Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Siriusb #45749 üzenetére
Akkor adok neki egy pozitívat
Azért megnéztem volna az arcukat mikkor átadta nekik a postás , csak úgy a semmiből küldemény érkezik
Egy kicsi házat néztem ki direkt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gergosz2
veterán
válasz traktorgumi #45750 üzenetére
nincs egy lezárt ügyed sem.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
bul07
nagyúr
Ilyet , persze nem ennyiért , liciten 3db volt 0,4$, elnéztem nem szállított csak USA én meg akkor küldjük ismeretlennek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fardem
aktív tag
válasz traktorgumi #45750 üzenetére
te zártad be a case-t magad, vagy bezáródott magától?
[ Szerkesztve ]
-
traktorgumi
aktív tag
válasz traktorgumi #45757 üzenetére
vagy ha bezartam akkor kaptam volna emailt rola....?
-
SUPREME7
addikt
válasz traktorgumi #45746 üzenetére
Eszerint te zártad be a case-t.
-
Gergosz2
veterán
válasz traktorgumi #45760 üzenetére
Mikor nyitottad a caset?
-
[w]
őstag
most akkor eltűnt a wish list és már csak watch list van helyette? vagy mi a f*szért nem jelenik meg opcióként?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sziasztok.
Van itt valaki, aki dolgozik német/amcsi bay-re és tudna segíteni elpasszolni pár cuccot?
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #45745 üzenetére
Na azt mondja válaszolt az eladó:
"Dear friend, i can send the replacement to you. please close the case. i am looking forward to your reply."
Full refundot kértem, elfogadjam? Mennyi idő áll rendelkezésre a "Take action-"nél?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Gergosz2 #45766 üzenetére
Ne!
Az esetek többségében ez csak időhúzás, meg sem próbálják ismét elküldeni.Sokkal célszerűbb azt mondani, h vársz még egy hetet, az nem gond, de ha addig sem jön meg, full refund.
Huszonpár dolláros cuccról írtál: az már túl sok ahhoz, h kockáztass, másrészt valszeg egyébként is trackingesen adta föl (ha egyáltalán).
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #45769 üzenetére
Írtam is neki:
I'm willing to wait another week perhaps my package will arrive. If this won't happen during the next week then I want full refund.(#45768) Degeczi
Igen 22$ ez a csomag szóval nem akarok bukni ~5,5 k-t. Holnap jár le egy másik csomagom érkezési határideje ami 28$ . Kíváncsian várom mit hoz reggel a postás.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
ebay azt írja hogy csak visa és mastercard kártyát lehet hozzárendelni az ebay profilomhoz (nem, nem paypal-ról van szó) Akkor cseszhetem a maestro kártyámat?
Give them hell Ukraine!
-
DJ Diablo
tag
Sziasztok!
Rendeltem ugyanazt a terméket (több darabot) különböző rendeléssel és nem érkeztek meg.
Reklamálni viszont csak egy darabot tudok, a többit nem engedi, mert azt mondja hogy már megreklamáltam.
Ugyan az a termék azonosító száma, de külön rendelések.
Reklamáljam meg Paypal-on keresztül?
Ötlet?Köszi!
-
cs.david94
tag
Kezdő ebay-es vagyok, van kettő rendelésem, még egyik sem jött meg, az elsőt azt 3 napja adták fel, a másikat meg ma rendeltem, fizetés után kb. 1 órával már shipped, meg én pozitívre vagyok értékelve. Az első rendelésem az több mint 24 órára rá lett csak feladva, ittt meg már értékelve is vagyok. Egyébként nincs 400 forint az árú, meg az eladó is 98,7%-os, több mint 183ezer pozitív visszajelzéssel. Normális a dolgok menete, vagy aggódjak?
-
somnia
őstag
válasz cs.david94 #45783 üzenetére
Aggódjá!
-
Degeczi
nagyúr
Mégis min akarsz aggódni?
400 Ft-ot sem éri el a cucc, de a Paypal/Ebay is véd ha nem nem jönne meg...
Egyébként sokszor szó volt már róla, h a legtöbb eladó gyorsan megadja a pozitív minősítést fizetés után, hiszen neked annyi volt a kötelességed, és azt teljesítetted.
A "shipped" státusz beállítása ellenére lehet, h csak napokkal később fog ténylegesen postázásra kerülni. -
htc07
addikt
mit vártál, hogy kínából vadászrepülővel szállítják a csomagod?
1-1,5 hónap a kiszállítás átlagos ideje, az 1. hsz-t / téma összefoglalót érdemes lenne átolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
cs.david94
tag
Nem is úgy gondoltam az aggódást, hogy forgolódok éjszakánként meg stb, hanem hogy ez teljesen normális-e. Amit mondasz hogy én teljesítettem a dolgomat, tehát a fizetést, az igaz. De így megnyugodtam. Nézzétek el kezdő vagyok, a 4-5 leírásban, amit többször elolvastam nem találtam semmit, meg az első vásárlásomnál sem így történt, tehát eladója válogatja a módszert.
-
k.kristof
őstag
Van ám "Estimated delivery" is a rendelésnél, én most várok két rendelésre, július 22-augusztus 12. között kell megérkezniük. Hosszú az út a Selyemúton
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz cs.david94 #45787 üzenetére
Az, hogy bejelölte "shipped"-nek, az nem jelenti azt, hogy fel is adták. Van aki például be sem jelöli, mert mondjuk nincs kapacitás rá, hogy még oda is kattintson.
⭐ Stella
-
randras
veterán
Ettől függetlenül 183K-nál 98.7-el nem lennék nyugodt.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz cs.david94 #45787 üzenetére
valszeg az eladó is írja hogy a shipping time kb 30+ nap. Eddigi vásárlásaim során amint fizettem az eladó rögtön adta is a csillagot.
-
cs.david94
tag
válasz k.kristof #45788 üzenetére
tudom hogy mit jelent a shipped, de mint írtam:Az első rendelésem az több mint 24 órára rá lett csak feladva(ergo akkor lett shipped). Csak mivel ez volt a második rendelésem, nincs tapasztalatom még ilyen téren, majd belejövök.
szerk.: tudom mennyi idő még ideér, egyszer ismerőssel rendeltettem már, adtam neki kp-t meg linket, ő meg megrendelte. Akkor 28 nap alatt ért hozzá,( meg 1 hét alatt hozzám, de az mellékes, pedig csak 5 km-re lakunk egymástól)
[ Szerkesztve ]
-
Géjza
őstag
Sziasztok,
Ebay-ről vett kb fél éves, 3 év garival vásárolt utángyártott laptop akksi haldoklik. Mennyibe kerülhet ennek a visszakülése usába (kb mindennel együtt 700g lehet)?
Köszi.
-
k.kristof
őstag
válasz cs.david94 #45792 üzenetére
Általában fizetéstől számított 24 órán belülre ígérik a feladást, ezt eddig egy kivétellel mindegyik tartotta, akivel üzleteltem.
-
üszök
őstag
válasz cs.david94 #45792 üzenetére
Az eBayos Kínaiak 80%-a éjjel nappal nyitva tartó posta felett lakik közvetlenül,mert néha tök mindegy milyen időpontban rendelsz,15 perc múlva jön a levél,hogy postára adta.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest