Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Ja gyerekek ...szerintem sokat számít az edzés utáni életmód is napra kivetítve...
Gondolok arra amikor megszűnt a munkám családi okok stb depreszió magamba fordulás ami így nézett ki reggel 8 órakor edzés 11 -re hazaértem és utána csak a laptopot nyomtam az ágyban...se munka se semmi...
Wood meg Pl Jól edz jókat eszik a tömegeléshez de napi szinten annyit dolgozik hogy nap végére lefogyja...
Szóval arra is kell figyelnünk mit csinálunk a napra kivetítve...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
Persze...de amint korábban mondtam én voltam 240 kiló is...ahhol már leadtam 110 kiló felett...8 hónap alatt [link]
Első 3hét gyors ..utánna megáll ..és a 3.4. hónap múlva indul be mintha zsinóron húznám...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #120195 üzenetére
reggel 85.5 körül (nem mértem mostanában) edzés előtt tegnap 88 (edzőruhában) Eléggé beállt a súlyom így 86 alá...
De már 25x megterveztem a diétát mert annyira unom az evést Persze akkor meg az lesz a baj hogy nem ehetek
Kolo: talán egy aránylag jó kompromisszum de csak három hétre tervezem a 3x5 volument felviszem 5x5-re meg emelem a súlyt aztán megint inkább magasabb ismétlésszám remélhetőleg nagyobb súllyal mint korábban
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
válasz aliquis #120180 üzenetére
Kértem egyet kölcsönbe, szóval van. De mindenképp venni fogok egyet, mert hatásosnak bizonyul.
(#120181) Woodslave
Szar a vérnyomásod?(#120182) S e t h
Nem kellett, az volt anyádnál amikor legutóbb átjött hozzám.(#120183) Angel2014
Itthon is van ilyen, csak fel kell íratni és munkaidőben van, 15 alkalmas kezelés, 3 hét. 3 hétre nem fog elengedni a főnököm ilyennel. -
aelod
veterán
válasz Woodslave #120172 üzenetére
xD
_________
Vótam. Atta a deload. Nagyon vissza kellett fogjam magam. De most nem szabad elqrni.
Guggolás 100 12 (3)
Fekve nyomás 90 12 (3)
Felhúzás 120 12 (3)
Döntött törzsű evezés 60 12 (3)
Vállból nyomás 24 12 (3)
Tolóckodás/húzóckodás 8 (3)
Bicepsz állva 28 12 (3)
Homlokra engedés 28 12 (3)Jó is, hogy most van a terhelés elvét mivel szombaton majdnem levágtam az ujjam. Fasza volt felhúzni 9 ujjal
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kolosanyi
veterán
Ez a denevérpad nagyon király dolog. Rettenetesen jó érzés, amikor az egész napos ülés, kocsiban zötykölődés stb. után megnyújtja a gerincoszlopom. 10 perc lógás után úgy érzem magam, mint akinek kicserélték a gerincét.
-
őstag
válasz BUZZLGHTYR #120175 üzenetére
Ja télleg ez? Csak úgy beraktam, mert ez jut eszembe róla, de nem gondoltam h ez az.
-
őstag
-
BUZZLGHTYR
senior tag
régebben láttam egy pálcika emberekből álló mese videót, természetesen edzésről szól, keresem, de nem találom..
arról szól, hogy van 1 kezdő, 1 haladó és 1 profi, a haladó a kezdőd kiprovokálja, hogy a legnagyobb súllyal edz, a profi is az összes súlyt rakja a gépre, de a gépet emelgeti véletlen valaki nem látta és nem tudja, hogy mi a neve? xd
emlékeim szerint egy nyak mögé húzós gépet használtak. -
szuszinho
őstag
Pedig én megtaláltam azt a nőt, akiről áradoztok itt
-
Woodslave
félisten
vótam atta. Miután két órát vártuk itthon a mikulást annyira ideges lettem hogy nem kellett preworkout..
-
Shingen
addikt
Látom munkanap van, tegnap este óta 100 HSZ, hétvégén meg alig volt 30.
風林火山
-
-
Radnix
senior tag
Mi ez, valami átvágós clen, valami angol roid oldalról?
-
Angel2014
addikt
aliquis : A Jövő évi kerti partin neked is ott a helyed...valaki kezdje már el szervezni...
-
Radnix
senior tag
-
Na, csak emlegetni kellett, madle
Öngyilkos lett a börtönben a balástyai rém -
Woodslave
félisten
válasz aelod #120146 üzenetére
én most már biztos nem kezdenék olyan nővel aki nem edz és aki problémázik mert csirkerizst eszek, fehérjét veszek meg edzeni vagyok
bár olyat nehéz találni aki edz de nem egy "szilikonszájú" picsa vagy tetszenek a nem izmos férfiak neki
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz aelod #120136 üzenetére
Én is értettem, a dolgot én úgy kapcsoltam össze a mondanivalómmal, hogy ismerek olyat aki ugyanúgy remeg egy piros lámpától is, mégis a legnagyobb arcnak adja elő magát. Innen jött norbika történetének elmesélése is. Azt viszont, hogy jópáran mit engednek meg maguknak innen már a poén határát semmilyen szinten sem súrolja, de hát biztos mindenki keresztapa
-
rwin5
őstag
válasz aliquis #120100 üzenetére
Asszem érettségi után volt, vagy érettségi alatt, hogy ugatott a városban egy gyerek elmentem haverommal a házukhoz becsengettem, autós kamerát átforgattuk az ajtóhoz, kijött a gyerek anyukája, hogy ne háborgassuk Norbikát (srác neve) Relikviaként őrzöm a felvételt, mert annyira vicces-szánalmas, pedig csak kezet akartam vele rázni. Valahogy norbika szokott eszembe jutni a topik feléről, bár lassan más topikokban nagyobb arcokkal szoktam találkozni, ezért is vonulok vissza már csak a nyuggeresebb topikokba. Ha meg megtörténne a nemezis 1 hét múlva kapnád a rendőrségi idézést, bár aki fórumon keresztül fenyeget az biztosan nem fog harapni
-
kk831228
addikt
-
aliquis
tag
Ennyi marhát!
Viszlát!
-
aelod
veterán
válasz HussarF #120114 üzenetére
Az vagyok, hogy szakadna meg. Mindenhol ez a téma most nálunk. Senki nem tud semmit szokás szerint. De aki az NKE-re jár azoknak átteszik a vizsgáikat emiatt.
(#120113) quicky98
Ahogy wood is mondta. Alapgyakorlatok. Big3. És egyél mindent amit és annyit amennyit csak tudsz.
De a leosztás akár lehet ez is:
-Mell-kar
-Hát - váll
-Láb[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
quicky98
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a topikban,de 4 hete olvasgatok itt és sok újat és sok hülyeséget tudtam meg Na de nem ez a lényeg a kérdésem a következő lenne (kérve hogy ne szedjetek szét):
Heti 3 x járok terembe.
Az alábbiak szerint: hétfő-mell,tricepsz
Szerda-hát,bicepsz
Péntek-láb ,váll
Rólam annyit kell tudni: 59kg vagyok,nehezen hízó(2 hónap edzéssel tudtam csak súlyt pakolni magamra)
Vállammal nem minden okés.Nah a kérdés: Mivel a kajám nem 100% van rendben ,sajnos ,de van e esélyem arra ,hogy azért tudok izmot pakolni magamra vagy felejtsem el? Illetve a heti 3 edzés kevés? Ha igen milyen rendszerre bontsam le? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Szép napot! -
Woodslave
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #120107 üzenetére
Pedig ha egy OPC Astráról van szó, amin turbót cseréltél és nagyobb a töltőnyomás, hangoltál a futón stb, akkor máris haladhatsz 250-el.
Pszichológiailag meg pláne szerencsésebb ha saját kívánalmaidnak nagyjából megfelelően eszel mintha 6 nap csirkerizs aztán elhányod magad és szétzabálod mekiben.
Nálam ez a kulcs. Sokkal jobb eredményt érek el ha minden napra beiktatok egy kis csalást úgy, hogy "nem csalok", azaz be van tervezve a makrókba. A csülkös bab csak egy példa volt, de mondhatnék akár töltött káposztát vagy csak túrós palacsintát. Meg lehet úgy csinálni, hogy fehérjedús legyen és ne egy cukros, zsíros szart egyek. Márpedig sokkal nagyobb élvezettel fogom fogyasztani, mint a natúr csirkét a rizzsel, akármennyire is jó kaja tápanyag összetétel szempontjából. Nyilván akaratgyenge vagyok meg minden, de amíg ezzel a számolgatós módszerrel úgy tudok hasonló eredményt elérni, mint az átlag hobbigyúrós (vagy akár még jobbat is), hogy mellette jól is érzem magam, addig pont nem érdekel a keménykedés a tömegközlekedésen dobozból esszük a csirkét marhasággal.
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #120072 üzenetére
az a baj ezzel hogy tök életszerűtlen összehasonlítás. Egyszerűen nem tiszta (és itt most inkább az egyes kaják makrodominanciájára gondolok, azaz csirkemell - fehérje, fehér rizs - ch (még ha nyomokban fehérje meg zsír van mindben) kajából nem tudod megfelelően kimakrózni..
Példád kb olyan mintha azt mondom van egy opelem te meg mész egy ferrarival ha mind a ketten 250km/órás sebességgel megyünk melyikünk ér fel Pestre hamarabb Kaposvárról... Valszeg egyszerre, csak én nem fogok soha opellel annyival menni. Ugyanez nekem a csülökpörökölt babbal vagy csirkerizs..
Annyira nem vagyok odáig a mindenki egyedi hópihe elméletért, de az emberi szervezet nem egy gép ami tök mindegy mit csak 3000 kcalt dobálsz bele akkor annyi..
Azt elhiszem hogy a genetikai korlát miatt nincs annyira nagy jelentősége, de elképzelhetőnek tartom hogy azért nem tudjuk elérni amit amúgy el lehetne mert nem tudjuk megenni amit kéne (marha steak, lazac édesburgonya, vagy akár csak pulykamell csirke helyett stb.) Pszichológiailag meg pláne szerencsésebb ha saját kívánalmaidnak nagyjából megfelelően eszel mintha 6 nap csirkerizs aztán elhányod magad és szétzabálod mekiben. Mint az edzés inkább egy kevésbé hatékonynak tartott program amit keményen és folyamatosan csinálsz, mint egy heti 3 guggolás-felhúzás-fekvenyomás amit megutálsz két hét után.
Na mindegy amúgy csak ezt még leírtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest