- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
gondolom az baj hogy nemzetkozire nem tudta feltenni a limitjeivel.
raadasul most jol osszekavarta a cuccot a kapkodasban. lejart ugye a regi. erre feltette alacsony kezdovel, annyival amit még enged neki a rendszer es beallitott egy minimum offert, hogy en majd jol megveszem azzal.
csak epp mire en azt olvastam addigra valaki ralicitalt a minimummal es nem lehet ajanlatot adni.
probakepp felulicitaltam es nekem nem jelzi hogy lenne minimálár beallitva (létezik még minimálár ebayon?). szoval szopo mert nyilvan ennyiert nem fogja odadni amennyin jeleneg all (es sztem nem fogja elerni azt az arat amit kvazi kialkudtunk). plusz bukja a listazasi dijakat.olyanba meg en nem fogok belemenni, hogy van egy nyero licit osszeg de nem annyit fizetek hanem a magasabbat (technikailag se tudom mikent lehetne ezt lezongorazni es az ebay+pp vedelmet semmikeppen nem szeretnem elvesziteni).
meg is irtam neki csak egy modon veszem meg, ahogy az ebayon megy normal modon, nem trukkozok.tokom kezd tele lenni van a kavarasaival. irok neki nem valaszol, majd napok mulva kinyog valamit aztan ujra napokig semmi aztan meg allitgat es kuldozgeti a leveleket sorba, meg hogy akkor menjunk at gummtreere meg marketplacere es hasonlo otletek. lassan kovetni se birom es mar ez megy egy 2hete de azt is latom hogy sajat magat szivatja meg ezzel, rosszat se akarok neki meg nyilvan jo volna a cucc csak hat megis...
-
rednifegnar
senior tag
-
marci30
csendes tag
-
SUPREME7
őstag
Van remény, el se hiszem, de vannak rendes emberek az ebay-en

Hi
On 8th November I ordered from you LG G3 smart cover
case number 509316****, and since I didn't get the item I recived from you a refund.
Today I got the item ! I want to send you your money for that - I think Paypal will be the best way for that (but if you prefer another way let me know).
Please send me your Paypal email and I'll make the transaction of
16 British pounds =/~ 24 U.S. dollarsIf you need me to write ebay costumer service - let me know
Sorry for all the situation -
V/
Topikgazda
-
laci0530
senior tag
Közel 70 rendelés után engem is kezd szívatni a rendszer, két csomagot is rendeltem október 20-án és 21-én, amiket állítólag elküldtek, de ma, december 10-én sincs nyomuk sem.. (azóta volt már, ami 2-3 hét alatt megjött). Az eladók égre-földre esküdöznek, hogy elküldték, de ebből refund lesz. Nem hiszem, hogy a postások nyúlnák le (3 db cree zseblámpa és egy autós telefontartó a két rendelés tartalma egyébként).
-
tomrRRR
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
havri1
félisten
-
menledge
senior tag
Úgy látszik, hasznos volt a negatívval való "fenyegetés".
Még egyszer bocsánatot kért, és írta, hogy természetesen megküldik.Köszönöm a sok segítséget!

Még annyit kérdeznék, hogy a feladásról küldjek üzenetet az eladónak, vagy elég a refund requestnél a Tell us how you sent it. opciónál beírni a ragszámot? -
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
Még annyi, hogy megcsináltam a return requestet, és írtam is neki, hogy mást kaptam, ezért ezt visszaküldöm ő meg küldje meg amit eredetileg rendeltem az eredeti áron.
Szóval a return requestnél írja az ebay, hogy ha nem válaszol dec. 9. ig az eladó akkor ők segítenek. Akkor most várjak a postával addig, vagy már holnap postázzam is?
-
Atomantiii
addikt
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
Köszönöm a segítséged!
Hát annyiból szeretnék egyezkedni, hogy szeretném mindenképp a másik pulcsit. És ha ezt visszaküldöm, és vissza kapom a pénzt meg a postaköltséget, akkor ha újból megrendelném, akkor 14 fontot kéne fizetnem, mert most 4 font a pk, akkor pedig nem volt. Szóval ha csak simán írok neki, akkor az lehetséges, hogy ő küldi azt én meg visszaküldöm ezt és még a visszaküldés pk-t is megkapom? Jól gondolom?
A postával kapcsolatban, annyit, hogy (természetesen tudom, hogy ajánlva kell) mibe kell csomagolni? Én egy egyszerű lehegesztett nejlonban kaptam.
-
menledge
senior tag
-
menledge
senior tag
-
Hunter2
addikt
-
SUPREME7
őstag
Na ezt már szeretem, tegnap ahogy megadtam a paypalnek a visszaküldésről a TN-t, fényképet egy óra múlva le is zárták a case-t, és visszakaptam a pénzt. Elindítottam a postaköltség visszatérítést is, arról meg ma jött a mail, hogy elfogadták, hamarosan megkapom. Korrekt. Csak ez az időhúzás, meg utánajárás bosszant amikor egyértelműen hamis cuccot árul a jóember.
-
agroman
aktív tag
-
kmisi99
addikt
-
Tangerine
senior tag
-
V/
Topikgazda
Az hogy ingyen postával hirdeti és utána postaköltséget kér. Az alku csak a vételárra vonatkozik, a posta költséget nem érintheti, az nem lehet több vagy kevesebb, mint amit eredetileg leírt. Ha ingyenes akkor bármennyit alkudnak, annak ingyenesnek kell maradnia. Ne kelljen már konkrétan beemelni a vonatkozó részt a policies-bő.l
-
tomrRRR
senior tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
bambanya
csendes tag
Nekem pont most van ilyen eltűnési ügyem.
3 db elsőbbségi ajánlott UK-ba, tehát nem a világ végére mentek volna.
Szept. 14-én elhagyták az országot, azóta semmi hír róluk.
Szept. 29-én beadtam a tudakozványokat. Egy még kérdőjeles, erre írták pár napja, hogy a külföldi kerestetés akár 3 hónapig(!) is eltarthat, így várjak türelemmel.A másik két levelet ma kaptam meg, hogy a küldemények elvesztek. (Pontosan 30 napra válaszoltak.)
Csatoltak melléjük egy "kupont", amin az ajánlott nélküli feladási díj volt.
Ezzel be kellett menni a postára, ahol azonnal ki is fizették (az ajánlottat NEM! -810.-), és kitöltöttek egy nyomtatványt, hogy kártérítést kérek.Nekem még a múltkor azt mondták, hogy kb. 10ezer a kártérítés automatice.
Most összeget kértek, és majd elbírálják 30 nap alatt, hogy jogos-e.Nagyjából így megy...
-
somnia
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Milyen 10-es limit?
Van ez: You can list 100 darabot £3,500.00 értékig.
Van a 20-as ingyenes hirdetési kedvezmény egy hónapra.
Itt a linkje.
Az üzleti eladóknak meg itt. 65-ig ingyenes. -
radi8tor
MODERÁTOR
Itt milyen minősítésed van?
Ha above standard, akkor jó eséllyel rögtön hozzájutsz a pénzedhez. -
fardem
tag
-
TaaT
nagyúr
-
traktorgumi
aktív tag
-
-HajTömeg-
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
dave0825
őstag
-
htc07
addikt
-
hobbyone
aktív tag
-
hobbyone
aktív tag
-
Vikusz77
tag
-
Vikusz77
tag
-
raziel01
veterán
-
Degeczi
nagyúr
-
atala
addikt
-
Degeczi
nagyúr
"nyílván nyomódástól felszakad a doboz, mint amit feltéptek" - pontosan! Jól látszik az oldalirányú nyomás hatása, ennek nyoma a gerinc a hátlapon, és a föltépődés is ott, ahol azt nem tudta rugalmasan elviselni a karton
Ezt a felgyűrődést látni 0:29-kor a hullámpapír doboz belső flepnijein is, amik szintén nem tudtak hová mozdulni (hiszen a két oldalfal nyomta azokat).
Egyértelmű, hétköznapi szállítási sérülés, fölöslegesen kavarsz.
-
Degeczi
nagyúr
Dehogyis: ez a külső doboz erős hullámpapír, a belső egyrétegű, vékony karton = természetes, h sokkal sérülékenyebb, és hiába van bubis fóliában, ha megnyomta vmi nehéz, attól pontosan így sérül.
Nem ostoba, de fölöslegesen gyártasz összeesküvéselméletet: semmi érdeke az eladónak megrongálnia a dobozt (amin a gyári szám is látható, tehát még csak az sem játszik, h kicseréli egy másikéra), és ez eleve tipikus szállítási sérülés. Nem csalás.
Szó se róla, arról is lehet egyezkedni az eladóval (pl. tehette volna esetleg merevebb dobozba) - de nem ajtóstul rontva a házba, csalást emlegetve. -
Degeczi
nagyúr
Nyilvánvalóan ez volt az: tényleg nem valószínű, h direkt megrongálta volna becsomagolás előtt/során, sokkal nagyobb az esélye, h megnyomták szállítás közben - amit a külső, erősebb doboz még elviselt
Másrészt nézd meg a többi eladó ajánlatait: jellemzően a dobozok nem is szerepelnek közeli képeken!
Ha ő sem tette volna föl a 2. képet, akkor mit lépnél?
Az, h "új, csak egyszer kibontott" még nem jelenti azt, h nem lehet szállítási sérüléses a csomagolása...De itt szinte biztosan most, út közben rongálódott meg a doboz
-
havri1
félisten
-
kaliber
aktív tag
-
kaliber
aktív tag
Ne haragudj, de sérült dobozért reklamálni?! Ha a termék megsérült volna akkor rendben van, de a doboz arra való hogy megvédje a terméket sérüléstől (vagy másképpen: felfogja a szállítás során keletkező sérülést)
Ráadásul használt volt. Te az eladó helyében visszafizetnél egy petákot is? -
Degeczi
nagyúr
-
kerekfej
őstag
-
havri1
félisten
Azért, mert nem érted amit mondok. (Ajándékba nem vennék sose használtat, amúgy meg nem érdekel a csomagolás, ezt írtam)
Mit válaszolt az eladó?Én már csak erre vagyok kíváncsi, meg arra, hogy a külső csomagolás hoyg nézett ki, arról is van képed?Ha lenéző voltam elnézést, nem szándékom senkit se megbántani.
-
havri1
félisten
Jó, ebben viszont igazad van, így átgondolva.
Nem balek vagyok, csak egy dobozért nem verem az asztalt. Terméket rendelek általában, nem csomagolást. Mondhatni, pont leszarom.
Ja ajándék? Használt dolgot nem veszek ajándékba, nem etikus.
Hisztizz neki, hátha visszakpod azt a 10 fontot
De ha nem, én elküldöm neked az enyém, persze 10 fontért
-
havri1
félisten
Azért az áruház meg az ebay kicsit szerintem más.
A hasonlítás akkor állná meg a helyét, ha egy bizományi boltba mennél be, és a kiállított használt tabokat nézegetnéd (olcsóbban, mint a bontatlan új), majd amikor a kasszánál fizeted, akkor szembesülsz a doboz állapotával.
Nem akarok vitatkozni, mások a nézeteink.
Ha used-nek volt hirdetve, akkor ezt be kell nyelni. Pont ezért nem new, és nem is az új árán vetted feltételezem.
Az egy másik dolog, hogy használt cuccot nem vennék ajándékba.Egyre kíváncsibb vagyok a case végeredményére, meg az eladó hozzáállására, illetve válaszára.
-
havri1
félisten
-
raziel01
veterán
-
törölt tag
-
havri1
félisten
-
raziel01
veterán
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
raziel01
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
-
thomasa
senior tag
-
Siriusb
veterán
-
attiati
veterán
-
fardem
tag
én már nem kérdezek rá, csak licitálok, sokszor az eladók nem tiltják le a postát és tudsz licitálni.
aztán ha azt írja hogy csak uk only akkor írom, hogy félreértettem és indítsanak cancelling-et és így visszakapják a selling fee-t, 99%-ban kérik a törlést.
ha szopat, akkor ugyis indít unpaid item caset. majd legfeljebb fellebbezel, hogy nem is postázott volna ide.
régebben én is rákérdeztem, de nem válaszolt, vagy már volt ajta licit, és nem tudta beállítani, hogy én is tudjak licitálni, vagy irreális postát adott meg.
-
Tikakukac
titán
-
thomasa
senior tag
-
Tikakukac
titán
-
thomasa
senior tag
-
Tikakukac
titán
-
thomasa
senior tag
-
Tikakukac
titán
Hát ha valóban hülye akkor tényleg azt csinálja, hogy túlnyomja és beszívja. De aki okos az simán nyer pár ezrest ilyennel.
Ne áruld el másnak, mi is csináltunk már ilyet koleszban. Kiválóan működik, kellő ember és licit irgalmatlanul megküldi a licitet felfelé, utána vonza magát az egész.
-
Siriusb
veterán
-
Siriusb
veterán
-
Tikakukac
titán
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
-
Sakab
senior tag
-
Kari1
aktív tag
-
Vasinger!
nagyúr
-
NORBl
aktív tag
+ (#44080) Degeczi - Köszönöm, és mennyi Hong-Kong-ba egy csomagküldés ? Egy 2-4 ezer forintos sd kártyáról lenne szó. Ezek hitelesek szoktak lenni ? Pl ez eredeti lehet ?
(#44083) Degeczi.: Okés.
Akkumulátort is nézegettem haveromnak. Azok is kamuk lehetnek ? Ez ? Mongjuk ez németből jön. Bár írtátok, hogy vannak kínaiak, német teleppel. -
Suineg
senior tag
-
m0ski
aktív tag
-
Khelben
nagyúr
-
NORBl
aktív tag
-
csababarca
őstag
-
csababarca
őstag
http://www.ebay.com/itm/tuta-givova-visa-elastico-e-zip-alla-caviglia-/171223090918?pt=Polo_uomo&var=&hash=item27ddb106e6
"This item will ship to Hungary, but the seller has not specified shipping options. Contact the seller and request a shipping method to your location."
Ez van írva. Szóval szállít, csak várjam meg amíg ír,hogy mennyi a szállítás?
-
Tomeewap
tag
Lehet hogy igazad van, és a postás a ludas. Máshonnan is szoktam rendelni többféle terméket, eddig mindig minden megjött, de itt fontos megjegyezni hogy mindet tracking-el rendelem, egyedül a sincerity nem küld nyomkövetéses levelet. Egy nagyobb értékű memóriánál megkértem hogy küldje újra a terméket számmal együtt, ez meg is jött, viszont ez esetben 700 Ft-ot kellett átutalnom.
Mondjuk szinte lehetetlen kideríteni hogy a postás volt e, vagy sem. Egy másik lehetőséget kipróbálok azért: a munkahelyem egy másik városban van, teszek egy próbát hogy ide megérkezik e a rendelés. Ha igen, akkor meg van a válasz

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- eBay
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Házimozi belépő szinten
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Samsung kuponkunyeráló
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nintendo WII/WII játékok EGYBEN
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) 3K OLED RTX 4060 GARANCIÁS ÚJ!
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pontosabban, beérkezés + 21 nap.

Köszi a választ.

V/