilyen drasztikus választásnak végképp semmi jó következménye nem lesz. Normálisabb étrenddel, kicsivel több chval vagy zsírral (személy szerint ilyenkor azt gondolom legtöbbeknek zsír jobban laktató hatása miatt jobb) fehérjeporok nélkül elérhetné a fehérjecélt s cserébe anyagcseréje se menne tropára… ráadásul 13 évesnek ilyet írni… hát, nem tudom…
-
(Bundás)
addikt
válasz Madwe #169978 üzenetére
114 kilóról indult, 5 hét alatt dobott le 10-et, olyan 164 körül lehet a magassága.
7:00, 30g zabp +20g chia +40g fehérjepor +opcionálisan bogyós gyümölcs
11:00 30g j. rizs, 60g csmell, zöldség
14:00 30g j. rizs, 60g csmell, zöldség
edzés után egy turmix
17-19 között 30g jázmin +60g pulkya, +zöldség
20:00 5 tojás, amiben egy sárgája van +zöldséga turmixhoz elvileg külön elmondták hogy edzések után 2 kupak 3 deci vízbe (de majd rákérdeztetek, mert Én csak hírnök vagyok)
ezen kívül van egy hosszú lista mi-mivel variálható, milyen egyéb húst gyömölcsöt, stb ehet
-
stratova
veterán
válasz Agyrák666 #169977 üzenetére
Értem, akkor bab, borsó, lencse? (esetleg köménnyel úgy talán nem puffaszt annyira).
Madwe: ez jó hír, nekem ez régebbi berögződés (kömény puffadás ellen), nem ismertem a hosszabb távú hatását. Ritkábban eszem mint amennyire (kevés rántásos) főzelékként szeretem, mert kb. csak én enném meg otthon. Amúgy te hogyan fogyasztod?[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz (Bundás) #169974 üzenetére
tehát az edző felírt neki 110g fehérjeport?
ezt most vagy ti értettétek félre, vagy az edző a világ legnagyobb dilettánsa...
nem tudom hány kiló s mi a tiszta zsír nélküli súlya a srácnak, de 120g fehérje napi szinten elképzelhető számomra mint cél - de ezt könyörgöm ételből fedezze már ne porokból...minden edzés után 2x35: tök felesleges ekkor is fehérjeport inni, pláne ennyit. edzés utáni első étkezésnél legyen meg 25-35g fehérje (de ne feltétlen porból...) s a ch bevitelét is időzítse edzése körüli étkezésekre, ha tudja...
Agyrák: remélem is, én nem eszem s egyelőre élek S még szálkásításnál is röhögve összejön a 170+g fehérje, ezért se értem sokaknak minek kell fehérjepor ha eszik pl csirkemellet, tonhalat stb...
[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Egy 13 éves túlsúlyos fiúnak milyen fehérjét tudnátok ajánlani? Nemrég kezdett el edzeni, kapott étrendet és amit betart, így most no cukor stb, fehérjéból szétosztva kb napi 120 grammot írt neki fel a személyi edző.
Valami vödrös 4-5 kilós kiszerelés létezik kedvezőbb áron?Köszi a válaszokat.
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #169965 üzenetére
Azzal, hogy hangsúlyozod, hogy 30 éve edzel, semmi egyebet nem valósítsz meg csak tekintélyelvű érvelést. Ez kb olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy "bebebe, nekem több hozzászólásom van, tehát jobban értek hozzá.".
Innét kezdve elég hiteltelen vagy.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Apollyon
Korrektor
Az itteni munkásságod alapján az elmúlt 7 évben te voltál a topik bohóca, nem tűnt még fel? Nálad valami nem stimmel, mert nem fogsz fel dolgokat, meg mintha máshogy értelmeznéd a világot, nem úgy, ahogy kellene. Nem vagy véletlenül autista? De aspergeres minimum. Ha ezeket tudnánk akkor nyilván más értelmezést kapna a másokat inzultáló számos kommented.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
Maradjunk annyiba én sok hiteles dogot mondtam és írtam ide.
Mesélj kérlek melyikre gondolsz? A koroddal kapcsolatban (ami mindig változik) vagy a fekve nyomós videóval kapcsolatban?
Lehet, hogy 30 éve edzel (?)de az ismeretanyagod táplálkozás/edzés (anatómiáról ne is beszéljünk) terén megragadt az őskorban és abból is az öltözői "bölcsességek" kimeríthetetlen tárházánál."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
Maradjunk annyiba én sok hiteles dogot mondtam és írtam ide. Előd meg az tanulta. Én 30 éve edzek Előd meg nincs annyi éves.
Most attól független ki hogy néz ki Vida is meg én is 50-60 évesen. Én fogok tenni majd megint érte.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Tamas1982.1
tag
válasz HUNNIA1920 #169960 üzenetére
Ne füzz hozzá sok reményt. Ha profi, terembe való cuccot veszel az talán jó lesz pár évig, de láttam ott is ilyet tönkremenni. Ha otthonra valót veszel hamar vége lesz, azt szerelni nem fogod tudni.
-
válasz Tamas1982.1 #169955 üzenetére
Köszi, igen, ettől tartok én is, hogy napi használat esetén hamar elhasználódik. Gondolom csapágyas rendszer lehet, de hogy az mennyire tartós illetve cserélhető-e, az már kérdéses.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Tamas1982.1
tag
válasz HUNNIA1920 #169953 üzenetére
Elöbb utóbb tönkre fog menni az “állítgató”.
-
mike1334
veterán
Üdv. Van olyan budapesti biotech üzlet, ahol elfogadják a szép kártyát (és a júliusi kupont is)? A biotechusa futárt találtam csak, de ott csak kiszállítás van.
Köszi!...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz D1Rect #169952 üzenetére
Sziasztok!
Használ itt valaki állítható kézi súlyzót, ami nem tárcsás, hanem a vége tekerős és annyi súlyt tudsz kiemelni, amennyire beállítod? Mennyire tartós hosszú távon?
Nevezik állítható súlyzónak, okos súlyzónak, stb.
Előnye, hogy kis helyet foglal és nem kell a súlyokat fel-le rakosgatni.Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
félisten
Na, ez az amire emlékszem mint "gyúrós topik".
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
aleister
veterán
válasz rwin5 #169944 üzenetére
Hideg gyümölcsleves. Isteni ilyenkor. Kell bele megy, barack, esetleg alma. Ezt vanília és/vagy puncs pudinggal kifőzöd. Lehűtöd.
Aztán...én csak görög salátának hívom, de kb minden szar benne van: uborka, paradicsom, paprika, lila hagyma, olívabogyó, feta sajt felkockázva, aztán nyakon öntöd egy fél literes natúr joghurttal vagy kefirrel, amiben elkeversz 1-2 tasak salátaöntet port (cézár vagy tzatziki). Mellé esetleg mehet 1 szelet minőségi kenyér, vagy köret nélkül csirketortával.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
rwin5
őstag
Teljes komolysággal kérdezem, akinek van / akinek nincs étvágya az mit szokott így nyáron enni?
Én abba a táborba tartozom, akinek 1 banánt is kín most megenni, a csirke meg egyáltalán nem csúszik le.Ma vettem tojást, gondoltam majd főtt tojást eszek rendszeres jelleggel, mert kb a fehérjebevitelem most nulla, ebben a hőségben, de ki mivel teszi kicsit csúszóssá a kaját?
-
stratova
veterán
válasz D1Rect #169935 üzenetére
No erre majd figyelem, mert most ugyan standard ráálltunk s Béres C max retardra (1500 mg C+D3 3000 NE). De amikor kihagytam 1-2 napot (mert elutaztunk) én is nagyon kívántam az édeset ha nem mozogtam rendesen (viszont melegben leizzadva nekem egy kaukázusi kefír mindent visz, ha nem lenne olyan hideg 2-t gurítanék le a másik ilyen a savanyúság leve).
Bár ha nem akciós áron veszem drágállom, mert adagolni igazából a sima aszkorbinsavat is lehetne és a leveles D3 is olcsóbb mint ez.
5-6 g nekem is meredeknek hangzott, a felére talán még úgy néznék, hogy több lépcsőben sok folyadékkal reális lehet, de ahány ember annyi féle. Gondolom te sem 1-2 nap alatt találtad ki ezt a mennyiséget. -
őstag
válasz D1Rect #169930 üzenetére
Érdekes mikor én vittem fel a C vitamin bevitelt akkor hasmenésem volt tőle .
De már kezd így is kifogyni és nem tudok venni .
-
vaakuum
addikt
Spinning kerékpárt 150eFt környékéig milyet éri meg venni, van valakinek esetleg ebben tapasztlata? Akár jó állapotú használt is szóba jöhet, de sem a márkák, sem típusok tekintetében nem vagyok jártas .
Női felhasználónak kellene, de lehetőleg valami strapabíró."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Phobion
őstag
Sziasztok! Tudnátok olyan oldalt ajánlani, ahol edzésterveket írnak le?
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #169935 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
Én a kólával voltam így. Serdülő koromban lement napi 1 flakon, néha több. Akkor ez még 2.5 literes volt. Ez ment egészen 26 éves koromig. Fel sem tűnt, hogy mennyire édes. Teljesen felvitte az édességtolerancia szintem. Azóta leálltam az ilyen édes löttyökkel. Pár évre rá visszaállt az édességérzékelésem a természetes szintre. 1, max 2 kocka csokit tudok megenni. Illetve, ha szeszelünk, akkor is csak rostos narancslével megy már csak a vodkanarancs.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
félisten
válasz aleister #169934 üzenetére
Inkább 2 tabletta c vitamin mint 1 tábla csoki.
Ha ez nincsen meg, folyamatosan kívánom az édességet, így meg szinte kifordul a számból és egyáltalán nem kell.
2-3 hete ettem 1 jégkrémet, de majdnem eldobtam, annyira nem kellett."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
aleister
veterán
válasz D1Rect #169933 üzenetére
De egy vízben oldódó vitaminnál nem felesleges ennyi? Kiürül a vizelettel.
Ha göthös vagyok nekem is lemegy ennyi, bár nem tablettából. Aszkorbinsav port szoktam elkeverni narancslében vagy almára, narancsra szórom.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
félisten
válasz aleister #169929 üzenetére
Véleményem szerint ezek az "egy tablettás kiegészítők" éppen csak egy árnyalattal jobbak mint a semmit.
5-6g C vitamin alatt borzasztóan érzem magam és szinte állandó édességehetnékem van.
Szerintem a minimum amit érdemes szedni az a Vitaking Multi Plus ProfiEzzel kapcsolatban Linus Pauling munkásságát tudom ajánlani, igaz csak az egyik Nobel-díjat kapta a "kémiai kötés természetének kutatása terén elért eredményeiért, és ezeknek a komplex vegyületek szerkezetmeghatározásban történő felhasználásáért"
A másik "csak" egy béke Nobel-díj.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
aleister
veterán
Én is így gondolom.
A Mega Daily One-nál meg az ilyen 1870%-os ajánlott napi adagnak megfelelő dózisokra néztem egy ideig pöszén, aztán valaki felvilágosított, hogy ezeknek rendszerint nagyon rossz a felszívódási arányuk, így azért adagolják eszement módon túl őket, hogy meglegyen a napi 100%D1Rect
Mega Daily One az egy kapszulás. Nehéz több részletben bevenni.
Pláne, mert a kapszulában lévő por bűn rossz ízű.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Dinter
addikt
Hátra milyen gyakorlatokat csináljak, ha a felső részét akarom legjobban szélesíteni, fejleszteni?
Eddig ezeket csináltam:
A nap
Húzodzkodás (ezt most lecseréltem lehúzásra)
DeadliftB nap
Döntött törzsű evezés rúddal
Evezés csigán egy kézzel -
vaakuum
addikt
válasz nyul105 #169923 üzenetére
Nekem a Biotec Iso Whey Zero Natural nem szokta bántani a gyomrom, elvileg ebben sincs sok adalék. Lehet venni egyadagos csomagban is, kipróbálásra tökéletes.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
nyul105
senior tag
Sziasztok,
feleségemnek minél természetesebb fehérjeport keresek, értsd: amiben nincs hozzáadott adalékanyag (színezék, ízfokozó, E cuccok, xantángumi, aszpartám stb.).
Elsőre ezt találta: Naturize. Nagyon jó kis marketingdumájuk van az oldalon, de alapvetően semmi véleményt nem találok róla és drága is...
Tudtok segíteni? köszi előre is.
-
félisten
Ne egy gombócban vedd be a vitamincsomagot, hanem 2-3 darabonként elosztva!
Adag kaja, pár szem, megint egy adag kaja, megint pár szem, etc.
Nekem is összeállt a gyomoromban és nem értettem, amíg rá nem jöttem, hogy az okozza a gondot, hogy gyakorlatilag kaja után leküldök 2 marék bogyót."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Xelo
addikt
válasz aleister #169920 üzenetére
szimpla marketing, így ráírható hogy gyógynövényekkel. szerencsére nem a többi vitamin mennyiségének a kárára megy a dolog, szerintem negatívan nem befolyásolja a terméket, de én is mosolyogtam rajta egyet amikor először olvastam az összetevőit. nekem a gyomrom nem bírja a szuper gyúrós vitaminokat mint pl a mega daily one, a biotech one a day vagy vitaking daily one nekem az a határ amit még probléma nélkül emésztek kaja után bevéve.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz lorcsi #169917 üzenetére
Én Scietec Mega Daily One Plus-t szedek. Jó nagy kapszula.
Xelo:
Nézem ezt a vitakinges multivitamint. Bizonyos tekintetből szimpatikus (pl nincs durván túladagolva benne pár vitamin, mint a scietesben), viszont egy dolgot nem tudok hova tenni. A Lutein és Likopin mennyisége olyan kevés benne, hogy el is felejthető. Ugyanez igaz a 4 gyógynövényre is. Szóval laikusként úgy tűnik, hogy ezek azért vannak benne, hogy fel lehessen tüntetni, de ebben a dózisban a hasznuk nulla.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Xelo
addikt
válasz lorcsi #169917 üzenetére
én mostanában a vitaking termékeit preferálom, nagyon jó ár/érték arányú cuccaik vannak és a minőség is f@sza. vitaking daily one 90db jelenleg 3373ft-tól, 150db-os kiszerelés 4708ft-tól kapható.
-
lorcsi
veterán
van valakinek biotech kuponja?
one a day-t tervezet vásárolni...jól felment az ára..legutóbb 3k körül vettem
gondolom még mindig ez a legjobb ár/értékben[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
vaakuum
addikt
Én közben megfutottam a laborköreimet, a magán nyálmintás kortizol közvetlenül edzés utánra mutatott némi felső határ átlépést, utána viszont gyakorlatilag etalonnak látszik az éjszakai szint is, meg a napközbeni is, mindenhol szépen az alsó harmadban van . Tehát valószínűsíthetően nem a megugró kortizol a hajnali alvási-ébredési dolgaim háttere. Azt hiszem a melatonin fog kapni egy próbát (talán a tryptophannal keverve, hátha együtt hatékonyabbak), és remélhetőleg a regenerációt is segíeteni fogja!
A doki által 3 hete felírt clostilbegyt felvitte a tst értéket (boldog lennék, ha így maradhatna még vagy 25-30 évig), de az ösztradiolt is igen durván (ami viszont mocskosul ilyesztő, gyakorlatilag a felső határértékre kvázi ráduplázott). Kérdésem, hogy ez csak azért lehet, mert a több tst-ből a szervezet jóval több Ösztradiolt szintetizál (ami úgy tűnik, nálam mindig is jellemző volt), vagy ennek a bogyónak van közvetlenül a tst-ösztradiol átalakulást boostoló hatása is? Azt olvastam róla valahol, hogy két szinten is van hatása a hormonháztartásra (de nem találom azt az irományt), ezért nem vagyok benne teljesen biztos, hogy maradhat-e majd ez a jövőben, vagy valami más hatóanyagú gyógyszer kellhet helyette. Viszont majd valami ösztrogén aromatizálódás gátló biztosan kell ezek után. Korábban másik doki írt proviront, de szerintem az valahogy nem hozta a szükséges hatást, nem tudom, van-e másik hatóanyag erre a célra, ami esetleg kisebb szervezeti/májterheléssel is megtenné...
(félreértések elkerülése végett: nálam ez egészségügyi kérdés, köze nincs a kokszoláshoz, bár a kettő terület ahogy belemélyedtem, gyakorlatilag szoros/teljes korrelációban van)"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
n.gab
aktív tag
válasz Qtya123 #169897 üzenetére
Nekem tuti volt már ilyen alvásparalízisem.
Visszagondolva akkor még több műszakba jártam, párkapcsolati gondok, gyomorpanaszok.
Bár lehet semmi köze nem volt hozzá de voltam természetgyógyásznál és onnantól jó lett.Beszélgetünk olyan dolgokról amiről nem is gondoltam, hogy problémát okozhatna. Gyermekkorig visszamentünk és nálam valószínű, hogy ott volt a probléma.
-
aleister
veterán
válasz Qtya123 #169897 üzenetére
Nagyon durva, nekem elhiheted. Általában az volt a menetrend, hogy valami gonosz, testetlen izé közelített felém, amivel tisztában voltam, de nem tudtam megmozdulni, tenni ellenne semmit. Néha nagy nehézségek árán azt hittem, hogy ki tudtam magamból préselni valami nyöszörgés félét, hogy segítséget kérjek, de mivel sosem tudtam vele felébreszteni senkit a szobában (szobatársaim a koliban, barátnőm otthon, stb), ezért gyanítom, hogy azt csak beképzeltem.
Az benne a leginkább félelmetes, hogy érzékelsz mindent, de az ég adta világon semmit nem tudsz csinálni. Tehetetlenül be vagy börtönözve a testedbe.Párszor volt, hogy még láttam magamat kívülről, felülről is, ahogy alszom, sőt minden egyebet is a szobában. Ha nappal volt, akkor teljes részletességgel. Hallottam mit beszélnek a szobatársaim, stb. Azt hiszem ezt hívják testen kívüli élménynek.
Node ez már nagyon off itt.
Fulladásos ébredés is volt már párszor. Nem tudom, hogy az lehetett, mint nálad, vagy szimplán kimaradt alvás közben egy levegővételi ciklus. Ez utóbbit mondanám.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest