Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39060) inf3rno válasza emvy (#39058) üzenetére


inf3rno
nagyúr

"Ongyilkossag csak a hardverre fokuszalni.'
Miért lenne az? Nem igazán látom a google play-t haldokolni. Ha van egy stabil oprendszer és egy jó hardver pl mobiltelefon, akkor egy app store és néhány alap alkalmazás elég, mert a többit megoldják a fejlesztők, akik azon akarnak keresni, hogy az adott platformra írnak alkalmazásokat. Már nagyon régóta ilyen irányba megy az IT, és működik... Suuntonál még úgy is van egy csomó ingyenes app, hogy szutyok a platform. [link]

"Szoval egy sportoranal elony a dupla suly. Mit mondjunk erre? "
Komolyan, ennyire nem akarod érteni, amit írtam, vagy csak reggel van? A dupla súly annyit tesz, hogy van benne anyag, és nem esik szét első leejtésre az egész. 80g az Ambit3, hasonló áron akkor a Garmin 30-40g-os játék órát adott volna. Nem érzem ezt se, hogy húzná a kezem. Szerintem a Garmin az első héten tönkre is ment volna, mert kiszálltam a kocsiból és átfutott az órán a statikus elektromosság úgy csapta meg a kezem. Mákom volt, nem lett semmi baja az órának.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.