Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Megkértek, hogy Erdélybe rendeljek meg valamit, de a címet magyarul kaptam meg. Biztos van itt valaki, aki megmondja, hogy ez eljut így a címzetthez, vagy románul kellene lenni a címzésnek?
-
havri1
félisten
Hihetetlen számomra, de most az elmúlt 3 vásárlásom, refund-al végződött.
7, 3, 4 dollár.
Nem is állt szándékomban visszakérni a pénzt egyik esetben sem, pontosabban csak az egyiknél, de már a levelemre egyből küldik.
Első esetben nem azt küldték, amit rendeltem..
Másodikban nem érkezett (még) meg.
Harmadikban kalap szar a termék, ezt meg is írtam.
Ilyen kis összegeknél nem szándékoztam refundot kérni, úgy voltam vele, ~700ftos -os tok vagy beválik vagy nem..vagy megérkezik vagy nem.
Szóval a kérdés az, hogy ha nem én kérem, de az eladó egyből refundol, és ezt ebayen leveleztük le, az ugyanúgy számít, mintha én rinyálnék refund-ért? Tehát a végkimenetel a lényeg? (Historyban látszik a refund az ikonoknál)
66 vásárlásom van, és összesen 4 full, 1 partially refund. Nem szeretném, ha korlátoznák az accom ilyenek miatt.(Minden esetben otherben írtam, hogy ez meg ez van, és egyből refundot adtak, nem nyitottam caset)
[ Szerkesztve ]
havri
-
faresz5
senior tag
válasz havri1 #44854 üzenetére
Ne aggódj, először figyelmeztetnek. Ha nagyon aggódsz, akkor regisztrálj egy másik emailre egy backup accot. Paypal maradhat, gyakorlatilag nem foglalkoznak vele,(elvileg szabálytalan, de nézd meg a kis kínaikat, egyik másiknak 10-20 accal is kereskedik.) hacsak nem követsz el valami nagy szabálytalanságot, az esetben törlik, az összes accod, így is úgyis.
-
Kerio
őstag
válasz havri1 #44854 üzenetére
Nálam a postával van szívás. Az egyik esetnél írt is az eladó, hogy Magyarországon a leglassabb a posta.
Szerintem sz.patják a népet. Nem érdeke az országunknak, hogy ennyi külföldi rendelés legyen.[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
havri1
félisten
Köszi az infót.
Postával kapcsolatban annyit tudok elmondani, hogy a nemzetközi feladásokat úgy kezelik, mintha elsőbbségivel lenne feladva itthon. Tehát ha bejön az elosztóba, azonnal másnapi kiszállítással kell továbbítani.
Sajnos a vámon csúszhat el a dolog még..havri
-
Hintalow
senior tag
válasz havri1 #44857 üzenetére
Egyrészt igen a vámkezelés is lassú, mert kevés az ember, és az utóbbi időben igencsak megnőtt a csomagszám.
Másrészt a posta is lassú, mert kevés az ember, de sebaj, ahogy hallom (mindkét szülőm postai alkalmazott) mostanában átszervezések zajlanak, és elküldenek még több embertHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
SUPREME7
addikt
Höhö, leütöttem egy nullaperces tabletet eleve jó áron, de 5 fontért az eladó küldi DHL-el Kezdem megkedvelni az angol eladókat
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Ezek alapján meddig nyithatok ügyet?
Teljesen kijöttem a gyakorlatból Case nyitással kapcsolatban, majd fél éve nem kellet nyissak ügyet.Sale date: 05/07/14
Estimated Delivery: Tue. May. 20 - Fri. May. 30( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #44861 üzenetére
Akkor jól emlékeztem
(#44859) supreme7
Csak nehogy egy karkötő legyen benne , nem létező címről küldve hogy ne lehessen semmit visszaküldeni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kerio
őstag
-
RBJ
addikt
Az hogy van, hogy tracking number om se volt feltüntetve, vasárnap rendeltem ma meg itt van a postaládámba.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Kerio
őstag
Moldovából (Moldávia) rendeltem egy mobil hátlapot. Vékony a küldemény. Egy levél az egész. Levelet is szoktak vámolni? Van rajta követőkód...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy powerbankot (Xiaomi 10400mAh ) kb 5 ezer forintért, hamisítványt küldött az eladó. Azóta ugyanerre a termékre van már mástól egy negatív értékelése "fake" indoklással. Írni akartam első körben neki, de véletlenül case lett belőle. Ebben írtam neki, hogy fizesse vissza a vételárat. Válasza, hogy kórházban van, 5 nap múlva tud foglalkozni a dologgal. Nekem ez "kissé" gyanús. Kérdés, hogy mit érdemes tenni ezután. A vásárlás május 26-án történt.
A terméket semmiképpen nem akarom visszaküldeni, mert Ausztráliában élő unokaöcsémnek küldtem ajándékba és ezzel nem akarom terhelni őket. Most olvastam valahol, hogy hiba volt case-t nyitnom, mert ezzel vállaltam,hogy visszaküldöm a terméket (valóban ezt ikszeltem be /refund és visszaküldés/, mert a másik verzió az lett volna, hogy küldjön egy másikat.
Szóval a kérdésem, hogy mit érdemes ezek után tennem. Szeretném visszakapni a pénzt, a hamisítvány visszaküldése nélkül.Előre is kösz,
Viktor
[ Szerkesztve ]
-
fardem
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz Vikusz77 #44874 üzenetére
Ilyen, viszonylag drágább cuccnál vissza kell küldjed, bemondásra nem jár vissza a vételár (hacsak nem teljesen egyértelműen igazolható a svindli) - hiszen különben rengetegen játszanának ezzel
Ilyesmit eleve nem érdemes ismeretlen Ebayes eladótól venni, pont ezért. Pl. DX-en sem drágább, és ott felhasználói beszámolókat ill. fórumokat olvashatsz, amik igazolják, h valóban eredetit forgalmaznak
-
NORBl
aktív tag
Ha ment az értékelés az eladó és köztem, de a termék eltört. Akkor semmi esélyem nincs már, hogy visszakapjam az árát, vagy újraküldje a terméket ?
(#44879) Silent77.: Ez egy műanyag tok, és a kivágások között tört el, ahol vékonyabb volt az agyag. Nem esett le a telefon, és amikor eltört, eláll az a része, tehát folyamatos feszülésben volt.
[ Szerkesztve ]
-
wood77
tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni.
Van 2 db egy időben egymás után leadott 05.13.-as Ebay-es rendelésem.
Ez 2 db tablet (fekete és fehér) de külön leadva hogy csomagonként vámérték alatt legyen.Külön TN-t is kapott.
VISZONT a tegnapi nappal kicsúszott az időből mert 05.19. óta célországba elküldve státuszban ragadt.
Nyitottam egy CASE-t az egyik terméknél ami rendben elindult de a másik terméknél már nem tudtam mert ezek 1 rendelésazonosító alatt futtatják a 2 terméket.
A baj az, hogy a case-ben megjelölve csak az egyik termék van nyilván 1 árral. viszont én mindkettőt refundolni szeretném ha belemennek... Nem szeretném ha elfelejtenék véletlenül a másik tételt.
Valaki találkozott már ilyennel? -
RBJ
addikt
Volt egy sikeres vásárlásom, érkezésem, pozitív feedback ot adtam amit nem látok a listában.
my ebay/ summary/ résznél a boriték /psitive feedback received/ mit takar?
vagy a ceruza ikon /feedback left/ mit takar?
csak azért mert nem akarok rossz értékelést vagy akármit csinálni.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Vikusz77
tag
válasz havri1 #44876 üzenetére
Kösz a válaszokat!
Itt van az eladó és az értékelései, ugyanilyen fake powerbankra kapott nemrég negatívot. "happyshop0618"
Magát a terméket nem tudom linkelni, mert már nem árulja, ez jelenik csak meg: "This listing was ended by the seller because the item was lost or broken"
Mit írjak neki szerintetek? 5 nap időt kért mert "kórházban van". Írjam, hogy azonnal fizesse vissza különben negatív és az ebayhez fordulok segítségért? De ugye gond, hogy visszaküldeni nem akarom, mert macera és költség, ráadásul nem nekem, hanem akinek ajándékba küldtem. Meg egyébként is a k. anyját, hogy küld normál áron (24,6USD volt) egy hamisat és még én küldözgessem vissza a termék árának kb feléért.
Ráadásul a kis srác (unokaöcsém akinek vettem) közben olvasta, hogy valakinél a hamisítvány kigyulladt, úgyhogy használni sem meri és lehet, hogy igaza is van.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Vikusz77 #44888 üzenetére
ezt a powerbankosat én is néztem...eredeti kell a xiaomitól
btw. ebben a helyzetben vagyok én is k...g francia küldött nekem egy használhatatlan f.gépet, használt helyett...és most azt mondja küldjem vissza, és küld újat
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RBJ
addikt
A magyar posta részéről meddig tartja a csomagot?
Értem ez alatt azt, hogy pl kis csomag elvileg a postaládába dobják, de ha nem tudom átvenni akkor meddig tartják a postán.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
htc07
addikt
Errefelé a kedves mpl futár rászokott arra, hogy bedobja a kerítésen a csomagot, 'oszt jónapot'. (ami sima postai csomag, csak gondolom a gyalogpostásnak túl nagy, azokat szokták mpl-es kocsival kihozni)
Kérdésedre válaszolva tudtommal egy hétig ülnek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Vikusz77 #44888 üzenetére
Én a helyedben ezt a visszaküldést nem erőltetném.
Kerek perec meg kell neki írni, ez hamis, te eredetit rendeltél. (bár a linket egyáltalán nem tudom megnezni, mobilról vagyok)
Értékelést már adtál? Ha nem, akkor mi a várható kiszállítas végső dátuma?[ Szerkesztve ]
havri
-
Vikusz77
tag
válasz havri1 #44892 üzenetére
Tracking-gel küldte, szóval a kézbesítést nem tudtam volna letagadni (olvastam, hogy az az egyszerűbb ilyen esetben). Nem adtam még értékelést, és júni 26 a kézbesítés várható végső dátuma.
A visszaküldést, nem hogy erőltetni szeretném, hanem az kizárt részemről.
Írjak szerinted neki, hogy 24 órán belül a teljes összeget utalja vissza a paypal számlámra, különben negatív értékelést adok és claim-et nyitok?
Írta az eladó, hogy 5 napig kórházban van és utána tud a dologgal foglalkozni. Ez gondolom kamu, ezzel ne foglalkozzak? -
Kerio
őstag
Milyen értékelést adjak a kínainak abban az esetben, ha az ígért szállítási időt két héttel átlépve sem akarta visszaadni a pénzt? Mindig csak a "várjunk"-ot írogatta ugyanazzal a sablon szöveggel. Végül eszkalálás után 1 órával az Ebay a javamra döntött és már dőlt is a lé. Ez márt 3 napja. Persze a termék nem jött meg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem feltétlenül. Nálunk a csomagos postás nem tudja a kapukódot, nincs kulcsa a bejárathoz, így el sem jut a postaládáig.
Ilyenkor az értesítőt is csak másnap dobja be a sima kézbesítő.Ha az ember elmegy nyaralni és fontos csomagot vár, akkor legyen valaki aki ellenőrzi a postaládát.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest