Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Off:
Van itt olyan, aki régóta edz és nem szenved izomdiszmorfiában, egészséges önképe van magáról, büszkén vállalja mióta sportol, és nem tagadja le? tudom, költői kérdés... -
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #156594 üzenetére
Az nem csoda, mert én nem vagyok a magamról képeket feltöltögetős fajta. ;p
Majd ha egyszer angel végleg kihal a topikból, talán tolok be ide valamit. Egyébként arról beszéltem, hogy ha valaki edz, az másokról is megmondja hogy sportol-e vagy sem.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tibcsi0407
félisten
válasz HussarF #156582 üzenetére
Látod, így is megfizetik, nem tesz bele többet.
A mi szakmánkban is sok ilyen ember van, szívem szerint állonb*sznám őket, mert nekünk kell helyettük helyretenni a sok galibát, amit okoznak.(#156588) Apollyon
Semmit nem húztam rád, hanem általánosítottam. Amit leírtam az egy általános magyar jelenség.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
válasz Woodslave #156585 üzenetére
De ebben az app-ban az a jó, hogy rámegyek egy gyakorlatra és egyből felsorolja, hogy az előző edzéseken mivel hányszor mennyit nyomtam. Nem kell lapozgatva keresgélni heteket vissza. Könnyűvé teszi a dolgot.
Az idén már harmadjára megyek a Rogyinába, de rubelt nem váltok sosem. Kártyával fizetek mindenhol. De a SZÉP kártyát nem fogadják el
(#156586) aelod
A legénybúcsún volt 2 hostess csaj is. Az egyik konditeremben pultos. Mikor mondtam, hogy már 15 éve edzek, rajta is azt láttam, hogy épp csak ki nem mondja, hogy nem látszik
Gyorsan hozzá is tettem, hogy "Persze, tudom, hogy vannak nálam sokkal nagyobbak is"
De azért a másik hostess-t sikerült egy kicsit megkóstolni
El is hívtam a lagzira is, hátha sikerül mélyebben is megismerni
Ja, képek a csajról, ilyeneket már úgyis régen tettem be
kép1 kép2 kép3[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #156589 üzenetére
a teremben volt már olyan hogy megkérdezték nem azért mert látszik hanem mert ott voltam
Ezt a nyarat én kihagyom mármint diéta nem lesz megpróbálok valamennyit visszavenni a bélből de nem a strandfazonról fog szólni az idei évem attól tartok
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #156587 üzenetére
Én nem mondom mert nem kérdezik, ruhában úgysem látni, hogy edzek. Mondjuk ruha nélkül se
Nem baj megy a diéta aztán lesz valami majd május végére. Hosszú volt ez a zabálás időszak és nehéz lesz visszarázódni.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz tibcsi0407 #156578 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy fogalmad sincs az életkörülményeimről. Amellett hogy ez részedről terelés, és a reakciód 0%-ban kapcsolódik ahhoz, amit eddig írtam, nem csak rád jellemző tipikus fail, hogy az általam felvázolt álláspontokra személyeskedés a válasz.
Csak megsúgom, hogy aki a rendszert kritizálja, az nem feltétlenül egy tanulatlan rosszakaró gyökér, mint ahogy próbálod ezt nem túl burkoltan rámhúzni.Mert esetleg előfordulhat, hogy a közéletben is előforduló disznóságokat nem kizárólag az átlagcivil idézi elő saját magának. A további kommentjeid is rendkívül sok jóindulatot tükröznek, nulla sztereotípiával.
Abban egyetértünk, hogy a szovjetek elég sok mindent kinyírtak az emberekben, többek között az összetartást és változtatásra való hajlamot is, amit a jelenlegi rendszer csak még tovább súlyosbít.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Csak hogy ON is legyen
Log-oljátok az edzéseteket! Sokat segít a fejlődésben.
Az utóbbi pár évben nem vezettem az edzéseket és úgy nagyjából emlékeztem, hogy az előző héten mennyivel mennyit nyomtam. Próbáltam mindig emelni, valamennyire működött is. Most viszont használom február eleje óta azt az app-ot, amit itt ajánlott valaki. Minden gyakorlat, minden sorozatát beírom és a következő edzésen vissza tudom keresni. Így megvan mindig, hogy pontosan mi az a szint, amit meg kell ugrani és vagy 1 ismétléssel többet csinálni, vagy egy kicsit nagyobb súllyal...
Sokkal látványosabb így a fejlődés és segít abban is, hogy tényleg nagyobb volument hozzak össze edzésről-edzésre. Azt még nem tudom, hogy a formán is meglátszik-e majd, de szarabb csak nem lesz(#156580) tibcsi0407
Hétvégén legénybúcsú volt, hívtunk egy kurvát is. Azt számoltuk, hogy ez egy este megkeres nettó 250 ezer körül. Nem meglepő módon egy új CLS Mercivel érkezett. Na mondjuk nem mint ha irigyelném tőle, az a meló olyan, mint ha focista vagy. 10-15 évig tudsz vele jól keresni, aztán utána abból kell megélned, amit akkor összeszedtél. Járulékokat nyilván nem fizet, szóval arra később sem számíthat. Plusz lemond a kapcsolatról/családról is, mert egy kurvával ki akarna összeállni? Ráadásul ez a csaj olyan különösebben jó sem volt. Azt gondolnám, hogy ha valaki ebből él meg, akkor legalább a "munkaeszközét", a testét igyekszik a legjobb formában tartani, de ez, azon kívül, hogy csokibarna szolis volt, nem volt semmi extra. Sport nyomokban sem látszott rajta. Szóval a 15 év tényleg a max, mert 35 év felett már senki nem fog neki ezért fizetni.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #156580 üzenetére
Máshol olvastam de ő is lehozta ja. Én 4x olvastam el, hogy kinek a mijéből?
-
tibcsi0407
félisten
válasz aelod #156579 üzenetére
Tibi atya cikk?
Nem tudtam sírjak, vagy nevessek..Na igen. Hányszor hallom, hogy ennek, meg annak mennyi pénze van, "a k**va anyját". Ja, tök jó megközelítés. Szarjon sünt, mert többet ért el.
(#156581) aelod
Erre mondják, hogy az élet szép.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #156577 üzenetére
Nyugaton amikor a nagymama kihordja a meleg unokája és annak a férje húgának szerelem gyerekét akkor néha elgondolkodom, hogy jó irányba tart e a nyugat.
(#156578) tibcsi0407
Nem, már úgy kell, hogy dögöljön meg a szomszéd is. A többivel dupla plusz egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Apollyon #156577 üzenetére
Lehet utálni, meg szeretni is, de az életkörülményeidhez kb 5%-ot tesz hozzá, vagy vesz el belőle, a további 95% rajtad áll.
Magyarországon bevett szokás a rendszert kritizálni a saját szarságaink miatt. Ezért nem fogunk soha előre jutni, mert ilyen a hozzáállás. Valószínűleg még a szovjetek kinyírták az emberek lelkét és csak a keserűség, meg a negatív hozzáállás maradt mindenhez. Ja és szomszéd fűje mindig zöldebb...de dögöljön meg a tehene. Mert ugye ebben az országban csak így lehet gondolkodni.utdetailing.hu
-
Apollyon
Korrektor
válasz tibcsi0407 #156575 üzenetére
Az a gyűlölet valszeg nem véletlen, csak aki mondjuk magasról tesz a történelemre, az nyilván kérdés nélkül bekajálja a propagandát, meg még tapsol is a komcsi vezetők vörös szőnyegen való fogadtatására. Ami azért elég szégyen.
(#156573) HussarF: értem, és köszönöm a higgadt válaszod. Azonban a #156558 eléggé provokatív, és ja, felhúztál vele.
A többire: a tied is érthető álláspont, és nyilván a nyugat sem szent és tökéletes, de inkább élnék nyugati, mintsem az orosz elnyomás alatt. A kettő között akár több nagyságrendbeli különbség van, kultúrában és fejlettségben egyaránt, a nyugat javára.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #156573 üzenetére
+1
Teljesen igazad van.
Kár hogy sok ember nem látja át ennyire logikailag.(#156575) tibcsi0407: Az embereket érzelmekkel lehet leginkább irányítani. Néha ledöbbenek, hogy mekkora düh és gyűlölet van ismerőseim körébe is. Természetesen azokról a bizonyos internetes hírportálokról tájékozódnak.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
válasz Apollyon #156568 üzenetére
Csak egy vicc volt, errefelé mindenki bírja az oroszokat.
A többi az geopolitika. Már azt is tapasztalhattad, hogy a nagybetűs Nyugat is csak kihasznált minket, de egyáltalán nem érdekük nekik sem, hogy magasabb sorba emelkedjünk. Ezt szerintem jól felismerte OV is és ügyesebben lavírozik a nagyhatalmak között, mint az eddigiek, akik mindig egy irányba próbáltak nyalni. Nem különösebben oroszbarát ő sem, legfeljebb a mostani vad nyugati orosz-ellenességhez viszonyítva tűnhet annak. De azért nagy csinnadrattával alá lett írva a védelmi megállapodás az USA-val.
Ha könyveket olvasol, akkor ajánlom figyelmedbe a Máglyatűz c. könyvet, szórakoztató és tanulságos írás.(#156569) Woodslave
Tegnap hát-tricepsz vót, atta -
Woodslave
félisten
edzeni szoktatok még amúgy vagy csak kajajegy meg orosz poltika és kultúra a téma?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Apollyon
Korrektor
válasz HussarF #156566 üzenetére
Nem szoktam ilyen jellegű híroldalakat olvasni, inkább könyveket.
Viszont én akkor sem népszerűsíteném őket, tekintve hogy nem csak a múltban nyomták el a magyarokat, hanem közvetetten most is... Persze könnyebb kifigurázni a másikat mint elfogadni a tényeket.
De azért meg jó lenne, ha ezt az orosz vonallal provokálást elfelejtenéd, mert még meg merem kérdezni, hogy a teremben miért irritálod az orosz barátaiddal az odajárókat.(#156567) aelod: Kiragadtam egy időszakot, ja, ami amúgy még ma is tart. Voltál már Bp. V-VI. kerületeiben, láttad a boltokat? Kb. 10 éve volt egy főnököm, első munkahelyem, többek között övé volt a spoon. Azért csak volt, mert az oroszok "megvették". Persze nyilván eladsz egy arany tojást tojó tyúkot, mert az megéri. Aztán ugyanez volt még pár másik étteremmel. Illetve a mostani munkahelyem is magyar tulajdonban volt, azóta ez is orosz tulajdonban van. Vajon miért? Mégegyszer: nem szavaztam arra a vajdára aki azt engedélyezte. De ezt is biztos megérte eladni, mert azóta is hozza a pénzt. Mindegy, csak Hussarf fórumtárs ezzel az orosz izével amit már nem először ír ide be, betriggerelt. Egyébként meg ha magyarként utálom az oroszokat, nézzétek már el, biztos nem véletlenül van.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #156565 üzenetére
Támogatták? Kik? A kulákok? Ugyan. Erőszakkal átvette a hatalmat és milliókat nyomorgatott. Kiragadtál egy időszakot egy nép életéből és az alapján határoztad meg őket.
A magyarokkal meg ne hasonlítsd őket, mert ég és föld, másrészt én nem szavaztam semmilyen vajdára...
Párhuzam volt, hogy ennyi erővel a mi identitásunkat is lehetne azonosítani ilyen elven pár kretén vezetőével. Te nem szavaztál rá de mégis 2/3-al trónol.Mondjuk abban igazad van, hogy sajnos a szocializmus szellemi öröksége továbbra is él.
(#156566) HussarF
+1
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #156563 üzenetére
Azért azt a grúz elmebeteget is támogatták. Meg előtte ott volt Lenin, aki szerencsére idő előtt megnyomorodott, mert lehet még kegyetlenebb lett volna a saját honfitársaival, mint az utódja.
Nem azt mondom hogy a komplett orosz társadalom kuka, de azért van baj... A magyarokkal meg ne hasonlítsd őket, mert ég és föld, másrészt én nem szavaztam semmilyen vajdára...
Az mondjuk igaz, hogy az orosz (vagyis inkább szovjet) "kultúra" megmérgezte a magyart, és azóta is azt a korlátot szenvedik itt sokan.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #156561 üzenetére
Azért az orosz kultúrára azt mondani, hogy zéro hááááát
nácik népirtásával vetekszik
Egy grúz elmebeteggel azonosítasz egy egész népet? Ennyi erővel akkor a magyarok is Szálasi unokái.
Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi vezetőjük az egyik legsötétebb maffiabarbár a világon.
A mi vezetőnk meg egy c. vajda. És? Ne legyél ennyire előítéletes. Just don't.
(#156562) Apollyon
Ez is a nem megfelelően használt teljesítményfokozók és a party drogok következménye.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Zola007 #156555 üzenetére
A focit amúgy nem találom túl jó sportnak magasabb szinten. Szétmegy a térdük, és a szívüket is szénné strapálják. Már ki tudja hány profi focista patkolt el szívrohamban huszon- harmincévesen.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz HussarF #156558 üzenetére
Mondjuk nem igazán értem mit lehet kedvelni az oroszokon. A kultúrájuk kábé zéró, a történelmük meg a nácik népirtásával vetekszik, ha nem inkább durván felülmúlja... Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi vezetőjük az egyik legsötétebb maffiabarbár a világon.
-
Amatőrök vagytok. Én lemegyek, nem állok szóba, csak az oroszokkal, aztán mindenki inkább lesütött szemmel odébb húzódik
-
Zola007
veterán
válasz CptAdamica #156556 üzenetére
lassan nem pörgetőt kell szedni edzés előtt, hanem nyugtatót
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
CptAdamica
veterán
válasz Zola007 #156555 üzenetére
Amúgy igen, 150 millió forint környékéig kedvezményes adózás van nekik, már egy NB2-es csapatban is milliókat lehet keresni, megerőltetés nélkül.
De amúgy jól teszed, ha lenne lehetőségem én is kerülném ezt az időszakot. Mostanában úgy indul az edzés, hogy már az öltözőben felbasznak. Aztán benyomok egy kis Rammsteint, hogy helyre álljon a vérnyomásom.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Zola007
veterán
válasz CptAdamica #156554 üzenetére
Majdnem
Anyagilag több lehetőség van benne, mint a gyúrásban.Igyekszem nem 16 és 20h között járni, amikor magas a népsűrűség, mert a tömeg előhozza a barátságos oldalamat.[link]
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Na, írtam új edzéstervet
Holnaptól izmosak leszünkMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
benfolds
őstag
válasz Zola007 #156532 üzenetére
attól megfájdult a derekam, ahogy néztem. őszintén nem értem, hogy ez derékkal hogyan lehetséges. bár visszagondolva, pár évvel ezelőtt én is úgy hasogattam a 15-20 kilós megcsavarodott tuskókat, hogy a beleszorult fejszével együtt a fejem fölé emelgetve csapkodtam őket a földhöz. lehet ott csesztem el mindent.
-
nepszter1
addikt
Mondjatok kérlek derék kimélő hát gyakorlatokat köszönöm !
-
brownus
veterán
Ezt most olvastam az instan: de ki vagy tesizve boi!
Vágod :dd
sry, offba is teszem :d
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #156534 üzenetére
Ülő munka káros, álló munka káros --->a munka káros. Megmondom én is ma, hogy nem jövök többet, csak a fizetésem utalják.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #156531 üzenetére
Nekem ez azzal lehet jobban osszefuggesben h evek ota 12-14 orakat acsorgok gep mellett. Mondjuk azert nem netto ennyi de az biztos h tobb mint amit kene. Par helyen eszrevettem viszeresedest is. :s
Mondjuk sokat mar nem csinalom ezt a melot elvilegyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
CptAdamica
veterán
válasz BÁ Nutrition #156529 üzenetére
Nekem a derekam ilyen, bemelegítésnél mindig ropog párat. Aztán a hátam is hengerezésnél, de inkább jó érzés, utána edzés alatt már semmi.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Zola007
veterán
Nesztek világ legerősebb asszonya: [link]
deadlift 165 - 205 - 225 - 235
overhead press 93kg rúd, 93kg rönk, 50kg egykezes, 85kg hordó
talicska 15m 100kg + 105kg kő + 105kg zsák
átdobás 105kg
cipelés 275kg 15méter
atlas kő felrakás 91 - 102 - 114 - 125 - 136 - 148kglifetájm gól, hogy legyek olyan erős, mint a középmezőny
-
Zola007
veterán
Talán egy kis meszesedés.
Te sem leszel fiatalabb az évek alatt, ez van
Gerinctorna, jóga, mobilizáció hengerrel és gimnasztikai labdánMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
Egyeltalan nem ilyen,szoval storno. Inkabb hasonlo erzes mint mikor kattog a vallam mondjuk fej fole nyomasnal. (Regebben volt olyan mondjuk 5+ eve legalabb)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
Gerincservet lehet erezni h kezdodo stadiumban van vagy csak mikor beut a krach? Utobbi ket hetben kb elkezdett ropogni a gerincem neha ha sokat acsorgok. Korabban sosem tapasztaltam. Persze lehet h koze sincs a servhez csak ez jutott elsore eszembe
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
brownus
veterán
válasz S e t h #156525 üzenetére
Az a furcsa, hogy oldal irányú mozgás nem fáj, még terhelés alatt sem. Csak ha előre emelem a karomat. Meg pl. a felvők.
Ha a karomat mozgatom a másik váll felé az már könnyebben megy, a mozgás tartomány végén érzek fájdalmat. De napi többször csinálok speciális gyakorlatokat.
(Gumival szét húzás, körkörös mozgás oldal irányban, stb)Kíváncsian várom a ultrahangos kezeléseket.
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #156516 üzenetére
A guggolasbol kimaradtam, oreg vagyok mar a hardocre sulyokhoz es felek,hogy tul izmos lennek es ez az en koromban mar hulyen mutat
ellenben kurvara elfaradtam es mar ma izomlazam van,pedig csak 2. napra szokott kijonni a labazas utan.Holnap lenezek a sracokkal egy mell edzesre is, ugyis mindjart itt a száund
-
S e t h
nagyúr
válasz brownus #156508 üzenetére
Októberben nyomtam fekve utoljára, klasszikus értelembe véve azóta nem melleztem, csak kábelkeresztezés megy.
Nálam is mellső váll, vmi kattog is, ha a karomat a másik vállam felé, a törzsem előtt mozgatom.
Volt két hét fiziko, előtte a kabát felemelése is gondot okozott, most fájdalom nincs, de a nyomó gyakorlatok teljesen kimaradtak.
A bicepsz-hát azóta elég szép terhelést kap, mondhatni ők köszönik a plusz figyelmet.Vmikor rászánom magam és elmegyek orvoshoz, egyelőre elvagyok, de jelenleg úgy érzem, hogy a váll edzésének és a mellének jó időre harangoztak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Meg van valakinek A sárga kapszula prc vagy ePub formátumban? Nem PDF-ből konvertáltra gondolok.
Köszi
-
Zola007
veterán
válasz aelod #156520 üzenetére
szóval megvett a gymbeam kilóra
egyébként mindig jó egy edzőtárs, aki helyetted pakol[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz brownus #156512 üzenetére
masszőr, krém, fizikoterápia
Ha a csípőízület lenne problémás, azt nem tudnád olyan könnyen kezelgetni/tetni
nem feltétlen indokolt egy pontszerű gyulladásra/fájdalomra egy egész testben eloszló tablettás készítmény, szinte semmi nem jut a gyulladás helyére belőle
vagy injekció vagy krém napi többször bemasszírozvaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #156516 üzenetére
Azért megpakolta ő is a lábtolót
(#156518) HussarF
Mi mindig hasazunk minden edzés végén.
(#156517) brownus
Ha az lesz ami nekem volt akkor semmi extra, nem érezni. Gyógyszerekben, fájdalomcsillapítókban meg nem vagyok otthon.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
válasz tibcsi0407 #156503 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
aelod
veterán
válasz brownus #156514 üzenetére
Nekem volt hasonló acromium nyűgöm. Először műteni akart a baromállat, hogy majd levagdossa. Hevesen elleneztem és akkor felírta az UH kezelést. Akkor nem is edzettem + a kezelés meg szedtem NEM Forte cuccot és helyre jött.
BTW Danfit tiszteletét tette a gildában nálunk a tegnap. Lábaztunk egy jót
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz DrDobos #156509 üzenetére
manuálterapeuta és rendszeres izomlazító
váll fölötti mozdulatok fájnak?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz brownus #156508 üzenetére
vállízület eléggé hozzáférhető, nem értem miért kaptál szisztémás NSAID-et egy ennyire lokalizál, nem igazolt (!) gyulladási tünetre
-
brownus
veterán
-
DrDobos
őstag
Nagyon eloffoltatok
Sziasztok!
Ma diagnosztizaltak "weight lifter shoulder"-rel. Valakinek van ezzel tapasztalata? Illetve gyogytornaszt keresek, ha tudtok valakit ajanlani, aki megmutatja, hogy milyen gyakorlatokkal tudom ovni az Acromioclavicularis izuletet.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Zola007
veterán
válasz Tamoo #156505 üzenetére
mondjuk személy szerint semennyire nem izgat
spóroltak nekem 17 ezretMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
A legjobb bőrfeszesítő krém a "siker".
Ahogy nő, egyre vastagodik tőle a bőr az arconMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Hitch
senior tag
válasz tibcsi0407 #156501 üzenetére
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest