Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Kipróbáltam a pécsi cutlert. Atta. A felhúzó platform qrva jó meg az eleiko cucc is. A gépek annyira nekem nem hiányoznak...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #121090 üzenetére
Nálam most az van hogy " Hova jársz, mikor jársz, tudnánk-e majd együtt és majd segíts má' benne". Ami olyan kényelmetlen mert egy hogy nem vagyok azon a szinten,kettő hogy én el vagyok az én kis világomba ahova elvonulok. Nem tudom ilyenkor hogy kell megfogalmazni,hogy kösz de ezt én így nem
XBOX ID: GoTReX #4839
-
ncc1701
veterán
válasz aelod #121089 üzenetére
Nálunk is kevés csajszi van, de az egyik az olyan, h ott helyben megcsinálnám mindenki előtt. Kis hamvas 23 éves, olyan alakkal, h döbbenet. :Đ Nyáron kis picsanadrág+topban, izzasztó még nézni is. Remélem, a zasszony ezt nem olvassa.
(#121087) Angel2014: Türelem. Kajára, edzésre odafigyelni, időnként mérd magad centivel is, és írd fel, ne csak a mérlegre figyelj.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Megvolt az év utolsó edzése mell-hát, atta.
Holnap nem lesz a terem nyitva, így a láb erre az évre kimarad már.
Persze, hogy az új évet nem lábbal kezdem majd.風林火山
-
Ijk
nagyúr
válasz Angel2014 #121079 üzenetére
Nincs benne semmi érthetetlen. Egy kg zsír 7000 kalória, egy kemény kardióval elmegy max 400-500 ha viszonylag jó az állóképességed. Súlyzós edzés sem gondolom hogy elvisz ennél többet, inkább kevesebbet. Tehát 20kg-ot ledobni is 350 edzés ha azt feltételezzük hogy annyit eszel ami az edzésen kívüli életmódodhoz elég, de persze ez nem ilyen egyszerű.
Szigorú diétával heti -1kg előtt már megemelem a kalapom, mert azt is kurva kemény meló kivitelezni. Nem a diéta, nem az edzés hanem egyszerre a kettő. Nem véletlen van annyi elhízott ember aki képtelen lefogyni. Nagyon messze kellene kilépni a szokásos kis komfortzónából.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
-
Woodslave
félisten
januártól kánaán. A csirke és tojás áfája 5%-ra csökken. Ennek örömére a lild már meg is hírdette őrülten jó akcióját. 1600Ft helyett 1300 (soha nem veszem 1300-nál drágábban)
de ami nem rossz az 2-tól a pulykamell filé. 1400Ft lesz egy kiló, szóval most januárban kipróbálom jó lesz egy kis változatosság a csirkemell után..
-
Woodslave
félisten
-
goodboy007
senior tag
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Dani82
senior tag
válasz aelod #121066 üzenetére
Van itt személyi edzo? Lenne par kerdesem a dolog mechanikajarol.
Pl hogy mukodik, ha en edzo vagyok de csak kulsos ugymond, azaz nem akarok ott rohadni a termeben 024 es csak 4-5 vendeget akarok fixen, alkalmankent. akkor a teremmel kell megegyezni, hogy veszek en is berletet vagy le kell adni lovet, hogy en ott edzehesek embereket vagy hogy van ez? -
-
Twistee
csendes tag
Vérplazma-adásról mit gondoltok? Visszavethet a teljesitmenybol?
-
Angel2014
addikt
válasz Dani82 #121054 üzenetére
Tesójának autókereskedése van erzsébeten és csepelen ferarri lamborgini -vel mászkálnak stb...de a gyúrósok között is ki ne ismerné a kiss dezső nevet...most a nav rájuk szállt több milliárdos áfacsalás miatt tévében is volt...amarikából behozott kocsik...téged is ismerlek valahonnan nem járkáltál Csepelen? Kérd meg mutasson a dezsőröl egy képet amikor formában volt....
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #121052 üzenetére
Egy-egy rúd mindkét kézben
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #121037 üzenetére
Na wood erről beszéltem...30 fokos padon mellre nagyon üt....
Na ma ismét esemény történt....már végeztem az edzéssel bent vagyok az öltözőben egy szál semmiben ...erre bejön 4 takarítónő erre közli velem csak nyugodtan minket nem zavar....mondom jól van lezuhanyzok...erre bejönnek a Chili Bomba nő vezetői 3 -an fogast és szerelvényeket felmérni hogy hová lesz felfúrva ....szóval ma ott álltam a kis micsodámmal 4 takarítónővel és 3 bombanővel az öltözőben .... ez nálatok is így van,hogy kibe mászkálnak a csajok?
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
válasz bigmasterg #121040 üzenetére
Az tuti hogy nem merem felpakolni, emiatt az egy ismétléses maximumom sem tudom. Döntött és vízszintes padon is egykezeseket használok aham.Legtobbszor nincs kinek szólni, mert vagy este edzek és már senki sincs, vagy délután i műszak előtt 11-2 körül megintcsak üres. Mondjuk ki is vagyok már ezektől a váltásoktol, nem tudok beállni egy állandóra.Bocs tabletről írok...
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Srácok , mivel egyedül edzek a fekvenyomast egykezesekkel szoktam végezni. Tegnap változatosság kedvéért befekudted a rúd alá nyomni. Ez kb az egykezes súlyok 70%-val megy , jóindulattal...Ennek fordítva kellene lennie. Utálom is a rudas nyomást ,tartok is tőle...Nem vagyok fekvenyomó alkat, de ez mitől lehet? (Mármint hogy gyengébb mint az egykezes gyakorlat)
-
Woodslave
félisten
na karácsonyra kaptam asszonytól egy tescos gain extreme tömegnövelőt 20%-os fehérje tartalommal (mindegy a lényeg a szeretet )
Feldobtam vele a hajnalimat (mondjuk most el van csúszva a nap, mert fél nyolckor kelek) így a reggelivel együtt megvan az 1500kcal-os étkezés.. Lesz energia edzeni
-
GoTReX
őstag
Builderes off . Értem én hogy a bb rádió 90s évek , de lassan ott már minden szar ami nem az? Na mindegy, bocs az offert.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz BUZZLGHTYR #121032 üzenetére
kb olyan mint a tej. ihato.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
myproteintől az impact wheyből az ízesítetlen iható?
régen ittam már ilyet.. azt hiszem annyira nem volt szörnyű,
valaki ivott mostanában ízesítetlent? -
FrankMonzano
őstag
válasz Woodslave #121030 üzenetére
Fosni en sem fostam, csak okadtam. Koszi a valaszokat, akkor valoszinuleg valami virus lesz!
Meg egy kerdes: Most feltoltesi szakaszt kezdtem, kb 5 napig, mert ugye jott a rosszullet. Most 2 napja nem.szedem. Ha ujra kezdem, eleg napi 2 adaggal folytatni?
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz FrankMonzano #121028 üzenetére
Sztem nem. Legalábbis én még soha nem hánytam tőle. Most is megy napi 20-21gramm. De még a fosas is elkerül szerencsére
-
ncc1701
veterán
válasz FrankMonzano #121028 üzenetére
Nekem is volt egy látogatásom a nagy fehér porcelán kagylónál, nem tudom, mi lehetett, tegnap elött. Kreatintól max fosni lehet, ha rohadt nagy adagot tolsz be egyszerre.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Letezik, hogy a kreatintol hánytam 2 napja, vagy inkabb valami virus? Most mar jobb a gyomrom, de meg mindig nem az igazi. Amikor elkezdtem szedni kb. 1 hete, ereztem h vmi nem stimmel, de lehet, hogy csak a virus lappangott. Volt mar valakivel itt hasonlo a kreatintol? Amugy bioteches 100% kreatin monohidrat.
-
szuszinho
őstag
Én is voltam végre, közepes terheléses nap volt (Texas ugye). Jól is esett. Eddig csak zabálás, és pilás volt minden nap, mert jó nagy a család Igaz köretet nem ettem sokat, mert ilyenkor inkább a mindenféle húst preferálom Bejgli is csak 2-3 darab volt kb. Súlyom jelentősen nem változott, szerintem jövő hétre vissza is áll.
A lisztekre visszatérve Éndzsöl. Nálunk nincs is fehér liszt (meg cukor sem). Asszony nem eszik glutént, laktózt, én is csak elvétve. Viszont van tápióka, konjak, rizs, meg a tököm tudja még milyen liszt. Ha édességet szeretne enni, akkor ezekből süt mindenfélét (bejglit is). Kolléganőinek szokta kínálni, ízlik Nekik is. Én is megkóstolom, de az én véleményem nem releváns
-
sutyesz96
őstag
Szerintem meg a felesleges, időpazarló kardiókat dobjátok ki a pics@ba az edzéstervetekből, és nyomjátok a hiit-et helyette.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Angel2014
addikt
válasz aliquis #121024 üzenetére
Én meg figyelem a pulzust 135 legyen annak az intenzitásnak megyek mert akkor vagyok zsírégető tartományban...ha lassul akkor jobban tekerek esetleg növelem a fokozatot ha gyorsul akkor lejjebb veszem de próbálom a 135 -ös pulzuson tartani.
-
aliquis
tag
válasz Angel2014 #121023 üzenetére
A bemelegítést (5 perc) és a levezetést nem számolom a teljes edzés időbe,mint hogy azt sem amíg átöltözöm.A "kardió" külön van a súlyzós edzéstől,mert viszonylag intenzív,nem csak sétálgatok,meg biciklizgetek.
Közben olvasom,hogy megint nyomod a hülyeségedet,csinálj azt amit akarsz,rajtad nem lehet segíteni,de hát az eredmények téged igazolnak.Vagy hülyének nézed az embert vagy te vagy totálkáros.Befejeztem a veled való "társalgást".
[ Szerkesztve ]
Viszlát!
-
Angel2014
addikt
válasz aliquis #121022 üzenetére
10 perc bemelegítés ...30 perc kardió...és 2 perc a súlyzós edzésed? Amúgy kell a durranás mert anélkül nincs izomépítés sem...mert úgy tanultam hogy ha nem szakad meg vagy nem sérül a hosszanti rost izom akkor nem is épül be a fehérje...mert ugye durran sérül az izom rost és ezekbe a sérült részekbe épül be az aminó mint egy torony építi fel az izmot mert a következő edzéssel ismét megszakítod ismét beépül és így tovább ...nem?
[ Szerkesztve ]
-
aliquis
tag
válasz Angel2014 #121021 üzenetére
Tegnap 42 perc volt az edzés teljes ideje,egy szót sem szóltam közben,igaz nehezen is tudtam volna megszólalni,ma kellemes "izomfáradtság" van a talpamtól a csukjámig.Csak szabad súllyal dolgoztam.Te a bedurranás érzését kevered az izomépítéssel.Változtass,jó szándékkal írtam mindezt.
[ Szerkesztve ]
Viszlát!
-
Angel2014
addikt
válasz aliquis #121020 üzenetére
Küön szoktam tenni a hátat de tegnap nem bírtam le menni így két napot csináltam.....de az a baj el sem fáradtam... pedig éhgyomorral mentem...
Így holnap marad a gyilkos váll...csütörtökön kar...pénteken láb...szombat vasárnap esetleg szauna....
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #121015 üzenetére
Én is voltam ...
10 perc beülős bicikli...
Mell:
5x10 fekve nyomás
5x10 szúken nyomás
5x10 45 fok..
Csigán kétkezes tárogatás felül 4x10
Csigán kétkezes alulról mellhez húzás 4x10
Tárogatás géppel 5x12
Pull ower 5x10
30 fokos padon egykezes nyomás kétkezes súllyal 5x10
Hát:
T rudas evezés 5x8
Hoist hátgép üllve mellhez húzás 5x8
Ülve evezés 5x8
Nyak mögé húzás 6x10
Letolás kétkezes rövid rúddal..6x8
Has :
Hasgép 6x20
Térdelő hoist gép tekeredő vagy micsoda 4x20 mindkét oldalra..
Alsó hát illetve hasgép döntögetés hoist géppel 4x15
Biciklizés ülve 25 perc...
-
Woodslave
félisten
vótam annyira atta hogy az ilyen edzések miatt érdemes felkelni (tudom keressem fel pszichológusom )
A
bejglikreatin dolgozott, bár erős nem voltam (nem is próbáltam) annyira bedurrantam mint állat. Edzés előtti súlyom 91,4 volt. Karom 43 cm-re durrant (tudom ekkora 70kg-s svédeknek van de mindegy) Atta.."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
na végre vége a karácsonynak és kinyit a terem. Indulok is lassan egy laza deloados push napra
-
kk831228
addikt
Uhh, kár volt mérlegre állni, 79,2 kg... És ez mind izom, 167 cm-hez... Alakul a búvárruha...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Radnix
senior tag
válasz BÁ Nutrition #121008 üzenetére
valamikor rámragadt az egyetemen a kosz mellett pár csúnya idegen szó, de akkor maradjunk a megcáfolhatónál, az barátságosabban hangzik
-
Radnix
senior tag
válasz Woodslave #121001 üzenetére
"A tudomány jelenlegi állása szerint..."
Az a jó a tudományban, hogy mindig falszifikálható, ezért is fejlődhet(#121003) Dani82: Kíváncsi lennék azért, ha az előző heti átlagsúlyodat hasonlítjuk ehhez a heti átlaghoz, akkor is ilyen durva-e a különbség (mindig azt a számot nézd, ami kevésbé lehangoló )
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
na a karácsony hozta amit vártam tőle. Reggeli súly gatyában xarás után 89.5kg...
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #120974 üzenetére
Tehát beírom hogy 174 cm vagyok és
- a legnagyobb valószínűséggel 5-15 kg izmot tudok felszedni teljes edzéskarrierem során
- 60-70kg lehet a zsírmentes tömegem de 75-nél nagyobb nagyon alacsony valószínűséggelaz adjusted (tehát a pontosabb szerint)
jó mondjuk elgondolkozva egy 85kg 12% tzs már nem biztos hogy olyan xarul mutatna
De a "realitás" talaján 80 kg 12% tzs ami 70 kg FFM.. Na meglátjuk a diétában el tudom-e érni 90kg-ról a 77 kilót alacsony tzs-al[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest