Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmutkolaci
tag
válasz Hintalow #11086 üzenetére
Ezt magamtól is nyugodtan megkérdezhetném. A válasz eléggé földhözragadt, főleg a mai világban: Nem tudom. Sajnos azt sem tudom, hogy mi is ez valójában, és azt sem, hogy hogyan kell használni / igénybe venni ezt a fajta szolgáltatást.
Viszont, ha esetleg van időd és szeretnéd elmagyarázni, priváton keresztül, nagyon szívesen venném.
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
válasz Hintalow #12600 üzenetére
Szerintem itthon is létezik ilyen 10 számjegyű kártyaszám. Ezt onnan gondolom, hogy pont ma néztem az OTP Direkten, van 7*24 órás két OTP bankkártya közti azonnali utalás, oda 10 számjegyű kártyaszámot is meg lehet adni. "Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 10 jegyű kártyaszám használata esetén a számok beírását a sor elejétől kell kezdenie."
@kerobi: sajnos nem minden eladó értékel azonnal, sőt. Eddigi tapasztalatom szerint inkább a cégszerűen kereskedők adják azonnal a feedback-et az összeg beérkezését követően. Magánszemélyek legtöbbször engem is csak az én értékelésem után értékelnek.
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
válasz Hintalow #13198 üzenetére
na két napja kifizettem a cuccost, de még nem sikerült feladni, vagy lehet csak, azzal van problémája az eladónak, hogy bejelölje, hogy elküldte. mind1 várok, ha más nem lesz akkor másfél hónap múlva refund.
FuckeR19: az elmúlt egy évben kb. 10 terméket rendeltem. egyet kivéve mind HK-ból és mind ide ért. a maradék egy, az meg amivel most sz_pok vagy, kitudja mi lesz
-
hitman,
őstag
válasz Hintalow #13610 üzenetére
Igen most jutott el a kicsi agyamig hogy van kereső és tudtam használni!
De itt is olvastam olyat hogy van akinek ezt írta ki és másnap megkapta a csomagot...na mindegy.
Abba segítsetek mivel az első vásárlásom hogy most hogy tovább a minél gyorsabb és zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében.
Napszemüvegről beszélünk amit 190 dolcsi volt postával együtt.
Ajándékként lett feladva és kevesebb összeggel (ha jól tudom).
Mennyit kell fizetnem és hogy tudom ezt minél hamarabb lebonyolítani?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
bag
tag
válasz Hintalow #14535 üzenetére
Osztom a véleményed, a legtöbb magyar még nem érett az ilyen dolgokra de még lehetne párat mondani amire nem Addig kell kihasználni az időt a vásárlásra amíg nem lesz hivatalos magyar ebay és nem, nem vagyok pesszimista csak realista
Más: Ha FedEx-el hozatom a cuccot, arra is kell vámot fizetni (120$+kb 50$ szállítási ktg.)? Bocs ha ostoba kérdés.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z790 PG, i5 13600K@5.4 - ALF II 280, 32GB DDR5 6800, Gainward 4070 Ti Phantom GS, LG 34UC79G, Táp: CORSAIR 860AX
-
tupacamaru
veterán
-
Zirowe
nagyúr
válasz Hintalow #17196 üzenetére
Saját zsebből fizettek volna?
Na ez durva, ilyenről még nem is hallottam.
118€Azért remélem bannolják a srácot.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Hintalow #19772 üzenetére
Aktív. És van rajta pénz. Más ok? Direkt megnéztem az unicredit oldalán, hogy van e rajta.
Hogy lehet törölni az ebay és a paypal profilt? Ingyenes mindkettőnek a végleges törlése?
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
-
Picboy
tag
válasz Hintalow #28817 üzenetére
Igaz én csak ebayon vásároltam eddig és még csak 50 körül tartok, ebből egy veszett el eddig, illetve most van egy jan 9-én feladott first class mail international, ami nem ért még ide, illetve a nemrég részletezett "kedves eladótól" származó másik first class mail, amiben reménykedhetek még, hogy ideér valamikor.
-
peter889
őstag
válasz Hintalow #29294 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az infókat.
Érdeklődtem a bankomnál (FHB) is. Azt mondták, ha ők váltják át dollárra a pénz és úgy (dollárban) küldik a célszámlára, annak nagyon magas díja lenne, minimum 1090 forint tranzakció költség.
Mint írtátok, forint alapú a PayPal Unicredit-es számlája, így csak forintátutalásról lenne szó, ami csak 0.2% a bankomnál.De még kissé zavaros nekem a téma:
PayPal fiókomban a My Account fülön belül az Overview alfülön ez jelenik meg:
"Currency Total
USD (Primary) $0.00 USD
HUF 0 HUF"Ez mi?
Ez az egyenlegem?
Itt kell kiválasztani, melyik pénznemmel akarok műveletet végezni?
Lehet feltölteni forintot is, dollárt is, akár több tucat pénznemben is lehet pénzem egyidőben?[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Hintalow #30015 üzenetére
Dobozban volt körbetekerve ilyen buborékos lappal, katt a képre és ott a többi kép. (A doboz nem volt szakadt, csak így sikerült kibontani, mivel körbe volt ragasztva)
Remélem, hogy az eladóval sikerül ezt rendezni. Akkor az előző kijelzőnek mázlija volt ezek szerint, mert az sértetlenül átjött. Viszont akkor is baromi bosszantó.
De azért a GLS se semmi. Újrairattam a futárral a jegyzőkönyvet, mert ráíratta a főnöke vele, hogy külsérelmi nyom nem volt látható rajta. Mondtam, hogy én ezt alá nem írom, ebben a formában mert egyértelműen deformált volt, ezért is bontottam ki ott. Aztán a főnökúr azt hitte nem hallom mit mond a srácnak a telefonba, mert azt mondta neki, hogy akkor azt a kib@szott mondatot ne írd bele és kész csak, hogy sérült volt a cucc. Aztán közbeszóltam, hogy hallom ám, nem vagyok idióta, vagy azt írja bele, hogy már külsőleg sérült volt, vagy baromi nagy balhét csapok. És végül a főnök is visszavett arcból és mondta, hogy írja bele. De ezek szerint akkor kitörölhetem vele a seggem, és az eladónak reklamálhatok.
Ha valaki esetleg segítene ezt angolul megfogalmazni azt megköszönném, csak, hogy ne írjak baromságot az eladónak. Annyira nem vagyok penge angolból.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Hintalow #32870 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Nekem régen volt bajom vele mert a kártya az én nevemen van de a számlánk közös a párommal és az ő neve szerepel elől. Így pl a számláról oda vissza nem tudtam pénzmozgást végezni a pp-re.
A kártyát viszont linkelve a pp-hez tudtam használni vásárlásra.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
Giot
addikt
válasz Hintalow #33862 üzenetére
Igen igen én is gondoltam ilyenre, hogy talán már feladta, csak még nem jelölte be.
Na majd meglátjuk, végül is, 1265 üzlete volt és egy negatívja vagy semlegese sincs, hátha nem nálam kezdi. Ez az első vásárlásom az ebay-en, és nem is olyan kis érték. Ez a türelmetlenség oka. -
üszök
őstag
válasz Hintalow #34515 üzenetére
Köszi. Ennek utána fogok nézni,mert az első szövegű SMS-t kapom.
Közben egy másik topikban megtaláltam a pontos leírást.
Azt olvastam itt valahol,ha a bank vált,akkor akár 10 forinttal is lehet kevesebb a dollár. Ez igaz?"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz Hintalow #34515 üzenetére
Köszi, persze értem, de régebben (2005 óta vásárolok Ebayen) nem volt ilyen korrekció (átállítottam mindig egyből, hogy a bank váltson, ne a Paypal) és akkor a mindenkori banki középárfolyammal történt a vásárlás, mindig megnéztem a bank oldalán a legfrissebb adatokat és stimmelt is a levont összeg átszámítva.
Igen, elvileg lehetséges a kevesebb fizetés, azért kérdeztem, hogy volt-e valakinek ilyen, gyakorlatban pedig addig "vár" a bank amíg az ő szempontjából jó irányba mozdul az árfolyam és akkor könyvel.
spacetime
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz Hintalow #34525 üzenetére
OK, elhiszem, hogy így működik, de amikor erősődött a forint sose akkor könyvelték.
Valóban volt ilyen 8-10 napos is és utána korrigálták az összeget.Az ügyfélszolgátos cikk is jó, régen olyanok is voltak, hogy megkapták a csomagot és mégis visszaigényelték a pénzt is, aztán gyorsan filléres cuccokkal építették a feedback-eket utána a drága cuccok árával meg leléptek (mondjuk ezekre ráment e rendőrség, mert nemzetközi hálózat volt) vagy az ázsaiak, olcsó cucc + nagyon magas postaköltség és ugye refundnál csak a termék árát kapta vissza a reklamáló (ez lehet változott azóta, nem néztem utána, a full refund az mondjuk mindenestül bár azt külön úgy ítélik meg). Ezután meg az eladók játszották el azt, amikor túl olcsóért ment el az árujuk, hogy jaj nincs már meg, szétesett/szétszakadt stb. csak ezek is kiderültek, mert később felrakták ugyanazt (mennyi eszük volt )
Amúgy paypal ügyfélszolgálat is van kihelyezve ázsiai országokba is és onnan elég sablon válaszlelevelek jöttek.
spacetime
-
alpihun
senior tag
válasz Hintalow #34635 üzenetére
Ezzel a nyomtatással pont az a baj, mint a bolti vásárlással. A legközelebbi nagyváros igen messze van ahhoz, hogy iskolaidőben eljuthassak oda.
Asszem, hogy ezekre szűkölt a lista, te, mint szakértő, melyikre bólintasz rá/melyiket zárod ki egyből?
ez eléggé olcsó, viszont már 120at eladott és a leírás szerint jó minőségű és új
ugyanaz, mint az előbbi, kicsit jobb állapotúnak tűnik, de elég gagyi, hogy a két oldalán kétféle album van nyomtatva.
olcsó, jól néz ki, de leírása eléggé homemade, ami igénytelenségre adhat okotIgazából nekem az első tetszik, nem az ára, hanem a sok eladás és az eredethű összeállítás miatt. A második hátán a death magnetic felirat kb. kuka, a harmadik pedig nem az eredeti borítókép alapján van.
Bár kíváncsi vagyok, hogy a
T-SHIRT SPECS: 100% high quality pre-shrunk cotton (5.4 Oz (190 g/m2) heavy weight jersey).Taped neck and shoulders, twin needle stitching, seamless collar.
PRINT: Highest quality SCREEN print – not “iron-on” transfers!
a valóságban hogy fest ennyi pénzért.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
tildy
nagyúr
válasz Hintalow #34757 üzenetére
Nem a joeg, hanem valoszinuleg a paypalos valtasi arfolyamon szamitjak, ha magyar ebay-en nezel arakat.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
válasz Hintalow #35695 üzenetére
A következő üzenetben azt írták, hogy a mobilszlát nem fogadják el:
- Recent copy of Utility bill or a certificate from a supplier of utilities confirming the arrangement to pay for services on pre-payment terms. Mobile phone bills are not acceptable
You are being revived
-
peter889
őstag
válasz Hintalow #35738 üzenetére
Szia!
Angolul jóformán nem tudok.
Ezek olyan küldemények voltak, amire ezt írja ki az ebay: "Tracking number: --."
Egyik 1 dollár értékű, az 1 dollárt már visszakaptam.
Másik küldeményem árát szeretném visszakapni, aminek szintén nincs tarcking number-je, kb. 3 ezer forint értékű.Érdekes, mert eddig nekem sem tűnt el csomagom soha. Ez az első.
Többen írták előttem, valami gond volt Kínában a csomagküldéssel.
Az is érdekes, hogy nemrég bepanaszoltam a postát, és fizetniük kellett. Remélem, nem azt bosszulták most meg.
Ha nem kapom meg, azért jelezni fogok a Magyar Postának.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz Hintalow #41164 üzenetére
Ez mind szép és jó hogy te ilyen szerencsés vagy.
Ha igazad lenne a postással kapcsolatban akkor miért csak ennyi csomagom tűnt el.
Nem lát bele mi van benne nem érdeke elrakni.
Továbbra is az van hogy hosszú az út elveszhet bárhol.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Degeczi
nagyúr
válasz Hintalow #41164 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is: 10 év alatt 400 fölötti rendelésből 3 tűnt el, 1 az angoloknál (gyanús, h egyszerűen a feladó sara volt, föl sem adhatta), 1-1 pedig kínai csúcsidőszakokban, jó eséllyel még ott elkeveredve
A hazai posta ugyan tetű tud lenni, de nálam teljesen megbízható (márpedig ha központilag nyúlnák le a küldeményeket, akkor engem is sűrűn érinthetett volna - sokkal nagyobb esély van rá, h tényleg a helyi kézbesítésen múlik a dolog. Nem feltétlenül a szó szerinti kézbesítőn, de egy-egy helyi postahivatal alkalmazottja gondolhat erre fizetéskiegészítésként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest