- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D3W1L3
tag
válasz
K.Andras.Vfx #155788 üzenetére
az a baj olyanról beszélsz amihez nem értesz, az hogy elolvasod az interneten az nem tudás. majd ha lesz sok éves tapasztalatod akkor lehet érdekelni fog valakit véleményed.
-
Zola007
veterán
válasz
aelod #155796 üzenetére
Az is túlhasználat
A test azért enged meg egy mozgást egy adott tartományban, mert evolúciósan volt haszna.Csak az emberi testet nem kötött pályás, súly alatti mozgásra tervezték.
Edzőtermi gépek és gyakorlatok 70%-a olyan mozgásokat mimikál, ami a természetben soha nem fordul elő.
-
Casanova*
veterán
Hey srácok! Megint fáj a könyököm.
Voltam terápiás kezelésen,sportorvosnál. Szedtem rá gyógyszert,pihentettem 3 hétig. Elmúlik,de mindig újra elkezd fájni. Pedig már kisebb súlyokkal tricózok. Kenegettem minden szarral. Szedtem rá ízületvédőt is. Valakinek valami ötlet?
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155788 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155782 üzenetére
Nem én akadtam fent azon, hogy megéri e ha szúrsz és pro leszel just sayin'...
Elkapcyoltalak untatsz nagyon. 😉(#155783) gyuri860213
Itt kezdődnek a bajok, hogy ha kalória alapján lövöd be a diétát. Ha ismered a makróid akkor szépen fokozatosan kezded elvenni a cht mondjuk 30-40-50 grammosával. Ez is egyén és cél függő. A tükör úgyis megmutatja, hogy változik a forma és nem a testsúly az ami lényeges elsősorban.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #155783 üzenetére
Kardiozni akarsz mellé?
-
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #155772 üzenetére
b+, azok spotterek megint
hát komolyan nem bírnak odarakni 5-6 gorillát mikor valaki majd 500-be guggol bele?azok a srácok jó ha 300-at meg tudnak fogni
#155773) HussarF: megvolt a mélység, csak mikor valakinek akkor a combja, mint a te/én egész felső testünk, akkor szemből nem látni rendesen, hol van a "crease"
Azért van 3 bíró különböző szemszögből -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #155779 üzenetére
Cél, idő eredmény függő.
-
gyuri860213
tag
Holnaptol dieta, also hangon egy tizest le kene dobni. Kezdesnek 2200kcal val inditok. Erdemes mar az elejetol ch hintaztatast csinalni vagy hagyjam meg a vegre mikor mar docogosebb/ lassabb az anyagcserem? Makrok:p200/ch220/zs45 vagy valami ilyesmi, meg nem jegyeztem meg
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155775 üzenetére
Lehet más csak unalmas folyton erről olvasni itt, hogy megmondó emberek ítészt játszva megírják, hogy mi éri meg és mi nem...
-
válasz
K.Andras.Vfx #155775 üzenetére
És amúgy izmos vagy?
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155771 üzenetére
Ez az ő döntésük, hogy mit tesznek meg azért, hogy sikeresek legyenek és még pénzt is keressenek. Vészmadárként károgni, hogy ez káros stb. unalmas már egy kicsit...ettől neked amúgy jobb lesz? Vagy nem értelek... Komolyan.
Semmivel nem károsabb mint bármelyik versenysport. Vagy akár az autóversenyzés. Tudták, tudják, hogy bármikor baj lehet mégis rajthoz állnak.
-
válasz
marked one94 #155772 üzenetére
Mondjuk a mélység inkább magasság volt, de elvenni én sem mertem volna, még megcsapkod a végén
-
marked one94
őstag
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
aelod #155768 üzenetére
"Aki azt lesz testépítő mert sok pénzt akar keresni az hülye."
Vannak azért hülyébbek is, pl akik azért akarnának pro testépítők lenni hogy semmit ne keressenek...
Felejtsük már el azt a bornírt baromságot, hogy a pro testépítők nem akarnak pénzt keresni, és vagy hogy nem a siker meg az azzal járó anyagi lehetőségekért csinálja, mert én azt nem eszem meg!
"Ó baszki felejtsük már el ezt a mi az egészséges meg mi nem az mi éri meg meg mi nem éri meg"
Miért kéne elfelejteni, ha nem mérlegel az ember az életben akkor nagyon könnyen bajba kerülhet, ugyan ilyen mérlegelés kérdése az is, hogy valaki kábítószer kereskedőnek áll e, lehet 3 de lehet hogy 5 évig tele lesz pénzzel, csak ha elkapják akkor kap érte vagy 15 évet, csak itt a mérlegelés kérdése az, hogy felmondja e a szolgálatot az összes szerved.
-
CptAdamica
veterán
Végre elértem első mérföldkövemet, tavaly október közepén ~111kg-ról indultam. Mondjuk igazán akkor indult be a sztori, miután átváltottam csak zabkására reggelente a sok szar helyett.
-
Zola007
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155766 üzenetére
http://www.thedailyrecords.com/2018-2019-2020-2021/world-famous-top-10-list/celebrities/richest-bodybuilders-world-net-worth/16099/
-
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155766 üzenetére
Aki azt lesz testépítő mert sok pénzt akar keresni az hülye.
Ó baszki felejtsük már el ezt a mi az egészséges meg mi nem az mi éri meg meg mi nem éri megHa így velekedsz attól még lesz versenyzés, versenyszerű sport. Ugyanúgy beszúrják, megeszik, izmosak, nyernek veszítenek, meghalnak, lenyomorodnak.
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
BÁ Nutrition #155764 üzenetére
De egy ilyen szinten mennyit lehet keresni mondjuk?
Az szemmel látható, hogy még maga a kalória mennyiség amennyit megesznek, még az is alapjáraton káros, hiszen nincsenek tiszta élelmiszerek, mindegyikben vannak szennyeződések és a zöldségekben van talán a legtöbb a különböző permetező szerek és egyéb kemikáliák miatt amivel kezelik azokat... Ilyen paradicsomok meg paprikák és szép zöldségek csak a mesében léteznek... Szal ha valaki 5X annyit eszik mint egy átlag ember akkor 5X annyi méreganyagot is kell feldolgozni a májának és egyéb szerveinek, amelynek következménye hosszú távon nagyon káros. És akkor itt még nem volt szó a nagy mennyiségű szteroid hatásairól...
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #155764 üzenetére
Csodálkozol? Éves szinten 7-8-9 versenynél? Alap.
-
Zola007
veterán
válasz
David75 #155759 üzenetére
Ezt gyógyszerész ismerőssel kitárgyaltuk, tulajdonképpen gyógyszeripari minőségű, moderált adagoknál (versenyzői dózisok töredéke) megfelelő support (kaja, regeneráció, havi labor és orvosi kontroll) mellett kicsi a rizikó. Csak ugye a gond ott kezdődik, hogy mikor látják hogy 1 hónap alatt jött az a tömeg, mint előtte naturál kínkeserves 1 év alatt, akkor nem bírnak megállni és még egy kicsit....még egy kicsit....hoppá, túltoltuk, Béláim.
-
David75
őstag
válasz
Zola007 #155755 üzenetére
Lehet még az se lenne akkora gond, ha mondjuk ne szedne/szúrna 14 másik cuccot.
Én azon szoktam gondolkodni, hogy ha ezek is élnek 40-50 évet. Akkor egy hobbi kokszos aki csinál 1-2 kúrát évente ésszerű adagokkal azt mér kezelik úgy mintha legalábbis drogozna/cigizne/inna egyszerre.
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #155754 üzenetére
Egy átlag férfi naponta 5-7 mg tesztoszteront termel, ez heti 35-50 mg
Legtöbb Pro 1000mg felett tol hetente
Palumbo heti 2100mg-ot tolt, ez 40-60x annyi, mint a normál endogén teszto -
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #155751 üzenetére
Csak a dózis nem mindegy.
A középtávfutók is cuccolnak, csak míg ők a normál tesztoszteron termelés 1-1.5x mennyiségét viszik be hetente, egy IFBBika 40-50-szeresét.
Van itthon olyan testépítő, aki 3 éve nem tartott szünetet -
EXA
aktív tag
Sziasztok! Szed itt valaki Opti-Men multivitamint?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Zola007 #155728 üzenetére
Ezzel csak az a baj h kb a szajtek maszkli bics menszbuzik versenyen is kb ugyanez a helyzet.
Sot mar jo regota cuccolnak meg a bikinimodellek is. Vagy mondhatnank h meg azok is akik el se jutnak oda h versenyezzenek. Mondjuk ott mar ritkabb h valaki 6-8 kurat letoljon 2 ev alatt -
aelod
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #155724 üzenetére
Ha ismernéd az optikai sajátosságokat a testépítésre lebontva akkor tudhatod, hogy ha minél több izom van egy emberen annál kisebbnek hat a feje.
Ronnienál megvolt minden, arányosság, izomtömeg. Arnold ma classicban is bajban lenne. El kell fogadni, hogy változik a sport (A kérdés az, hogy jó irányba e).
A mai mezőnyben Cedric az aki hozza a 90es évek fizikumát. A többiek a modern testépítők.(#155746) TIBCSI0407
Már csak azért is mert azt mondta nekem, hogy jó a bicó 😁
-
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #155743 üzenetére
Töketlenek.... a szó legcsepelebb értelmében
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #155739 üzenetére
Szóval akkor azt akarod mondani,hogy eddie nem bírna felállni az elefántos rúddal 474 el?
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #155733 üzenetére
Úgy hogy felállni sem tudott vele eddie meg az 500 at simán húzta....amúgy mostanában fog emelni az 500 as húzáson.
Azt sem értem hogy lehet világcsúcs ha eddie már megcsinálta az 500 -as húzást.és 27 kiló hiányzik,hogy átlépje mivel ez 474 volt
-
-
Zola007
veterán
válasz
Elefántrúd annyit hajlik, hogy mire kihúzod a slack-et a rúdból, addigra már van 10 centi biomechanikai előnyöd
Tehát egy elefántrudas emelés körülbelül egy 8-10 centis block pull-al ér fel. -
Kari1
aktív tag
válasz
Valószínűleg az csak arra vonatkozik hogy Rogue (által szponzorált) versenyen vagy Rogue elephant bar-ral még nem emeltek annyit. Magát a világrekordot tudtommal Eddie Hall tartja 500kg-mal.
-
Angel2014
addikt
válasz
marked one94 #155731 üzenetére
-
marked one94
őstag
[link] Kár hogy utána az 501kg nem jött fel neki, de így is állat ez a csávó
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #155726 üzenetére
Szerintem nagyon nincs rendben, hogy ekkora hízlalt tenyészbikáknak kelljen szurkolni.
Én éppen ezért nem nézek Pro testépítést, mert nem sportteljesítményt látok benne, hanem gyógyszerhatás vizsgálatot. -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
BÁ Nutrition #155726 üzenetére
Szerintem meg nem, de ezen nem fogunk összeveszni.
Akár Ronnie Colmant nézed akár a Markus Rühl-t és lehetne napestig sorolni a neveket, nem esztétikusak és nem is arányosak azok a hatalmas izmok a testükhöz képest! Kb olyanok mint azon túlsúlyos emberek, akik még a seggüket sem tudják kitörölni!...
Persze a BMW-ken is marha jól néz ki egy nagy kerék, de ha ráteszel egy traktorkereket csak mert az a legnagyobb akkor ocsmányul fog kinézni...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
"Utána kezdődött az, hogy nem számított már sem a magasság sem a végtagok hossza, csak egy dolog számított, minél több izmot felpakolni."
ebben nincs igazad
Kai nem csak azert nem nyerhetett oympiat mert anno jatszott az ananasszal hanem azert mert sokkal rosszabb aranyai voltak felhethez kepest
Ronnienak szerintem egyeltalan nem volt rossz strukturaja igy siman passzolt hozza a qrva sok izom
ill amugy big Ramy is teljesen oke, nala mas problemak vannak
masik szempontbol valahol jobb h ez van mintha menszbuzikos pumpedgaboknak kene szurkolni -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Anold mindig kiharcolta maganak az elonyoket, tobbek kozott azt h fekete hatter elott pozolhasson ami neki kedvezett szemben Serge Nubret meg copott miatta.
tapetazzuk ki a topicot
nem Toth Dani szintuen szeles, de szeles a dereka
persze itt nem Arnold szrozasarol beszelek, meg nyilvan nem tehet rola, es igy is faxan nezett ki. ill messze a legnagyobb legenda off course
de abban a korban ez a kozepresz nem volt semmi extra
ellenben evvel -
K.Andras.Vfx
tag
válasz
BÁ Nutrition #155721 üzenetére
Pedig de! És én igazából az arányokról beszélek, ha megnézi valaki Arnoldot akkor látható, hogy a test magasságához és a végtagjainak hosszához képest mennyire arányos izomtömegeket pakolt magára!
Az utána jövő meg mai bodybuilderekhez képest Arnold és egykori versenytársai(na nem mind) gyakorlatilag naturál testépítőknek tűnnek.
Utána kezdődött az, hogy nem számított már sem a magasság sem a végtagok hossza, csak egy dolog számított, minél több izmot felpakolni. Meg lehet nézni nyomon lehet követni a képeken hogy a 70-80-as évektől kezdve szépen lassan kezdtek teljesen eltorzulni a testépítők, mindegyik egy hegyomlás lett, van egy hatalmas hústömeg rajta egy ici picike kis oda nem illő aránytalan fej...
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #155721 üzenetére
Arnoldnak 3 nagy fegyvere volt akkortájt
- mellkas-kar
- jóképű volt
- Weider -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
K.Andras.Vfx #155709 üzenetére
En ugy tudom h nem feltetlen volt a legjobb csipoje se hasa se kozeptajt sehogy.
-
Angel2014
addikt
Kohári Ricsi lábedzés kicsit fura nekem...[link] Főleg a sorrend...és a szétbontása.
A lábedzést már elég régóta ketté bontom. Külön napon edzem a feszítő és külön napon a hajlító izmait. Nekem nagyon bevált, mert így mindkét edzésen maximálisan le tudom terhelni az adott izmot.
A hétfői feszítő edzés gyakorlatai a következők voltak:
- álló vádli keretben 4 sorozat
- ülő vádli gépen 4 sorozat
- lábnyújtás gépen 4 sorozat
- guggolás keretben 5 sorozat
- ingás mellen guggoló gépen 3 sorozat
- lábtolás 45 fokos lábtolón 4 sorozat
- ingás háton guggoló gépen 3 sorozat -
szuszinho
őstag
300 hsz-t pótoltam be, nem mondom, hogy megérte az összes
-
Woodslave
félisten
válasz
David75 #155708 üzenetére
csináltam, semmivel nem volt jobb formám mint amikor nem. Az egész napossal (24 óra nem volt meg nagyon soha) az volt a baj hogy utána mindent felzabáltam otthon.
A rövidebb leangains szerű dolgok vállalhatóak reggeli eltolása nem egy nagy dolog ahhoz hamar hozzá lehet szokni. Kérdés mi értelme vagy mi a célod. Fogyáshoz felesleges semmi előnyét nem mutatták még ki, hosszú élethez mi kiafax tudja
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz
aelod #155374 üzenetére
Nassernek mondjuk 48 évesen leállt a veséje és hello...
Amúgy amit ezek az emberek csinálnak az nem testépítés hanem testrombolás. Se nem szépek és esztétikusak, se nem egészségesek, és ráadásul még olyan kurva jól sem lehet vele keresni, hogy megérné.
Kb tényleg Arnold volt az kimakszolta mi az ami még egy emberen jól nézhet ki, neki nem volt olyan pici feje a testéhez képest, nagyon vékony csípője és hasa volt a felsőtestéhez képest.
Valami elképesztően torz embereket szült ez a testépítésnek csúfolt "sportág"...
-
David75
őstag
1 napos fasting-ről vagyis hogy egy napig nem eszel semmit csak vizet iszol, kinek milyen véleménye/tapasztalata van?
Eléggé ellentétes véleményeket olvastam eddig és gondolkodom, hogy be kéne vezetnem a szombati napokra. -
Zola007
veterán
válasz
CptAdamica #155704 üzenetére
cipő, nadrág, póló, víz, füles bedug
nekem ez a checklist mielőtt kilépek az öltözőből -
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #155694 üzenetére
én hamarabb hagynám abba az edzést mint a húsevést
-
mike1334
veterán
Én azt hittem csak erre a számra lehet gyúrni...
-
CptAdamica
veterán
válasz
David75 #155700 üzenetére
Végül is, az utált számok hallgatása is egy motiváció.
Nem tudom hogy bírjátok, én az edzőtermi zenéktől totál készen vagyok. Főleg mikor betesznek egy 10 perces monoton tuc-tuc zenét, amiben 5 másodperc ismétlődik. Plusz jó kizárni a külvilágot, amikor már 800-an vannak körülötted.
(#155697) inferno88
Köszi, ezekből csemegézek. Nekem egyik kedvenc most a Ghost - Square Hammer. Mikor bedobta a Spotify azt hittem valami 80/90-es évekbeli szám, annyira retro beütése van.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #155699 üzenetére
én is volt hogy hallgattam zenét (monjduk Rob Bailey és hustle standard - volt egy szám aminek egy részére azt hittem milyen qrva keményen fogok guggolni) aztán inkább lexarom mi megy a teremben egyáltalán nem befolyásol. kis grofóra ugyanúgy guggolok mint bármire (bar igazság szerint azt még nem próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR