Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Csokesz!
Kéne egy kis segítség mert elvesztem az adók regetegében:
TFH amrikából rendelek 100$ értékbn , a szállítás meg 50 $ lenne.
Az lenne a kérésem , hogy ilyen értékű rendelésnél mennyi vámot kell fizetnem? 27 ÁFA az biztos rámegy.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Ebay-en lehetőseég van arra , hogyha egy alódótól több terméket is akaropk venni , de külön hírdetésben hírdeti őket, akkor ne kelljen mindet külüön megrendelnem.
Vagy ezt vele kell privát üzenetekben lezsíroznom?
-
Gergosz2
veterán
válasz TESCO-Zsömle #20317 üzenetére
-
Gergosz2
veterán
csak nekem elég furcsa , hogyha rendelek ugyan attól az eladótól 3 terméket , amit három külön hírdetésben hírdet(a termékek mértete , súlya szonos csak a színe más) , akkor azt három külön csomagban adja fel.
(#20319) TESCO-Zsömle
Igen az amerika oldalon én is megtaláltam , de anemzetközin nem.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz faresz5 #20331 üzenetére
Nem spórolok azzal , hogy ebayen veszem, mert idehaza is ennyi lenne. Csak itthon nem kapni az adott termékből eztz a fajtát.
amúgy tényleg megéri ebayen venni a cuccokat? Most használom elősőr, németországból fog jönni a csomag.
-
Gergosz2
veterán
valaki nem akar velem közösen cipőt rendelni Angliából? 6 font a szállítás , és ha ketten lennénk feleződne.És nem ebayről lenne.
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Ha 50$-ért rendelek Kínából az lefogják nekem Vámolni , meg ÁFA-t kell fizetnem utána?
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Mágnesre illetve a behozatalukra van -e valamilyen korlátozás jelenleg?
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Most először történt meg velem, hogy egy rendelt csomagot nem kaptam kézhez. Június 19-én rendeltem $22 értékben Kínából és ma járt le a várható szállítás intervalluma. Most volt reggel a postás és semmi csomagot nem hozott.
Mi a teendő ilyenkor? Mit kell csinálnom.Milyen esélyeim vannak, hogy a pénzem vagy netán a csomagot viszont lássam?
Valószínű még egy csomagom ($27) nem fog megérkezni, mert annak hétfőn kéne itt lennie. Majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Degeczi #45709 üzenetére
Egy case-t nyitok azért, hogy lássa az eladó mi a helyzet.
(#45710) Siriusb
Másfél hónaphoz erősen közeledünk, mivel a rendeléstől számítva ez a 37.nap. Nem akarok még hónapokat várni, mert már kéne a csomag, ha nem jön meg akkor kénytelen leszek itthon egy kis felárral megvenni.
-
Gergosz2
veterán
nem kell ezt bemutatni nekem, ugyan nem ebayes rendelés volt, de egyszer egy készlet szilikon muffin sütő forma 3 hónap és 6 nap alatt ért ide.
Nem akarok bukni több mint 5k-t szóval inkább jelzem az eladónak, hogy nem érkezett meg időben.
-
Gergosz2
veterán
Amikor case-t nyitok és azt kérdi hogy mit akarok és ha "Full refund"-ot választom akkor az eladó még kérheti, hogy várja még egy kicsit?
-
Gergosz2
veterán
válasz traktorgumi #45750 üzenetére
nincs egy lezárt ügyed sem.
-
Gergosz2
veterán
válasz traktorgumi #45760 üzenetére
Mikor nyitottad a caset?
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #45745 üzenetére
Na azt mondja válaszolt az eladó:
"Dear friend, i can send the replacement to you. please close the case. i am looking forward to your reply."
Full refundot kértem, elfogadjam? Mennyi idő áll rendelkezésre a "Take action-"nél?
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #45769 üzenetére
Írtam is neki:
I'm willing to wait another week perhaps my package will arrive. If this won't happen during the next week then I want full refund.(#45768) Degeczi
Igen 22$ ez a csomag szóval nem akarok bukni ~5,5 k-t. Holnap jár le egy másik csomagom érkezési határideje ami 28$ . Kíváncsian várom mit hoz reggel a postás.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz cs.david94 #45787 üzenetére
valszeg az eladó is írja hogy a shipping time kb 30+ nap. Eddigi vásárlásaim során amint fizettem az eladó rögtön adta is a csillagot.
-
Gergosz2
veterán
válasz Nestor16 #45813 üzenetére
Vámon ott fogják és majd majd a csomaggal együtt vagy az előtt küldenek egy vámkezelésről szóló levelet meg sárga csekket amit a postán be kell fizetni.
De gyanítom ,hogy a kis kínai giftként fogja feladni bőven a vámhatárt alatt megjelölt árral.
Az elmúlt időszakban rendelt csomagjaimmal mind ezt csinálták a 30$-os-tól egészen a 2$-osig.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz cserix #45818 üzenetére
Lol aszongya , hogy feljelent ha negatívat adsz neki
Nyugodtan adj neki negatívat és refund is jogos mert azt írtad , hogy garisként tette fel . Arról nem is bedzélve , hogy hamis a gari papír amit küldött.
Ebay felé is jelezheted, hogy fenyegetőzik össze-vissza.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Most kaptam emailt a paypaltól , hogy a dear friend full refundolt pedig le sem telt az egy hét amit adtam neki. Gyanítom , hogy fel sem adta a csomagot... :I
-
Gergosz2
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest