Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz faresz5 #15096 üzenetére
Amikor Küldemény vám elé állítva szöveg van, akkor szerintem ott van egy kupacban a csomag, amit szépen elkezdenek átnézni. Amikor Bejövő küldemény vámkezelve szöveg van, akkor nézték át a te csomagod. Nekem volt hogy egy hétig volt vám elé állítva, csak utána lett vámkezelve.
-
snowdog
veterán
válasz faresz5 #15345 üzenetére
Szerintem nem akar átverni, csak olcsón akarja megúszni a szállítást. Persze ha kifizeted neki a 45$ szállítást, akkor gondolom elküldi az EMS-sel. Megér neked ennyit?
u.i. jobban elolvasva akkor sem küldi EMS-sel ha kéred, mert azt írja csak normál hongkongpost-tal tud küldeni.
Meg aztán a tracking number-től se várj sokat. Ahhoz a csomaghoz ami március óta jön Amerikából van tracking number-em, csak a csomag nem érkezett meg azóta sem. Az utolsó adat, hogy valahol Amerikában kószál, azóta semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Mindreader
tag
-
kovy79
őstag
válasz faresz5 #15456 üzenetére
Ezt a 90%-ot honnan veszed??
Én a kb 370 vásárlásomból kb 70-nél más címet jelöltem meg és soha, semmilyen gond nem volt. A címeim közé is el van mentve kb 15... Egyébként miért is van akkor lehetőség vásárlás után módosítani a szállítási címet?Mod: Gábor problémájára a legegyszerűbb megoldás, ha egy másik paypal fiókról küld neki valaki pénzt a saját fiókjára...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Rommel6600
őstag
válasz faresz5 #15456 üzenetére
Az eddigi paypalos vásárlásaim nagy részénél tényleg kikötötte ezt (confirmed paypal address) az eladó, aztán amikor unconfirmed címre kértem (jelenleg nincs is confirmed címem) nem volt semmi baj, ha haver címére kértem (legvégén, már a fizetésnél adtam hozzá ebayen a címet) az sem volt baj, de ha tök más paypal accountal lett az áru kifizetve és egy szintén vadi új, ebayen a fizetésnél megadott címre ment, akkor sem volt...
Szóval nem veszem én már ezt komolyan...[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
válasz faresz5 #15515 üzenetére
Postának ne egy kis sarki fiókot képzelj el. Lehet, hogy a logisztikai raktárban van, ahol a vámügyintézés is folyik.
Bármennyi lehet az ára, ha bekérik a számlát.
Az most miért is érdekes, hogy már kifizetted? Én is ki szoktam a vásárlásaim után.Egyébként használd a "Szerkesztés" gombot, ez nem chat!
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz faresz5 #15672 üzenetére
eBay (PayPal) hivatalosan nem is fizet neked az eltűnt csomagok miatt. Ő arról gondoskodik, hogy az eladó feladta azt. Nekem eltűnt egy olyan, aminek volt amerikai trackingje a feladásról, de nemzetközi tracking nem (140 USD), és nem kaptam vissza az árát, mivel az eladó igazolni tudta, hogy feladta a csomagot.
⭐ Stella
-
Sentinel80
aktív tag
válasz faresz5 #15672 üzenetére
Szeretném a tapasztalataimat összefoglalni és segíteni esetleg aki kérdez:
-Szóval gift+alacsony ár - legenda - ettől még elvámolják, csak max mákod van és nincs kedvük foglalkozni vele. Szóval ha van trackinged és ideér a csomagod, mondj el 120 miatyánkat és ha 4 nap múlva is ugyúgy áll a csomag, akkor jönn a posta kedves, szerelmes levele. Alias küldj az eredeti paypal számláról kopit. ctrl+ins, paste shift+ins és vamkezeles@posta.hu
-Paypal buyer protection \ pénz visszaigénylés: sokan abban a hitben élnek, hogy a paypal téríti meg a kárt: nem, az eladótól vonják le. csak akkor ha esetleg ha ő bizonyítja a feladást, te pedig az eltünést. Az eladók azért nem szeretik ezt, mert akárhogy trüköznek a legrosszabb, hogy vissza kell postáznod a csomagot, tölük pedig ezután visszavonják a pénzed.Nekem volt olyan, hogy törölték az eladót ebay ről, az meg letojt engem, de a paypal levelekre se válaszolt, ezután kaptam vissza a pénzem
-Túl sok kártérítés: na igen ez egy érdekes dolog: aki több csomagot rendel előfordulhat, hogy több paypal ügye lesz, akár EU ból. Én kaptam figyelmeztetést: 1 hónapban 10 ügyem volt, (vettem fóliát, tokot , töltőt stb magamnak, angliából, de elveszlet). Írták: Ha ez a tendencia marad, korlátoznak, tiltanak. Írtam egy levelet az ebaynek. Kérdezem hol van rögzítve hány ügyem lehet, hol van rögítve, hogy csak X számú lehet. Illetve megkérdeztem, ha több mint 10 ügyem van hagyjam az eladóra? Mi van ha 20 terméket vásárolok 1 eladótól, akkor ha elveszlik, megsérűl, rögtön büntetést kapok, csak mert jelentem? miért a user tehet róla, hogy a tetves eladó, hazudik a hirdetésben, eltünik, elveszlik a csomag, mert hanyag? viccből nyitok ügyet amit fényképpel bizonyítok? jó érzés összetörve, elázva megkapni valami terméket?
Na erre azóta se jött válasz...mert nincs. Egyszerűen: van buyer protection, csak ne használd túl sokat, mert az már mégse jó az ebay nek, jópofa nem?
Azt javaslom, ha csak feltétlenűl okvetlen szükséges nyissatok ügyet. Egy pár ezresért felesleges, hiába jogos a követelésetek.
Ez a nesze semmi, fogd meg jól!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz faresz5 #15700 üzenetére
nekem volt mar legalabb 15 case-em, mindig visszakaptam a penzt es sose kellett visszakuldenem a cuccot. csak ki kell dumalnod magad (pl. jajj tobbe kerulne visszakuldeni, mint amennyit er. ez altalaban bevalik.) bar lehet, hogy figyelembeveszik azt is, hogy van 150 pozitiv feedbacked, negativ nelkul. velem dddig mindig keszseges volt a support. remelem igy is marad
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #15799 üzenetére
Ha megtehetném miért ne, főleg ha sorszámozott példány és lehetne rá kérni autogramot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
kejfel
tag
válasz faresz5 #15953 üzenetére
Ezt a folyamatot nyomtam végig:
resolve problem»My item hasn't arrived yet»Report that you did not receive an item»PayPal reports that a case should not be opened
We're sorry there's a problem with this purchase.Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller.Ezek szerint sajnálják
Szép mondhatom![ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz faresz5 #15964 üzenetére
Miért ne szenvednék ha kettőn fogok egynek az árát
Amit linkeltem 5perc múlva lejár és még £0.3-on se fog elmenni ami ugye 0,5$ sincs( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
qdak
addikt
válasz faresz5 #16016 üzenetére
am már nem azt a telot nézem ebben az összegben:
na asszem fel is adtam:
szállitás:
-vásárlás (kb olyan 120 $ lesz kb) (dija az érték 10%-a) plusz szállitás= 132+12= 144$
-ebay licit/vásárlás (dija az érték 10%-a) plusz szállitás=12$
-maga a haza szállitás: suly:40$ + biztositás:5$=45$201$ ~ 48250Ft
jol számoltam ?
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest