- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:44 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ha kérik akkor majd igazolod magad az okmány képének beküldésével. Az üzleti fiókhoz több üzleti adat dolog kell, a személyes fiókhoz meg nem.
Ha eladni is akarsz magánszemélyként akkor persze kérni fogják, nem csak azt hanem bankszámlát is meg kell adni a bejövő pénz fogadásához és a jutalék befizetése céljából. -
V/
Topikgazda
-
fardem
tag
értékelést tudsz adni, ha csak cancel volt. unpaid item case lefutása után nem tud adni a vevő értékelést.
én negatívot adnék ilyen esetben, az hogy kevesli a végén az árat és nem akarja eladni, az a nyertes vevőt miért is izgassa. az ebay szabályzata azt írja ha valamit eladsz valamilyen megnyert áron aukcióban, akkor köteles vagy azon az áron adni. tetszik vagy nem.
-
V/
Topikgazda
Közben megnéztem, ha minimál árat állít be, akkor azért fizetni kell, így amít írt, az nem állja meg a helyét, mert a + költség hiányát észre kellett volna vennie. Vagy ezt nem akarta kifizetni, ha fel megy a licit a neki megfelelő árra. Menjen a p....ba.
Várd meg, vagy írd meg neki, hogy ő kérje a törlést, mert nem a te hibád, hogy nem jött létre a vásárlás. -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ok, akkor bejön a az, hogy nem nézett rá.
Megkérdezted már hogy mennyiért adná oda, mert mi innen azt nem tudjuk befolyásolni.
Az eBay szabályai szerint joga van elállni az üzlettől, viszont ha kifizeted, akkor valamit lépnie kell. Fizesd ki, nem veszítesz semmit, mert vissza kell adni a pénzt. -
V/
Topikgazda
Nem biztos, hogy folyamatosan nyomon követi a saját hirdetését, 6 napja tettem fel egyet, de rá se néztem eddig.
Ha nem lép be a szerkesztésbe, akkor ő sem lát többet, mint te, tehát, ha rá is nézett a rejtett minimál árat ő sem látja, szerkeszteni meg ezek szerint nem szerkesztett.
Ha tényleg kell neked, kérdezd meg mennyi a minimum ár, lehet, hogy még neked így is megéri. Mivel te nyerted meg, ennyit talán illik neki megtenni. Csak egy üzenet, semmibe sem kerül.Egy német eladónál jártam én is úgy, hogy megnyertem a projektor izzót, egy KVM vga, egér bill kapcsolót küldött a projektor izzó volt a számlán -cég voltaz eladó-, amikor reklamáltam azt írta, hogy kevesebbért hirdette meg, mert hibás volt az eBay!!!!. Akkor miért küldött bármit is? No erre mi történt, jött egy full refund amit még nem is kértem.
-
fardem
tag
-
V/
Topikgazda
a 30. nyertes licitáló voltam....., Ilyenről még nem hallottam, de lehetséges, hogy le vagyok maradva az infókkal. Vagy te nyerted meg a licitet, akkor miért nem azt írod?
Licitálás esetén van 1 nyertes, az viszi az árút, ha valamiért neki nem kell, akkor az eladó felajánlhatja a második legmagasabb áron licitálónak, de hogy 30-an nyerjenek meg egy licitet, ezt még elképzelni sem tudom.
Ha az eladó nem akarja eladni, van rá lehetősége, főleg ha hibás volt a meghirdetés. Még valós is lehet, amit írt. Lehet reklamálni az eBay-n, de attól még nem lesz meg neked ez az árú. -
radi8tor
MODERÁTOR
-
geza844
aktív tag
A cirkona köves ugyanígy néz ki, vajon hogy bizonyítod, hogy ha nem gyémánttal küldi?
Beviszem egy ékszerész boltba (vagy kettőbe), és felbecsültetem. Csak ad majd róla az ékszerész valami papírt.
Hazai ékszerész boltokban is lehet kapni ugyanilyet, ennél olcsóbban.
Sajnos nem hiszem. Az "ugyanilyet" pedig én szó szerint értelmezem, ezért sem hiszem. De még kutatok kicsit, hátha.
-
bl4ze
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
-
NORBl
aktív tag
-
NORBl
aktív tag
-
cserix
tag
-
randras
veterán
-
Degeczi
nagyúr
-
tknof1871
őstag
Nem reagál a leveleimre.
Egy másik rendelésem közben megérkezett. Sima levél formájában. Nincs tértivevény, csak bedobták a postaládába. Most mit kell csinálni? A cucc jó, kipróbáltam. Gondolom pozitív feedback-et kell adni. Hogyan csináljam?
Elnézést, de totál izgatott vagyok. Olyan érzésem van, mintha a 21. században lennék.
-
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
-
traktorgumi
aktív tag
-
-HajTömeg-
őstag
-
Koniman
tag
-
Koniman
tag
-
somnia
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
parkr
őstag
-
Kerio
őstag
-
havri1
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Aphrodite
csendes tag
-
Zirowe
nagyúr
-
.LnB
titán
-
Mardel
őstag
-
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
-
havri1
félisten
-
NORBl
aktív tag
-
kerekfej
őstag
-
Kerio
őstag
-
Zotya21
senior tag
hát amerikába minden van

JAMAICA, NY ez nekem akkor is jamika marad
de engem a csomag jobban érdekelne hogy mi a francért állt ott meg már 2 hete 
angol tudásom meg félig google translate-s örülni hogy az eladó ha ráírok

jéé meilyedt a csomagom 
Processed Through Sort Facility
2014-06-18, 12:40:00 -
parkr
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
Tikakukac
titán
-
SUPREME7
őstag
-
Degeczi
nagyúr
Attól még kártérítéssel tartozik a vevője felé, ha az valóban nem kapta meg
(hiszen az eladó feladata eljuttatni a kifizetett terméket - egy postai vis maiort majd ő boxol le a postával, a vevőnek azzal nincs dolga, őt az eladónak kell kártalanítania)A trackinges cuccok átvételét azonban jellemzően alá kell írni, idővel értesül róla a feladó, tehát nem jó ötlet letagadni a megérkezést.
-
fardem
tag
-
apaszka
veterán
Én is sok év rendelés után ezt osztom!
Felejtős lett számomra az Ebay,és csajna! Több a szívás,min az öröm!
10 ből odafigyelve is fele jön össze !Nincs benne már az a plusz!
(#44628) Zsolt_16
Szerintem nem bolt! Rizikó benne van rendesen,és ha nem jön össze buksz sokat! Feléért bele érdemes ugorni,de ennyiért????
-
apaszka
veterán
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
-
Jakuu
őstag
-
NORBl
aktív tag
-
kaktuszok
csendes tag
-
Degeczi
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
m0ski
aktív tag
-
AXisBOLD
addikt
-
traktorgumi
aktív tag
-
traktorgumi
aktív tag
-
bl4ze
veterán
Reménykedj, adott már el Tissot és nem reklamáltak nála, hogy hamis - attól még lehet az mondjuk

http://www.ebay.com/itm/New-Men-039-s-Stainless-Steel-T-Sport-Chronograph-Watch-/261475982936?nma=true&si=KXICNadoGlnp1zNmh6pAC%252BLuu4k%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557
http://www.ebay.com/itm/New-Men-039-s-Stainless-Steel-T-Sport-Chronograph-Watch-/261473508014?nma=true&si=KXICNadoGlnp1zNmh6pAC%252BLuu4k%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557
-
Bodz
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
Kari1
aktív tag
-
mgTerminator
veterán
-
LJ.
tag
-
Degeczi
nagyúr
-
somnia
senior tag
-
Ghard
őstag
Ez nem 0-ás mégis erősen gyanús

-
Bodz
nagyúr
-
faresz5
aktív tag
Ez ne haragudj de hülyeség:
" mert összekapar egy kamu trackinget, hogy elküldte, utána nézheted."
Nekem volt olyan esetem, hogy kamu trackinget kaptam szeretett www.tinydeal.com/ -tól, miután case-t nyitottam,mert nem jött meg a termék, (2x)és visszakaptam a pénzem. Egy esetben utasította vissza a paypal (valamit benéztek, 500km-re odébb mutatott a tracking mint az én címem), de ez esetben a bankom szerezte vissza a pénzt.Ha nem hagyod magad, akkor azért visszalehet szerezni a pénzt.(persze ha jogos)
-
raziel01
veterán
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
-
somnia
senior tag
-
parkr
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
-
NORBl
aktív tag
-
zoziju
újonc
Szia, köszönöm a válaszod, azt írja hogy küldött és hogy az üzeneteim között meg kell találjam, de én ott ilyesmit nem találok. Csak azt nem értem, hogy Uk.ba ingyen postázza, de én hiába írok de angol címet így sem enged tovább a fizetéshez.
Amúgy a invoice-t autómatikusan a rendszer kapná, vagy én, és nekem kell intéznem vele valamit?Köszönöm a választ
-
V/
Topikgazda
-
bl4ze
veterán
-
Josi
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
-
cekkk
veterán
-
DonThomasino
veterán
-
DonThomasino
veterán
-
kekkec
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sok kérdést tettek már itt fel, amire lehetne ezt írni. Felteszem ott is a kérdést. Bár kétlem, hogy külföldi küldeménnyel kapcsolatban kapok választ.

V/