Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28653) parandroid válasza Vertigo18 (#28641) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Beltram eredményeit szoktam nézni, de abban iszonyat munka van. Ismerek hozzá hasonlóakat itt helyben, jelentős részük épp most készül a 3 óra alatti maratonra, látom, mit küzdenek érte. Szent őrültek ezek már hobbifutóként 300-400 km-es hónapokkal. Te meg jössz, szaladgálsz egy évet, és azon nyafogsz, hogy 5:00 alatti 16 km-en a 160 nem max pulzus, hanem 'csak' átlag. Hát tudod, mit? Kabbe. :P

inf3rno: Köszi. Asszony mindjárt hazaér, aztán elmegyek, megnézem, mi van azzal a lábbal. Ma már egészen jól volt, remélem nem baszom el megint.

gergo5991: A Downshifter (és hasonló párja, a Dart) elnyűhetetlen, én is évek óta hordom őket utcai cipőnek. Azért egyszer szerezz egy rendes futócipőt is, mert ennél még jóval kényelmesebbek is vannak (akár egy semmi extra Pegasus), ez nagyon a futócipők belépő kategóriája. Most legutóbb egyébként egy Zoom Speed TR-t vettem utcára, a sok futócipő után bejön a keményebb, egyenesebb talp. Asicsokat érdemes még megpróbálni egyébként, szintén borzasztóan kényelmesek hétköznapi cipőként is. Mosni amúgy én sem mosok cipőt, csak a korábban említett csap alatt, körömkefével módszerrel. Használat után mindig ki vannak szellőztetve, meg soha nem futok 2x egymás után ugyanabban a cipőben. dolgoznom nekem sajnos munkavédelmi cipőben kell, de amúgy is ha munka után kiszellőzteted a dolgozós cipőt, szerintem annak sem szabadna, hogy szaga maradjon. Ha mégis, akkor szerintem inkább zokni-ügyben keresgélj, én a pamutról átszoktam a vékony cérna-zoknikra, jobban is tart, meg nem is izzad benne a lábam.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.