- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Ez a pécsi Cutler egy-két apróságtól eltekintve elég jól sikerült -már annak, aki a közelében lakik-. Bőven van gép, meg súly is. Mondjuk én este 10-kor mentem oda, de talán csúcsidőben se lesz ebből probléma.
De azért maradok a mostani teremnél, ahova ingyen járok.
Mindenesetre jobban élveztem azt a 70 percnyi hátazást egy hét kihagyás után, mint előtte a Cigány Egyest a moziban. -
madle
őstag
Vótam atta. Reggeli kis mell-binyó. Kezdek összeszokni a román kolégákkal a teremben, bár most reggel nem voltak. Lassan én is váltok hegyesorrú makkos cipőre, mert a magasított talpa miatt tuti jobb benne a guggolás.
Elég szar érzés ez az újrakezdés, de lassan 3 het járogatok és 78-ról már vissza is szaladtam 81,5kg(reggeli) körülre, erő meg jön szépen. Az a furcsa, csak mellben vagyok fos. Minden másban megmaradt a kraft. Mondjuk az is elég szar, hogy plazmával kivágott súlyok vannak és a mérnök úrnak kicsit félrehordhatott a szeme, mert egy-két (25kg vagy 33kg)-os tárcsánál kompenzálni kell a másik oldalt fél kilóval. -
aliquis
tag
Na,szedjétek össze magatokat,úgy látom elszállt az ösztrogén szint!
-
aelod
veterán
válasz
Shingen #120653 üzenetére
És mi gátol meg benne, hogy ne te legyél az aki megunja a fullos nőt? Nekem most egy időre elegem van a nőkből kicsit...
(#120654) Woodslave
Akkor azt hiszem elmondhatjuk most már rólad, hogy igazi férfi lettél. 90kg alatt csak karácsonyfadísz tudod
Én nem voltam, atta. Evés ímmel-ámmal "gyúrós" koszt. Le is ment 1.5 kiló vagy kettő. Nem baj majd legalább megint megkérdezik a teremben, hogy halad a diétám(#120686) Jojo5
Én is oda járok. Ha látok egy izmos embert akkor az te leszel? xD
-
Jojo5
őstag
válasz
wertigo1984 #120684 üzenetére
Igen, most egy ideig, tegnap kipróbáltam a Gilda Max Herminát is ennek örömére...
-
Shingen
addikt
válasz
wertigo1984 #120684 üzenetére
Már nincs.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
reggel 90kg,
alakul ez a diéta.. 82kg körül lenne a cél.. elég szépen megy le rólamha elérem meg egy kitapasztalt kevés kalória pluszban lévő tömegelés lesz 1 évig
-
Woodslave
félisten
vótam atta.
Felhúzás 172,5kg 3*3 hát eléggé végem..
Good morning 45 kg 3*10-11-12egylábas guggolás - ülő combhajlító 2 sorozat
vádli88,2kg voltam ha nem tolom a kaját mint ahogy szoktam egyből megy le... Vicces hogy diétában is meg tömegeléskor is a hétvége a probléma
-
zzz03
őstag
válasz
Radnix #120673 üzenetére
rostelyos az alap. csirket nem eszek mer sz@r szaraz nem csuszik es meg ize sincs.
harcsat, süllöt meg reggelire (akar csak magaban az ize kedveert köret nelkül is), vacsira szeretem mer finom es könnyü kaja, jot alszok utana.
a többi meg akarmikor napközbe.
kockahas nem erdekel, rajöttem, hogy poweres vagyok es nem b*zi tükörbe nezegetös.
vagy csak epp szeretek enni meg edzeni?
najo, meg rendes kaja nelkül nem is mennek a sulyok.
csirke rizzsel sose tudtam akkora sulyokat mozgatni mint egy jo krumpli + sztek lakoma utan. -
Angel2014
addikt
Mai kép a szoliból...[link] esküszöm nem értem mi a tököm van bennem 150 kiló...vagyis már csak 141..
Csatlakozom én Cassy bikinis képei közé...Jól fel is öltöztem hozzá...
-
Woodslave
félisten
jól néz ki ez a Cutler Pécs is... Azt kell mondjam Bodó Dóri meg Salamon Dia élőben tök természetes kinézetűnek tűnik..
Tökre elment a kedvem amúgy az egész edzéstől.
-
zzz03
őstag
unnepi kaja: sullo, harcsa, marhasztek (rostelyosbol), tatarbifsztek. koztuk 1-1 palinka h tobb lecsusszon. meg mindenfele sutemeny. elvileg telen tomegelni kell azt mondjak az okosok...
-
Shingen
addikt
válasz
Radnix #120659 üzenetére
Az a vicc rám érdekes, de nincsenek hatással ezek a koffeines cuccok.
Régebben betoltam 1 L bombát, és a gyomromat csinálta ki inkább az a műanyag cucc, de nem pörögtem fel tőle.
Pedig abba azért volt pörgető.(#120661) Woodslave Nem tudom a gyomrod hogy bírja ezt a sok zabálást, szerintem lehet nem is emészted meg 100% an a kaját.
Én is próbálok minél többet enni 3 óránként, de nekem pár nap erőltetett nap után már fáj a gyomrom ettől sok zabától. -
Angel2014
addikt
Kinél mi lesz az ünnepi menü? Tudtok ajánlani amit lehet enni? Esetleg amit lehet sütni is süteményt...pl teljes kiőrlésű kifliből, 1% tejből, édesítővel lehet mákos gubát enni igaz?
Főmenü mi lesz ?Wood: Tudod mi a baj? 1, a Joe weider...
2, a kreatin vízzel dúsítja az izomzat sejtjeit szóval ha nincs elég folyadék máshonnan próbálja pótolni ...szóval mennyi vizet vagy folyadékot ittál a mai nap?
-
Radnix
senior tag
válasz
Angel2014 #120658 üzenetére
Van benne igazság amit mondasz, de ha már huzamosabb ideje minden nap nagy mennyiségben fogyasztod, akkor ezek a hatások szinte megszűnnek, ekkor kell egy ilyen kb 1 hónapos szünet további olvasnivaló, ha érdekel
-
Radnix
senior tag
válasz
Shingen #120650 üzenetére
Ha továbbra is beviszi a megfelelő mennyiségű fehérjét, akkor szerintem nagyjából annyi difit tapasztalhat, mint én, hogy 3 hete nem iszom KV-t és más koffeines italt, még kólát sem.
Egyébként túlélhető a kávézás mellőzése, csak a megszokás meg a társadalmi nyomás elviselése okozhat fennakadásokat
Nem érzem a hiányát, ha nem alszom eleget akkor amúgy sem ért xart se -
Woodslave
félisten
qrva nagy zaba volt a melóhelyen. Meg is van az eredménye . Az ehhez tartozó formát inkább hagyjuk
Az edzés qrva xarul ment így. OHP próbáltam. 68,5kg 4x5 volt ami inkább 4-ek + 1 pushpress. Chin up +15 kg-val ezek is inkább 4-ek voltak.. Ferdepad egykezessel, evezés ülve. kis kar, de levegőt alig kaptam..
-
Shingen
addikt
válasz
God Vazzeg #120651 üzenetére
Annyira leépült az izom róla vagy mi?
-
Shingen
addikt
Nem tudom IJK olvassa-e a forumot, de kíváncsi lennék mi van a fehérje turmix abbahagyásával?
Mit tapasztalt?
Gondolom semmit. -
Angel2014
addikt
Jaaa gyerekek Sanyit nagyon megbánthattátok jó lenne valahogy elnézést kérni nem? Jó szándékú ember...inkább csesztessetek engem én bírom
-
Shingen
addikt
ma láb volt atta.
-
Angel2014
addikt
válasz
Vandit. #120623 üzenetére
Persze nyilván egészséges embereknek írják fel...önmagában nem rákkeltő és nem is nevezhető koksznak...szerintem...valakinek rövidebb a lába és felírják neki a nővit nyújtásra akkor kokszol,
másik a növi akkor ér valamit a mi körünkbe ha szedünk mellé androgéneket.Viszont a rövid és a husszú távú stanasol vagy winstrol már lehet veszélyes mert rákot okozhat.
-
dybo
tag
-
aelod
veterán
válasz
God Vazzeg #120637 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal ha "meg van csinálva" csak van egy szint ahonnan már nem vonz hanem inkább taszít.
-
sutyesz96
őstag
Ez a nutriversum nagyon jó, a tejsavójuk gyanúsan jó áron volt, ellenben nagyon jól oldódik és finom is, egy adagban pedig van 24g fehérje. Vettem mellé még egy 2 hónapra elég multivitamin 1500-ért. Nagyon ajánlom, simán felveszi a versenyt akár a myproteinnel!
-
kk831228
addikt
válasz
BÁ Nutrition #120633 üzenetére
"Ez" egy fokkal jobb...
-
aelod
veterán
válasz
God Vazzeg #120634 üzenetére
Nem a kidobásról van szó hanem a torzulás mértékéről.
Persze ez a veszély nem fenyeget
Na igen, mi itt írogatunk erről más meg megtapasztalja mellette.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #120629 üzenetére
Azért nem dobnám ki
Persze ez a veszély nem fenyeget
-
kk831228
addikt
válasz
BÁ Nutrition #120626 üzenetére
"Ez" mi.... ??
-
Bodó Dóri nekem már groteszk. Szerintem fiatalon nagyon szép volt, de most - most sem öreg, harmincvalamennyi - valahogy olyan, mintha műanyagból lenne. Nyilvánvaló, hogy fiatalabb nem lesz az ember, de lehet ezt ügyesen is csinálni. Nála meg olyan, mintha minden eszközt megragadna, hogy ne fogjon rajta az idő, ettől viszont teljesen elveszíti az emberi kinézetet.
Emlékszem, Imi egyszer azt magyarázta, hogy Dóri tökéletes és azért mondanak sokan ilyeneket, mert ők is ilyen tökéletes nőről álmodoznak csak nem kaphatják meg, ezért irigyek.
Régen, amikor még csak műszempilla volt, meg szolibarnaság, még tényleg rá is lehetett fogni erre. De manapság, ha valaki azt mondja rá, hogy műanyag, az nem rosszindulat, inkább ténymegállapítás. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
aelod #120628 üzenetére
megmondom oszinten engem nem zavar egyikuk sem, sot.
kulonosebben véleményt se akarok formalni roluk ugyse erdekel senkit
mindenesetre azert sokat alakult az evek alatt. persze a sok smink kinyirhatja a boret, azt meg h cuccolna hatarozottan visszautasitjak(mondjuk Zsuzsinal felesleges is a tema) en rajuk hagyom, nem erdekel. maradjunk annyiban akkor h a sok nem natural bikini versenyzo kozott meg ertekesebb nyerni -
aelod
veterán
válasz
Szerintem magyarként egy AC-t behúzni eléggé karriercsúcs. Mondjuk az sem épp tegnap volt. Nem hiszem, hogy lennének már versenyzői ambíciói. Ott az üzlete (beyond), a tv műsor, team tagként tart egy állandó - remek- formát és eljár expókra. Emellett nem hiszem, hogy bármi is késztetné arra, hogy újra nekiálljon versenyszerűen foglalkozni a sporttal. Egy idő után -ex sportolók elmondása alapján- mások lesznek a prioritások.
TZs-nek vékony ajkai vannak nincs abban szilikon. Egész másképp mutat egy ilyenen a vörös rúzs mint egy telt kacsacsőrön ami Bodónénak van. Hazai felhozatal közül messze nálam a TZs a favorit.
-
Woodslave
félisten
válasz
a múltkor volt egy facebook képe vagy videója azon eléggé ijesztően nézett ki valami nem volt ok.. Talán csak a száj van túltöltve..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #120625 üzenetére
most latom h Arnold classicot nyert de ez viszonylag friss meg
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
aelod #120618 üzenetére
ezt mondjuk igy nem gondoltam volna h mindent elert, de biztos
inkabb az a furcsa a kepein elsore h vagy szilikonszaja lett vagy mint a Zsuzsi ilyen 8 centi vastagon kihuzza a szajat. ami nem tudom miert jo de neha marhara furcsan sminkeli magat TZS :Spl itt nem jut eszembe h belerugjak mondjuk mint nektek
csak sok a smink
az ilyen kepeken Zsuzsirol meg Joker jut eszembe
-
aelod
veterán
válasz
Vandit. #120623 üzenetére
Ezt akartam írni én is de minek okoskodni.
Az meg a másik, hogy úgy és azzal takarózik mindenki, hogy x és y-nak sem lett semmi baja. Attól, hogy nem rakja ki instára vagy facéra, hogy nincs semmi baja még lehet számos problémája amit GH és még ki tudja mi okozott neki...
-
Vandit.
addikt
válasz
Angel2014 #120600 üzenetére
Shingen: Szerinted Stalone miért növizik 70 évesen? Lett valami baja ezekkel a rákkeltő gyógyszerekkel?
Bocs, hogy beleszólok, de a GH önmagában nem rákkeltő, de ha van rákos sejt a szervezetben annak a burjánzását is elősegíti. A növekedési hormont az emberi szervezet a sejtek szaporodásának elősegítésére választja ki - és a rák nem más, mint ellenőrizhetetlen sejtszaporodás.
-
Woodslave
félisten
elmúlt két napban nem voltam itthon elég offos volt a kaja, ma nagyjából visszatérek, de "céges" karányocs hidegtálakkal, sütikkel, egy habos almásat meg egy képviselőfánkot már le is meoztam.. Ebédre nem főztem rizst csak csirkebrokkoli van, de délután bepótolom azt hiszem. Este megpróbálok edzeni..
Reggel megkezdtem a kreatin töltést 10 grammal, utána némi inzulint generáló gabonapehely 0.1%-os tejjel (ne rontsa a felszívódást a zsír
) még kv-t se ittam. Bár amikor nagyon bereggelizek nem is hiányzik... Súlyom nem is mértem, majd ma, de sztem a két nap elég volt hogy megint 88 körül legyek csak, pedig a "terv" szerint 89 meg kellett volna legyen tegnap. Na mindegy majd a kreatin
-
aelod
veterán
válasz
God Vazzeg #120617 üzenetére
Beachen nem láttam de instán (nem linkelek telefonról lusta vagyok) az új képe..hát.
BÁ
Nem hiszem, hogy ő már valaha is színpadra áll. Minek? Elért mindent amit csak lehetett, kimaxolta a témát szerintem.
-
sutyesz96
őstag
Tudtok valami jó módszert fekvőtámasz nehezítésére?
Természetesen lehetőleg anélkül hogy tönkretenné az ízületeim.
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
Srácok van valami módszer vagy praktika ,hogy a durumtészta nem száradjon ki teljesen ? Próbáltam hűtőn kívül, hűtőben , kis extraszűz olivával meglocsolva vagy éppen vízbe öntve stb...Semmi. Pár orával az elkészítése után olyan b*szott szárazzá válik, hogy menetet vág a torkomon belülről.
-
gaborn1
tag
válasz
Angel2014 #120600 üzenetére
"Mindenki de mindenki kokszol a testépítésben olyan nincs aki nem....Molnár, Kathi ,Vida ,Vörös ,Kiss Jenő, Berkes és sorolhatnám...ez egy marketing, hogy a saját termüket felhozzák kuncsaftokkal, hazugság ha azt mondják hogy nem kokszolnak...na ezeknek a kokszos embereknek való az osztott edzés " mert a koksztól még a fotelben ülve is fejlődnek" amit ti próbáltok utánozni eredménytelenül."
Nem te szoktál 2 órákat vállazni? Vagy az nem osztottnak számít?
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!