Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz TeebyKay #55345 üzenetére
El kell olvasni , hogy milyen garanciát biztosít az eladó.
Érdemes vele felvenni a kapcsolatot és leírni a problémát, ha szükséges case-t nyitni. Alapvetően kérhetsz full refundot, de ebben az esetben vissza kell neki postáznod az egészet, vagy partial refundot amikor a termék árának egy részét visszafizeti neked és értelemszerűen ilyenkor nem postázol vissza.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
Elég lassú most a kínai csomag gépezet
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz csinszka14 #49986 üzenetére
nem az azt jelenti , hogyha annyi napon belül nem kapod meg a csomagod akkor refundot kérhetsz. És igen, előfordulhat , hogy nem jön meg ekkor mehet a case meg a hasonló dolgok.
De általában nem szokott addig tartani. pl múltkori alis rendelésem is itt volt két és fél hét alatt.
Ha több eladótól rendelsz értelemszerűen több csomagban is adják fel amit rendeltél.
A posta meg miért várná be a csomagjaidat? Elvégre honnan tudnák, hogy te mennyi csomagot rendeltél?
-
Gergosz2
veterán
válasz JackFeryll #49946 üzenetére
lehet rá caset nyitni .
-
Gergosz2
veterán
válasz vadasz70 #49922 üzenetére
tényleg jól néz ki ez a tok meg minden csak pár igen nagy baj van vele: konkrétan az , hogy nem erre tervezték a telefont. Ha kicsit átolvasod az S3/S3 LTE fórumot akkor láthatod, hogy jó párszor körüljártuk ezen tokok kérdéskörét és megállapításra került mindegyik alkalommal, hogy bizony ha ilyet veszel és használod is akkor az NFC-nek lőttek, egy az egybe leárnyékolja. Mondjuk ez nem nagy érvágás, azonban az már frusztrálóbb, hogy a GSM és WIFI jelet is nagyon szépen letöri. Szóval nem ajánlott .
-
Gergosz2
veterán
válasz vadasz70 #49890 üzenetére
a válasz egyszerű: ekkor tudsz refundot meg hasonló dolgokat kérni paypalon.
Bár régen csinált olyat a paypal, hogyha így fizettél akkor emailt címet is meg kellett adni és felajánlotta, hogy az adott címre csinál neked egy paypal fiókot. Most nem tudom csinálja -e ezt még.
-
Gergosz2
veterán
válasz walter70 #49841 üzenetére
Először van e TN-n hozzá?
Egy fórumozónak itt vagy a másik rendelgetős topikban, volt egy hasonló esete, neki egy telefont loptak ki a kézbesítés során a dobozából Végül azzal tudta bizonyítani az igazát, hogy postai bizonylatot vagy jegyzőkönyvet kért a csomagjáról, ugyanis amikor belép az országba akkor is, meg amikor a hozzád legközelebbi postába ér akkor is mérlegre teszik. Neki már úgy érkezett meg a csomag , hogy alapból nem volt benne a telefon, szóval vissza is fizették neki az árát.
-
Gergosz2
veterán
Minden a legnagyobb rendben. A kínai eladók 99.99%-a rögtön értékel is ha kifizeted szóval ezen ne lepődj meg.
A TN-ed a jóöreg Yanwen-hez tartozik amit itt vagy itt tudsz követni. Sokan azt mondják kamu TN-eket adnak, amiben lehet némi igazság mert minden bejegyzést óra:00-kor fognak megejteni Ráadásul csak kínán belül él a TN
-
Gergosz2
veterán
szerintem mindenképp nyiss caset mert nem azt kaptad ami a leírásban van. Válaszd a full refundot és írd le neki, hogy megelégszel ha az általad meghatározott részét utalja csak vissza. (Íme tudom, hogy van-e partial refund, most hirtelen csak a full refund jut eszembe.)
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz WhiteWalker #49541 üzenetére
Gondolom ott is van bizonyos értékhatár felett vám és lehet erről értesítettek.
-
Gergosz2
veterán
nyitottam egy caset, mert nem jött meg egy csomagom már 2 hete. Válaszolt is az eladó és azt írta, hogy a csomagot 9 nappal később adta fel azért nincs még itt.
Most mit kéne tennem? Ugye a case meg dec 11.én zárja magát ha addig sem jön meg akkor még egyet nem nyithatok.
-
Gergosz2
veterán
aszongya a Yanwen-es TN-em, hogy tegnap megérkezett kis hazánkba egy csomagom. Kíváncsi vagyok
Bár kicsit furcsa , hogy minden event óra:00-kor történt
(#49351) Newyorker
Egy hetet várj vele, hátha megjön addig.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz winbox #49303 üzenetére
Azt hiszem szerencséd lesz, mert már több mint egy hónapja (úgy emlékszem) bevezették, hogyha rossz terméket küld az eladó akkor a visszaküldés díját is neki kell állni.
Nyiss caset rá, válaszd ki, hogy nem azt a terméket kaptad meg ami a leírásban van.
UK Royal Mail delivery to PO Box addres. És mi ez a PO Box
Ez annyit tesz, hogy neki mint magánszemély nem tudod elküldeni, hanem egy PO boxba (mint idehaza a postafiók) tudod csak.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz internetezoo #49292 üzenetére
de most komolyan tényleg mit vártál? ahogy rámész a buy it now-ra ő ki is ugrik a postára?
Sokszor írják is a leírásban hogy mennyi idő a feldolgozás.
-
Gergosz2
veterán
Ékezetes névvel nem enged regisztrálni(úgy tudom). Paypal ajánlott mert biztosságos és védelmet is ad. Vásárlás előtt semmit sem kell egyeztetned legtöbb esetben és az aukciókat leszámítva teljes egészében úgy működik mint egy átlag webshop, azaz kosárba berakod és fizeted, vagy rögtön fizeted.
Az általad linkeld tag megbízható lehet, de amúgy sem kell félned mert véd a paypal meg az ebay is.
De nem free shippinges:Plusz költséged nem igen lenne ezen felül, mert a vámhatárt súrolja alulról.
Karácsony előtt valószínű kézhez is kapnád.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #49267 üzenetére
én már vettem ilyen arctól, igaz nem ilyen kütyüt. Megjött a csomag.
-
Gergosz2
veterán
válasz Heavyrain #49237 üzenetére
hát valszeg igen.
Esetleg a resolution ceterben írhatsz, hogy nem kaptad meg a pénzt, és az eladó paypal bizonylattal bizonyítsa , hogy tényleg utalt neked.
De tényleg baromság volt az a case-t zárni.
-
Gergosz2
veterán
válasz Zotya21 #49234 üzenetére
pénzt nem kockáztatsz, véd az ebay meg a paypal. Amit visoznt veszthetsz az az időd ami szintén nem valami kellemes dolog.
De ki kell tapasztalni, kik a megbízható tagok , de ugye az is időigényes. Van egy két eladó akik teljesen megbízhatóak , már baromi sokat vettem tőlük. Az ő csomagjaik rendre itt vannak a 2. vagy 3. héten. Most vettem 2 eddig ismeretlentől és mondanom sem kell mindegyiknek case lett a vége.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz erik35 #49229 üzenetére
Arra elég lesz, de egy valamire figyel: Az eladó kínai.
Annak ellenére, hogy angliai címet ad meg előfordulhat , hogy bizony Kínából fog érkezni a csomag pár hetes átfutással.
De ha tényleg angol címről küldi akkor nincs semmi extra költséged.
-
Gergosz2
veterán
-
Gergosz2
veterán
válasz KamuMazsola #49222 üzenetére
de eddig még az sem sikerült ,hogy kamu infókat kapjak
-
Gergosz2
veterán
El sem hiszem , de sikerült követnem egy Yanwen-es csomagot!
-
-
Gergosz2
veterán
válasz sonyxperias #48620 üzenetére
igen . Majd küldik a sárga csekket.
-
Gergosz2
veterán
válasz kungzi #47463 üzenetére
Lehet eső lehet hó.
Lehet hogy jövő héten megkapod, de az i lehet, hogy csak 3 hét múlva.
(#47464) TAKÍÍ
Mondtam neki az nem olyan egyszerű, mert kell hozzá paypal is meg utána olvasnék hogy is kell ezt művelni.
De az. Kb . 5 perc regisztrálni és még 5 perc mire aktív lesz az acocd.
Hogyan lehet fizetni e bayen ha nem Paypalal?
?? WTF? Ebayen kb mindenkinél lehet Paypallal fizetni. Más opciót felejts el.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Kolondrum #47346 üzenetére
rámész a Summary-ra , a problémás tételnél rámész a "More actions-re" és azon belül kiválasztod a "Resolve a problem"-et. Ezután a resolution centerbe visz át és ott válaszd ki a "I didn't receive my item" pontot.
Ott írhatsz neki, adhatsz egy kis haladékot meg stb.
-
Gergosz2
veterán
válasz Kolondrum #47344 üzenetére
25-én intézkedhetsz.
Amit én szoktam: kb egy héten belül nyitok egy caset amiben felajánlom az eladónak, hogy még hajlandó vagyok várni 1 hetet , ha akkor sem jön meg akkor full refund. Ilyenkor szoktak előjönni, hogy újra elküldik az cumót és zárd a caset. NE FOGADD EL! Maradj a refundnál.
Amúgy nekem is akkor jár le 6 csomagom ideje, de már nem egyszer fordul elő, hogy utolsó nap jöttek meg.
-
Gergosz2
veterán
válasz spidersoft #47336 üzenetére
ez nem a feedback lol. Ez csak az , hogy az adott terméket kik vették meg az elmúlt időszakban. Továbbá nem az eladó titkolódzik, hanem ez alapból ilyen.
-
Gergosz2
veterán
válasz peter889 #47074 üzenetére
Holnap jár le a várható érkezés intervalluma. Nekem nem egy csomagom pont azon a napon jött meg , szóval ne parálj . Ha nem jönne meg akkor írj az eladónak , vagy nyiss egy case-t , hogy nem jött meg a csomag. Ajánld fel ott is, hogy vársz még egy hetet és ha akkor sem jön meg akkor refund.
-
Gergosz2
veterán
Ez tuti a szolgáltatók hibája lesz .
-
Gergosz2
veterán
-
-
Gergosz2
veterán
válasz Gépötty #46834 üzenetére
én már egy rakat arduino-s cuccot vettem beleértve Megat, UNO-t , atmega328-at meg persze shieldeket. Egyikkel sem volt eddig bajom, mindegyiket rögtön látta a számítógép, rendesen telepítették magukat .
A cikk-hez meg annyit , hogy ilyet én nem vennék meg. Ránézésre is látszik, hogy belenyúltak a kapcsolási rajzba és a fene tudja hogyan. Ha az ember olyat vesz ami ránézésre hasonlít az eredetire, nincs rajta semmi extra foglalat meg stb amit a kínai barátaink ráraktak akkor nagyon nem nyúlhat mellé. Másik fontos lépés , hogy utána kell olvasni az eladónak, hogy tényleg azt küldi-e ami a képen van.
-
Gergosz2
veterán
na már jó
-
Gergosz2
veterán
WTF? Nem tudok belépni ebay-re és azt írja nem is létezik az accom. WTF???
-
Gergosz2
veterán
válasz djbahool #46716 üzenetére
Ha két magán személy között megy a csomag és GIFT-ként is jelölik azt meg feladáskor akkor 45€-ig vámmentes. 45,1 €-tól 150 €-ig 27%-os áfa terheli, e felett pedig már vám is jön rá. Arra figyelj, hogy a postaköltség is termék árába bele számít!
Nem nagyon érdemes kamu adatokat megadni az értéknél mert a vámosok jól tudják mi mennyit ér kb.
-
Gergosz2
veterán
Elvileg a dispute nyitásától számítva 20 napotok van , hogy rendezzétek a dolgokat. Úgy nézem 25 napon belül elvileg megkapod (bár nem tudom, hogy munkanapra gondolt-e? ) .
Szerintem várj, ha megkapod 20 napon belül zárod, ha nem akkor meg izgulsz, hogy meg jön-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest