- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
válasz Ļantos #156803 üzenetére
Nekem is az első hangzik jobban (ezt csináltam kb. 2 évig tavaly novemberig). A másodikat nemrég olvastam valahol, gondoltam rákérdezek, mert kell a változatosság.
Ami viszont nem tiszta, hogy ha kb. 72 órával az edzés után a legjobb a fehérjeszintézis, akkor a heti három napos megosztott edzéssel sok idő elveszi. A teljes felső test heti kétszer edzéssel ez az idő kevesebb. Tudtommal nem 168 óra a szükséges regenerálódási idő, bár ennek régebben néztem utána, amikor még 30 sem voltam.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Tavaly novemberben volt egy sérv műtétem, amit követően kihagytam 3 hónapot, majd újra kezdtem finoman az edzést többnyire gépeken teljes feltsőtest (heti 2x) és egy lábnap elosztásban. 41 éves vagyok így nem durr bele Balázs módjára tértem vissza, de mára így közel fél év után felmerült a kérdés, hogy a regeneráció miatt nem kellene e váltanom (heti 3 edzésnap maradna) a következők valamelyikére?:
1, edzésterv:
1 nap mell, tricepsz
2 nap hát, bicepsz
3 láb, váll2, edzésterv:
1 nap mell, hát, váll
2 nap láb bicepsz, tricepsz
3 nap mell, hát, váll
stb....Szerintetek? Elég 72 óra a regenerációra és a teljes felsőtestes edzés folytatására vagy váltsak?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Meg van valakinek A sárga kapszula prc vagy ePub formátumban? Nem PDF-ből konvertáltra gondolok.
Köszi
-
hitman77
senior tag
válasz Radnix #156099 üzenetére
Szia
Köszönöm a választ. A súlyokkal megyek feljebb. Lassan néhány gyakorlat esetén a régen használt közelébe érek.
Marad a teljes edzés minden alkalommal. Egyenlőre nem találtam okot rá hogy osztottra térjek át. Igazából azt sem értem hogy régen miért így edzettem. A 168 órából nagyon sokat vesztegettem el így pihenésre.
Természetesen a legális tesztoszteron fokozókról kérdeztem. Sejtettem hogy nem sok hatásuk van, de a Shop-ok oldalán néhányan pozitív hatásokról írnak. Lehet hogy csak placebó? -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Volt fél év kényszerpihenőm (előtte 2 év edzés) és most már 1 hónapja visszatérőként teljes testes edzést (kivéve láb, ez másik napon) végzek a következők szerint:
Kedd- péntek:
Fekvenyomás gépen: 5x10-14
Tárogatás gépen: 5x10
Lehúzás csigán nyak mögé: 5x10
Evezés gépen: 5x10
Nyakból nyomás gépen: 5x10
Oldalemelés: 5x10
Bicepsz kézi súlyzóval: 5x10
Kalapács: 5x10
Tricepsz letolás: 5x10Szombat láb.
Azért ilyen sok a gépen végzett gyakorlat, aminek ilyen magas az ismétlés száma, mert egy sérv műtéten vagyok túl és az elején a legkevésbé szerettem volna terhelni a hasi területet.
A kérdésem, hogy mindezek figyelembe vételével mit érdemes változtatnom az edzésterven? Osztottatra egyenlőre nem váltanék, így úgy érzem jobb a terhelés eloszlás.
40 felett vagyok, így felmerült bennem, hogy érdmes lenne tesztoszteron fokozót szedni. Mennyi értelme van ennek és ha hasznos, akkor milyet ajánlotok?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Így 40 felett érdemes beszerezni valami tesztoszteron fokozó "csoda" terméket? Jókat írnak a TST tartalmú cuccokról, de félek, hogy csak placebo.
-
hitman77
senior tag
válasz bigmasterg #154515 üzenetére
Szia
Milyen ízben érdemes rendelni? Ahogy nézem nagyon sok ízben van. Általában csokisat szoktam venni, de van egy két jól hangzó íz, viszont 5kg kicsit sok próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...