Új hozzászólás Aktív témák
-
OberMotz
aktív tag
Én annyiban kotnyeleskednék ide, hogy NP2a-ról váltottam pár hete nagyrészt a kamera miatt egy használt Google Pixel 7 Pro-ra és nem bántam meg. Egy dolog miatt lehet a Pixel visszalépés bizonyos felhasználóknak (nekem speciel ez nem fáj), hogy a Pixelben csak 128GB flash van az NP2a 256GB-jával szemben. Úgy látom hogy minden egyéb tulajdonságban veri a Pixel az NP2a-t. NP3a-val természetesen nincs tapasztalatom, de nagyon csodálkoznék ha a bármelyik változatának a kamerarendszere meg tudná szorítani a Pixelét.
-
ironbed
aktív tag
Én is ezen vaciláltam, de a nyers technikai adatok alapján csak a zoom kamera lett volna az előny és a sokkal gyengébb piaci alap 8MPixel-es ultraszéles a hátrány.
Mivel nincs autófókusz az ultraszélesen így nem adott volna pluszt egy esetleges makró módhoz.
Az extra fényerő lehet még jó ok a 3A mellett, de mivel a 2A fényereje jobb mint a Realme-mé volt, maradtam az elég korrekt Alzás akciónál. -
Chaser
legenda
Ez jogos ( : benezek majd oda is
Kamerak nyers adatait nem tudom hova tenni, nekem a videok meg esti kepek szamitananak nagyon, de olyan nagy difit nem lattam 3a javara sem
Az a gomb tenyleg aranyos, nem tudom mire gondolhattak mikozben kitalaltak)
3a proban ugy lattam eggyel jobb a kamera szett, meg arban is beleferne de annyibol meg sokkal jobb kameras csodafon is van, csak mas nyuggel ami miatt bukta
Nemegyszeruez) -
miqlas
őstag
Hali!
Akik váltottak, azok a 3a topikban lesznek!
Nekem nem tetszik a 3a, mert az ugyanolyan felbontású fõ / széleszlátó kamera kombót felváltotta az új hármas szett, aminél dobták csak becsúszott egy szarabb kamera.
Nekem nincs szükségem dedikált zoom kamerára (mindenáron), inkább egy jó széleslátó fontosabb! Rá tettek egy felesleges gombot, ami még macerás helyen is van!Amiben a 3a egyértelmûen jobb, az a hosszabb támogatás!
-
Chaser
legenda
Azokat kerdezem, akik valtottak 3a verziora, mennyivel jobb a kamera?
Tesztet mar sokat neztem 3a-rol is.
Pixeleke nagyon tetszett, de a flickeres kijelzo nem tetszik( :
Alzan lattam igen bomba ara van a 2a-nak, kesobbre terveztem telot, keret is lehetne nagyobb, de mindig oda lyukadok ki hogy hiaba 200e pl, de valami deal breaker mindig van.
Minel fluidabb rendszer es minel jobb kamera a cel olyan kijelzovel amitol helyen maradnak a szemeim)
Ezt a 2a es 3a hozza, jo akkuidot is.
Es rohadtul tetszik is ((( : vegre valami nem tizenketto egy tucat -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam magamnak egy ilyen a2 készüléket, eddig megvagyok vele elégedve, de van egy dolog amit nem tudok hova tenni.
Android Auto, de a bluetooth-on való kihangosításnál is nagyon halkan hallom a másik felet az autó hangszórójából.
Korábbi készülékkel teljesen jól működött szóval nem az autóval van a gond.
Más is tapasztalta ilyet? Erre van megoldás? -
tomszli11
tag
Hali!
Mehet ez a frissítés vagy okozott bárkinél is valami romlást a telón?
Köszi. -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, a közvetlenül a gyáró honlapjáról vásárolt készülékhez mennyi szavatosság / jótállás jár? Próbáltam utánanézni, de (számomra) nem volt egyértelmű az információ amit a Nothing FAQ oldalain találtam.
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #792 üzenetére
Ebben az esetben ez nem segített.
-
miqlas
őstag
Nem tudom, hogy feltûnt-e valakinek, de nem lehet megváltoztani vagy törölni a PIN kódot ezen a telefonon.
-
CorsairS
csendes tag
Az mitől lehet, hogy bizonyos appok teteje "becsúszott" az értesítési sáv alá?
Eddig a GPS Test volt ilyen, hogy egyszer csak az app felső gombsora nem a status bar alatt volt, hanem mögött, de 1-1,5 hete az Ingess is ugyanezt csinálja. -
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #786 üzenetére
Nálam „ne zavarj módban” is szól a zene!
-
Mr.Csizmás
titán
teljesen kitörlődött, csak a gyári basic 7:45, 12:00 stb. inaktív alapértékek voltak.
----------------------------
illetve egy másik kérdés @all: ha bentvan a ne zavarj mód, hogy lehet a média hangokat "átengedni"? a pixelen alapból engedte pl. a spotify-t, duolingo hangokat BT fülesen, de itt elnémul, amikor aktiválódik a holdacska. (az értesítéseket lehetne, de az nem kell) -
Ryoo
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #784 üzenetére
Nekem megvan, 2 van beállítva állandóan. Azt eltűnt az azt jelenti, hogy kikapcsolt, vagy, hogy teljesen kitörlődött?
-
Mr.Csizmás
titán
másnak is eltűnt a beállított ébresztés a legutóbbi frissítés után?
tök véletlen vettem észre.
-
shootme2
senior tag
Magát a nothing gallery-t nekem is a play áruházban frissítve sikerült előhozni de a kamera appban az elkészült kép előnézetére nyomva a nothing gallery-t nem hajlandó megnyitni. A fossify-t megnyitja és jobbnak is találom mint a nothing félét úgyhogy nincs gond csak kicsit fura hogy pont a sajátját nem nyitja meg.
Az akku helyrejött 2 napot kibír 5,5 óra kijelzőidővel amiből 2 óra játék. Az asztalra letéve 1.5%/óra tempóval merül offline videózással reggeltől estig 10 óra képernyőidő fölé lehet menni. Ez kb az előd X5pro újkori szintje úgyhogy elégedett vagyok.
Apróbb szoftverhibákat még mindig találtam remélhetőleg majd a frissítések javítják.
-
ironbed
aktív tag
Ránéztem ma az akku használatra, mivel ma elég sokat használtam a telefont. Le vagyok nyűgözve. Utoljára a Pocok M3 hozott nekem ilyen képernyő időt, de az 6000 MAh-s akksival
-
shootme2
senior tag
válasz
shootme2 #773 üzenetére
Megvolt a reset és sokat javult az üzemidő. Gsam battery monitor fent volt előtte és most is fent van. A telefonszolgáltatás volt beakadva napi 4-5 óra ébrentartás + 120 ezer felébresztés. A kernel is hasonlóan sokat fogyasztott de a reset után mind a kettő a töredékét fogyasztja.
A kamera nem nyitja meg a galériát gondra is meglett a megoldás. A google fotók alkalmazást nem szeretem ezért letiltottam a kamera pedig nem tudja megnyitni a nothing galleryt. Érdekes módon a fossify galleryt simán megnyitja... Szóval a nothing gallery ment a g fotók mellé és a fossifyt használom.
-
shootme2
senior tag
Akkor neked kb. 2 napot elmegy. Azzal én is kiegyeznék. Első körben factory reset lesz ahogy időm engedi.
ironbed: A Ryoo által is említett Nothing Gallery van rajta. Az elrendezése hasonlít a miui félére de azért van még hiányossága. Nem lehet tekerni a videókat (vagy nem jöttem rá hogyan kell) és nincs benne szerkesztő. Gondolom majd később kerül bele. 3rd party app-ból a Fossify Gallery-t be lehet állítani hasonlóra mint a miui féle.
-
shootme2
senior tag
Tegnap 12:20-kor 46%-on tettem le az asztalra 19:20-kor ránéztem 22%-on volt. Reggeltől estig simán lemerül akkor is ha alig használom. A háttérben futáson állítok hátha segít.
Délelőtt feldobta a frissítést meglátjuk hogy javít-e rajta.
A galériának minden jogosultság megvan adva és a kamerának is.
Amikor kivettem a dobozból 2.5.4-es szoftver volt rajta ami azonnal frissült 2.5.6-ra ami szintén azonnal frissült V3.0-250114-1909-EEA-ra. Lehet itt csúszott félre valami.
Ha nem javul megpróbálok egy factory reset-et. -
depence
tag
Megérkezett a márciusi security patch. -
D1L1ZS
őstag
válasz
shootme2 #766 üzenetére
Szia!
1. Nem tudom nálad mi okozza a gyors merülést, de nálam parádés az akku 🔋
Én annyit finomhangoltam a dolgokon, hogy az alakalmazásokat külön beállítottam, hogy ne fussanak a háttérben, csak amik feltétlen muszáj, vagy szeretném, hogy fusson a háttérben.
2. Nem lehet módosítani tudtommal.
3. Elvileg semmit, galéria appnak meg van minden jogosultság?
4.Nekem sem ajánlja fel. Majd jön....
nothing.community oldalt érdemes olvasgatni. -
shootme2
senior tag
Sziasztok!
Nemrég én is vásároltam egy ilyen telefont és lenne néhány problémám/ kérdésem.
1. Tesztek alapján arra számítottam hogy az üzemideje jobb lesz mint az elődnek (Poco X5 Pro) újkorában volt ehhez képest alig jobb mint most 2 évesen holott a gyári kapacitását már nyilván nem tudja.
Az asztalra letéve hozzá sem nyúlok és ~4%/óra tempóval merül (2 sim, wifi megy és semmi más AOD sem) ami szerintem sok. Ez másnál is ilyen vagy nálam van valami gond?
Beállítások-Akkumulátor-Akkuhasználat részen hazudik a képernyőidőről...
Battery Guru 2 óra 52 percet ír ami reális is a beállításoknál pedig 4 óra 40 percet...2. A feladatkezelőben vízszintesen lehet lapozni a megnyitott alkalmazások között. Lehet állítani az elrendezésen hogy függőlegesen menjen? Nem találtam rá beállítást.
3. Miután csinálok egy fényképet a kamerával bal alul megjelenik egy kis körben a kép de hiába nyomok rá nem történik semmi. Mit kell beállítani hogy ilyenkor a galériát nyissa meg?
4. Látom hogy van márciusi frissítés de nem ajánlja fel. Azt is észrevettem hogy van lehetőség kézi telepítésre. Nekem jelenleg V3.0-250114-1909-EEA van rajta erre mehet a V3.0-250304-1904 vagy eea verzió kellene? Xiaomi-nál van lehetőség a teljes ~5Gb-os fw telepítésére adatvesztés nélkül itt van ilyen lehetőség? A fenti problémáim megoldása miatt érdekelne...
Köszönöm a segítséget. -
ironbed
aktív tag
Tegnap feltettem a fissítéseket, először az 1gigás 2.6-os csomagot aztán pedig a 2 gigás 3.0-ásat. Lassan el kellene kezdenem átköltözni. Van valamiamire érdemes odafigyelnem vagy megkönnyíti a dolgomat?
-
ironbed
aktív tag
Szerintem sincs. Ha a ROM lassabb, mint a RAM, akkor mindenképpen ront a sebességen.
A te speciális helyzetedről (70K 8GB vs 120K 12GB) azt tudom mondani, hogy ez attól függ mennyire fölösleges neked az a plusz 50 ezer forint. Ha lenne máshol helye, akkor maradnék a használt 8-asnál. Ha nem számít a plusz kiadás, akkor tekintheted befektetésnek, hogy ha növekszik az alkalmazások memória igénye, jó darabig nem leszel gondban a telefonoddal.
Én az elmúlt két telefonomat mindkettőt használtan vettem jóval a piaci ár alatt és nem bántam meg. És mindkettőt hosszabb garanciával adták és szerencsém volt a piaci árhoz képest jelentős különbséggel.
Szerintem ez a 70 ezres NP2A pont ilyen vétel a te esetedben. -
tomszli11
tag
válasz
Mr.Csizmás #757 üzenetére
Csak azért tanakodok, mert sikerült 70 ezerért lecsapni egy Alza használt 8gb verzióra, és nem tudom, hogy átvegyem-e vagy inkább a nagyobb Ramos verziót válasszam.
-
tomszli11
tag
válasz
Mr.Csizmás #755 üzenetére
Szerinted sokat számíthat a 8 vs 12 gb?
-
ironbed
aktív tag
Egyetértek (2021->2024).
+ lehagytam még az OIS-t a főkamerán, illetve a Wifi6-ot
Az enyém ma jött meg. Eszméletenül szép. Egy Realme 9 Pro+-t fog váltani. Remélem a fotós/kamerás tulajdonságok hozzák azt a szintet. Nekem több Xiaomi is megfordult a kezemben, a márkáról a frissítések mostoha állapota és elrugaszkodott árak miatt váltottam Oppo-ra, majd Realme-re.
A jelenlegi Alza-s ár szerintem instant-buy a 8/128-asra, mert 100 ezer forintért ilyen szintű telefont egyik kínai gyártó sem tud adni, de a 120 ezres 12/256 is igen jó ajánlat. -
ironbed
aktív tag
válasz
tomszli11 #751 üzenetére
Ha frisstést nézed, akkor mindenképp. Ha a kamerát, akkor jó kérdés, bár a 1/1,5" szenzort nagyon jónak tartom, mind a Sony (IMX766), mind a Samsung (GNx) részéről.
A nyers teljesítmény véleményes, ha csak az Antutu-t nézem, akkor erősebb.
Az 5G szintén előny. Jack csatlakozó hiány hátrány. Az üzemidő sokkal jobb specifikációk és a tapasztalatok alapján is -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék indítani a Nothing phone 2a felhasználok között, hogy szerintetek egy Redmi Note 10 pro készüléket megérheti lecserélni rá? NP2a 8GB verziót néztem ki, a tárhely annyira nem fontos csak alap dolgokra (youtbue, facebook, email) használnám a készüléket. Köszi. -
ironbed
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #749 üzenetére
Köszi az infót, akkor majd kipróbálom
-
ironbed
aktív tag
Sziasztok!
Ma én is rendeltem egy 12/256-os változatot, mert újra "akciós" áron árulja az Alza.
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki csak védőüveget és védőfóliát a hátlapra?
Ha lehetne nem növelném a szélességét a telefonnak. -
OberMotz
aktív tag
-
siskad
őstag
Köszi a linkeket! Sajnos itt is írnak a problémáról, pl. a 2a Plusnál Nothing OS 3.0 esetén is, úgyhogy nagyon úgy néz ki ez tényleg ilyen a Nothing telefonoknál, és nem is igazán lehet vele mit kezdeni.
Sajnos így nekem nem opció, engem nagyon zavar a 120 fps után ha itt-ott 60-on megy. Kár, pedig brutál ez a telefotó kamera amit beleraktak, ráadásul ennyi pénzért.
-
miqlas
őstag
Nézz körül a nothing.community-n. Lehet, hogy találsz errõl valamit!
-
siskad
őstag
Sziasztok! Tudom hogy ez a 2a topik, de a korábbi modelleknél tapasztalt dolgok relevánsak lehetnek ebben a kérdésben: 3a Pro vásárlásán gondolkoztam el, viszont ebben a review-ban feljött az problémaként a telefon kapcsán, hogy egyes alkalmazások 60 fps-sel futnak még akkor is, ha a fejlesztői beállításokban kényszerítve van 120 fps-re.
Utánaolvastam jobban a dolognak, a korábbi Nothing telefonoknál is találtam ilyen problémákról bejegyzéseket, hogy pl. a Tiktok, egyes böngészők, illetve bizonyos alkalmazások, játékok 60 fps-sel futnak, bárhogy is állítod be a kijelző beállításait.
Ezek viszont még tavalyi vagy régebbi bejegyzések, azóta megjelent a Nothing OS 3.0 is, nem tudom hogy ilyen szempontból változott-e valami.
Nektek mi a tapasztalatok, érzékeltek olyat hogy bizonyos alkalmazások 60 fps-sel futnak csak?
-
muxi-muxi
senior tag
Ebben igyekszem egy kicsit részlehajlóan beleállni, mégis mi lehet a menő az iPhone-ban, és mégis miért használok akkor Nothingot, igazából teljes megelégedésre (figyelem, mindkettőt). Némely dolgot (vagy az összeset?) elszajkóztam már, ezek:
Nem szeretem a Nothing-omat. Végre ez csak egy tárgy, amit többé-kevésbé bosszankodás nélkül lehet használni arra, amire kitalálták: telefonálásra és médiafogyasztásra. Mert vannak olyan hibái, ami miatt nem akarom többre. Ilyenek mint: Whatsapp és Viber nyűgök. Előbbiben van egy olyan gépírási késlekedés, ami miatt néha hosszú másodpercekig nem íródik a szöveg, egyszercsak kumulatíve megjön. Aztán másik jómadár, Viíbör: ott meg a hívások minősége ergya néha, dacára annak hogy egy wifi6-os router alatt állok, ráádásus olyan dedikált hálózaton, ahol a sávszél csak az enyém (120 megabit, sajna a szolgáltatónk egyedüli az utcánkban, a mobilos AP pedig a szuterénlakás miatt nem játszik, a térerő okán. A wifi a lakásban oké.) Magát a telefont nem szívesen mutogatom, mert orchideamárkaként egy félórás litániával kell kezdenem, h mégis mi is az a Semmi 😃 Manapság egy telefont lencserajzolat alapján azonosítok: Samuk függőleges gyűrűi, szifonok rakétavetői (igazából csak a "kaliberük"-számuk variálódik), egyéb (számomra formatervezési zsákutcának, barokkos túlzásokba eső) megoldások. A Nothing igazából SzÉP, dehát a tok miatt a rafinált hátlap kb azonnal értelmét veszti. Mondjuk a szifon kb ugyanez, csak a tokválaszték ezerszer nagyobb, plusz nem Kínából kell lencsevédőt stb-t vadászni, hanem a legelső mobilkellékesnél is kapsz, mert tucatáru.
Amiben marha jó a Semmi, az a (vizuális)tartalomfogyasztás. Képernyőméret oké, ha esetleg az ember fia másolással akar rá ugyanazt varázsolni, a gyors USB kapcsolat és a fájlmenedzsment partner ebben. Sajnos a beépített médialejátszó nem igazán olyan kézreálló mint a Szifoné, ezért VLC-t használok, az teljesen jó ide. Amit még észrevettem(?) h a BT-s hangminőség nem olyan jó mint a szifonomé (Pro 12), ezért hát zenét az almáról hallgatok, aminek az átvitelét az iTunes teszi kellően bosszantóvá. Néha ordítanék a kíntól, oly' körülményes ("új frissítés van kinn, akarod telepíteni" Nem,nem és nem!!!-füstölgök magamban), de a telefonon levő állományok már nem kérnek enni felhasználói élmény tekintetében.
Éés itt van a kutya elesve, amiért eső-kelő Szifonomat nem vagyok hajlandó kivonni a használat alól, az UE. Ami a telefonnal történik, ami parancsot kiadok neki arra azonnal, kielégítő választ kapok, és pontosan ez az, ami miatt szimultán kézbrn van mindkét telefon (az iPhone-ban nincs SIM, de zenét hallgatok vele mindennap). Hiába kellett már az ájfónt többször szervízbe vinni sztratoszférákból való leejtés miatt, nem vagyok hajlandó nem használni a User Experience miatt. (Az pedig, hogy a szerelőnek akkora rutinja van a foltozásban, h egy kedélyes csevej alatt újra működőképessé teszi, ismét a szifon elterjedtségét dícséri, h csuklóból javítható, az orchideatelefonok alkatrészesetlegességével ellentétben van hozzá minden: akku, szenzorok, stb.)
Kétlaki vagyok a telefonokat illetően tehát. Egy beszélgetés során (képernyővel lefelé, szigorúan) ha kikerülnek az asztalra, máris lehet róluk polemizálni, miért is van belőlük kettő.
Szívem szerint egy lenne, mindkettő előnyeiből összegyűrva (IOS, szabad fájlátvitel, stb), de ha megint annyi pénzem lenne, amennyi nincs, akkor új iPhone-t vennék. Azt azonban h reszponzivitásra élhetőségre ugyanolyan Almát kapjak, mit a Semmim, ugyanolyan árért, az sajnos kizárt. Ha valaki (és itt most a flexelésre hatványozottan érzékeny középiskolás csoportot értem), akkor vegyen használt szifont, és járjon nyugodta Canossát, ha letartóztatja azt...
-
miqlas
őstag
válasz
BenyPotter #733 üzenetére
Csak az iPhone menõ! De ha valaki ettõl érzi magát valakinek, akkor azért nem kár!
Sajnos az ifjúság önbecsülését iPhone-ban mérik!
-
BenyPotter
újonc
Sziasztok! Tudom, hogy Bog ajánlotta karácsonykor még 140-ért is, ezek szerint ha az alzáról sikerül még 100-ért megcsípni, akkor az egész jó vétel lehet, nem? Kistesó (fél, 25 év difi) panaszkodik, hogy nem menő az iskolában, mert nincs iphone 16-ja, ezzel azért menő lenne
-
Bali27
addikt
Na meg is van.. Csak nem tudom hogy virus -e.. Lenyeg hogy feltettem a gcam-et, abbol is a Bigkaka (tudom vicces} modot . Ez csinálta a legjobb képminőséget..
És ez gyártja szorgalmasan a txt-ket. -
Bali27
addikt
Sziasztok! Most vettem észre hogy a letöltés mappában január vége óta txt-t gyárt. Log +dátum, crash, Nm_0.txt stb.. Lattatok már ilyet?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
V.Stryker #724 üzenetére
pixel 7 pro-ból költöztem át tegnap teljesen, eddig meg vagyok elégedve vele, szűk egy nap után. valahogy flow-abb, de lehet ebben közrejátszik az is, hogy az elődöt gariztatni kell küldeni, vszeg nem okés vele valami. nem vagyok hc user, social fosok, meg egy game (ingress), semmi más igény.
-
BullHurley
lelkes újonc
vajon miért nem kapok értesítést ha sms-em jön? beállításokban be van pipálva, leszedtem a frissítéseket és újraraktam playstore-ból, de semmi. egyszer se értesít ha üzenetem jött
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A Nothing szoftvere mennyire van tele Ai cuccokkal?
-
D1L1ZS
őstag
Új időjárás app. Ma jelzett a Play Áruház!
-
D1L1ZS
őstag
Az létezik, hogy Dynamic refresh rate esetén mintha még fluidabb lenne a rendszer?
Készülék használatba vétele óta (2024 november eleje) High refresh rate volt beállítva a kijelző beállításokban, így is azért néha érzékeltem némi lagot általában amikor alkalmazásokból suhintással visszamentem a főképernyőre.
Tegnap olvasgattam Nothing.community oldalt és ott jött szembe velem egy poszt, hogy érdemes dimamikuson hagyni a képernyő frissítést.
Illetve olvastam olyat is, hogy érdemes fejlesztői beállításokban átállítani az animációk sebességét 1-ről 1,5-re. Mert ekkor picit bár lassabb lesz de fluidabb/ szebb.
Valakinek tapasztalat?
-
liberacse
lelkes újonc
válasz
Mr.Csizmás #710 üzenetére
nekem az volt a bajom a pixelel , mintha olyanok csinalnak, akik nem hasznaljak gyakorlatban a keszuleket. ebbe pont az tetszik, hogy ugyan olyan vanilla droid kb., de pont az van benne ami a pixelbol hianyzik. na meg az, hogy a tobbi gyartohoz kepest, nem bohockodnak a 2mpx makro kameraval. remek telefon ez. legalabbis nekem!
-
liberacse
lelkes újonc
válasz
Mr.Csizmás #706 üzenetére
en is feheret akartam, mikor neztem volt is. mire megjott a fizu, elfogyott
igy maradt a fekete. mindenkepp a nagyobbat akartam. ha nem nagy ervagas akkor a nagyobbat vedd. hosszutavon mindenkeppen jobban jarsz. alzanal akartam, mert, velem mindig nagyon korrektek voltak. (visszakuldes es gariba is)
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #706 üzenetére
Nekem nem tetszik a 3a, a pro verzióról meg inkább ne is beszéljünk ... persze ez szubjektív!
-
liberacse
lelkes újonc
válasz
Mr.Csizmás #702 üzenetére
en 12/256 vettem (elozo hsz-be elirtam). 20 ezer volt a ketto kozott a kulonbseg, nekem megerte a felarat.
-
liberacse
lelkes újonc
sziasztok
csatlakoztam egy fekete 8/256-os verzioval. volt pixel es iphone is. de nagyon tetszik ez a telefon! igaz, en nem jatszok es semmi doccenest nem tapasztalok. egyelore nagyon megvagyok elegedve. remelem 2 evig kitart, legujabb szoft. van rajta.
-
miqlas
őstag
válasz
Mr.Csizmás #702 üzenetére
Nekem a 8GB-os verzió van, eddig semmivel nem volt gondom. Firefox + telefon + messenger + waze + Gcam. Ez a kombó nem nyeccsenti meg!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
a 8-12 gb ramos verzió között érzékelhető bármilyen differencia mindennapi használatban? (csak böngészés, social media, és ingress az egyetlen game az igény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lefelé bővítette kínálatát a Nothing, ez természetesen a funkcionalitás megcsonkításával járt, mégis megtartotta a márkára eddig jellemző egyedi vonásokat az olcsósított modell.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest