Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Ezt kaptam:
Hi. Sorry for the shipping trouble.We guess they may be lost during transportation. To deal with it soon, how about we refund full of the payment for you? Do you accept it? We will do it once you confirm back. We apologize for all the trouble. Waiting for your reply. Thank you.
most jól értem azt mondja hogy valszeg elveszett a csomag, és elnézésem kérik, mit szólnék ha vissza fizetnék nekem a vétel árat. Elfogadom e ezt, erősítsem meg kérésem. várják válaszom. Mit is írnak pontosan?.
-
fulton
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
na hát én ezt nem értem, arra mentem a more action-s nál hogy contact seller, ott rávezetett erre:
I want a refound. Ott írtam meg neki, de ez most case is lett?direkt nem arra mentem hogy: "nem kaptam meg a terméket" a more actions-nal
de ugy látom case lett ebből..fene se tudta de ezt látom:
1 request is still openDe ha az is, miért gond ha case-t nyit az ember? ez valami hátrány az eladónak akkor is ha záródik rendben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
1. PP a visszaküldés árát is visszaadja? Ha igen, akkor gondolom, az eladón vasalja be.
Alapproblémám nem is a szín lenne, hanem az, hogy hanghívások alkalmával torzul a hang, de ezt a meglévő headset is tudja ezzel a telóval, míg másikkal kifogástalan, így az a gyanúm, hogy a teló a hibás. Folyamatban van azonos típusú telefonnal való tesztelés. Mivel a headset amúgy jó, de szükségem nincs két jóra, úgy meg főleg, hogy az új telóval nem tökéletes, így próbálnék veszteséget minimalizálni.
És b@ssz@ a csőrőm, hogy az elfogyott fehérből kaptam.debcamp: tegnap este kaptam meg az utolsót.

-
Visormail
addikt
-
RockHaRD
addikt
-
havri1
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Miután már leírtam Neki korábban privátban is.

Valakinek sikerült esetleg kideríteni azzal kapcsolatban valamit, hogy bizonyos termékek miért tűnnek el a Purchase Historyból random?
Most elég sok apróságot/kevésbé apróságot rendeltem (cirka 26 termék van úton), és félek, ~4 hét alatt ha valami ismét eltűnik a listából, el is felejtem... -
Iomega
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
Köszönöm szépen gyors válaszodat!
A Paypal fiókomban látom, hogy valóban visszaküldték az összeget, csak nem tudtam, hogy mennyi idő után jelenik meg a magyar számlámon.
Egyébként az volt az eset, , hogy licitáltam egy termékre, megnyertem, rögtön ki is fizettem. Egy 24 óra után, azaz mai napon jött az Ebay email, hogy az eladó visszaküldte az utalt összegemet, mindenféle indok nélkül.

Én arra gondoltam, hogy magasabb áron szerette volna eladni, és így visszatáncolt. Viszont azt hittem, hogy amennyiben leütöm a terméket, megnyerem, fizetem, akkor köteles az eladó küldeni, mint ahogy én is köteles vagyok fizetni, ha nyertem, amit meg is tettem.
-
-
maestro87
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
És a drágább (6000HUF feletti) pendrive-okat megszokták vámolni, vagy annál elhiszik, hogy pl. csak 5 dollár?
Mert a vámoló bácsi ugye nem tudja a röntgen felvételről, hogy 4GB vagy 64GB...
Van ilyen pozitív tapasztalat?
Nekem is kellene most valamilyen mert a microsd-m megint tönkrement... -
GT Riders
csendes tag
válasz
Silent77
üzenetére
Közben elolvastam a szabályzatot. Azt írja, hogy csinálhat "refund"-ot, amenyiben még nem postázta a terméket. Csak hogy, ő már kora reggel beállította, hogy postázta a terméket, és egy kamu tracking-id is beírt oda. Ez után vette fel velem a kapcsolatot. Így ő már nem tud refundot csinálni, érdekes helyzet. Saját magával tolt ki. Még megvárom mit ír vissza.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Silent77
üzenetére
Érdekes módon sem a track17-ben sem az USPS-ben nem jelenik meg a Tracking numberem, azonban, ha megnyitom a PayPal fiókomat és a tranzakciókat nézem a kifizetett termékem mellett ott egy track nevű link és ha rá kattintok, akkor láss csodát, az USPS alapján mutatja, hogy részletesen hol tart a termékem. Más termékem meg megjelenik, tehát nem én másolom be rosszul. Vagy még is?
-
-
walter70
tag
válasz
Silent77
üzenetére
Persze,de most elvileg én is lehetnék trükkös fiú,hogy le akarom húzni őket még egy órával,vagy az árával.Azért erőltetem azt,hogy a német feladási súlyt szkennelje már be,mert nekem itt a hivatalos postai jegyzőkönyvem az egészről.Bár az elég gyanús,hogy egy hónap alatt nem képes elintézni.
Mondjuk,ha egy órán belül ezek alapján a javamra döntenek,nem fogok tiltakozni
. -
Siriusb
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Nekem az októberi megrendelések tűntek el. A november végi, december eleji cuccok mind megérkeztek, sőt, volt amit december 24-én találtam a postaládában.
Még a 18650-es aksik is megjöttek!Én egyszerűen nem szoktam értékelést adni ismeretlen eladónál, különösen nem pozitívat, mert azzal félrevezetném a többi vásárlót, mi van, ha így gyűjtögeti a pozitívakat? Nem ad fel semmit, de első szóra visszaadja a pénzt, mi meg örülünk, hogy milyen rendes... Akit ismerek és tudom, hogy megbízható, ott természetesen más a helyzet.
-
havri1
félisten
válasz
Silent77
üzenetére
Érdekes azért ez.
Nem az ő hibája, de mégis használta a pénzed 2 hónapig kb, és ott vagy, ahol elkezdted.
Persze, benne van, hoyg ellopták, de az is, hoyg fel sem adta.
Azért ha jobban megnézzük, csak case nyitásra volt hajlandó a refundra, sima levélváltásnál csak "várj még".A semlegessel nem károsítja az ember, azért semleges..
-
gabx76
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Velem egyszer történt, akkor a visszautalásnál leszedett róla a paypal valamennyit. (Tegyük fel, hogy 12.45USD volt, amit visszautaltak, de csak 12.30USD érkezett meg a számlámra. kb.)
Azért feltételezem, mert ugye sima refund-nál egyértelmű, hogy az eladó viseli a terheket oda-vissza, viszont ha csak simán PP-vel küldünk valamennyi összeget, akkor a fogadótól csippenti le a %-ot. (mintha eladtál volna valamit)
Ettől még nem 100%, de nekem így jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kuponkunyeráló
- Automata kávégépek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Újabb nagyon olcsó Poco telefon érkezik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(főleg hogy lehet kicsi lesz és akkor itthon még el kéne pattintani)

fosok hogy beflaggel az ebay
V/