Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20463) borix válasza Oryctolagus (#20459) üzenetére


borix
őstag

Gondolom a telefon vaku/kamerájával méred a pulzust ha hozzávetőleges.
Tesztelgettem a pulzusmérővel összehasonlítva.A nyugalmi pulzust jól mérte a telefon de futás közben már félremért arra az értékre már nem adnék.
Jó ez az eredmény mihez képest?Ha munkahelyed mellett ezt tudod kihozni hát akkor ennyi a jó.Mondjuk 4-5 év múlva munkahely váltás volt rágyúrsz a futásra havi 300-400km edzel ahhoz képest komolytalan.
Azért regenerálódsz lassan mert még edzetlen vagy a szervezetnek idő kell,hogy alkalmazkodjon(kevés alvás vagy alvási minőség is közrejátszik).
Étkezésed sem biztos,hogy rendben van(testépítő nyelven szemetet eszel) + gondolom magas pulzuson nyomod Óóó csak az idő számít csak szénhidrátot égetsz aminek a visszatöltése 2 nap is lehet ha teljesen kisöpröd a raktáradat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.