- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
-
V/
Topikgazda
Attól is függ hogy miről jön a küldött pénz és a küldő fiókjának státusza milyen és fogadó PayPal fióknak is teljesnek kell lenni.
Based in Peru, crisyjoa123_0 has been an eBay member since Jul 19, 2017
3 vásárlása volt ennek a vevőnek, friss regisztrációs, lehet hogy vannak valami egyéb szabályok ilyenre.
Ez már annyira belsős dolog, nem igazán ismerem. A kamu vásárlókat szerintem próbálják kiszűrni. -
V/
Topikgazda
Sajna 1 hét tekinthető normálisnak, az sms az elsődleges, ha nem kaptál, akkor levél se megy. Az egyébként is látszódna a nyomkövetésnél, mert azt be kell írniuk. Létszám problémák vannak.
Én is csak tologatom az egyik refund kérés elküldését, mert ha mégis megjön, akkor túl sokat veszítek az árfolyam különbséggel a refundként visszakapott összeg és az újbóli kifizetés - és + értékével. -
anorche1
őstag
-
V/
Topikgazda
Hívd fel a 06-1-767-8282. A tudakozványra ők 30 napon belül reagálnak.
De van tracking-od ez az RR360303656HU
De ez sem segít, ha szándékosan nem veszi át. Akkor elméletben valamikor visszakapod a küldeményt.
Volt már ilyen, elfogadta az eladó a visszaküldést és azután nem vette át. Akkor a PayPal visszaadta a pénzt és sajnos írhatom, hogy az eBay nyakig a sz..ban hagyta a vevőt akkor is. -
V/
Topikgazda
Szerintem beszéltünk róla, de ezt írom az Összefoglalóban:
Magyar Posta
A súly szerinti díjszabás a Magyar Posta internetes oldalán tekinthető meg. Általános díjak a 2. oldalon.
Feladási ajánlás: Elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes. Értékesebb csomag esetén megfontolandó az értéknyilvánítás, de ez nem minden ország esetén vehető igénybe. 2 kg-ig levélküldeményként adható fel és ez a legolcsóbb szállítás.Itt is írtam (#68791) V/ válasza radi8tor (#68789) üzenetére 2017-07-06 12:03:03
Ekkor is írtam, igaz másnak: (#68902) V/ válasza Zsolt1 (#68901) üzenetére 2017-07-11 13:16:43
-
V/
Topikgazda
Ez zárul, holnap a szerintem a PayPal-n már mehet. Volt nyomkövetésed, az hogy csomagként adod fel nem jelenti azt, hogy kapsz a kézbesítésről értesítést. Itt is addig él az RR99999999HU nyomkövetési szám.
Még mindig javaslom hogy a posta telefonos ügyfélszolgálatnál kérdezz rá ők mit látnak. Tértivevény esetén a kézbesítést alá kell íratni, ajánlott esetén a kézbesítést be kell jegyezni a nemzetközi adatbázisba még az USA-ban is.Szerintem hivatkozhatok arra, hogy nem feltétele a visszaküldésnek a tracking Erre ne hivatkozz, mert előfeltétel.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
törölt tag
Próbáltam máshova is bemásolni, de nem kaptam találatot. Írtam az eladónak is, de ő is ugyanazt a csomagkövetési számot adta meg nekem, ami ebayen is elérhető. Telefonos alkalmazásban 4 napja volt egy frissítés, hogy úton a birminghami futárhoz. Jó gyorsan dolgoznak akkor egy hét alatt se hagyta el az országot. Gyanús nekem, hogy a héten még nem lesz belőle semmi, pedig 12.-ig ki kell hozniuk. Juli 30-án adták fel. Korábban 8 munkanap alatt nálam volt a cucc.
-
tboj
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A postára adástól.
Annyi idő alatt általában mgérkezik az adott országba, azért is célszerű az elsőbbségi, mert azzal még az Amundsen–Scott kutatóállomásra is odaér a küldemény ennyi idő alatt.
Tokió 9 nap, Los Angeles 12 nap, Auckland 10 nap, Mar del Plata 11 nap, amin igen csak meglepődtem, hogy jellemzően nagyobb távolságokat említsek. (Átlag +-2 nap) -
V/
Topikgazda
Van.
Célszerű figyelni mikor érkezik meg oda a küldemény, akkor egy üzenetet szoktam küldeni erről és azt, hogy pár nap múlva megpróbálják kézbesíteni neki.
Ha megkapja, 6 munkanapon belül pénz vissza.
Ha ez nem történik meg, vagy 20 nap és nem érkezett meg vagy nem igazolja vissza ennyi idő alatt, akkor ott lesz a gomb a return request oldalon az eBay segítségének kérésére. (Ask eBay to step in) -
coby73
újonc
-
V/
Topikgazda
Hát nem tudom, ajánlott csak elsőbbségivel együtt fizethető, valami nem stimmel. Érdekes postást fogtál ki, a kézbesítésre vonatkozik az elsőbbség, az USA postás nem repül.
Elsőbbségi 5 - 10 nap vagy a másik 7 - 21 nap. Az utóbbi esetében a 15 napnál több kézbesítési idő gond lesz, az a 140 Ft megéri azt, hogy gyorsítva foglalkoznak vele.Posta terméklapok 22. 1 Ajánlott
Nemzetközi viszonylatban csak akkor vehető igénybe, ha a levélküldemény vagy a vakok írását tartalmazó küldemény elsőbbségiként kerül feladásra. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az eladó nem fogja a postaköltséget visszaadni, ez a kiírás nem ránk vonatkozik, általános help szöveg, de USA-ban sem érvényes egyébként, ehhez neki ezt vállalnia kellene.
Elméletben küld egy Usps előrefizetett címkét, ráteszed a csomagra és reggel amikor megy a járat kezébe nyomod az Usps postásnak. Nincs Magyarországon felvevőhelyük, postásuk. Ezért nem érvényes ez a szöveg.
A Magyar Posta csak a nekik fizetett postaköltség fejében viteti el USA-ba a küldeményt.
A PayPal adja vissza, ha kéred tőlük.
De megírhatod neki, ha gondolod. -
V/
Topikgazda
Én nem keverem a return és a refunds dolgot, a normál angol nyelven értő eBay eladó sem, nagyon egyértelmű a dolog akkor, amikor a hirdetést megfogalmazom ezen a téma részen.
Ezt írja: We guarantee that all of the merchandise we sell is 100% Authentic, brand new and in perfect condition. Ha ennek nem felel meg, akkor jöhet a pénz vissza.
Másrészt érvényes az alap eBay Money Back Guarantee, azokkal a feltételekkel. -
V/
Topikgazda
De van ilyen szabály, az egyik része az, A hogy nincs visszaküldés, vagy B van és napokban hogy mennyi.
Célszerű ezt is figyelembe venni vásárlás előtt.
Legyen kép a hibáról, a hirdetésben gondolom nem szerepel, hogy kókányolt. Majd ahol lehet a kép feltöltéssel alátámasztani a hibás teljesítést. -
V/
Topikgazda
Az eladónak 3 munkanapon belül reagálni kell valamit, ha visszaküldés akkor neked 5 munkanapon belül fel kell adni. Itt ügyelni kell arra, hogy az eladadó adjon konkrét címet, mert előfordulhat, hogy az eBay -n megadott cím az véletlenül nem pontos. Címkét ne várj, nincs USPS felvevő hely Mo-n.
Ha átvette, akkor 6 munkanapon belül a pénzt vissza kell adnia. -
V/
Topikgazda
PayPal 9300 Ft-ig kifizeti, abba bőven belefér a visszaküldés ára. 2960 Ft (250g) 3950 Ft (500g) nem kell elhinni, hogy elsőbbségi ajánlott tértivevényes csak csomagként küldhető az USA-ba, hogy legyen nyomkövetés, az előbbi összegekért is van. De nem biztos, hogy ragaszkodni fog a visszaküldéshet, ez a menü pont megnevezése, de nem jelent automatikus viszaküldést. Azért így nevezték el, mert általában a teljes refund kérés visszaküldéssel jár és valaki náluk ezt a megnevezést találta megfelelőnek.
-
V/
Topikgazda
Nem változott semmi az értékelésnél, amelyik eladó akar értékelést adni az már a vásárlás után megadhatja.
Nekem most így van egy ami még nem érkezett meg, már 06.29-én a feladás napján értékelt:
Az hogy megvárja a vevő értékelést és utána ad, valójában lényegtelen, mert vagy pozítiv értékelést ad, vagy semmit. Ha pozítiv, akkor mindegy mikor adja, ha meg nem ad akkor még inkább.
Ha negatívan értékelném, akkor nem ad értékelést, legfeljebb csak reagál az enyémre.Esetleg böngésző süti és gyorsítótár törlés, de hibaként sem vettem még ilyet észre.
-
lupus_l
aktív tag
-
totyak
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
atyca
senior tag
Köszönöm V/-nek,és Neked is.
Az első mondatoddal teljesen egyet értek,a második részre pedig rákérdezek.
Azt nem tudom,hogy PayPallal fizetett e.
Az árú mindaddig az eladóé,amíg nincs igazolhatóan kézbesítve.
Ha ezt nálunk megengedné magának a futárcég,vagy a posta vajon hány csomag érne célba?
Azt mondjuk kötve hiszem,hogy mint jó neveltetésű magyar kislány az ajtó elé kézbesítésre tette volna le a voksát....
Ha mégis erre hivatkozna a FedEx,akkor annak nyoma kell hogy legyen(hangfelvétel,SMS) -
V/
Topikgazda
Ez az ottani szabályok normál kézbesítés:
12:48 pm Delivered, Austin, TX Left at front door. Package delivered to recipient address - release authorized
Az eladó felelőssége a kézbesítésig terjed az eBay és a PayPal szabályai szerint. Ez itt megtörtént.
Most abba nem menjünk már bele, hogy az USA szállítási szolgáltatók miként működnek, de lehet egyeztetni, kérni e-mail értesítést valamint megadható a kézbesítés ideje előre, hogy mikor hozzák.
Lehet reklamálni mind az eBay és a PayPal felé, de a valószínűsége a kártérítésnek nagyon csekély, az eladótól nem követelhető vissza semmi.
Most őszintén, nagyon nem tartanám korrekt eljárásnak, amikor eladóként funkciónálok, hogy a vevő reklamáljon felém, amikor azt igazolják vissza hogy kézbesítve. Megy is ellene a megfelelő eljárás mindkét helyen.
Volt ilyen próbálkozás, nekem nem lett eladóként problémám belőle. -
csecso22
tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Megírtam, hogy csalódott vagyok, mert nem ezt beszéltük.
Erre jött a hülye vaálasz azonnal:
"Don't worry. I haven't sent but just mark shipped by mistake.
I can cancel again by tomorrow or latest Friday.
System doesn't allow to cancel today.
Don't worry, I will do it for you and sen the cancellation request to you latest on Friday once system allows me to do so.
Thanks."Egyébként kell a termék, csak nem magamnak rendeltem. A barátom adta a linket. Én rábeszéltem, hogy memkarit sinecertradinngtol veszek inkább, mert olcsóbb, és tuti megbízható.
Meg az 22€ alatt van, ennél meg 24€. Addig kavartam, amíg innen sikerült megvennem. Azonnal kértem a törlést, rögtön reagált is rá, hogy ma megoldja. -
SzlobiG
félisten
-
V/
Topikgazda
Értem, de ez miként kapcsolódik ahhoz, hogy az eladójának még a holnapi nap is rendelkezésére áll feladni és csak csütörtökön van értelme reklamálni, hogy miért nem tartotta be a vállalt időt. Azért írt neki, mert nem tudta még a holnapot kivárni.
Én 10 napot adok meg, de megpróbálom másnap feladni, minek nyaggat a vevő, ha úgy vette meg, hogy látta 10 napig is ücsöröghetek a pakkon. -
V/
Topikgazda
-
SzlobiG
félisten
Ja ezt nem tudtam idáig szinte mindenki bejelölte (100+rendelés) na meg ekkora értéknél tracking number is szokott lenni. Sztem tuti, hogy sumákolás van mivel nem válaszol a levélre sem.
(#67848) somnia Nem a türelemmel van a baj nagyon sok mindent itt veszek, de "mindenki" képes arra, hogy bejelöli, hogy feladta így tudom, hogy úton van.
-
somnia
senior tag
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Megnéztem a negatív értékeléseit, sok meg nem érkezett cucc, fake tracking numbert is láttam.. Mondjuk elég hihetetlen hogy 1 hét alatt ideért volna a cucc, amikor minimum 2-3 hét szokott lenni. Ha március 9-én rendeltem akkor május 9-ig tudok case-t nyitni? Estimated delivery nincs feltüntetve.
-
cheatergs
senior tag
-
totyak
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
gorje
senior tag
-
V/
Topikgazda
Jó ez, csak sok munka, ha "ingyenes" eBay segítséget használunk, minden opciót külön árazni, különböző képeket feltenni hozzájuk, készleteezni stb. 2-nél nem annyira macerás. Itt van egy videó a használatról, nagyjából ennyi meló.
-
VinoRosso
veterán
Ilyesmire gondoltam,
csak 80 meg 120 mm helyett azt az opciót adnám meg, hogy CPU és CPU+cooler meg külön külön a postaköltséget. De ha a postaköltséget nem lehet külön megadni (mert ott is kétféle van, Európa és azon kívül) akkor beépítem az árba és kiírom, hogy free shipping.
@ V/ :
még nem de mindjárt meglesem
-
artiny
őstag
koszonom a valaszod. Angolul nem tudok jol.
Ezt az uzenetet kaptam, ez mar a masodik valasz, ahol azt akartam kerdezni,hogy mit kéne elfogadnom,vagy hogy el e fogadtam már.
Eloszor az elado irt,hogy mi legyen,mivel hogy elfogyott nekik a telefontarto, es hogy meg e akarom szuntetni. Erre csinaltam egy olyan kerelmet a rendelesnel ,hogy szuntessuk meg.
Nem jott eamilben semmi megerosites, csak ez az uzenetet.
-
V/
Topikgazda
Igen, benne van, de 10 ilyen német eladóból 8 igent mondott, amikor megkérdeztem, 80% az esélye, hogy postázza. A kérdés ingyen van, ezért javaslom azt hogy meg kell kérdezni és ha még nem az eladónak kell keresni, hogy mennyibe kerül a költsége az is segíthet pozitív irányba vinni a dolgot
Aki meg tényleg nem akar ide szállítani, az fixen ki is zárhatja Mo-ot és akkor nem lesz kapcsolat felvételi lehetőség. -
törölt tag
-
Remekelek28
őstag
-
flymi
addikt
-
Directors
senior tag
-
[CS]Blade2
addikt
-
Hunter2
addikt
-
silboy
aktív tag
-
Tamy
őstag
Az letelt. Tudom mi az a Case, párszor sajnos már szükség volt rá, de azok azonosító nélkül jöttek. Most viszont követhető, hogy Bp.-re megérkezett, igaz hozzám nem. Nem tudom ilyenkor mi a helyzet, ha az eladó bizonygatja, hogy itt van az országban, vagy kérdezzem a futárt/postát, az ebay vajon nekem ad igazat?
-
Tamy
őstag
De mire? Nem kizárt persze, hogy előkerül a Posta valamelyik eldugott sarkából, egy asztal alól, vagy valamelyik raklap mögül, tudom mi megy náluk, van több ismerősöm is ott, de dec. 10-én beérkezett az országba, azóta már csak ideért volna. Elég sok mindent rendeltem mostanában, abból az időszakból már minden megjött, a legrégebbi, még függőben lévő rendelésem dec. 8-i. Ez akkor már majdnem Pesten volt.
-
Tamy
őstag
Én is attól tartok, hogy a magyar DHL a Postához fog irányítani, kérdés ők mivel akarnak lerázni majd, mert náluk sincs nyoma. Bár ők többet látnak, mint ami az oldalon van. Illetve azt is el tudom képzelni, hogy országon belül "sima levélként" jön, akkor meg széttárják a kezüket.
-
V/
Topikgazda
Elnézést, már kértem a mondat javítását, majd elküldöm modkerbe is.
A lemondás esetén is kell fizetni, mert nem biztos a visszaküldés.
Ez lenne a helyes:
Ha olyan dolog érkezik nekünk ami a jogszabály alapján tiltott -hamisított dolog, szerzői jog sértő- vagy ha a feladó a küldeményről lemondott, akkor a posta is kér díjat, amit a tiltott dolgoknál vámszabálysértési büntetésen felül kell fizetnünk: -
Greentea
senior tag
-
Greentea
senior tag
Igazat megvallva ez volt az első rendelésem ebayről
, és csak megrendeltem, mintha az emagról, vagy az amazonról rendeltem volna, de 7 font volt a posta. Nézegettem a visszajelzéseit az eladónak és ott pár nap alatt megérkezett a vevőknek. (1 hét max átlagban)
Arra figyeltem, hogy megbízható legyen az eladó cég, több 10ezer feedback-el, szóval elvileg nem kéne gubancnak lennie, csak furcsállom, hogy nem frissítették a tracking id-t meg ugye a Royal Mail helyett ez a PacketPort.. -
VinoRosso
veterán
-
khron78
őstag
-
tilla311
tag
Igen, és ha egy LED izzani kezd, akkor a legjobb, ha rögtön hívjátok is a Tűzoltóságot!

-
Hunter2
addikt
-
DonThomasino
veterán
-
Roland8622
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Tomika86
senior tag
-
Tomika86
senior tag
-
Vertigo18
addikt
Jah, vagy 8 percet hallgattam, hogy "üssem be a 7 jegyű digitális kódomat, vagy mondjam be, hogy I dont have it", előtte meg a "telefonos digit kódomat, vagy mondjam, hogy i dont have it", mire meguntam... Jót beszélgettem csúcsidőben Amerikával, a problémám se lett megoldva.
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
-
zuchy
őstag
-
frici69
tag
-
rukka
csendes tag
-
frici69
tag
-
V/
Topikgazda
Pont azokat a linkeket idéztem ahol le van írva hogy szállítható és hogyan.

Tehát ez így azért nem egészen teljes körű leírás : hogy nem szállítható Li-Ion akku repülőn.
Ott is van átvilágító, jobb mint a magyar, természetesen mindegyik csomagról tudják mi van benne. De 2015-től mint az utolsó aláhúzott mondat, enyhült a szigor, bár előtte is szállítható volt. -
faki_
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Igen, a szöveges értékelésbe ezt írnám.
De annak sincs értelme, ha beírom, hogy megjött
Egyébként változott a dátum, már dec.6 szerepel a terméknél (okt.24-én volt az érkezés utolsó napja).
Mellesleg kétszer is írtam az eladónak, hogy várjunk még, de ő küldte a refund-ot. -
V/
Topikgazda
Nem szokták megfogni, általában értékhatár alattiak, magánszemély vásárlásra nem vonatkoznak amire gondolsz, a kereskedőkre vannak import előírások. De ez a kamera nem tartozik közéjük, mivel a vámbesorolása egyszerű hobbi fényképezőgép, kamera.
Ez is, a toll is, a pendrive kinézetű és a 2*2cm megfigyelő kamerák is simán megérkeztek. Szemüvegbe beépített meg a keret stílusa miatt nem lett véve.
Azt is vedd figyelembe, hogy bizonyos veszélyes eszközök beszerzése nincs korlátozva, a használatukra vannak szabályok. Japánból vásárolhatunk eredeti szamuráj kardot, még a posta ki is fogja szállítani, de utcára már nem igazán viheted ki, csak akkor ha tagja vagy valami vívó sport vagy japán hagyomány őrző szervezetnek és mész mondjuk edzésre, de akkor is megfelelően "csomagolva".
A posta nemzetközi kicserélő üzemben dolgoznak nagyon lassan és a vámosok is kevesebben vannak. Nem győzik kinyitni a posta konténereket
Pl amit a kínai posta visszaigazolt az eladómnak, hogy Budapesten átadták azt a konténert, amiben az én csomagom is benne volt, abból még mindig nem érkezett meg a küldemény. -
gorje
senior tag
Köszi! Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy email-ben küldjem el nekik a feladóvevényt és írjam le kártérítési igényem, panaszom és nemzetközi keresés kérését.
Ebben a formában gyorsabb lehet (max 30 nap lehet a döntés ideje)?
100e feletti termékről van szó és ha úgy... alakul nem akarok a vevő pénzén ülni/váratni.
Remélem minden rendben lesz és a csomag is megérkezik... -
Vertigo18
addikt
-
b4lukapitany
tag
-
Vertigo18
addikt
-
fausto
addikt
-
net91
senior tag
-
spidersoft
senior tag
no offense, de szerinted miért írtam, hogy valakinek van-e tapasztalata?
Ha nincs tapasztalat, max. bepróbálok egyet... £14.5 a 2x3.5g-os, ez tetszett meg, a 10g-oshoz képest ennél egyszerűbb/olcsóbb cserélni a lapot, ha kell. Elvileg kerámia lapon nikkel és ezüst vegyület a fegyverzet, remélhetőleg nem tartalmaz sugárzó anyagot, és nem ránt karóra a hatóság érte 
(#63359) V/: ugye szoktuk mondani, hogy ami nem kínai, az hamisítvány
gondolom az itthon pártízezerért kaphatóban is hasonló bél lehet (youtubeon van pár bontós videó), itt csak az a kérdés, hogy mennyire lehet jó egy ilyen random pick termék, vagy ebből is vannak márkásak, amik kicsivel drágábban de stabilak (ld. USB töltők, LED villanykörték esete). Kína már a 12V-tal se boldogul maradéktalanul, ha nagyon olcsóra kell valamit csinálnia, 5kV-tal akkor vajon mit sikerül kihoznia?
No, ilyen kérdések azok, amik miatt írtam: vajon ebből ez az 5-6.000-es szett nagyon gyatra lehet, vagy ez esetleg olyan árukategória-e, ahol nincsenek annyira gyatrák, mint pl. az USB töltőkben/LED körtékben, és egy ilyen random tétel is teljesen jól működik. -
pimmi
senior tag
-
cbmfan
senior tag
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Üzeneteimben nincs benne. Meg nekem az a fura hogy a B nagybetű.
Itt az email. Nekem picit átverés gyanús. Kaptam már régebben is ilyet azt hiszem.
Valami rover.ebay.com a link az email-ben.
Szer.: Nevemet én töröltem ki, bár nem tudom minek.

-
havri1
félisten
Továbbra is azt mondom, nem ismerem az előzményt, de biztos van olyan eset, amikor megérdemli, főleg, ha egyértelműen kiderül, ő a hibás. Nekem is volt hasonló ügyem, igaz Ali, de szivattak rendesen. 3 hónapba került, mire visszakaptam a pénzt, és nem az eladón múlt..
Minden eset más, nem lehet általánosítani. -
törölt tag
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Azt azért tegyük hozzá, hogy az igenis létező, szűk körű, tolvaj kézbesítők sem hülyék, ha látja, hogy nyomkövetéssel volt kérve a küldemény, ahhoz tutira nem nyúl hozzá. Kérdés, hogy megéri-e "mindnél" nyomkövetést kérni. Gondolok itt az 1-2 dodós cumókra.
Nameg az érdeklődés sem tuti jó módszer, nekem egy héten jön 10-15 küldeményem, majdnem mind nyomkövetés nélküli. Ha bemegyek pénteken és megkérdezem, hogy volt-e csomagom, küldeményem, és mikor mennyi, akkor max annyit tudnak mondani, hogy "volt, franc se tudja mennyi és melyik nap".
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és csak megrendeltem, mintha az emagról, vagy az amazonról rendeltem volna, de 7 font volt a posta. Nézegettem a visszajelzéseit az eladónak és ott pár nap alatt megérkezett a vevőknek. (1 hét max átlagban)

Köszi, azt hittem valami speckó dolog. Igazából az volt a lényeg, hogy a rendszer úgy mutatja, mint ami nem érkezett meg és mondom ne legyen belőle gond, de akkor úgy hagyom. Pénzt végül is megkapta, nem érheti szó a házat
gondolom az itthon pártízezerért kaphatóban is hasonló bél lehet (youtubeon van pár bontós videó), itt csak az a kérdés, hogy mennyire lehet jó egy ilyen random pick termék, vagy ebből is vannak márkásak, amik kicsivel drágábban de stabilak (ld. USB töltők, LED villanykörték esete). Kína már a 12V-tal se boldogul maradéktalanul, ha nagyon olcsóra kell valamit csinálnia, 5kV-tal akkor vajon mit sikerül kihoznia?
V/