Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz goodboy007 #169492 üzenetére
Elég ha túl edzed magad vagy csinálsz este kardiót mellé.
Az is felviszi az anyagcserét és épp elég hogy ne tudj aludni tőle.Na erre van az asszony levezetésre és lehet egy kicsit mókusgázgatni vagy a csattogós lepkét tologatni vele.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vaakuum
addikt
válasz Jinxb1rd #169496 üzenetére
Esetleg edzésnapon Tryptophan ilyenkor a lefekvés előtt. Nekem szokott segíteni az elalvásban, de nálam jellemzően a hajnali megébredés és nehéz visszaalvás szokott gond lenni. Ha ez hajnal 3 környékén/előtt történik, akkor ismét bedobok egy triptophant, és megyek vissza aludni. Hajnal 4 után már nem próbálkozok ezzel...
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Tamas1982.1
tag
Nyáktömlö gyulladása volt már valakinek vállban? Mennyi idö mire helyrejön? Injekciót megkaptam, de az orvos szerint ezt a súlyzózást be kell fejezni (na persze)
-
Jinxb1rd
addikt
Nem szedek semmi pörgetőt, nem is kávézom.
Hát jó lett volna valami más praktika az edzéseltoláson kívül, de akkor majd próbálkozom. Amennyire nem bírok elaludni, lehet még másfél órával előbb kezdeni se lenne elegendő. Hajnalban meg uuuutálok kelni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Dinter
addikt
válasz Madwe #169494 üzenetére
Esti mozgás után én sem tudok aludni.
Más: a mellem jobb oldalán, középen fent bizonyos pozíciókban iszonyú szúrást érzek. Korábban otthoni edzésnél is éreztem, amikor kézi súlyzóval csináltam fekvenyomást, most is szoktam csinálni. Edzés közben nem éreztem semmikor fájdalmat. Próbáltam kimasszírozgatni, de nem érzem, hogy elmúlna. Alaphelyzetben nem fáj. Ez húzódás vagy mi lehet, és mit tudnék vele csinálni?
-
Qtya123
őstag
válasz Jinxb1rd #169487 üzenetére
Én is jártam így. Sosem szedtem pörgetőt, de anélkül is, ha este 8-kor végeztem az edzéssel, akkor nehezebben aludtam el.
Jó azért nem ennyire, mint Te, hogy éjjel negyed 3-kor még nézem a plafont. Annyi volt, hogy 22:00-kor lefeküdtem (általában akkor szoktunk mindig) és csak úgy 23-23:15 felé tudtam elaludni. -
goodboy007
senior tag
válasz Jinxb1rd #169487 üzenetére
Én akkor jártam így, ha 17 óra után vettem be az edzés előtti pörgetőt. Nem szedtél bármi ilyet?
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
benfolds
őstag
válasz bigmasterg #169481 üzenetére
köszi, utána kell olvasnom, mert kurva régóta tart az egy helyben toporgás. bár tudom, hogy a fő oka a stressz és hogy keveset tudok csak pihenni.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, amivel én, hogy edzésnapokon alig bírok elaludni? 8 körül befejezem az edzést és tessék itt vagyok. Elvileg ilyenkor kellene jót aludni és regenerálódni, de hogy ha nem alszok el csak forgolódok?
We are only Stardust...
-
Madwe
nagyúr
válasz n.gab #169485 üzenetére
Megsoroztál
a normál állapotra amit írtam hogy nem edzel úgy értettem hogy egyáltalán nem edzel ha edzel, akkor célozd meg a 2g/tskgot minden nap, azokon a napokon is amikor pihensz.tömegeléskor legyél kalóriatöbbletben szintentartáshoz képest, 500 fölé nem javasolt menni, de addig (ha tényleg rendesen edzel) nem kéne nagyon zsírosodj. Nem fontos edzés után rögtön, pláne nem fél órán belül. De az edzés után a ch nagyja az izmaidba megy vissza, így azért jellemzően az edzés utáni kaja legyen gyors ch + fehérje.
szálkásításnál edzés elött s utánra időzítsd főleg a ch-t ahogy tudod. De ezek se szentírások, csak célszerű így alakítani.zsír-ch arányt tapasztald ki magadnak - magasabb zsírral kevésbé leszel éhes (általánosságban) magasabb chval pedig robbanékonyabbak tudnak lenni az edzéseid (általánosságban) de mindenkinek magának kell kitapasztalnia neki mi a jó arány, halgass a testedre
meddig tömegelj? Hát ameddig szeretnél, akarsz e még izomtömeget növelni vagy testzsír% javítanál már inlább egyéni preferencia, kinek mi az ami még belefér esztétikailag s mi az a pont amikor már inkább bálnának érzi magát s szálkásítana hogy jobban definiált legyen az izomzata. Én olyan 11% tzsig megyek le s 15-16%ig tömegelek fel kb… tömegeléskor is szoktam ilyen minicut-okat beiktatni, 1-2 havonta 1 hetet kb, mert így legalább van egy kis változatosság…
edzés tömegeléskor menjen a legoptimálisabban, ott fontos fejlődni sokat, progresszív overload legyen. Szálkásításkor meg igyekezz tartani amennyire tudod amit tömegeléskor elértél súlyokban, volumenben.
ha csak heti 3x mész akkor 1 nap edzés 1 nap pihi jobb lehet szerintem s heti 3 esetén talán biztosabb a teljes testes edzés… de ha garantáltan nem marad ki a héten a 3ból 1 nap se akkor lehet egyéb bontás is, pl a fentebbi általam javasolt (de ha a héten 1 kimarad az már elég problémás mert egy teljes izomcsoport marad így ki)
[ Szerkesztve ]
-
n.gab
aktív tag
válasz Madwe #169483 üzenetére
Persze persze. Nyilván a te makróid nekem nem lesznek jók.
Csak viszonyítás miatt kérdeztem. Egyébként ez a shake számolva kb 500kcal. Ezzel meg is lenne a +.Elég jókat írsz szerintem. Nem áll messze tőlem amiket szoktál javasolni.
˶Hogy érted h normál állapotban kell e ennyi?"
Fehérjére gondoltam ha nem edzek. Akkor is kell a ~2g/kg? Vagy ez maradhat az alap és edzés napon inkább több? Vagy kevesebb nem edzős napon(1g/kg) és csak edzés napokon a 2g/kg?
Tömegeléskor vigyek be több ch-t (+ ~500kcal)? Ezt is inkább edzés után rögtön? Szálkásításkor meg edzés előtt pár órával a ch nagy részét (a +ch nélkülire gondolok)?
Zsírt kevesebbet (ch javára %-ba)? Gondolom így könnyebb lesz majd szálkásítani mivel nem fogok annyira zsírosodni.
Meddig tömegeljek(idő,súly)? Mármint arra gondolok, hogy erre van valami iránymutatás? Mi a normális növekedés?
Az edzés tömegeléskor is ugyanúgy mennyen ahogy szálkásításnál? Csak ott már nem kell a +ch?
Heti 3 edzés nap az jó lehet? Többször nem valószínű, hogy menni fog. A 3 napot egymás után kéne lenyomni és utána 4 nap pihi? Vagy inkább 1 nap edzés 1 nap pihi?
Találtam már edzés terveket. Illetve itt volt már javasolva jó pár edzéd program. Ez pont a tiéd.
mell-tricepsz-vádli-has
bicepsz-váll-első comb
hát-hátsó comb - alsó hátBocs a sok hülye és alap kérdés miatt.
˶miből gondolod h híztál s nem izmosodtál, h méred?"
Mérni nem mérem vagyis a mérleg mutatott többet. Meg esztétikailag láttam.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz n.gab #169482 üzenetére
Fehérje is, aha.
mennyiség makrófüggő meg h egyébként mit mennyit eszel
nekem 50g datolya, 1 banán, 3dl szójatej (nem cukrozott), 100g fagyasztott gyümölcs az alap.azért ne feltétlen hallgass arra amit én mondok, ezek csak az én tapasztalataim, bevett étrendem stb sokan vagyunk itt. Biztos mások mást javasolnának vagy egyenesen ördögtől valónak tartják amit írok
a makróid ha szinten tartasz vele nem rosszak nyílván szintentartáshoz. Hogy érted h normál állapotban kell e ennyi? Ha tömegelés szintentartást szálkásítást értesz alatta akkor igen, legfontosabb szálkásításkor h minimum ennyi meglegyen. Ha normál állapot alatt azt érted ha nem edzel egyáltalán akkor nem kell ennyi
annyi hogy zsírbol a súlyod mellett minimum 35g-nak kell lennie, te jóval felette vagy ami nem baj, de esetleg megnézheted azonos kcal mellett mit művel a tested ha elkezded a ch felé tolni a zsírt, milyen lesz hangulatod energiád éhségérzeted stb.+20-30% ch esetedben kb 50-60g ch ha jól számolom. Az csak 200-240 extra kcal, ettől még bőven nem kéne zsírosodj, 500kcalig kb átlag ember ha rendesen edz inkább izmosodik.
miből gondolod h híztál s nem izmosodtál, h méred? Az elején ha növeled a ch-t több vizet fogsz megtartani ezért hiheted azt h hízol miközben csak vizesedsz, ami nem baj (max pillanatnyilag esztétikailag téged zavar)
[ Szerkesztve ]
-
n.gab
aktív tag
válasz Madwe #169471 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Még egy pár kérdésem lenne ha nem gond.
Fehérje is ebbe a shake-be megy?
Mennyiségre kb miből mennyit?Ezek a makrók szerinted megfelelnek? ~68kg vagyok 182cm.
Szénhidrát 250
Fehérje 140
Zsír 70
Ezzel tudom tartani a súlyom már régóta.
Viszont szeretnék elkezdeni edzeni. Nyilván tömegelni is.
+20-30% szénhidráttal már múltkor elkezdtem hízni.
Banális kérdés lesz valószínű. De ha ezek a makrók jók, csak tömegelésnél kell a +szénhidrát? Illetve fehérjéből normál állapotban kell ennyi? -
bigmasterg
addikt
válasz benfolds #169472 üzenetére
Ha ugyanolyan ismétlés és szett mellett, folyton növekvől súllyal próbálsz erősödni, valóban hamar falba fogsz ütközni.
Ahogyan előttem írták, deload is fontos része az edzésnek, és nem olyan rossz ötlet az rpe rendszer alkalmazása sem, hogy tudd mérni a fejlődést és fáradtságot. Bukásig meg max kis izomcsoportot / kevésbé összetett mozgást érdemes edzeni.
De tessék utána olvasni. -
Madwe
nagyúr
válasz marked one94 #169477 üzenetére
Kivéve lábnap. Ott nem elég bukásig, ott hányásig kell
komolyra fordítva: azért minden edzésen bukásig nem egy jó ötlet. Pláne ha valaki heti 3nál többször jár le. S még akkor is kellhetnek deload hetek…[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz benfolds #169473 üzenetére
Én nem szeretem cr primadonna hozzáállását a pályán, de ettől eltekintve vérprofi a "srác". Saját szakácsa személyi edzője van, most úgy jött bp-re, h kikötötte, h neki kell az alvásterapeutája.
Gyerekének felhívta a figyelmét, hogy ne egyen soha fagyasztottat, hamburgert vagy pizzát.
Annak ellenére, hogy a pályán primadonna a margitban is meg a juvéban is azok az infók voltak, h ő az első az edzésen és edzés végén még marad gyakorolni szabadot.
Sport szempontból szerintem vérprofi. -
-
Madwe
nagyúr
válasz benfolds #169472 üzenetére
Jó edzéstervvel növelhető vagy a súly vagy a volumen vagy a kivitelezés szerintem - kivéve szálkásítás alatt, nyílván. (Kivitelezés alatt értem hogy nem csak a súly s volumen számít, hanem pl hogy mennyi a pihenőidő az ismétlések között, mennyire lassan emeled a súlyt, folyamat feszültség alatt tartva csinálod e vagy van a tetején/alján a gyakorlatnak olyan pont ameddig elmész ahol már nincs feszültség az izomban stb)
Ha nem is minden héten de gyakran. Ha ugyanazt a terhelést adod a szervezetednek nem fog fejlődni, hozzászokik adaptálódik s szinten tartasz… ha nem tudod régóta növelni vagy rossz az edzésprogramod vagy a kajálásod vagy a pihenésed, vagy ezek egyvelege.[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
ezt vajon cr azért csinálta, mert nem fizettek neki azért, hogy kólás üvegek előtt beszéljen, vagy azért, mert egészségtudatos és felelősséget érez? az "igyatok vizet!"-ből arra következtetek, hogy inkább az utóbbi, így még az is lehet, hogy sokat tett pár millió ember egészségéért. (már ha az emberek is úgy fogják fel, hogy a vizet reklámozza a kóla helyett, nem pedig az ingyen promóval van baja)
Dinter? -
benfolds
őstag
válasz bigmasterg #169469 üzenetére
mert a gyakorlatban hogy kell alkalmazni? komolyan érdekelne. "hétről-hétre növeld a súlyokat!". hogy a tökömbe, ha nem megy? le sem merem írni, hogy mióta nem tudtam súlyt emelni (mondjuk a legfőbb okával tisztában vagyok)
-
Madwe
nagyúr
válasz n.gab #169470 üzenetére
Edzés után első étkezésem: shake. Banán, datolya a shakebe bele (ok, én teszek bele még ashwagandha port és macagyökér port is s szójaitallal öntöm fel) majd a tetejére fagyasztott gyümölcs pl (eper, áfonya, banán általában).
szálkásításkor mondjuk nem szoktam shake-t fogyasztani csak tömegelésnél. (De akkor is edzés körül fogyasztom a ch napi bevitelem javát de akkor inkább csak szilárd ételt fogyasztok )[ Szerkesztve ]
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Mit javasoltok edzés után fehérjén kívül?
Szénhidrátot szoktatok bevinni? Ha igen mit? -
bigmasterg
addikt
válasz aelod #169468 üzenetére
Nyilván, rendesen kell(ene) enni, aludni és edzeni.
Én C vitamint nem is szedek külön,csak ha beteg vagyok,vagy influenzás időszak van.
Multivitaminban van amúgy is valamennyi.Ha edzés: a progresszió sokak számára teljesen ismeretlen, vagy hallottak róla, de gyakorlatban nem tudják alkalmazni. De a legnagyobb baj, hogy a személyi edzők többsége is teljesen fogalmatlan. Ahogy láttam sokan helyben találják ki, hogy mi legyen a gyakorlat, milyen volumennel és intenzitással, hasraütés szerűen.
Persze guggolást nem végeztetnek, mert azt bonyolult megtanítani (ha egyáltalán ők képesek a normális kivitelezésre).
-
aelod
veterán
válasz bigmasterg #169464 üzenetére
Felszívódik az is. Viszont tény és való ha van mellé bioflavonoid akkor hatékonyabban teszi. De nem hiszem, hogy a kettő közötti "drasztikus" különbség indokolná az ár különbséget is. P*csányi részleteken meg amúgy sem érdemes filózni, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is amire inkább érdemes figyelni ha súlyzós edzésről van szó.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
bigmasterg
addikt
válasz vaakuum #169465 üzenetére
Mi a kérdés?
Egyidoben bevitt aszkorbinsav felszívódása 200mg felett drasztikusan romlik. Mivel vízben oldódó vitamin, a fölösleg vizelettel távozik (több ezer mg esetén teljesen fölöslegesen terheli az ember a vesét és egy drága pisilés lesz belőle).
Erre megoldás az elnyújtott felszívódású, retard cvitamin.
Esetleg ha kiméregeted az aszkorbinsavat, de kizártnak tartom hogy 1 gramm alatt is pontos mérleggel szórakozna a többség. -
Apollyon
Korrektor
Nyilván a por állagú c-vitaminból sem púpozott péklapáttal viszünk be naponta, de a hatóanyag attól még ugyanaz, mint a retardáltban. A többi csak marketing.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
vaakuum
addikt
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Apollyon
Korrektor
válasz Apollo17hu #169458 üzenetére
Igen, ugyanaz a szőlőcukor van a bioboltban 600 forintért, mint ami a gyúrósoknál sokkal többért. Amúgy 600 forintért nem drága, már 10 éve is 400 forint volt. Ugyanez a minta az aszkorbinsav = c vitamin párosnál, ugyanaz a kettő, csak előbbi nincs összeragasztva és sokkal olcsóbb bioboltban.
Már régóta nem tolok "gyúrós" tápkieget. és most néztem a scitec oldalát, jól le van csicskítva. 5 évvel ezelőtthöz képest konkrétan alig van termék. Mi lett a fullforce-szal meg a pharma first-tel? A biotech megvette és így kicsinálták a márkát?
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tamas1982.1
tag
válasz bigmasterg #169456 üzenetére
Így van.
-
Apollo17hu
őstag
válasz bigmasterg #169459 üzenetére
Kb. egy éve használom már. Myproteinről szoktam rendelni nagyobb kiszerelésben, de mostanában már nem szokott akciós lenni, így nem éri meg.
És de, edzés után leginkább, de napközben bármikor édesítésre, ha megkívánom. Van egy elég mókás emésztési problémám, ezért az édesítőszereket és az összetett cukrokat próbálom kerülni.
-
bigmasterg
addikt
válasz Apollo17hu #169458 üzenetére
Por formájában leginkább sehonnan, tabi van edző táskában, ha netán szükség lenne rá, de fixen nem az étrendem része.
Te mire szeretnéd használni? Ugye nem edzés utáni turmixba?A kérdés második felére pedig ennyit tudok mondani: [link]
-
Apollo17hu
őstag
Dextrózt (szőlőcukor) honnan szerzitek be? Gyúrós oldalakon mindenhol 1.000 forint felett van kilója. Ha konyhai kiegészítőként hirdetik, 600-700 forint. Ugyanaz a kettő, nem?
Itt van pl. ez.
-
kicsiogre
tag
Hello https://proteinoutlet.com/feherjek-138 , elég olcsó árai vannak valakinek van tapasztalata a termékekről ?
-
bigmasterg
addikt
válasz Tamas1982.1 #169453 üzenetére
Ha valahol nem kedves a személyzet, nem kell oda menni, a pénzével "szavaz" az ember, mindenki maga dönti el, hogy igénybe vesz-e egy szolgáltatást.
Azt tapasztaltam, hogy erőemelők (meglepő, de még crossfitesek között is) kevésbé jellemző ez a páva magatartás.
Bár a testépítés eleve a magamutogatásról szól, ebből következik ,hogy több beképzelt idióta fogja ezt a sportot választani, mint pl egy erőemelést. -
Qtya123
őstag
válasz Dinter #169454 üzenetére
Dettó. Megyeszékhelyen és Budapesten jártam több terembe is hosszabb távon és persze mindenhol megfordul 1-2 bolond, meg nem lehet mindenki szimpatikus, de a taplóságot toronymagasan az a 3 hónap vitte, amíg kénytelen voltam a szülőfalumtól 10 km-re lévő kisváros egyetlen termébe járni.
Tapasztalatok:
- Az összes környékbeli minialvilági tag ott dekkolt egész nap- Szerintem egy kezemen meg tudtam volna számolni, hogy hányan nem toltunk semmilyen cuccot. Hihetetlen, hogy mekkora számban voltak ott a koxosok.
- Edzés közben a 80% vagy ordított a gyakorlatok közben, vagy ami rosszabb, két széria között ordítva beszélgettek, ezzel jelezvén, hogy ők jelen vannak a térben.
- A pultos csaj egy dagadt és nagyképű dromedár volt. Egész nap vihogott a tetkós koxos Frodókkal és mindig arról beszélt, hogy ő épp diétázik. Esküszöm volt vagy 95 kg és 1 dekát nem fogyott a 3 hónap alatt, amíg én oda jártam. Aki nem kokszos Frodó volt, azoknak alig akart köszönni.
Egyszer jól fel is b@szta az agyam. A guggoló keret volt a legközelebb a pulthoz, épp azt használtam és az utolsó már nem ment, segítség nem volt, így visszarogytam a tartóra. Erre elkezdett röhögni.Ja igen és mivel nem volt másik terem 30-40 km-es körzetben, ezért majdnem megyeszékhely áron futott.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
válasz Tamas1982.1 #169453 üzenetére
Nálam az otthoni "falusi" terem volt ez.. kis lyuk, 20 éves gépek, 0 fejlesztés legalább 8 éve. Persze az árak majdnem ugyanannyi, mint az egyetemi kondiba, cserébe legalább a tulaj is egy beképzelt proli. Hálistennek már nem kell oda járnom.
-
Tamas1982.1
tag
válasz aelod #169451 üzenetére
Én azt bírom, hogy a fö siránkozó menö termekben az átlagembert még most is kb kinézi a személyzet, a pultosok ugyanolyan bunkók, a személyi edzök is, mintha nem kellene nekik kliens (nevettem rajta hogy a legnagyképübb edzövel akit ismerek, a bezárás alatt egy építkezésen találkoztam újra ahol melózott. Elötte persze akkora arc volt a teremben, hogy levegönek nézett mindenkit) Ahova jártam terembe, ott én érezhettem magam megtisztelve hogy újra járhatok és beengednek kb. Asszonyt irattam volna be edzöhöz de egyik sem képes arra, hogy legalább visszaköszönjön az embernek, még a 20 éves takony se, így ilyeneknek inkább nem tömjük a zsebeit. Egyes csaj edzökhöz meg ha szépen szólsz akkor talán fel akarod szedni öket, a “szépségeket”? Vicc az egész termi kultúra manapság már.
Úgyhogy hozzád hasonlóan keresem is már a full minimal, oldschool pince termeket, nem fogok 20 ezreket kifizetni hogy még én érezzem magam kellemetlenül. Remélem csödbe mennek ezek a nagyképü termek, röhögni fogok.
-
goodboy007
senior tag
válasz benfolds #169445 üzenetére
Oda is sokan járnak, ahol én tolom.
Szomorú, hogy sokan csődbe mentek/mennek, de valahol az is, ha szerintük az az "optimális kihasználás", ha mozdulni nem lehet egymástól és folyamatosan várni kell minden eszközre..."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
aelod
veterán
Rengeteg kis terem bezárt a lezárások miatt. Tele volt az fb súlyzós/gépes hirdetésekkel, hogy legalább az eszközökből fogjon valami pénzt a károsult. Az én korábbi termem is ahová jártam lehúzta a rolót. Az a terem majd 15 éve működött. Ennyit erről.
A bérlet ár drágulás szemmel látható, főleg itt a fővárosban 15e alatt nem igazán van havi bérlet. Én sem azért járok ebbe a lepukkant retro pince terembe mert olyan jó (azért van egy oldschool bája ami nosztalgiával tölt el) hanem mert olcsó és közel van.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Qtya123
őstag
válasz Madwe #169448 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy pontosan ugyanannyian vagyunk, mint előtte, sőt ha szombaton délelőtt megyek, akkor még többen is.
Vagy tényleg az van, hogy a becsődölt helyekről jönnek át, vagy csak a sírás megy, hogy utána indokolják valamivel azt, hogy miért emelnek árat. Ahová én járok ott is azonnal rádobtak a bérletre 1.000 Ft-ot, miután megindulhattak a népek a védettségivel.
-
Madwe
nagyúr
válasz Dinter #169447 üzenetére
+1 szerintem még többen is mint elötte vagy lehet csak többen vannak home officeban s többeknek fér bele dél és 4 között edzeni, de mostmár kb akkor is tele van mindkét terem ahol jártam…
bár azt is hallottam hogy sokan azért jöttek pl oda ahova én járok mert becsődölt az ahova eddig jártak…[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
hoppá.
azért szerintem ebben benne van az is, hogy sokakat sikerült leszoktatni az edzésről, sokan meg alternatív megoldásokat kerestek az elmúlt fél évben (saját kondigép, súlyzók), és megszokták, megszerették őket... -
benfolds
őstag
válasz Angel2014 #169443 üzenetére
ok, kipróbálom majd, de most totál be vagyok lassulva a vasárnaptól (vagy az alacsony vérnyomástól ). holnap edzés előtt megcsinálom. nyilván fel fog menni, különben nem menne az edzés. asszem inkább azt szokták nézni, hogy mennyi idő alatt áll vissza normálra, mert se a túl gyors, se a túl lassú nem jó.
azért szeretem azt gondolni, hogy azért mozog 105-110 körül, mert baromi edzett vagyok. -
-
Angel2014
addikt
válasz vaakuum #169439 üzenetére
Több skála van és több fajta vérvételi teszt, de a legtöbb hely 1-10 ig határozza meg az értéket. Az amit írsz az olyan tesztókra vonatkozok amik hivatalosak de mégsem gyógyszertári.
Pl ez:
Ha ezt az egész dobozt bevennéd egy nap, akkor sem emelné meg a saját szintedet az előbb említett skálán a 6. szintet.
Viszont arra nagyon jó ha alacsony a tesztód hogy pl a 2. lévő értéked felvigye a 6. szintre és ott is tartsa.
A hivatalos gyógyszertári vagy a polc alatt lévő tesztók Pl: Androgél vagy Propionát ennek a 30x erősebbek is lehetnek.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vaakuum
addikt
válasz Pocee #169440 üzenetére
Lehet nem kellett volna címeznem senkinek ezt a kérdést...
Általános értelemben bármilyen jó leírást, linket, ötletet szívesen fogadok bárkitől.
-
vaakuum
addikt
válasz Angel2014 #169383 üzenetére
Ez a teszto téma ez hogy van pontosan? Mert ugye az egy paraméter, hogy éppen mennyi a teszto, de nézni szokták a szabad tesztoszteron arányt is. Elvileg ha az normál értéken belül van, akkor hiába van több tesztó, hogyan tudna hasznosulni? Ezt a részét nem igazán értem, pedig már próbáltam okosítani magam a témában, de értelmes leírást még nem találtam. Tudtok erre valami értelmes, használható tanulós anyagot? Mert én jellemzően azt tapasztalom, hogy a dokik is annyifélét mondanak erről, ahányan vannak
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Freddycom
Mi nem volt érthető?
aelod
Maga a hely nem tetszik a fb link alapján, vagy az az edzés forma amit ők folytatnak?
Madwe
Nálam sajnos a sz@rból kellene várat építeni. Mondtam a tulajdonosnak/edzőnek de azt mondta nem gond.
Nekem az jött le a kommentedből, hogy te is hanyagolnád a helyet, de javíts ki ha tévedek.Nincs "védettségi igazolványom" ezért olyan helyet kell keresnem, ahol fogadnak anélkül is.
Ez lenne az egyik.>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz marked one94 #169431 üzenetére
Mi tetszett meg benne?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Madwe
nagyúr
válasz Predator2 #169428 üzenetére
Az ár nem vészes annak függvényében h mikor mennyit s mennyire foglalkoznak veled. Személy szerint az ilyen pörgősebb crossfit edzéseket nem feltétlen tartom hasznosnak erősödéshez, de pl alapgyakorlatokat itt is oktatnak - mondjuk én inkább kifejezetten ilyenre mennék akkor már ahol rendesen megtanítanak felhúzni, guggolni stb… nem tudom mennyi tapsztalatod van ezekkel, de ha nem sok akkor jó ötlet h edzővel kezd, a legfontosabb h helyesen vitelezd ki a gyakorlatokat s azt vele könnyebb lesz elsajátítani…
(bár crossfitre pont jellemzo a gyakorlatok meggyalazasa csak azert h porgesse az ember )[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Helló
Meredek lesz a kérdés, de köszönöm előre is aki válaszol.
Mi az első benyomásotok a helyről? [link] (Facebook)
40k egy hónap, személyi edzővel egyetemben.Ti elmennétek megnézni vagy felejtős?
Erősödni szeretnék elsősorban.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
benfolds
őstag
válasz Woodslave #169421 üzenetére
ez fura, mert én a reggeli zabomba szoktam tenni, akkor semmi bajom nem volt még tőle, viszont néha, amikor magában ittam, főleg, ha éhgyomorra, akkor nálam is előjött ez a diszkomfort érzés, néha fosás. amúgy egy ideje leszarom a fehérjét, van egy zsák myproteinem, de inkább eszek, aztán cső. most már csak akkor nyúlok hozzá, ha nem tudok eleget enni.
[ Szerkesztve ]
-
Eversmann
aktív tag
válasz bigmasterg #169422 üzenetére
Ez nagyon bonyi
Amúgy kösz mindenkinekLife is better with a Titan
-
bigmasterg
addikt
válasz Eversmann #169420 üzenetére
Húha. most nagyon bonyolultat fogok mondani:
ne edd, ha szarul vagy tőlePl Voltak olyan fehérjék, amik fosattak. Azokat nyilván kerülöm.
MIelőtt új márkából berendelnél 2-5kg-ot, lehet érdemes kipróbálni egy adagos mintát belóle.Amúgy meg egyél több magas fehérje tartalmú kaját, egyik fehérje készítmény sem csodaszer.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Eversmann #169420 üzenetére
szerintem az inkább inzulin/vércukor probléma valszeg nagyon leesik a vércukrod a fehérje után. Én se szeretem magában inni mondjuk délután mert ha nem is ennyire de nekem sincs tőle jó közérzetem.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Eversmann
aktív tag
válasz Madwe #169416 üzenetére
Melyikre gondolsz? Ami nem tejsavós?
Kb mint amikor rossz/lejárt kaját eszel meg, és nagyon rosszul vagy tőle. Émelyegsz, rossz közérzet, erőd sincs felállni se
Csak tippelek, orovosokban nem bízok. Mert kb azt mondaná, ne használjam. Ehhez meg orvosi papír se kell
Life is better with a Titan
-
válasz IntelKiller7 #169412 üzenetére
Minden bizonnyal igen. A visszaküldés költségeit nem szokták állni sehol. Jól meg kell gondolni mit rendelsz külföldről
-
-
Eversmann
aktív tag
Tömegnövelőre visszatérve, attól nem vagyok rosszul. Fehérje (most pl BiotechUSA 100% Whey Pure van), és szarul vagyok tőle. Mondanám, hogy a vesém nem jó. De enélkül, meg jó? Szóval kérdés, próbálkozzak? Legalább 2 liter víz naponta, vagy az sem fog segíteni rajta?
Ez a hidralizált fehérje, segíthet a problémán? Valami tapasztalat?
Life is better with a Titan
-
ginola
addikt
válasz bigmasterg #169399 üzenetére
Amikor nem csinálom a súlyzós edzést azokon a napokon szoktam tempós sétát csinálni.
A kondiról nem szeretnék lemondani, persze pulzusomrs figyelek. -
IntelKiller7
veterán
Myproteinen kuldott mar vissza valaki csomagot? Hogy megy itt? Az oldalon kivalasztottam, hogy vissza szeretnem kuldeni, kaptam uzenetben 1 papirt amit a csomagba kell majd tegyek. A futar viszont, hogy megy? Nekem kell sajat koltsegre rendeljek?
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
benfolds
őstag
válasz lionshamlet #169408 üzenetére
Köszi, most nézem, kivonták a forgalomból ezt a típust, de biztos van helyette másik.
-
oggy123
újonc
válasz aelod #169351 üzenetére
A linkelt kutatás zárása:
Conflict of interest statement
Stuart Phillips has received research funding, honoraria for speaking, and travel expenses from the US National Dairy Council, the National Cattlemen’s Beef Association, and Dairy Farmers of Canada. Stéphanie Chevalier receives research funding from the Dairy Farmers of Canada. Heather J. Leidy has received grant funding from The Beef Checkoff. She sits on the Scientific Advisory Board for the Egg Nutrition Centre. She has provided consulting services to Kraft Foods, PepsiCo, Hillshire Brands, and Kellogg. She is a member of the Speakers Bureau for the National Cattlemen’s Beef Association and the National Dairy Council. -
benfolds
őstag
válasz lionshamlet #169381 üzenetére
köszi a tippet. mennyi idő alatt készül el benne a rizs?
-
lacos001
senior tag
Szakik...
Ennek a "tuggyukminek" narancsbőr az eltüntetése igényel valami spéci dolgot a megfelelő kaján/megfelelő mozgáson/megfelelő folyadékbevitelen kivül?
Persze, ha eltűnik....Nem értek hozzá... [kép] [kép]
Annyit tudok, hogy elég régóta itt van és a tulajdonosa szóvá szokta tenni, hogy miag**iezitt
Alapjáraton 58-65kg között mozog állandóan a menyecske...
Nem titok, feleségem családtagja az egyén. Mai fotók, friss ropogós...Erről irkáltak éppen, na mondom bekérdezek, itt vannak hozzáértők.
Thx[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz S e t h #169394 üzenetére
Amúgy simán lehet, hogy valaki, aki nőnek született, de férfi megjelenésűvé gyúrja és kokszolja magát, az látens transzszexuális. Vagy nem látens, mert ő maga tudja, hogy mit érez, csak nem coming outolt, már csak a versenyzés miatt sem.
A pulzusról jut eszembe: az elmúlt fél évben megmértem a vérnyomásomat havi egyszer kb, és egyszer sem volt 115 fölött. Leginkább 105-110/70 körül. Ez mennyire lehet gáz (túl alacsony)? Panaszaim nincsenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest